Negatiivisuus positiivisuudeksi

Negatiivisuus positiivisuudeksi

Aamukahvikin antoi tänään hymynaaman ja hyvä niin. Kirjoitin eilen valmiiksi kosmetiikkapostauksen, jossa on paljon tuotteita, joita olen saanut ennen koronaa ja myös pari, jotka olen saanut koronan aikaan. Olen pitkään viivättynyt postauksen tekemistä, mitä muut ajattelee filosofialla.

Onko nyt pinnallista kirjoittaa kosmetiikasta, onko nyt rumaa somettaa Instassa saamistaan kosmetiikkalähetyksistä. Se miksi tuon postauksen aion kuitenkin toteuttaa ja se valmiina luonnoksissa julkaisua odottaa, että näiden purkkien takana on yksityisyrittäjiä ja monen monta muutakin työpaikkaa. Toivon, että kenties ne kenellä on varaa ostaa tuotteita, ostavat niitä tarpeeseen.

Ymmärrän hyvin, että ihmiset, joilla on hätä ja pulaa ruoasta, heille varmasti on jopa ällöttävää purkkien esitteleminen somessa ja varmasti muiden notkuvat ruokakuvat ja moni muu aihe, mutta valitettavasti tämäkään asia ei ole näin yksinkertainen.

Joten jos minulle jotain lähetetään, aion kiitollisena ja nöyränä näistä myös jatkossakin somettaa, jotta voin tehdä edes jonkinlaisen palveluksen näille ihmisille, jotka työskentelevät näiden purkkien takana. Vaikka nämä purkit eivät tuo voita oman leipäni päälle.

Mitä, jos kaikki eli ne jotka tulevat vielä hyvin toimeen, lakkaisivat täysin ostamasta, kuinka työttömyys lisääntyisi ja maailmantalous valuisi vielä suurempaan suohon. Hirmu vaikea pulma, sillä väkisinkin jos kumarrat yhteen suuntaan, saatat pyllistää toiseen.

En ole itse koronan aikana pyytänyt tai toivonut yhdeltäkään yritykseltä enää purkin purkkia, se ei ole tuntunut sopivalta, mutta jos minulta on kysytty, ”haluatko”, olen useimmille vastannut ”kyllä”, sillä haluan tukea pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, joiden ihmiset ovat tulleet hyvin tutuiksi vuosien varrella ja osa myös läheisiksi ja haluan edes jollain lailla tukea heidän työn jatkumoa.

Määrääni enempää en purkkeja itse pysty käyttämään, joten ylimääräiset lähtevät eri kohteisiin ja myös arvontoihin täällä blogissa ja Instan puolella.

On myös kahden pr-henkilön kanssa suunnitelmissa hyväntekeväisyyskamppis, luoda jotain hyvää niitä tarvitseville. Tunnen oloni hyvin avuttomaksi, mutta haluan jotenkin auttaa, siten miten tässä omassa pienessä ympäristössäni voin.

Omat työt koronan myötä jäätyivät, siirtyivät, kaatuivat kuin seinään. En ole hakenut yritykselle minkäänlaisia tukia, en edes kelalta, koska me pärjäämme ja haluan, että nuo tuet menevät niille, jotka eniten niitä tarvitsevat. En ole tällä halunnut mitenkään huudella missään, koska tähänkin tulee tuo inha piirre, hei me pärjäämme, olemme tällä kertaa onnekkaita, ainakin vielä. Koskaan ei tiedä milloin onnekkuus valuu hyppysistä pois ja on ollut monta elämän hetkeä, että emme ole olleet onnekkaita. Myönnän myös, että tällä hetkellä enemmän on teemana säästää sukanvarteen, kuin kuluttaa, mutta johonkin kulutamme kuitenkin.

Joten ensi viikolla aion julkaista kosmetiikkapostauksen, vaikka sen julkaiseminen jännittääkin ja olen näistä purkeista nöyrän kiitollinen ja myös aidon huolissani kaikista ihmisistä niiden takana.

Ja kyllä ruokakaupassakin on käyty, kuten kuvasta näkyy. Meillä Porvoossa tämä ruokakassisysteemi ei ole ihan niin kehittynyt, kuin isoissa kaupungeissa ja pääkaupunkiseudulla. Valmisruokaa olemme tilanneet kahdesti koronan aikaan, sillä täällä Porvoossa vaihtoehdot eivät ole niin runsaat ja tykkäämme nyt käyttää aikaa ruoan valmistukseen. Sushia ei saa mistään, mikä hiertää mieltä, mutta hyvää kotiruokaa ollaan tehty senkin edestä. Lisäksi meillä on aina joku tuote loppu ja siellä kaupassa vaan on käytävä hakemassa myös sitä leipää ja maitoa.

Nyt kannustaisinkin kaikkia kääntämään negatiivisuuden positiivisuudeksi ja miettiä mitä hyvää voisi asioiden ja muiden eteen tällä hetkellä tehdä ja miten ottaa kantaa hyvällä asioihin, ilman, että osoittaa ketään toista syyttävällä sormella.

Jatkan täällä itse nyt kahvikutsuja näiden äänettömien karvaisten ystävieni kanssa, jotka ovat mitä parhainta seuraa, sillä ovat ainaa samaa mieltä kanssani. Hehe. 🙂43 thoughts on “Negatiivisuus positiivisuudeksi”

 • Ihan kuule olen samoja asioita täällä miettinyt. Kaupassa on pakko käydä, mutta toki yritetään käydä harvemmin ja aina kauppalappusen kanssa 😃. Minähän aina unohdan juuri sen asian, jota olen vartavasten mennyt ostamaan. Täällä suunnalla kauppakassipalvelut ovat olleet välillä ruuhkautuneitakin.
  Positiivisesti tähänkin päivään. Ihanaa sunnuntaita sinulle Tiia ❤️

  • Ihan sama juttu ja totta, kauppakassia kun alat tilaamaan, onkin hirveä jono. Mutta mahtavaa, että sellainen vaihtoehto on ja näin meidän lähi-apteekissakin juuri lapun, tilaa kotiin.

   Sydämellistä keskiviikkoa Outi.<3

 • Iikkkk, mikä ihana nallekavalkaadi sielä istuukaan♥
  Näistä, aina niin ihanista kuvistasi ei voi tulla kuin todella ilooselle ☺♥ mielelle ☺ ♥

  Ihanaa pyhäpäivää Sinulle Tiia ♥♥

  • Ihana sinä ja kiitos niin paljon. Mukavaa keskiviikkoa Marja-Terttu. <3

 • Kiitos piristävistä kuvista ja väreistä !
  Ensin tai siis koronakohun alussa luin muutamia blogeja ja niissä oli vaatteista ja tuoksuista ja kaikesta ns. turhuudesta (jonkun mielestä siis) ja olin jotenkin kauhuissani, että ihmisiä kuolee kuin kärpäsiä ja työpaikat menevät kiinni ja kaikki kaatuu ja joku kuvailee vaan vaatteita!
  tottahan joka ikinen ymmärtää tilanteen vakavuuden ja elää sen keskellä, mutta elää, eikä vaivu synkkyyteen. Ketä kiinnostaisi lukea jokaisessa blogissa voivottelua tilanteesta ja sen traagisesta kulusta?
  Tarvitaan pieniä namusiakin happamien jälkkäriksi. Kaikki kuitenkin elämme tätä vaihetta ja toivomme sen pikaista loppumista ja elämisen normalisoitumista.
  Hyvällä omallatunnolla nautin iloiset namusi!

 • Kiitos piristävistä kuvista ja väreistä !
  Ensin tai siis koronakohun alussa luin muutamia blogeja ja niissä oli vaatteista ja tuoksuista ja kaikesta ns. turhuudesta (jonkun mielestä siis) ja olin jotenkin kauhuissani, että ihmisiä kuolee kuin kärpäsiä ja työpaikat menevät kiinni ja kaikki kaatuu ja joku kuvailee vaan vaatteita!
  tottahan joka ikinen ymmärtää tilanteen vakavuuden ja elää sen keskellä, mutta elää, eikä vaivu synkkyyteen. Ketä kiinnostaisi lukea jokaisessa blogissa voivottelua tilanteesta ja sen traagisesta kulusta?
  Tarvitaan pieniä namusiakin happamien jälkkäriksi. Kaikki kuitenkin elämme tätä vaihetta ja toivomme sen pikaista loppumista ja elämisen normalisoitumista.
  Hyvällä omallatunnolla nautin iloiset namusi!

  • Ymmärrän niin tunteet ja tässä myllerryksessä kaikki tunteet on sallittuja ja monet asiat herättää hämmästystä. Mutta onhan se niin, että elämän on jatkuva näissäkin oloissa ja iloa pitää hakea sieltä mistä voi, kuten kuvailet ihanasti ”namusiakin happamien jälkkäriksi”. <3 Samoin ajattelen. <3

   Kiitos niin paljon Kikka ihana ja oikein mukavaa vappua sinulle. <3

 • Minä olen riskiryhmäläisenä olla möllöttänyt täällä kotona nyt yli 6 viikkoa. Kaupassa olen käynyt kerran kotonaolon alusssa, ennen pääsiäistä apteekissa ja torstaina yöllä Prismassa. Isäntä tuo ostokset ja kyllä vaan – tuo mitä tuo. No – tärkeimmät sentään ja selvitty on hyvin. Tytär on pari kertaa käynyt ostosllistan kanssa ja silloin kaupasta tulee muutakin kuin makkaraa ja leipää;)
  Olen toki tuon kuusi viikkoa tehnyt töitä koko ajan – alussa jopa viikonloput, sillä silloin kriisiviestintä oli aika kovilla. Teams-palavereita monta kertaa päivässä. Ja täällä kotona olen nyhjännyt lököhousuissa ja hyvä kun olen muistanut palavereihin hiukseni kammata. Viime viikolla oli sitten yksi isompi palaveri, jossa oli yli 30 osanottajaa ja muitakin kuin niitä omia lähityökavereita. Päätin, että nyt kyllä vähän meikkaan. Ja voi että – olo oli koko päivän ihan erilainen kun oli se puna huulissa! Kyllä piristi kummasti!
  Jotta mielenkiinnolla odottelen niitä sinun purnukkapostauksiasi – niitä tarvitaan tämän kaiken negatiivisuuden vastapainoksi. Ja jospa vielä jossain vaiheessa niitä huulipuniakin;)
  Levollista sunnuntain jatkoa, Tiia ihaNainen <3

  • On kyllä rankkaa ja seinät kaatuu taatusti päälle ja tuossa alussa et ole ehtinyt edes hyvä kuin hengittää.

   Mutta niin totta, että tällä hetkellä jo sellaiset asiat, kuin hiustenpesu tai puhtaat lakanat piristää ja siihen vielä kun sipaisee vähän punaa, niin jo vain, kummasti piristää. 🙂

   Näin se on, että kepeät asiat ovat välillä paljon muuta kuin vain kepeitä asioita. Nautitaan niistä punista, silloin kun jaksetaan huulille niitä sipaista.

   Oikein sydämellistä viikon jatkoa Lady ihana ja mukavaa vappua. <3

 • No just näin, kun yhteen suuntaan kumartaa, toiseen pyllistää – ja sitten on se porukka jotka näkee vain sen pyllistämisen. Minä arvostan edelleen tosi paljon blogi- ja someyhteistöitä. Niistä saa usein ihan parhaat vinkit, etsiipä sitten käsirasvaa tai kuten nyt bongasin ihanat siivousliinat joilla sain buustia koronasiivoukseen, kun voi vaan sipaista paikat puhtaaksi viikkosiivousten välillä. Liinat ovat kompostoitavia, harmi ettei meillä ole vielä omaa kompostia, mutta olen selvittelemässä voitaisiinko saada sellainen taloyhtiön pihalle.

  Ja sitten toinen asia, tää sinun blogin uusi ulkoasu on niin ihana, etten ehkä kestä! Harkitsen hyppyä uudelle alustalle itsekin, katsotaan olisiko kesälomalla vaikka aikaa tehdä itse vai tilaisinko siirron palveluna ammattilaisilta – ja siten se olisi taas työtä Suomeen 🙂

  Ihanaa sunnuntaita!

  • Ah miten ihana ja vapauttava kommentti! Näin se menee, että aina on muutenkin ihmisiä, jotka ei tykkää ja ehkä nyt vielä korostuneemmin, mutta toki yhtälailla hyvyys korostuu myöskin. <3

   Komposti olisi kyllä huikea juttu taloyhtiön pihalle ja suurta edistystä, pidän peukkuja pystyssä.

   En kestä, kiitos niin paljon palautteesta, ihanaa kuulla. Ehdottomasti suosittelen WordPress alustaa ja Seravoa blogin siirtoon ja se todella olisi siten työtä Suomeen myös.

   Oikein ihanaa vappua teidän perheelle Saron. <3

 • Olen paininut ihan samojen asioiden kanssa. Kun tämä korona räjähti maaliskuun puolessa välissä, menin ihan lukkoon siitä mitä nyt kirjoittaisin. Pikku hiljaa pääsin normaaliin postausrytmiin. Viime viikolla olin todella epävakaalla pohjalla, kun meillä oli Karisman onlinenäytös. Rohkeasti laitoin näytöskuvat postaukseen ja en ainakaan vielä ole saanut kuraa niskaan.

  Rohkeasti anna mennä vaan. Kosmetiikkapostaukset ovat olennainen osa blogiasi niin kuin minulla ovat ne näytöspostaukset.

  Mukavaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä teille sinne! Yhdessä me selvitään tästä!

  • Hyvä, että laitoit, sillä me kaikki tarvitaan myös kepeyttä ja myös talouden on hyvä pyöriä, ketkä vain kynnelle kykenee. <3

   Sydämelliset kiitokset tästä tsempistä Tuulaanneli ja oikein ihanaa vappua teille. <3

 • Kiitos kauniista, värikkäistä kuvista Tiia.
  Nytkin on elettävä ja jopa käytävä kaupassa. Ei siitä mihinkään pääse.
  Sinulla on aika herkkä omatunto, kun mietit voiko kosmetiikasta postata näin poikkeusaikana. Tottakai voi . Ihmiset ovat meikanneet ja olleet kiinnostuneita meikeistä sodankin aikana. Miksei nyt? Paheksujat voivat skipata ne postaukset.
  Olisi se masentavaa, jos kaikesta pitäisi pidättäytyä vain, ettei joku pahoita mieltään.
  Suloista vappuviikkoa!

  • Ah miten vapauttava kommentti ja tuo, miten punan sipaisu on sodan aikanakin tuonut naisille naiseuden ja kauneuden tajun tunteen. Suuret kiitokset tästä ja oikein mukavaa vappua teidän perheelle. <3

 • Elämä jatkuu poikkeusoloissa – meillä ollaan kotona perhepiirissä, ollaan huolissaan ja huolehditaan, etäopiskellaan ja tehdään etätöitä, ollaan töistä lomautettuina ja taloudellisesti kitkutellaan, pidetään etäpalavereita ja harrastukset soittotunneista marttojen kokoontumisiin tehdään etänä.

  Tästä kaikesta huolimatta en aio mieltäni ja oloani tummentaa ja siksi mm. hupsuttelen ja humpsuttelen kotona mekossa ja ihme löydöillä vaatekaapistani, teen kaikkea mistä tulee mukava olo , luen blogeja ja postailen entiseen malliin. Blogipostaukset meikeistä, kosmetiikasta ja pukeutumisesta luen mielelläni – täältä tullaan meikit sun muut, kun tämä haastava epidemia-aika ohi – oon sitten niin valmis 😀 Tämä koronatukkani on muuten ihan järkky 😀 Kun rajaa ihmisten ilmoilla käynnit niihin pakollisiin kaupassakäynteihin, niin kampaajalla käynti on sitten joskus .

  Kaikesta huolimatta ihan mahtavaa alkavaa viikkoa!

  • Niin ihana ja sydäntä lämmittävä kommentti. <3 Näin se on, että minäkin höppänä saan hurjasti nyt iloa, kun juon sen sumppini Disney mukista tai lakkaan vaikka kynteni tai hyvän tuoksuinen sampoo. Kyllä se vaan niin on, että ilo on otettava noista pienistä asioista.

   Hurjasti tsemppiä teille ja voi itku sitä ihanaa tunnetta, kun pääset Tarja kampaamon penkille. <3 Siinä voi tulla ihan liikutus. <3

   Mukavaa vappua. <3

 • Mielestäni on oikein sopivaa tehdä kevyempiäkin postauksia. Surua, murhetta, huolta ja stressiä on ihan tarpeeksi. Kieltämättä mietin samaa Niki Newd -postaukseni kanssa, mutta toisaalta itse olen nyt saanut niin paljon luonnonkosmetiikasta ideoita kotisekoituksiin… Ei minulla muulloin ole aikaa oikein tällaisten asioiden kanssa kauheasti läträtä. Musta on tärkeää, että ajatukset saa muuallekin kuin koronaan, ihan jaksamisenkin vuoksi.

  Sama juttu, työt loppuivat. Mä ajattelin, että mulla on perheet, jotka eivät ihan niin helposti jää kotitöihin, mutta olin väärässä. Olen oppinut, että lääkärikin voi tehdä töitä etänä. Muita aikoja nyt pitää vain vartoa.

  Ihanaa viikkoa Tiia. Mielelläni tulen lukemaan kosmetiikkapostauksen. Hyvät ideat ja vinkit ovat aina paikallaan.

  • Niin totta tuokin, että nyt on enemmän aikaa näihin tälläisiin ja itsekin jaksan noita aamukahvikuviakin kuvata ihan eri hartaudella eli kaikella on puolensa.

   Totta tuokin, että jotkut lääkärit varmaan voivat konsultoida etänä vaikka ihan ensimmäisenä ei tupsahtanut tämä täälläkään mieleen.

   Kiitos niin paljon Johanna ja ihanaa viikkoa ja hei vappua teille, vietättekö vappua missään muodossa. <3

 • Tämä korona-aika on kyllä vaikeaa aikaa, sillä vaikka miten tekisi tai olisi tekemättä, niin aina tulee risuja! Liikaa ei siis kannata miettiä, mutta toki olla ajattelevainen. Otin itsekin riskin, kun esittelin matkoille ompelemiani vaatteita viime vuodelta. Tässä oli ajatuksena myös tukea matkailua ja muistuttaa, että monelta menee työpaikat alta myös matkailualalta, joten ei tätäkään voi täysin hylätä aiheena. Rakastan matkustamista, joten miksi en siitä ainakin muistoja saisi jakaa:) En kuitenkaan saanut tästä ikäviä kommentteja, päinvastoin ja sitä on luettu hurjan paljon, joten kyllä ihmiset kaipaa myös lohtua siihen, että tämä tilanne ei kestä ikuisesti ja tästä selvitään.
  Mutta kieltämättä jätin esittelemättä kosmetiikkakassin, jonka sain. Minulle myös tarjottiin tuotteita, jotka sopii minulle ja ovat tarpeeseen, joten sanoin kiitos kaunis. Aion tehdä juttua niistä testattuani ne, sillä ihmisille täytyy tarjota muutakin kuin koronaa. Kyllä me tästä kurjasta ajasta selvitään!!

  • Niin totta tuo ja ainahan se on tämän blogin kanssa ollut niin, ettei kaikkia voi miellyttää.

   Olen ihan samaa mieltä, jännitti vaan etukäteen, mutta sitten kun alkaa tehdä näitä asioita koko ajan vaan miettien mitä muut tykkää, niin katoaa se oma punainen lanka.

   Oikein sydämellistä viikon jatkoa Minna ja hauskaa vappua. <3

 • Ymmärrän niin hyvin nuo syyllisyyden tunteet siitä, mikä on nyt sopivaa ja mikä jotenkin tuntuu överiltä, vai onko se vaan joku syyllisyyden tunne omassa päässäni ja mietin liikaa mitä muut ajattelevat. Onko överiä esitellä hienoa sushikattausta, kun monella ei ole mahdollisuutta saada sellaista juuri nyt joko rahallisesti tai yksinkertaisesti ei ole kanavaa mistä tilata. Toisaalta tulee todella kivaa palautetta, että lukijat saavat vinkkauksia uusista tuotteista, palveluista ja ihan uusia reseptejä kokeiltavaksi . Eli niillä jatketaan, tosin en mitään överi louisvuittoneita en kuitenkaan tässä tilanteessa esittelisi, hih, siis jos joku muotivaikuttaja olisin! Olen kyllä niin valtavan onnellinen ja kiitollinen siitä, että vaikka meille ei foodorat tai woltit toimita, niin 5 km etäisyydeltä löytyy ihan kivasti paikallisia ravintoloita, joista tilata ruokaelämyksiä kotiin tai sillä tavalla valmiiksi, että ne vain hakee autolla! Koen, että se on sitä minun suoraan tukeani vaikeuksissa oleville yrityksille.

  Ja elämyksiä me kaikki tarvitaan, vaikka aika suht’ kivuttomasti tämä kotoilu on sujunut, niin aika ihanaa suunnitella vaikka uusia juttuja pihalle, lukea blogeja, joista saa hyviä ideoita puutarhaan tai vaikka kirja- tai tvsarjavinkkejä, tilata se oh my good keväthuulipuna tai sandaalit kotiin. Sitä en ymmärrä, että täysin kielletään korona tai vähätellään , sellaistakin on nähnyt, Jotenkin kiva lukea realistisen tsemppaavia juttuja! Matkaunelmat olen laittanut jäihin, ihan turha itseä kiusata , kun ei taideta ihan heti kukaan päästä reissuun. Oikein odotan kosmetiikkapostaustasi, eihän koronan vuoksi kukaan ole hiuksia pesemättä jättänyt tai yövoidetta pois. Minulta jo kyseltiin äitienpäivälahjatoivetta, tosin mitään en koe tarvitsevani, mutta vinkkasinpa taas että kosmetiikka ja meikit, ne ovat aina niin ihania ja mieltä piristäviä! Kaunista uuden viikon alkua <3

  • Omatunto se näitä tunteita tuo ja hyvä toki on, että omantunnon kautta miettii asioita. Mutta täällä ainakin sushikuvat ja ruokakuvat tuoneet iloa ja inspiraatiota paljon vaikka kääks sushia en ole saanut sitten maaliskuun alun.

   Kiitos niin paljon Heli ja vaikka meikkaaminen on jäänyt vähemmälle nyt, niin olen ihan hirvittävän paljon saanut iloa muusta kosmetiikasta nyt ja ihan liikuttaa sydämestä ja tulee tippa linssiin, kun ajattelen niitä ihmisiä, jotka näitä tuotteita ovat lähetelleet ja jotka lähettävät niitä vielä nyt.

   Oikein ihanaa viikon jatkoa ja hauskaa vappua teidän perheelle. <3

 • Voi ei, ei sushia ollenkaan? Nyt sait kyllä sympatiani . Saat ne tosin muutenkin. ❤

  Oikein hyvä pointti tuo, että jokaisen purkin ja purnukan takana on ihan oikea ihminen, jonka pitää myös syödä ja maksaa laskut. Luulisi sen hiljentävän mahdolliset vastaanvänkääjät.

  Iloista viikkoa sinulle ihana ❤

  • Ei yhtään sushia sitten maaliskuun alun, ai kauhea, välillä näen sushipötkylöistä unta!

   Juu itse tunnen ainakin ihan vastuuta näitä ihmisiä kohtaan, jotka ovat laittaneet tänne tulemaan kosmetiikka eli nyt jos koskaan heidän työpanosta ja työpaikkaa tulee myös ajatella. Asiat ovat aina monimutkaisempia, kuin jotkut huutelijat osaa päälle ajatella vaikka tunnen sympatiaa tällä hetkellä niitä ihmisiä kohtaan, joita voi ärsyttää aihe, ymmärrän kyllä syyt tähän.

   Oikein ihanaa viikon jatkoa sinä ihana ja hauskaa vappua teidän perheelle. <3

 • Kyllä jokainen saa jatkaa elämäänsä juuri niin kuin pystyy ja itsestä hyvältä tuntuu vaikeinakin aikoina.
  Ja auttava käsi ojentuu kyllä sitä tarvitseville. <3
  Meillä kaupat lopettivat heti karanteenin alussa kauppakassipalvelunsa liian suuren kysynnän takia. Onneksi ystäväni pieni yritys tuli apuun ja olemme saaneet kauppatavarat ovelle.

  Ihanan keväistä viikkoa sinulle! <3

  • Ihanaa kuulla, mietinkin miten saatte ruokaa, kun olette olleet kotona. Onneksi on on ystäviä. Oikein ihanaa viikon jatkoa ja kovasti voimia teille. <3

 • Ilman muuta kaupassa on käytävä. Itse tosin käyn vain kerran tai kaksi viikossa. Otsikoit ihanasti, että negatiivisuus positiivisuudeksi juuri, kun minulla alkavat seinät kaatua päälle. Teen etätöitä kotona ja piiri on pieni. Mies, kissa ja minä. Kaipaan kulttuuria ja ihmiskontakteja. Huomaan, että olen alkanut heittää piikkejä esimiehelleni, koska työkuviot stressaavat mieltä. Jotain pitäisi keksiä, jotta minäkin saisin jostain positiivisuuspiikin. 🙂

  Ja julkaise vain kosmetiikkapostaus. Ihmiset kaipaavat kaunista katseltavaa ja muuta ajateltavaa näinä aikoina.

  Ihanaa viikon alkua sinulle. <3

  • Ymmärrän niin hyvin ja joka päivä aloitan päivän postiivisesti ja odottaen, mutta iltapäivää kohden tulee jotenkin hirveä väsymys ja iltaisin ahdistus. Kyllä tämä psyykelle käy ja yritän näillä positiivisilla postauksilla jotenkin vahvistaa sitä omaakin oloa, hi.

   Kiitos niin paljon Mannilainen ja paljon aurinkoisia ajatuksia teille sinne ja voimia. <3

  • OIet ihana, kiitos niin paljon ja hauskaa vappua Suvi ja tsemppiä kaiken keskellä. <3

 • Musta kevyet postaukset on juuri se, mitä ahdistavien uutisten keskelle tarvitaan. Tulen hakemaan täältä blogista positiivisuutta ja hyvää mieltä.💓

  • Ihana, että tulet ja olet. <3 Sydämellistä viikon jatkoa Iina ihana ja hauskaa vappua teidän perheelle. <3

 • Olen miettinyt samoja asioita. Saako olla positiivinen tämän kaiken negatiivisuuden keskellä. Mielestäni juuri nyt on oikea aika kaikelle positiiviselle toki rajansa kaikella, kohtuudella.
  Tsemppiä ja positiivisuutta meille kaikille! <3

  • Olet niin oikeassa ja olen ihan samaa mieltä, kaiken vastapainoksi tarvitaan positiivisuutta.

   Oikein sydämellistä viikon jatkoa Kaisa teidän perheelle ja hauskaa vappua. <3

 • Olen miettinyt ihan samoja asioita, mutta ajan kuluessa ja saamieni kommenttienkin perusteella olen jatkanut myös kaikesta kauniista kirjoittamista. Kaipaan itsekin mukavaa luettavaa ja sellaista mikä saa ajatukset pois tästä tilanteesta. Koronaan liittyviä asioita pohditaan miehen kanssa joka ikinen päivä, minkälainen on tulevaisuus, miten tämä muuttaa maailmaa ja jokapäiväistä elämäämme…
  Kirjoitan mielelläni jostain muusta, mikä tuo itsellekin iloa – ja luen mukavista asioista, kuten sinun blogiasi <3
  Kauneusjuttua odotellessa!

  • Ihan juuri näin ja totta kai omatunto pohtii kaikkea joka kannalta, mutta niin se on, että ankeinakin hetkinä ihmisen kauneuden taju kaipaa kauneutta. <3

   Joten samoilla linjoilla täälläkin. Oikein ihanaa viikon jatkoa Maarit ja mukavaa vappua teille. <3

 • Kiitos kivasta ja elämänmakuisesta blogista! Ilman muuta kaivataan kepeämpiäkin juttuja kaiken yksitoikkoisuuden ja ahdistuksen keskelle. Halusin vinkata porvoolaisesta ravintolasta, joka on aloittanut sushin teon ja myynnin: Bistro Gustaf.

  Tsemppiä viikkoon!

  • Oi kiitos Helkky tästä niin paljon sinulle ja superpaljon kiitoksia tästä huikeasta sushivinkistä, sillä näen jo unia sushista hihi. Ihanaa, jos nyt on mahdollista saada sushia.

   Oikein ihanaa viikon jatkoa Helkky ja hauskaa vappua. <3

 • Mun ostokäyttäytyminen on näiden koronaviikkojen aikana muuttunut aika radikaalisti.
  Yleensä kun olen todella nihkeä ostamaan mitään, ellen ihan oikeasti tarvi. Mutta nyt olen ajatellut, että ostaminen on tässä hetkessä suorastaan mun velvollisuus (koska saan edelleen palkkaa ja voin), vaikken justiin sillä hetkellä jotain tarvisikaan. Ja nimenomaan olen ostellut paikallisilta pienyrittäjiltä, koska heillä on niin paljon heikommat mahdollisuudet selvitä tämän ajan yli kuin isoilla. Ja jos näistä tämän pikkukaupungin harvoista pienistä kivijalkaliikkeistä yksikin kaatuu sen takia, että kukaan ei osta mitään, se tarkoittaa sitä, että sen jälkeen tässä kaupungissa ei sen alan yritystä / palveluita enää ole, vaan jäljelle Prisma, pieni Citymarket ja Lidl. Se olisi surullista se, koska ennestään tyhjiä liiketiloja on keskustassa jo ihan riittämiin (moni joutui lopettamaan, kun iso Prisma tuli kaupunkiin joitakin vuosia sitten).

  Ja mun mielestä omassa blogissaan saa kirjoittaa ihan just siitä aiheesta, joka itsestä tuntuu missäkin hetkessä hyvältä. Lukijat sitten päättää, mitä haluavat lukea ja ainakin omalla kohdallani huomaan, että se aika tätä koronaelämää alkaa nyt olla takanapäin, kun en kestänyt lukea mitään ”turhaa”. Ja oikeastaan jo kaipaankin jotain kevyempää ja iloisempaa, kun nää päivät on enimmäkseen yhtä etäpöydän ääressä pakertamista ja saman maiseman tuijottelua.

  Iloista mieltä <3

  • Ihana Annukka ja juuri näin, aivan mahtavaa tukea pienyrittäjiä ja laittaa rahaa kiertämään, jos vaan pystyy. <3

   Tästä tulee ihan mieleen 90-luvun alku, kun kaikki jätit söivät pienet yritykset ja oli pienten yritysten surma. Me kuitenkin olemma kasvaneet sellaisen lapsuuden, että oli leipomot, pikkukaupat ja kaikki. Maailma oli vihdoin mennyt tähän suuntaan, että pieniä yrityksiä on Suomeenkin tullut paljon ja tästä olen ollut hyvin onnellinen. Kohta käy huonosti ja tosiaan töröttää vaan nuo isot yritykset.

   Ihanaa, kun muistutit tästä, josta kirjoitin juuri erään bloggaajan blogiin, kun hän oli saanut kuraa, kun ei ollut kertonut erostaan heti lukijoille vaan vasta 1,5 v jälkeen. Kirjoitin hänelle ihan samat sanat, että jokainen saa kirjoittaa omassa blogissa mitä haluaa ja on hassua ajatella, että lukijat kokevat omistusoikeutta blogiin ja ajattelevat, että voivat määrätä mitä kukin henkilökohtaisessa blogissaan saa kirjoittaa. On tosiaan lukijan valinta mitä lukee.

   Niin totta, me kaikki kaivataan kevyttä piristystä myöskin. Olet ihana, hurjasti kiitoksia tästä ja oikein sydämellistä viikon jatkoa ja hauskaa vappua Annukka. <3 Me nyt tosin ei vappua vietetä ja voisin kuvitella ettette tekään hirveästi, mutta hei nautitaan ulkoilmasta ja syödään jotain vappuhyvää ja nautitaan simaa.

   <3

 • Positiiviset ja iloiset asiat ovat nyt niin tärkeitä ja tervetulleita, joten kiitos värikkäistä ja iloisista kuvistasi. Corona on kuin synkkä pilvi yllämme, joten koen kaikki positiiviset ja kevyet asiat ikäänkuin auringon valoksi, joka onnistuu kurkistamaan sieltä pilven takaa.
  Olen täällä Norjassa koettanut parhaani mukaan tukea ostoksia tehdessäni paikallisia pienyrittäjiä ja norjalaisia yrityksiä ylipäätään. He tarvitsevat nyt kaiken tuen. Moni näistä pienyrityksistä on toimittanut tavarat ihan kotiin asti, mikä on todella arvostettavaa. Mukana on tullut ihania kiitoskortteja jne.
  Jatka vaan meikkipostauksia! Niitä on kiva katsella, lukea ja laittaa vinkit korvan taakse.

  Voi hyvin <3

  • Kiitos niin paljon ja ihan totta, nyt tarvitaan kaikki mahdolliset piristykset ja myös hömppää, koska ihmisen luonteeseen kuuluu löytää kauneutta kaikkialta ja kyllä kosmetiikkakin tähän kuuluu. <3

   Aivan ihanaa ja nyt jos koskaan on hyvä aika tukea pienyrittäjiä ja pitää heidät elossa. <3

   Kiitos kovasti ja oikein ihanaa viikon jatkoa ja myös vappua teille. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud