Iloa ilmassa, asupostaus

Iloa ilmassa, asupostaus

*Osa vaatteista saatu ja postauksessa erikseen mainittu

Miksi iloa ilmassa? Kävi sellainen juttu, että hain Muropaketin Huawein 40 P Pro puhelimen testiryhmään ja olin yksi valituista. Kyseessä on siis testiryhmä ja ahkerimmat saavat pitää puhelimen ja Huawei maksaa arpajaisveron.

Tietenkin aion olla todella ahkera, sillä Huawein puhelimista tämä on käytössä jo kuudes ja aikoinaan valitsin tarkoilla kriteereillä Gigantissa minkä puhelimen ostan ja tämän jälkeen ei ole ollut paluuta. Huawei on myös pitänyt parin viime vuoden aikana blogiani kuin kukkaa kämmenellä ja Huawein ihmiset ovat fantastisia. On ollut ilo ja kunnia saada heihin tutustua paremmin.

Monia saattaa askarruttaa Google palveluiden uupuminen tästä uudesta puhelimesta, mutta ei huolta, sain kaikki sovellukset uuteen puhelimeeni siirrettyä, paitsi HBO on vielä mysteeri. Mutta kerron myöhemmin täällä blogissa tarkemmin puhelimen ominaisuuksista, huikeasta kamerasta ja myös miten Google palveluiden uupuminen vaikuttaa puhelimen käyttöön vai vaikuttaako mitenkään. 🙂

Olin eilen niin into piukeana tämän uskomattoman puhelimen saapumisesta, että menin vallan tälläisenä kotimöhkäleenä ylikierroksille. Tulin hurjan iloiseksi. Sain jopa draivia meikata ja käkertää hiukset monen viikon tauon jälkeen ja valvoin uuden puhelimen äärellä yön pikkutunneille.

Samalla päätin käyttää hyödyksi olemusta, joka ei ollut ihan se normi lörppähousu, aamutakki kotimöhkäle mitä tässä eristysviikoilla on ollut ja pyytää teiniä nappaamaan muutamat asukuvat, niin itse ostetuista vaatteista kuin muutamasta saadusta vaatteesta tässä pitkin kevättä.

Pomarilta tuli sydämellinen viesti tovi sitten, että haluavat ilahduttaa näinä aikoina ja saan valita mieleiset kengät Pomarin valikoimista. Valitsin nämä Nummi kengät, jotka ovat sisältä ja ulkoa nahkaa, aivan käsittämättömän mukavat jalassa ja ilmavan kevyet.

Kyseinen malli on saanut inspiraationsa 90-luvun Derby kengistä ja voi pojat ja naiset, meillä kaikilla oli sellaiset ruskeat Derby kengät silloin jaloissa ja ne oli niin mageet.

Mielestäni nämä mustat on todella kaunis ja tyylikäs päivitetty versio 90-luvun kenkähitistä, mutta näitä saa myös vaaleanpunaisina, kahdella eri ruskean sävyllä ja kiiltävinä harmaina. Käyvät kivasti ihan kaiken kanssa, niin mekkojen kuin housujen kanssa.

Diana kissan mielestä kenkulit olivat myös hyvin jännittävät, niitä kaukaa päiviteltiin, korvat luimussa lähestyttiin, lopulta nuuhkittiin ja sitten näillä olisikin haluttu leikkiä, mutta ei sellainen peli olisi vedellyt, ei naarmuja näihin upeuksiin.

Punaisen mekon olen ostanut Indiskasta, jos jotain kiinnostaa. 🙂 Ai niin ja Pomarin kengät ovat nyt -20% alessa, jos teitä kiinnostaa vaikka kotiuttaa nämä Nummi kengät tai jotkut muut kenkä kaunottaret Pomarin valikoimista.

Kirjoitin täällä blogissa aiemmin suomalaisista laadukkaista ja ekologisista Very Nice farkuista ”Farkut joka pepulle ja joka tilanteeseen.” Olin otettu, kun Very Nice halusi muistaa tänä keväänä kahdella heidän valikoiman vaatteella ja valitsin itselleni yllä olevan kuvan ihanan pehmeän Alicia farkkumekon.

Tämä mekko on niin mukavaa ja joustavaa farkkukangasta, että voi kotona pötkötellä vaikka mekkonen päällä. Peukut taskuille, tykkään kovasti jos mekossa on taskut, siellä on helppoa pitää vaikka sitä kännykkäänsä.

Alemman kuvan valkoiset farkut olivat toinen valinta. Yleensä olen aina valinnut ns. ”pillit” valkoiset farkut joka kesäiseen farkkukokoelmaani, mutta tällä kertaa päätin antaa lahkeen pienesti hulmuta. Kyseessä on Pirre Straight farkut

Parasta Very Nicessa, on kotimaisuus ja valmistus lähituotantona Virossa, ekologisuus ja aivan käsittämätön mukavuus ja se, ettei näin mukavat pöksyt röpsähdä. Te tiedätte sen tunteen, kun strech farkut menettävät joustavuuden ja suurin piirtein valuvat alas ja niitä pitää vyötäröltä vetää koko ajan ylös.

Very Nicelta löytyy nyt monia farkkuja -50% ja 40% alennuksella eli nyt jos koskaan kannattaa lyödä kiinni ja suosia samalla suomalaista yritystä.

KappAhlilta sain jo tovi sitten vastuullisemmasta puuvillasta tuotetun takin, joka on täydellinen nyt kevääseen ja tätä löytyy myös khakin vihreänä. Kurkkasin ja on nyt alessa tämäkin hintaan 59,99e.

En kestä tuota Dianaa, on vaan maailman hassuin kissa! Alla vielä Very Nice farkut paremmin nähtävillä ja KappAhlilta saatu neule, joka on todella kiva ja istuva tälläiselle, jolla ei ole lainkaan vyötäröä. Materiaali 62% puuvillaa ja 38% viskoosia. Löytyy myös vaaleansinisenä ja vaaleanpunaisena.

Tässäpä vielä meikäläinen, joka sekosi uuteen Huawein puhelimeen niin, että blingit päälle, kutrit ojoon ja nassu kuntoon. Mutta vaikka varmaan seuraavat kolme viikkoa mennään taas meikittä täällä kotioloissa, niin kummasti toi ryhtiä olemukseen, että teki itselleen jotain.

Ehkä olen vähän kaivannutkin syitä laittautumiselle, kun syitä ei ole, niin kotona jää kyllä vähemmälle tämä vaivannäkö.

Mitä kamerasta löytyikään, tälläinen salaotos meidän teinin kuvaamana.

Vaikka eilen oli lennokas ja mieli korkealla päivä ja tänään täällä tohvelit jaloissa ja froteinen aamutakki päällä rönttään, niin sopivassa määrin näitä molempia, pitää mielen virkeänä. Tyyppinä tykkään välillä laittautua, mutta rakastan myös rönttäpullana olemista.

Ai niin ja tuo alimman kuvan mekko on ostettu HM:stä ja kiva panta saatu Cailapilta. Ysäri selvästi alkaa tulla takaisin, Derby kenkien innoittamat Pomarit, annoin lahkeille pitkästä aikaan vähän tuuletusaukkoa ja hiuspannat ja hiusdonitsit ovat taas tulleet ja hei tykkään!

Kiitos kaikille yrityksille, jotka ovat halunneet mieltä piristää niin ennen koronan eristystä, kuin myös sen jälkeen ja kiitos Muropaketille ja Huaweille, että pääsin ihan ensimmäisten joukossa testaamaan Huawein uutta ylpeyttä P 40 Pro puhelinta.

Miten siellä, saako 90-luvun muoti tulla hieman takaisin, minkälaiset housunlahkeet farkuissa miellyttää, pillit vai leveät vai aavistuksen tuuletusaukkoa, kuten näissä valitsemissani? Hiuspannat ja hiusdonitsit, huh ei ikinä vai kyllä vaan?

Onko jotain 90 luvun juttuja rantautunut viime aikoina sinun kaappiin? Onko Very Nice tuttu merkki? Ihan mitä vaan olisi kivaa jutella, niin vaatteista, muodista, kuin olisi myös mielenkiintoista kuulla, minkä merkkistä puhelinta sinä käytät, löytyykö sieltä esimerkiksi muita Huawein puhelimiin vannovia.

Sydämellistä viikon jatkoa kaikille ja otetaan ilo edelleen irti pienistä ja te jotka meikkaatte, ettekä eristyksissä meikkaa, kannattaa kokeilla, miten vaikka pieni huulipunan sipaisu tuo hyvän fiiliksen, uskomaton voima meikillä kyllä on ja uskomattoman vapauttavaa olla myös välillä meikittä.

<3



42 thoughts on “Iloa ilmassa, asupostaus”

  • Aivan ihanat kengät ja wow, mikä puhelin testissä!
    Ylläni juuri talvialesta ostettu farkkumekko ja hiuksissa ikivanha teinivuosien huivi….siis mikä ysärivillitys??! Hah! =D
    Joo, taitaa se hiipiä vähän jokaisen vaatekaappiin näköjään…

    Very Nice ei ole tuttu mulle, mutta kivalta kuulostaa.
    Farkut…hmm, ehkä menen enempi kireiden lahkeiden puolelle…vielä! 🙂

    Ihana Diana, ihana sinä ja kevät sydämissä! <3

    • Kiitos, kiitos, kiitos. <3 Hiipii se, hiipii salakavalaa minkä ehtii. <3 Very Nicen omistaa Masi company eli valmistaa myös Fredriksonin yo-lakit ja Lee Cooperit. <3

      Ymmärrän kireät todellakin on vielä suosikit, mutta näissä ei onneksi liikaa lerpata. <3

      Kevät sydämissä ja aurinkoisia ja lämpimiä ajatuksia sinne. <3

  • Kyllä nyt jos koskaan on lupa iloita pienistäkin asioista. Vaikka tosin olen huomannut ja saanut osakseni kateutta (tai mitä lie pahaaoloa) somen puolella, kun olen jostakin asiasta iloinnut. Onneksi nuo negatiiviset kommentit saa poistettua, pilaamasta omaa päivää. Mutta, siis iloita kuuluu, vaikka maailma onkin aivan sekaisin. <3

    Niin, ja mikä sen ihanampaa onkaan, kun hiukan meikkaa ja laittaa itseään edustuskuntoon. Ja, lähtee vaikka lenkille meikattuna, jos ei mitään muuta menoa ole esim etäpalaveria. 🙂

    Ihanat kuvat jälleen sinusta ja jään odottelemaan kommenttejasi uudesta puhelimestasi! Aurinkoista tiistaita! <3

    • Miten ihmeessä kukaan voi sinulle ilkeillä, olet niin kultainen, etkä kirjoita ikinä mitään loukkaavaa. Jokaiselta meillä taustalla kuitenkin on ahdistus ja vaikka tästä ahdistuksesta ei vaikka halua kirjoittaa blogissa, ei se sitä tunnetta poista, huolta läheisistä jne. Eikä ole sinun ilo toisilta pois. Niin harmillista, suosittelen kommenttien valvontaa. <3

      Kiitos niin paljon ja sydämellistä viikon jatkoa ja toivottavasti ilkeilijät pysyy poissa. <3

  • Ihania vaatteita! Tykkään erityisesti tuosta maiharista ja valkoisista housuista. Ja mikä puhelin, wau! ps. Mulla on se Huawei P30 ja olen tosi tyytyväinen. Kiitos sen suosittelusta silloin.

    • Niin ihanaa kuulla, että hankit silloin tosiaan tuon Huawein ja nimenomaan se, että olet tyytyväinen. Kiitos kovasti Kristiina ja mukavaa pääsiäistä teidän perheelle. <3

  • Kiva kirjoitus! Very Nicet itsellenikin tuttuja, möin niitä Stokka-aikoina ja niistä kyllä löytyy mallit joka kropalle! Mun puolesta ysäri saa tulla. Toin sen myös omaan vaatekaappiin löysällä collegepaidalla jossa on leveät neonkeltaiset raidat. Farkut on edelleen kapeat. Yhdet bootcutit löytyy, mutta ukkeli alkaa aina kutsua minua John Wayneksi kun laitan ne jalkaan 😂😂😂 Ihanaa kevättä sinulle ja pysy terveenä ♥️

    • Niin totta tuo, joka pepulle ja joka kropalle. <3

      Oi mahtavalta kuulostaa tuo collagepaita. Tykkään miten ysärimuoti tulee tähän päivään ja ei ole just samanlaista kuin silloin eli niin överiä vaan tosi freesiä ja päivitetty tähän päivään. <3

      Hihi juu kyllä kapeat on lempparit täälläkin ja nuokin valkoiset lerpattaa vain vähän. 😉

      Ihanaa viikon jatkoa sinne ja kivaa pääsiäistä ja pysy terveenä Hanna. <3

  • Pirre straight on ollut jo kauan oma lemppari Very Nice-farkuista. Tykkään, että farkut on farkut, joissa on lahjetta. Eikä mitkään pohkeita nuolevat leggingsit. Ne on sitten ihan eri juttu. Alicia-mekko vaikuttaa ihanan rennolta kotimekolta. Mukavaa pääsiäisviikkoa!

    • Ihanaa kuulla! Alicia on tosi kiva ja rento mekko ja saatan kyllä lähteä sillä kylille. <3 Ihanaa kyllä kuulla, että Very Nicet ovat tutut. Sydämellistä viikon jatkoa ja pääsiäistä Päivi. <3

  • Näytätpä somalta kuin kirsikka jätskiannoksen päällä! Mua on Huaweissa kiinnostanut etenkin kamera, se on nähtävästi erittäin hyvä.

    Ja noi kengät! Minullakin oli aikanaan sellaiset. Jotenkin on asia päässyt unohtumaan. Ja Very Nice on vielä hengissä. Mä olen aikoinaan myynyt Very Nice -farkkuja ja myöhemmin ollut M.A.S.I. :n kanssa tekemässä vähän isompiakin kuvioita. Onpa nostalgista ja kiva, kun hyvä yritys ja hyvät tuotteet ovat edelleen saatavilla. Ei sen puoleen, Pomarfinejakin olen ollut myymässä 🙂

    • Voi että miten kauniisti sanottu, kiitos niin paljon. <3

      Täälläkin unohdettu nuo kengät, mutta kyllä nyt tulee elävästi mieleen. 🙂 Miten mahtavia muistoja ja mielenkiintoista kuulla, että olet ollut Masin kanssa tekemisissä ja Pomarfinitkin tuttuja, upeaa.

      Oikein sydämellistä päivän jatkoa Johanna. <3

    • Kiitos niin paljon ja ihanaa viikon jatkoa ja pääsiäistä. <3

  • Meikittömänä täälläkin on maleksittu kotona. En ole edes huomannut ysärin paluuta. Kengät, hame, pusero ja ylipäätään kaikki vaatteet ovat kauniita, kun niiden kantaja on kaunis. Olipas pirteä postaus. Terveyttä ja mukavaa pääsiäisviikkoa sinulle!

    • Olet ihana ja sulla on oma varma tyyli. <3 Kiitos Marja ja oikein ihanaa viikon jatkoa sinne. <3

  • Tiia,ihanat asut ja ihana sinä❣️Tykkään takista, viihdyn tuon tyyppisissä takeissa ja tuo vaalea on kivan keväinen☀️ Iloa ja aurinkoa sinne💚🌻

    • Ihanaa kuulla ja takki on tosi kiva ja rento. <3 Sydämellistä viikon jatkoa Raija sinulle ja pysy terveenä. <3

    • Haluatko, että poistan sen vai saako se olla? Aurinkoisin terkuin Tiia. <3

  • Puhelimen testaaminen osui oikeaan osoitteeseen.
    Ihana, hieman höpsö Diana.
    Sinun päällä kaikki vaatteet näyttävät hyviltä. Näissäkin kuvissa suorastaan säteilet. Olkoon syy sitten vaikka tuo mainitsemasi laittautuminen.
    Kohtahan minäkin olen taas muodikas. Sain joskus 2000-luvun alussa lapsieni vanhoja vaatteita (saan niitä jatkuvasti). Tuolloin saamani olivat varmaankin edelliseltä vuosikymmeneltä. Kun on paljon tyttäriä, en ole ennättänyt kaikkia saamiani vaatteita edes käyttää 😀 . Ainakin farkkumekko niistää löytyy. Se on kylläkin jäykkää kangasta (valitettavasti).
    Ihanaa pääsiäisviikkoa ja terveyttä sinulle ja läheisillesi!

    • Kiitos niin paljon kauniista sanoista ihana Kirsti Kaija. <3

      Ihana olet ja ihanat lapset teillä. <3 Mahtavaa, että vaatteita voi jakaa, tytär on esim. saanut poikaystävän äidiltä ja siskolta nyt vaatteita, eläköön kierrätys. <3

      Ihanaa pääsiäisviikkoa sinne teidän perheelle. <3

  • Kaikkea ihanaa ja ilonaihetta tuovaa olikin tässä postauksessa. Saanko kuule sanoa, että olet kyllä niin kaunis kaikissa kuvissa ja tuosta viimeisestä kuvasta pitäisi tehdä taulu, on niin ihana kyllä! Nuorempana minulla oli jos jonkinmoista lahjetta housuissa, trumpettilahkeista bootcut lahkeisiin, mutta kun nyt olen paljon pulleroisempi, olen pitäytynyt nilkkoihin kapeneviin malleihin.
    Vielä pitää se kertoa, että tänään toi tyttären pikavisiitti iloa. Hän toi minulle synttärilahjaksi ystävyys Muumi mukin <3
    Ihanaa iltaa mun kaunis ystis <3 Pakko kuule kirjoitella tässä taas joku ilta sun kanssa, alkaa olla meidän mesetystä jo ikävä <3

    • En kestä sua, voi itku miten kauniisti sanottu ja en kestä vielä viiskymppiselle. <3

      Nuorena on kyllä käyty kaikki lahjemallit, ehken koskaan ole tykännyt todella leveistä, eivät sovi tälläiselle, jolla ei ole lainkaan vyötäröä.

      Ihana ihana tytär ja sä ja Muumi, oot mukin niin ansainnut. <3

      No niinpä on, pian meset taas laulamaan ihana Outi. <3 Pus. <3

  • Meikittä olen mennyt jo kolme viikkoa. Tänään pidin Meet-tuntia oppilaille ja joku tuumasi, ettei minua tunne ilman meikkiä. Niinpä. Olisi vain tiennyt, että pidin tunnin yöpaidassa! Onnea hienosta puhelimesta ja kauniista vaatteista, sinä kaunokki!

    • Hihi oot ihana ja yökkärissä ihan best olla. <3

      Kiitos niin paljon, sinä ihanuus. <3 Sydämellistä viikon jatkoa Satu. <3

  • Nuo kengät on ihanat – j a kyllä, on tuon tapaiset minullakin aikoinaan olleet! Farkuista tykkään myös -mutta olen sellainen sottapytty, että valkoisia en ole uskaltanut vuosiin (vuosikymmeniin) jalkaani laittaa.
    Ja kännykkä – mielenkiinnolla odottelen kokemuksiasi ja juurikin tuota, miten olet Googlen korvannut.
    Levollista hiljaista viikkoa sinulle ja läheisillesi, Tiia <3

    • Oi sinullakin, mutta totta kai, luulen, että nuo kenkulit oli kaikilla. <3 Nyt on blogissa julki postaus, miten Google korvattu vai tarvitsiko kaikkea edes korvata.

      Kiitos niin paljon ihana Lady ja samoin sinulle. <3

  • Diana💚

    Nyt on Huawei kädessä, mutta se Googlen palveluiden puuttuminen kyllä mietityttää jos ja kun puhelin menee jossain vaiheessa vaihtoon. Kiinnostaa kuulla kuinka siitä selviä, minulla kun on sähköpostista alkaen moni palvelu Googlella. Upeita ominaisuuksia kyllä kerroit uudessa Huaweissa olevan.

    • Nyt on Tuuli blogipostaus julki uudesta puhelimesta ja juurikin noista sovelluksista. 🙂

      Ihanaa iltaa. <3

  • Kivan näköinen farkkumekko. Vaikuttaa sellaiselta vaatteelta, jota voi käy läpi vuoden.

    Minulla on Huawein P30 Pro. Sain sen mieheltäni lahjaksi, vaikka vastustelinkin Huaweita. Kamera on huippuhyvä ja eipä tuosta puhelimesta löydy mitään muutakaan moitittavaa. Hyvä tuote! Voi tosin olla, että tämä jää ainoaksi Huaweiksi, juurikin Googlen palveluiden puuttumisen takia sekä sen takia, että suhtaudun edelleen kriittisesti Huawein business etiikkaan. Ihan lähtien siitä, että Huawei on yksityisomisteinen yhtiö, jota ei säätele pörssilainsäädäntö ja jonka ei tarvitse raportoida omistuspohjaansa eikä rahoitustaan. Kun en tiedä rahoittajaa, on vaikea ymmärtää, että millä arvoilla yritystä operoidaan ja mitkä voimat vaikuttavan yrityksen takana. Kunnioitetaanko yksityisyyden suojaa? Kerätäänkö arkaluonteista dataa? Minkälaiset ovat työntekijöiden työolosuhteet?

    En pidä mahdottomana sitäkään, että minulle tulisi vielä toinenkin Huawei. Ehkä vaan jatkan jurputtamista Huawein luotettavuusongelmista. Paheksun myös Applen toimia markkinoilla. Joku kapula sitä pitää kuitenkin olla 😉

    • Kiitos ja farkkumekko tosiaan sopii ympäri vuoden ja vähän kaiken kanssa ja kaikkeen. 🙂

      Mies yllätti Huaweilla, muistan kyllä, että kyseenalaistavaa on ja nytkin tuot oikein fiksuja kysymyksiä esiin. 🙂

      Puhelin on loistava, tosiaan ollut käytössä sama puhelin ja olen ollut yksinkertaisesti täydellisen tyytyväinen. Voi olla, että uusin Huawei ei ole täysin yhtä käyttöystävällinen kuin aiempi, mutta likimain ja loistavaa kameraa etsiville uusin on huippu.

      Tuosta datan keräämisestä, niin näen asian niin, että kaikki kerää dataa ja oikeastaan et ole suojassa, jos sinulla on älylaite, oli se laite mikä tahansa, niin voidaan valvoa. Haluaako joku sitten meitä taviksia valvoa, niin se on eri juttu. Toki työpaikan turva on oma asiansa ja toki en jenkkiläisenä käyttäyisi Huaweita, jos olisin sellaisessa työssä, että arkaluontoista matskua löytyisi puhelimessa, enkä kiinalaisena käyttäysi iPhonea.

      Muihin kysymyksiin en valitettavasti tässä osaa vastata, mutta erinomaisia kysymyksiä ylipäänsä hyvin monen yrityksen suhteen.

      Sepä Apple, Huawei ja joku kapula pitää olla, allekirjoitan tämän. <3

      Mukavaa viikon jatkoa Rva Kepponen. <3

  • Kivoja vaatteita kaikki, mitä esittelit. Veru Nicen farkkumerkki on tuttu juurikin tuolta 90-luvulta, jolloin hiuspantojakin tuli ahkerasti käytettyä. Katselin niitä juuri pakollisella kauppareissullani ja mietin, miten saisin ne käymään lyhyen hiuamallini kanssa.
    Itselläni on ollut vajaan kaksi vuotta OnePlus. Olin ostamassa Huawein kännyä, mutta myyjä vakuutti minulle, että OnePlussassa olisi parempi kamera kuin Huaweissa. Kyseessä ei tietenkään ollut näin uusi versio kuin sinulla on nyt tai mikä sinun edellinen kännysi oli. Sinulla on ainakin tosi hyviä kuvia.
    Mukavaa pääsiäisviikkoa sinulle, Tiia ♥

    • Kyllä pannat käy lyhyillekin hiuksille, Maijulla just bongasin jossain kuvassa ja näytti tosi kivalta eli rohkeasti vaan. <3

      OnePlussassa on myös loistava kamera, kaikissahan on ja monet jutut on makuasioita. 🙂 Uudet toki on aina uusia ja niissä on uudet kuviot.

      Kiitos niin paljon ja sydämellistä viikon jatkoa Kristiina. <3

  • Upea tuo alakuvan hempeän naisellinen mekko ja hiuspanta! Jos jotakin ysäriltä pitäisi ottaa, niin kyllä tykkäsin trumpettilahkeista ja sitten noista pannoista ja donitseista. Oma hiusarkiasu on juuri hiuspanta (huivista kääräisty) ja muu tukka donitsilla ponnarille: ) Huippua että pääsit Huawein testiryhmään, sillä kiva lukea kokemuksista! Ihanan aurinkoista viikkoa & pääsiäisen odotusta!

    • Kyllä pannat ja donitsit on nyt ihan parhautta mitä on ysäriltä takaisin rantautunut vaikak vannoin silloin, ei enää koskaan hehe.

      Kiitos kovasti ja nyt niitä kokemuksia löytyykin uusimmasta postauksesta.

      Ihanaa viikon jatkoa Heli. <3

  • Kauniita asukokonaisuuksia ja sopivat hyvin sinulle Tiia. 💜
    Voi tuota kisua. 💜😂
    Hyvää pääsiäistä sinulle.💜

    • Kiitos kovasti Tuula ja sydämellistä pääsiäistä myös sinulle. <3

  • Kääk. Karkaa nää kommentit välillä kesken kirjoittelun.😂
    Ihania vaatteita sulla.
    Ihania nuo mekot. Sopii niin täydellisesti.
    Jospa tänä kesänä löytäisin itsellekin mekon, joka sopis mulle.
    Tuo takki on kanssa ihana.
    Mulla farkuissa very nice caramel malli. Se istuu päällä, kuin valettu. Ei tarvi edes aina lyhentää lahkeita.
    Tänä keväänä pitääkin ostaa parit uudet. Jostakin nettikaupasta.
    On kiva, kun piristät tätä korona aikaa ihanilla postauksilla.
    Tyttären korona tuloksia odotellessa, hyvää keskiviikkoa sinulle.
    Pysytään terveinä❤️

  • Onpas kiva farkkumekko! Keväällä tekee aina mieli vetämään päälle denimvaatteita.
    Minulla on paitamekko farkkua joten taidan kaivaa sen taas esille.
    Ysäriä on näkynyt muodissa jo melkoisesti ja vähän kaksijakoisesti suhtaudun sen
    paluuseen. Ehkä kun ajanjakson on elänyt jo kertaalleen en ainakaan tiettyjä
    juttuja kaipaa sieltä enää itselleni 😀 Voi tuota Dianaa miten söpöläinen hän on ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud