Huawei P40 Pro ensitunnelmat!

Huawei P40 Pro ensitunnelmat!

Kerroinkin tuossa aiemmassa postauksessa, että hain Muropaketin testiryhmään testaamaan Huawein uutta Huawei P40 Pro puhelinta ja ilokseni pääsin testiryhmään mukaan. Pelin henki on se, että aktiivisimmat saavat pitää puhelimen ja Huawei maksaa arpajaisveron.

Olen vilpittömän kiitollinen testiryhmään pääsystä, koska ryhmässä on huomattavasti teknisempiä ihmisiä kuin minä ja olen saanut hurjasti hyviä neuvoja heiltä. On toki monia asioita mitä en heidän tekstistä edes ymmärrä, mutta tarkoitus onkin tehdä blogipostaus ihan juuri sinulle tavalliselle kuluttajalle, joka saatat blogini lukijana arvatakseni olla useimmiten nainen. Huomenna on vielä virtuaalisesti koulutus, joten saatan olla entistä viisaampi.

Ensialkuun haluan sanoa, että lehdissä ja somessa on suuresti liioiteltu sitä, ettei uusilla Huawein puhelimilla pärjää ilman Googlen Play Kauppaa. Arvosteluja lukiessa pelkäsin ja stressasin itse puhelimen saapumista, onko puhelin pettymys, joitain kitkoja kyllä löytyy, mutta pettymys, ei todellakaan.

Pelkäsin myös osaanko ladata sovellukset ja myös ne sovellukset, jotka eivät siirry Phone Clonen eli puhelinten välisten kloonauksen kautta, joka onnistuu, oli sinulla Samsung, iPhone tai Huawein puhelin. Olemme kloonanneet tyttären iPhonen sovellukset Huaweihin vuosi sitten onnistuneesti. Eli ei todellakaan tarvitse olla Huawein käyttäjä entuudestaan, jotta sovellukset kloonautuu.

Eli mistä lähdetään, menet vanhalla puhelimella Play kauppaan, lähdetään nyt siitä, että sielläkin päässä on android puhelin käytössä, koska androideista on itselläkin kokemusta eli osaan niistä paremmin neuvoa. Phone Clone löytyy kuitenkin myös AppStoresta. Lataat vanhaan puhelimeen Phone Clone sovelluksen. Seuraavaksi lataat Huawein P40 Pro:n Huawein omasta AppGallerystä Phone Clonen ja ohjelma neuvoo hyvin helposti mitä tehdä.

Ohessa YouTube video ohjeena Phone Clone toiminnalle, tämän jälkeen kaikki osaa varmasti.

Koska itsellä on kyseessä testikappale, en siirtänyt tärkeitä valokuvia ja videoita uuteen puhelimeen, niitä on nimittäin 12000 ja sovellusten siirtämiseen meni viime kerralla pari tuntia. Siirsin vain kaiken muun eli kaikki sovellukset, mitä on siirrettävissä. Tämä vei n. 15 minuuttia eli hurjan nopeaa on.

Sovellukset jotka siirtyivät Phone Clone ohjelmalla: WhatsApp, Google Maps, Messenger, Facebook, Posti, Spotify, Viaplay, C More, Ruutu ja YLE Areena Instagram, Hsl, We Transfer, KappAhl, HM, Photo Studio Pro ja A Color Story kuvankäsittelyohjelmat. Videoshow, Insquare, ja Gboard, Danske Bank sovellus ja id sovellus.

Netflixin ja Danske Bank sovelluksen latasin Aurora Storesta, koska Netflix ei kloonautunut ja Danske Bank ei toiminut vaikka kloonautunut Danske id toimi kyllä. Aurora Storeen sain vinkit Muropaketin muilta testaajilta. Aurora Storessa tulee varoitus, jos käytät Googlen palveluja väärin, sinulta voidaan poistaa Googlen palveluiden käyttö, mutta kirjautukaa palveluun anonyymisti.

Luin myös Huawein Instasta, että pankkien kanssa neuvotellaan, joten uskon, että mobiilipankit löytyy pian Huawein omasta AppGallerystä. Jos haluatte odottaa tätä ja pelata varman päälle.

Muutenkin korostaisin, että kaikilla kloonaus ei suju identtisesti, kuten omalla kohdalla eli erilaisia variaatioita ollut meillä testiryhmäläisilläkin, koska sovelluksia on erilaisia ja tarve niihin jokaisella omakohtainen.

Ainoat sovellukset mitkä eivät kloonautuneet ja joita en ole löytänyt Aurora Storesta tai APK Pure storesta ovat: HBO, VSCO ja Facetune kuvankäsittelyohjelmat eli jos nämä eivät ole sinulle elintärkeitä toimintoja, olet jo pitkällä. HBO ei ole omalla kohdalla ongelma, voin nauttia läppärin avulla.

Kuvankäsittelyohjelmat ovat tärkeitä ja olen maksanut niistä, joten niiden kanssa hieman kitkuttelen, että mistä löytää vastaavat yhtä hyvät kuvankäsittelyohjelmat, mutta fakta on, että löytyyhän ne vielä jostain, mutta tiedän monia blogiystäviä, jotka tykkäävät Facetunesta ja VSCO:sta. Facetune vielä kloonautui, mutta en pysty käyttämään maksamaani vip versiota vain perusversioita. VSCO sovellusta en saanut käyttööni ollenkaan, kuten en HBO:ta eli tässä kaksi sovellusta, jotka jäivät kokonaan toistaiseksi uupumaan.

En toisaalta usko, että moni kuluttaja kaipaa kyseisiä kuvankäsittelysovelluksia, sillä itse puhelin ottaa jo niin hyviä kuvia, että on ihan makuasia kaipaako käsittelyä. Lisäksi puhelimessa on oma käsittelyohjelma ja Instassahan voi myös käsitellä kuvia.

Sitten sähköpostiin, kalenteriin ja YouTubeen. Gmailiin pääsin kirjautumaan Huawein oman sähköpostin kautta normaalisti. Gmail toimii, saan sähköpostit ja saan sähköposti-ilmoitukset. Ainoa miinus tällä hetkellä on, etten pysty hakemaan Gmailistä ihmisten nimillä vanhoja sähköposteja vaan joudun selaamalla ne etsiä. Sähköposti ongelmaa ei ole teillä, joilla ei ole Gmailiä.

Vanhan kalenterin tiedot kloonautuivat myös täydellisesti uuden puhelimen kalenteriin, mutta vielä en ole testannut tapahtumia, jos tulee tapahtuma sähköpostiin ja klikkaan, meneekö tapahtuma suoraan kalenteriin vai joudunko erikseen sen käydä laittamassa. Tätä en pidä minään ongelmana.

YouTube toimii selainversiona ja omalle tilille pääsee kirjautumaan ja selainversion voi laittaa sovellusnapiksi kuvaruudulle. Vielä en tiedä miten ladata kännykällä videoita tubeen, mutta testiryhmässä kerrottiin, että pitäisi onnistua. Toinen vaihtoehto on yhden työvaiheen lisäävä eli lataan videon piuhalla läppäriin ja sitä kautta tubeen. Tällä asialla ei toki ole niin mitään merkitystä niille, jotka eivät lataa videoita tubeen. Katselu kirjautuneena käyttäjänä onnistuu aivan täydellisesti kuten ennenkin. 🙂

Yksi asia toki on, että moniin sovelluksiin ei välttämättä tule uusia päivityksiä, tämän suhteen olen vielä täysin ummikko, sillä kaikki sovellukset pelittää hyvin, jollei pieniä epäkohtia lasketa, joista mainitsin yllä.

Kaiken kaikkiaan ihmiselle, joka rakastaa kuvaamista, Huawein P 40 Pro on unelmien täyttymys. Jos yllä olevat asiat ei häiritse ja on valmis pieneen jumppailuun eli hankkimaan puuttuvat sovellukset muista sovelluskaupoista: Mm. Amazon sovelluskaupasta löytyy vaikka mitä.

Muista ominaisuuksista vielä hieman tähän. Puhelimen lataus on jo ihan omaa luokkaansa ja latautuu hetkessä. Itse puhelimen joka puolelta kaartuvat reunat tekevät puhelimesta korumaisen kauniin, kamera ryhelmä ei tunnu möntiltä omaan makuun lainkaan ja puhelin kokonsa puolesta on hyvin vastaava kuin Huawei P30 Pro.

Kamera on vailla vertaansa, eikä ihme, että Huawei P40 Pro on heti rankattu markkinoiden parhaaksi kamerapuhelimeksi.

Uudessa Huawei P40 Pro puhelimessa kamera ja hämäräkuvaus, videokuvaus, hidastettu kuvaus, mahdollisuus poistaa sivulliset ihmiset kuvista, valita sarjasta kuvia sen parhaimman yhdellä otolla, videokuvaus on myös nyt erittäin laadukasta, äänentoisto on aivan huikea ja mikrofoni ja kuulokkeiden käyttö. Zoomaus on aivan uskomaton ja zoomatessa jopa äänentoisto videoidessa.

Selfiekamera on nyt todella tarkka ja huomattavasti parempi mielestäni, kuin P30 Pro:ssa ja kaiken kukkuraksi voit kikkailla vaikka mitä kivoja juttuja selfiekameralla: ihonsävyn, ym. kanssa ja tehosteita on vaikka mitä. Mutta näistä kuvista esimerkkeinä teen vielä oman blogipostauksen ja loppumietinnät jahka testijakso on lopuillaan. Eli kamera/valokuva postaus on vielä tuloillaan. Mutta täältä pääsette kurkkimaan kameran hämmästyttäviä toimintoja. Tämän videon jälkeen olin aika sanaton.

Kuvan näyttö on upein koskaan näkemäni, värit, kirkkaus ja yksityiskohdat ovat omaan makuuni järisyttäviä, jopa verratessa huippuhyvään omaan Huawei P30 Pro puhelimeen. Selaaminen on kuin tanssia ja esimerkiksi sähköpostista roskikseen viestien laitto sujuu taas entistä helpommin.

Alla olevat kuvat YouTubesta. Hyvä vertailuvideo muutenkin. 🙂

Kasvojentunnistin toimii pilkkopimeässäkin ja toimii mahdottoman vikkelään. Sormenjälkitunnistin toimii myös moitteetta. Aikoinaan Huawei P20 Pro puhelimessa latasin kasvojentunnistimen meikit päällä, heh ei tunnistanut enää meikittömänä. Tätä ongelmaa ei P40 PRO:ssa todellakaan ole!

Oma testikappaleeni on sävyssä Kristalli, muita sävyjä löytyy myös, mutta kristalli on omaan makuun kaunein. Luulen, että olisi vaikka mitä sanottavaa vielä puhelimesta, mutta säästetään seuraavaan postaukseen, jossa tulen antamaan erilaisia esimerkki valokuvia joita olen ottanut. Lisäksi tulen kertomaan loppufiilikset puhelimesta.

Toivon, että näistä neuvoista on hyötyä teille, jotka harkitsette Huawein P40 Pro:n hankkimista. Kysymyksiä saa myös esittää, nyt on kreivinaika siihen, sillä voin heittää kysymyksiä myös tuonne testiryhmään ja saada sieltä apuja.

Mitä tahansa kysyttävää, täällä ollaan ja laitan postaukseen pari YouTubesta kaappaamaani kuvaa jo maistiaisiksi, miten suuri ero on hämäräkuvauksessa tavallisella kameratoiminnolla otettuina markkinoiden uusilla ja parhaimmilla luureilla.

Myönnän, että Huawein puhelimet ja niiden toiminnot ovat itselle intohimo ja näin toki ei ole kaikkien ihmisten laita. Mutta jos haluat ottaa ammattimaisia valokuvia, niin että puhelin ajattelee puolestasi, siinä on jo upea perusta Huawein valinnalle, oli se sitten tämä uutuus joka on markkinoiden kärkeä tai aivan loistava ja myöskin rakastamani Huawei P30 Pro.

Samu-ja Muumi kuvat ensimmäiset kuvat Huawei P40 Pro:lla. En ehkä kestä miten valoisa tuo ylin kuva on isoaukolla otettuna ja silti tarkka. Tarkensin Muumi kannuun ja rakastan miten kamera sumutti muun.

Jokainen meistä voi olla loistava valokuvaaja, koska Huawein älykamera ajattelee meidän puolesta.

Onnellisia valokuvaushetkiä kaikille. <320 thoughts on “Huawei P40 Pro ensitunnelmat!”

 • Näytti ja kuulosti hyvältä! Mukavaa pääsiäisviikkoa sinne♥️

 • Kuulostaa kyllä tosi hyvältä puhelimelta ja minä ainakin arvostan hyvää kameraa puhelimissa, koska en omista järkkäriä, jolla kuvia napsisin.
  Ihanaa iltaa ystis <3

  • Sama juttu ja tässä uudessa alkaa monella tavalla olla enemmän taikaa, kuin järkkäreissä jopa. Kiitos Outi ja sydämellistä pääsiäistä. <3

 • Oi, onpas hienoja kuvia ja niin kauniina siellä! Kuulostaa kyllä todella älykkäältä kännyltä ja vaikka oma Huawei P20 Pro vielä toimii, niin aina sitä himoitsee uutta:)

  • Kiitos niin paljon ja toki nämä kuvat on otettu vielä Huawei P30 Pro:lla, jossa on aivan käsittämätön kamera myöskin, mutta mikään ei pärjää mm. hämäräkuvaukselle tälle uudelle. 🙂 Huawei P20 Pro on loistopuhelin ja sillä pärjää pitkälle eli huippuvalinta Minna. <3

   Näinhän se on ja kun kuvaaminen on intohimo, niin sitä aina kaiholla kaipaa aina sitä uusinta . Olen ajatellut, ettei voi enää tulla parempaa, mutta taas tuli.

   Ihanaa pääsiäistä Minna. <3

 • Kuulostaa siltä, että olet ainakin toistaiseksi tyytyväinen. Huawein kameraa on kehuttu ja se olisi itselleni varmastikin se suurin syy vaihtaa puhelin. Teen puhelimella hyvin vähän kaikkea muuta, sitä varten on sitten iPad.

  • Kyllä omaan makuun markkinoiden paras puhelinkamera on vuosia ollut jo Huaweilla. On tullut tehtyä paljon vertailuja jo ihan ystävien kesken. Ollut monia tilaisuuksia, missä on tullut eteen tilanne, ota sä Tiia kuvat, koska sulla on paras kamera. <3 Eli erittäin vahva suositus. <3 Sinua ei varmasti haittaisi tässä tilanteessa sitten edes joidenkin Google sovellusten uupuminen vaikka pääsääntöisestihän nuo kloonaatui miltei kaikki muutamaa lukuunottamatta. 🙂

   Sydämellistä pääsiäistä Johanna. <3

 • Tässä se taas nähdään, aina voi oppia uutta! Olen aina luullut, että jos vaihtaa iPhonesta johonkin muuhun merkkiin, jää kaikki iCloudiin tallennetut jutut, varsinkin valokuvat, sinne, ja uudenmerkkisen puhelimen kanssa aloittaa ikäänkuin alusta. Onpa kiva kuulla, ettei asia olekaan niin!

  Ostin tosin juuri eilen uuden puhelimen vanhan tallennustilan käytyä aivan liian pieneksi. Oli hieman ärsyttävää, kun jokaisen otetun kuvan jälkeen WhasApp lakkasi toimimasta, kun tallennustila tuli liian täyteen. Uutta käyttöjärjestelmää en ollut saanut ladattua enää aikoihin…

  Nyt mulla siis on uusi iPhone, kelpaa taas kuvailla 🙂 Ensi kerralla pohdin muidenkin merkkien välillä, kun sun ansiosta sain nyt uutta tietoa. Toivottavasti siihen menee kuitenkin useaampi vuosi!

  Ihanaa alkavaa pääsiäistä <3

  • En ole ikinä käyttänyt iPhonea, joten en osaa varmuudella sanoa tuosta pilvestä. Meillä oli joskus satavuotta sitten iTune ja latasin sinne kaikki meidän cd-levyt. Mitä kävi, iPad meni rikki ja katosi kaikki ladatut cd:t ja toki ostetut säilyi eli oli konekohtaista. Tässä on meidän perheessä syy, että meillä jäi tuo iPhone maailma, koska iPhonen laitteet keskustelevat niin kovin keskenään vaan.

   Mutta tosiaan tyttären iPhonen tiedot ja sovellukset kaikki kloonattiin Huaweihin n. vuosi sitten ja se onnistui. Mutta tuohon pilvipalveluun en osaa ottaa kantaa, mutta sen toki varmasti myyjä osaa kertoa?

   Mutta nyt kun siellä on uusi iPhone, niin ei ole ajankohtaista, mutta muutaman vuoden päästä toki voit kysellä ja taas miettiä.

   Meillä yksi tytär vannoo iPhonen nimeen, muuten ollaan Huawei perhe, eli kai se on juuri se mihin myös tottuu.

   En tiedä iPhonen muistista, se on vissiin todella huippu, mutta tässä uusimmassa Huaweissa on 256Gt, enkä ole saanut ikinä muistia likimain täyteen ja heh vanhassa puhelimessa on 12000 kuvaa. 🙂

   Sydämellistä pääsiäistä Suvi. <3

  • Ihanaa kuulla, kiitos Jonna ja oikein ihanaa pääsiäistä teille. <3

 • Vaikuttaa kyllä taas aikamoiselta tämä uusi Huawei. Minähän hankin vanhan Samsungini tilalle Samsung Galaxy S10+:n, kun en uskaltanut Huaweita ottaa juurikin noiden pelotteiden takia. Ja nähtävästi pelkäsin ihan turhaan…
  Mielenkiinnolla odottelen lisäkokemuksia – ja käyn kateellisena katselemassa nuo videot noista kameroista – Samsungissa kun ei edelleenkään nuo hämäräkuvaustoiminnot ole mun mieleen.

  • No mutta ensi kerralla. On vahva usko ja tunne, että nämäkin asiat tästä suttaantuu vielä ja hytinä, että Google Play kauppa tulee vielä löytymään Huawein omasta AppGallerysta. Tämä nyt on toki täysin omaa uumoilua, mutta uskon näin. Myös tuo AppGallery tulee kehittymään koko ajan ja vuoden päästä tilanne on varmasti tyystin jo eri.

   Eilen oli Huawei koulutus, niin sain vielä varmistuksen, että pankkisovellukset on tuloillaan, vaatii vain hieman enemmän koodailua, kuin tavallisemmat sovellukset. 🙂

   Toki en osaa ottaa kantaa Samsungiin muuta kuin mitä olen katsonut noita testivideoita, niin siltä se näyttää, että Huawein P40 Pro on ylivoimainen hämäräkuvauksessa.

   Mutta Lady, ensi kerralla sitten. <3

   Oikein sydämellistä pääsiäistä teidän perheelle. <3

  • Oi kiitos niin paljon Noora. Hieman kävin ylikierroksilla, kun sain tämän uuden puhelimen testiin ja heh valvoin yön pikkutunneille sen kanssa ja kissanpentu vielä kainalossa, mikäs siinä oli ollessa. Eli taitaa nassussa paistaa ilo ja ylikierrokset. 🙂

   Kamera on kyllä ylivoimainen ja sanotaanko sellainen, josta on ehkä osannut unelmoida juuri ja juuri eli täyttynyt unelma.

   Sydämellistä pääsiäistä Noora. <3

 • Olet kyllä niin säteilevä ja innostuksesi tarttuu! Luin myös edellisiä postauksia ja aivan ihana se punainen puolihame -asu. Sulle sopii kyllä kaikki, missä on punaista, niin älyttömän upeasti. Ja edelleen ihailen myös tätä blogin raikasta ilmettä – tykkään kovasti ja saan energiaa aina tänne tullessani. Se on niin hyvä vastakohta omalle realistiselle blogilookilleni. Saisikohan sitä vähän jotenkin fressattua…

  Sympatiani ovat niin puolellasi myös tuossa kiusausjutussa. Onneksi tartuit asiaan ja taistelet vastaan. Hyvä sinä. Toivotan siihen kovasti voimia ja sen lisäksi pidän peukkuja, että saat pitää uuden suosikkipuhelimesi 🙂

  • En kestä, ihana sinä ja tuhannesti kiitoksia. Näillä sanoilla jaksaa taas. ❤️🤗❤️Niin mieletöntä myös saada tälläistä palautetta sivusta, siihen kuitenkin muutama saturainen upposi ja välillä miettii, kannattiko. 🤔

   Sulla on niin ihana blogi ja teidän kesäpaikka ja venevaja on unelmien täyttymys.

   Punainen heh best. 😊❤️

   Kiusaaja on ollut nyt hiljaa, tänne kun joutuu jättämään sähköpostin, sitä kynnystä ei ylitä näköjään. Eli täällä olen saanut nyt hengittää.

   Kiitos kovasti Pilvi ja on tämä puhelin ja kamera aivan huikea. Sydämellistä pääsiäistä🐰✨🐥🐰✨💜🐰✨🐥💛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud