Kevään ja kesän ylellisimmät kosmetiikat ja arvonta!

Kevään ja kesän ylellisimmät kosmetiikat ja arvonta!

*Kosmetiikka saatuja pr-tuotteita ja sisältää mainoslinkkejä

On vierähtänyt pitkä tovi siitä, kun olen kirjoittanut kosmetiikkatuotteista ja pieni lamaantuminen taisi tapahtua koronan tiimoilta. On kuitenkin monia tuotteita, joita olen saanut ennen koronaa ja jotka ovat tuoneet suuresti iloa täällä eristyksissä. Joten ajattelin, että vihdoin on aika esitellä kevään ja tulevan kesän ylellisimmät kosmetiikkatuotteet.

Aloitetaan miehistä. Täällä on ollut kahtena vuotena peräkkäin YSL Y-tuoksu vuoden parhaana miesten tuoksuna. Mieheni saatua testiin uusimman Y-tuoksun, tämä uusin eau fraiche tuoksu kiisi kolmesta Y-tuoksusta vielä kärkeen. Puhumattakaan siitä, että tämä on omaan tuoksunenään paras miesten tuoksu ja onneksi on myös mieheni mielestä hänen lempparituoksu.

Alkuperäinen Y-tuoksu jo itsessään on ihan mielettömän raikas, ylellinen ja kenties aavistuksen sporttinenkin tuoksu. Sopii miehekkäille miehille, jotka pitävät freeseistä tuoksuista.

Uusin Y-tuoksu on puhdas ja raikas fougere tuoksu, mikä tarkoittaa, että tuoksu sisältää metsäisiä elementtejä. Fougere tarkoittaa saniaista, joka pukee sanoiksi fougere tuoksujen maanläheisyyden.

Tuoksunuotteina: sitrus, piparminttu ja setripuu.

Biothermiltä on ilmestynyt Life Plankton ampullit, jotka sopivat tähän stressaavaan aikaan täydellisesti. Kahdeksan päivän kuuri, aamuisin ennen muita ihonhoitotuotteita laitettavaksi ja sisältäen kosteuttavaa hyaluronihappoa täyteläistämään stressaantunutta ihoa.

Lisänä Life Plankton Elixir on ihoa vahvistava ja rauhoittava seerumi, joka aktivoi ihon uusiutumista. Tykkään todella paljon seerumin kepeästä koostumuksesta ja muutenkin Biothermin seerumit ovat aina olleet mieleen ja omalle couperosa iholle täydellisiä ja rauhoittavia.

Olen mukana Biothermin 8-päivän haasteessa #biotherm ja #8daychallenge ja olen käyttänyt ampulleja nyt kolmatta päivää ja seerumia ampullien jälkeen. Haastan kaikki mukaan, joita kiinnostaa ja jotka pitävät Biothermin tuotteista.

Nämä Biothermin tuotteet alimpana olevien hiustuotteiden lisäksi ovat näista kaikista varmaankin ainoat sellaiset, jotka on lähetetty koronan aikana ja tuomaan kotiin hemmottelua ja kivaa tekemistä ja arvostan todella paljon tälläistä kekseliäisyyttä. 🙂

Olen vannonut Sensain Cellular Performancen nimeen ja ollut vuosia hyvin vannoutunut fani ja tuumien, ettei Sensailtakaan voi tulla parempaa. Mutta kyllä vaan, nämä Ultimate sarjan tuotteet ovat yksinkertaisesti ikääntyvälle iholle runsaampia ja täyteläisempiä.

Ultimate The Micro Lotion on ensinnäkin fantastisen tuoksuinen ja tuoksu on ehdottomasti osa Sensain tuoksumaailmaa vaikka olikin erilainen mihin olin Cellular Performance tuoksujen osalta tottunut.

Kyseessä on erittäin ylellinen ja hienostunut ihoa valmistava hoitovesi, joka tuntuu täyteläiseltä ja ravitsevalta, kuin iho heti rauhoittuisi ja vaipuisi nirvanaan, ihoa ravitessa tällä hoitovedellä.

Kyllä se nyt vaan on niin, että uudet suosikit ovat löytyneet Sensai maailmasta.

The Cleansing Oil ja The Creamy Soap toimivat puhdistuksessa myös hyvin yhdessä. Suosittelen kuitenkin The Cleansing Oilia hyvin kuivalle ja ikääntyvälle iholle tai jos rakastaa öljyputsareita.

The Creamy Soap on tästä kaksikosta enemmän taas omaan makuun. Pakkauksen mukana tulee ylellinen puhdistusharja ja yhdessä veden ja harjan kanssa puhdistusrituaalista The Creamy Soapin kanssa syntyy suorastaan ylellinen puhdistushetki. Tuoksumaailma on ihana ja puhdas ja puhdistuksen yhteydessä syntyvä vaahto puhdistaa ihon hellävaraisesti ja pehmentäen ihoa.

Sensain tuotteista on muistettava se, että vaikka hinnat kirpaisee hieman lompakkoa, nämä tuotteet riittävät aivan loputtomiin. The Creamy Soapiakin tarvitsee kasvoille vain ihan pienen pisaran verran.

Sensain ihonhoitotuotteista olen aiemmin kirjoittanut täällä.

Sensailta on myös ilmestynyt neljä hyvin klassista ja silkkistä luomiväripalettia nyt maaliskuussa. Koostumus näissä on aivan ällistyttävän hienojakoinen ja sisältäen sekä mattaisia, että helmiäisen sävyjä.

Jokainen näistä neljästä paletista varmasti on suomalaiseen makuun sisältäen maanläheisiä ja kauniita sävyjä klassiseen makuun.

Sävyjen nimet: Shiny Foliage, Night Sparkle, Petal Dance ja Frosty Twilight.

Lemppari itseruskettavat löytyy St.Tropezilta, mikä nämä tuotteet erottaa toisista itseruskettavista, sillä laadukkaita itseruskettava brändejä on toki muitakin. St.Tropez itseruskettavat tuoksuvat hedelmille eli ei pienintäkään itseruskettavan katkua vaan aivan ihana tuoksu näissä.

Rusketus on luonnollinen ja tasainen ja nämä imeytyy iholle heti. Bronzing Mousse tuoksuu aivan vesimelonille ja on järjettömän helppo levittää itseruskettavan levitykseen tarkoitetulla hansikkaalla. Bronzing Water Mist tuoksuu taas aivan persikalle ja on helppoa suihkuttaa iholle, oma lempparini! Kasvoille taas seerumin muodossa lisättävä itseruskettava ja tässäkin ihana persikan tuoksu!

Nämä vaan on maailman ihanimmat itseruskettavat ja eläköön, että itseruskettavat voivat tuoksua kesäisille hedelmille, ihan parasta.

Shiseidon aurinkotuotteita olen käyttänyt aiemminkin ja suosikkeja ollut tuo vastaava pieni puteli. Miten voi 50 suojakertoimella oleva aurinkotuote ollakaan niin ohuen ohutta, seerumimaista ja heti iholle imeytyvää. Aivan fantastinen tuote vaikka sinne golfbagiin.

Kaiken kukkuraksi näissä Shiseidon aurinkosuojatuotteissa on vielä kesän hedelmäcocktaileille tuoksuvat fantastiset tuoksut. En ole aurinkotuotteissa törmännyt hedelmän tuoksuisiin tuotteisiin ikinä vaan aurinkotuotteet on aina tuoksuneet noh vähän aurinkotuotteille tai korkeintaan kookokselle. Koostumukset näissä kaikissa, myös kroppatuotteissa on hienostuneen, silkkisen ohuen seerumimaiset.

Shiseidolta aurinkotuotteiden luxusta ehdottomasti.

Lancasterin aurinkotuotteet ovat sellaisia, että eräs läheinen sukulainen vannoo näiden nimeen ja ovat parasta mitä markkinoilta löytää. Näitä on tullut ostettua lentokentiltäkin toisen pyytämänä, sillä näillä saa upean päivetykseen kullanhohtoisen rusketuksen ja korostettua sitä päivetystä ja mikä parasta pitkitettyä sitä päivetystä.

Hirmu mielenkiintoinen tuote näissä on tuo Sun Protective Water, sillä ns. vesimäisessä muodossa en ole aiemmin ihoa suojannutkaan auringolta. Pullosta tulee todella hienostunut ja helposti levitettävä suihku.

Golden Tan Maximizer säilyttää kesäisen päivetyksen hehkun vielä kuukauden päästä niin kasvoilla kuin iholla. Tan Maximizer on markkinoiden paras rusketuksen jatkaja/säilyttäjä, vahva suositus!

Jos haluat tuoksua vain hennosti, mutta silti käyttää tuoksuja, tässäpä upea valinta Chanel Gabrielle hiustuoksu. Chanel Gabrielle tuoksu on lemppari Chanel tuoksu ja on ihanaa, että nyt hiuksetkin voi tuoksua tälle ylelliselle Gabrielle tuoksulle. Hiustuoksu on aika magee juttu ja se kaikkein kevein hajuveden muoto.

Chanelilta on ilmestynyt kaikkea muutakin ihanaa ja oikeaa kesän hehkua meikkien suhteen antamaan. Kullanhohtoinen nestemäinen luomiväri sävyssä ”Desert wind”, jossa upeaa kimallusta ja pysyy koko pitkän päivän. Luomiväripaletti, josta tulee mielen kesä ja safari ”Warm memories” ja limited edition Stylo Ombre Et Contour Contour Brun kynä, jota voi käyttää eyelinerina, luomivärinä tai ns. meikkikynänä. Oikea monitoimituote, jolla saa pysyvät ja pehmeät rajaukset halutessaan. Jos yksi ruskea luomiväri tulisi hankkia, suosittelen tätä.

Shiseidon uutuudet Vital Perfection ihonhoitotuotteet edustavat, luxusta, ylellisyyttä ja tehokkuutta ihonhoidon saralla. *Vital Perfection on kehitetty uusilla Shiseido ReNeura Technology++TM* ja KURENAI-TruLift Complex-teknologioilla. Kuulostaa avaruusteknologialta ja hieman sitä jo alkaakin olla.

Jo kauniiden purkkien suunnittelu ihastuttaa ja saa aikaan ylellisen tunteen. *Vital Perfection -linjan suunnitellut pakkaukset ovat saaneet inspiraationsa perinteisestä japanilaisesta Raku-keramiikasta. Japanilaisen herkkyyden synnyttämä Keshiki – tai ‘maisema’, joka on luotu polttamalla lasitusta tietyssä lämpötilassa – kuvaa valoa ja varjoa sinivioletin ja kultagradientin avulla. Ilmaisee tuotteiden hyödyt: halu nähdä muutoksia ihossa joka päivä. Kaarevat pinnat muistuttavat aaltoja, herättävät kohottavia tunteita jokakerta, kun otat tuotteen käteesi.

*Moniulotteinen hoito auttaa kohdistamaan avun velttouden, maksaläiskien ja syvien ryppyjen perimmäisiin syihin.

Tuotteiden koostumus on hienostunut, silkkimäinen ja nopeasti iholle levittyvä, mutta jättäen iholle todella samettisen tunteen, kuiva iho, koppuraisuus saavat väistyä.

Tuoksumaailma on puhtaan kukkainen ja ylellinen. *Alkutuoksuina ovat sitruksen ja vihreyden nuotit. Raikkaus sekoittuu kukkaisiin ja mausteisiin sydäntuoksuihin, ja herättää Japanilaisen Cymbidium Goeringii- Orkidean ja Japanilaisen kukan Chimonanthus Praecoxin. 

On ihan mieletöntä lukea tälläisten tuotteiden taustoja ja tarinoita, miten paljon suunnittelua purkkien muoto, tuoksumaailma ja puhumattakaan tehokas nykyteknologia saa ihonhoidon saralla aikaan.

Suuri suositus aikuiselle iholle, joka kaipaa ihonhoitotuotteiltaan jo tehoja, ylellisten purkkien tuntua ja pitää siitä, että ihonhoitotuotteissa on hienostunut tuoksumaailma.

Sain aivan uskomattoman ihanan Darphinin silmänympärysvoiteen testiin tai voiteesta ei oikeastaan voi puhua, koska kyseessä on hyvin ylellinen geelimäinen koostumus. Olen käyttänyt tätä sy-voidetta nyt koko huhtikuun ajan ja olen koukussa.

Tuotteesta kerrotaan, että se on jokaisen naisen ”must have” silmänympärystuote ja pakko yhtyä tähän väittämään. Silmänympärysvoide on ihonhoitotuotteista kaikkein haastavin tapaus, sillä omat silmänympärykset pussittaa ja silmänympärysiho on kuiva. En voi siten käyttää liian täyteläisiä sy-voiteita vaan niiden pitää olla kevyitä, mutta silti samalla todella kosteuttavia ja tämän ikäisellä vielä hoitavia.

Elvyttää nestekiertoa eli ilmankos ei silmänympärysiho pussita! Antaa antioksidanttisuojan herkälle silmänympärysiholle.

Aivan huikea tuote, jota saa hoitoloista ja Sokos/Emotion myymälöistä. Heti kun vaan hoitoloihin tai Sokos/Emotion myymälöihin pääsette, muistakaa Darphin silmänympärysvoide, etenkin te, joilla on kuiva silmänympärysiho, tämä on siihen täydellinen vaikka sopiikin kaikille ja kaiken ikäisille.

Joe Blascoa on pakko tuoda välillä aina blogissa esiin ja Blascon X-Lite-higlight valonappi on maailman paras ja hei omalla kohdalla jo 30 vuotta! Joka vuosi vuoden paras tummien silmänalusten peittäjä, joka ei petä, joka peittää ne tummimmatkin silmänaluset ja pysyy koko pitkän päivän. Meikkituote, jota ilman oma meikkipussi ei voi elää.

Monia muita olen testannut, mutta ei vieläkään yksikään ole päihittänyt Joe Blascon valonappia. Kaikille teille, joilla on tummat silmänaluset, muistakaa Blasco. Tiedän, että jotkut lukijat ovat kertoneetkin ostaneen tämän blogisuosituksen perusteella ja olleet erittäin tyytyväisiä, mikä on ollut mieluisaa kuultavaa.

Hiustuotteet ovat usein tylsiä, mutta eivätpä ole nämä Ida Wargin hiustuotteet tylsiä nähneetkään. Eleettömän kauniit pullot, miksi hiustuotteet ovat usein kovin rumia, jääneet designissa jonnekin ysärille. Nyt on nättiä!

Tuoksumaailma näissä on maailman ihanin, nuo pumppupullojen sampoo ja hoitoaine tuoksuvat toffeelta! Koko hiuspesu on tässä tuoksuhuumassa jo elämys. Vegaaniset tuotteet, mukavan hintaiset ja vastaavat aivan kampaamotuotteiden laatua.

Nyt on tullut todella kiva hiustuotebrändi jäädäkseen ja brändi, jonka hiustuotteita kelpaa pitää hyllyssä esillä. Kicksistä löytyy kyseinen brändi ja jokaiselle hiuslaadulle jotain. Sarjalta löytyy myös itseruskettavat, mutta niitä en ole vielä ehtinyt testata.

Sarjaan muuten ihastui niin kovin meidän teinikin, että vei sarjan pari tuotetta mökille mukaan ja sinne ne unohtui, mutta ehkä pääsen itsekin vielä mökillä niitä testaamaan.

Vielä arvontaan. Haluan hemmotella jotain teistä Sensain upealla luomiväripaletilla sävyssä ”Night Sparkle” ja tämän kevään suosikkipunilla Clarinsin Lip Comfort Oil huuliöljyillä, sävyissä: ”Intense Nude” ja ”Intense Burgundy”, jotka upeasti kosteuttavat huulia ja antavat runsaan pigmenttisen sävyn. Lisänä vielä Clarinsin nuden sävyisen mattaversion Lip Perfectorista.

Arvonnan säännöt:

Kommentoi mitä tahansa kosmetiikkaan liittyvää tai tulisiko palkinto itselle tai vaikka jollekin rakkaalle.

1 arpa lukijoille ja toinen arpa Insta seuraajille.

Arvonta päättyy 3.5.2020 ja tasapuolisesti kaikille onnea arvontaan.

Tälläisiä tuotteita tälläkin kertaa ja kuulostiko joku brändi erityisen houkuttelevalta tai tutulta? Mikä on suosikkisi ylellisen kosmetiikan saralla?

Kaunista ja hemmottelevaa viikon jatkoa kaikille ja kyllä kosmetiikka hemmottelee mieltä eli tuhannesti kiitoksia testiin saaduista tuotteista, olen kaikista näistä erittäin kiitollinen ja miten tuovat iloa toki itselle, mutta myös perheelle, läheisille ja nyt arvonnan muodossa myös jollekin teistä lukijoista.

<375 thoughts on “Kevään ja kesän ylellisimmät kosmetiikat ja arvonta!”

 • Shiseido on suosikkini ylellisistä tuotteista, ja tuo uusi silmänympärysvoide ihan toppen. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Kaunista päivää ihana Tiiia <3

 • Kuulostanee kliseeltä mutta Sensai Lash Volumiser 38 C on tuote jonka käyttäjäksi palaan aina uudelleen ja uudelleen. Sille en vaan ole löytänyt voittajaa. Mukana arvonnassa.
  Aurinkoista Vappuviikkoa.

 • Sensain paletit on kivoja ja tuo Blasco meni ostoslistalle. Muistelen että niitä myydään Sokoksella niin voisi joskus kurkata 😉 yhdellä arvalla mukana onnea kokeilemassa, nuo Clarinsit olisi ihania <3

 • Sensain luomiväripaletti on ollut haaveena! Innolla mukana ja itselle tulisi.

 • Olisi kiva päästä tutustumaan Sensain muihinkin tuotteisiin. Ripsari on lemppari.

  Itselle tulisi.

 • No nyt oli kaikkea ihanaa! Kyllä kuule näitä postauksia tarvitaan – on kiva lukea mitä ihanuuksia markkinoille tulee. Meilläkin on ollut Lancasterin aurinkovoiteita käytössä jo vuosikausia, ja niiden öljytön spray oli miehen suosikki. Kohta pääsee testaamaan näitä uutuuksia. En osallistu nyt arvontaan 🙂
  Kivaa päivää Tiia! <3

 • Koronan myötä oma lookki muistuttaa kotona enemmänkin metsänpeikkoa kuin tyylikästä ladya, joten olisipa kiva voittaa nyt uutta kosmetiikkaa ja innostua taas laittautumaan 🙂

 • Hei kiitti itseruskettavisvinkeistä! Olen monesti aatellut, että pitäisi kokeilla itseruskettavaa, mutta en ole ”uskaltanut”. 😀 Mutta nyt seuraa tyhmä kysymys. Tuleeko se hanska voiteen mukana, vai pitääkö se ostaa erikseen jostain? Meiltä löytyy vain näppylähanskoja, eikä ne taida ihan kelvata. 😀

 • Ihania tuotteita, oli kiva saada tuotevinkki couperosaiholle. Ja vinkkejä kunnon aurinkotuotteista, niitä tarvitaan päiväkotityössä, jossa paljon ulkoilua, säässä kuin säässä.

  • Mulla ollut nyt käytössä Biotermin Life plankton elixir, oon tykänny. Viimeisin kosmetiikka hankinta on Clarinsin meikkivoide jota en ole vielä kerennyt käyttää. Mukana kahdella arvalla 😊

 • Ihania tuotteita. Blascon valonappi on minullakin ja useita Sensain tuotteita. Darphinin jokin erittäin tehokas ryppyrasva otti ja loppui juuri. Se on ehdottomasti paras ja kalleinkin voide, joka minulla on ollut. Kahdella arvalla mukana upeassa arvonnassa.

 • Ai että ovat kauniita nuo luomiväripaletit, ihanan perus sävyjä joita voi käyttää joka päivä! Tuo Biothermin seerumi kiinnosti myös, jotain vastaavaa kokeilinkin pullollisen verran, tuntui syksyllä auttavan ja rauhoittavan ihoa kyllä huomattavissa määrin, täytyy katsella uudemman kerran jossain vaiheessa jos investoisi. Pääosin Biothermin tuotteet on kuitenkin aina sopineet.

  Oma suosikki noin hintavamman kosmetiikan puolelta on juurikin Biotherm ja talvella mikään ei voita Elisabeth Ardenin rasvoja omalla naamalla, tuntuvat auttavan aina ja pitävän ihon kunnossa.

  Mukana kahdella arvalla, ihanaa päivää Tiia! <3

 • No nyt kaipaisi piristystä uuden kosmetiikan muodossa. Täällä alkaa muodostua pienoinen karanteenimasennus ,olen lukija ja instaseuraaja. Itselle menisi nyt kyllä sitten tää palkinto jos voittaisin 🙂

 • On kyllä kauniin basic tuo luomiväripaletti, sellainen jokapäivä paletti!
  Oma suosikki on Elisabeth Arden tuo Biothermin lisäksi, oikeastaan menen aika pitkälti niillä kahdella.

  Palkinto menisi oman äidin kanssa puoliksi, on niin hänen värisensä punat ja huulipuna ihminen hänesäs aivan varmasti ilahtuisi.

 • Itsellä niin kauheita kokemuksia itseruskettavista, että oli kiva lukea vinkkejä.
  Itseäni kyllä haluaisin hemmotella.

 • Itselläni on myös pistänyt silmään tuo Ida Wargin hiustenhoito-sarja. Tämän kirjoituksen jälkeen on kyllä varmaan pakko hankkia seuraavaksi kyseistä sarjaa, tuo toffeen tuoksu kuulostaa täydelliseltä! Yhdellä arvalla mukana arvonnassa 🙂

 • Olipa vaikka mitä ihanuuksia. Hiustuoksu kuulostaa todella mielenkiintoiselle, samoin kuin se silmänympärysvoide; sille olisi todella tarvetta 😊
  Vaan ihana on arvottava settikin.
  Instassakin sinua seuraan.
  Ihanaa viikon jatkoa sinulle Tiia 💕

 • Ida Wargin hiustuotteet ovat aivan ihania. Minullakin ne nyt käytössä ja tykkään todella paljon.
  Tyttärelle menisi tämä voitto, jos kohdille osuisi!
  Ihanaa tiistaita sinulle Tiiuli <3

 • Sensain tuotteet ovat ihania <3 Toukokuu lähestyy, joten jakaisin paketin äitini kanssa 🙂 Mukana yhdellä arvalla!

 • Joe Blascoa suosin aika paljon, olen niin tykästynyt, että ostan oikeastaan ainoastaan sitä merkkiä. Yksi arpa.

 • Vau mikä arvonta!
  Mulla ei oikein mitään suosikkeja ole mistään hintaluokasta, käytän niin tuotteita laidasta laitaan.
  Toki en juurikaan selektiivistä kosmetiikkaa, koska se on ikävä kyllä rahakysymys.
  Itselleni tulisi nämä hienot tuotteet.
  Kahdella arvalla mukana.

 • Kosmetiikkasuosituksia on aina kiva lukea, näistä olen löytänyt monta suosikkia.

  Japanilainen kosmetiikka kiinnostaa aina, tuotteet ovat aina todella loppuun asti ajateltuja. Olinkin iloinen, kun juuri löysin vielä yhden tuubin Japanista tuomaani huippuhyvää silmänymympärysvoidetta..

 • Kaikki ihanalta kuulostavia ja myös näyttäviä. Ihan mielettömän komiasti oot kuvannut ♫
  Aurinkotuotteet kuulostaakin tosi makeelta, kun se on totta, jotta aurinkorasvat ei oo kovin miellyttävän tuoksuusia ☺
  Peukut ylähäppäin ja voitaas tyttärien kans jakaa, jos onni potkiis ☺

  Ihanaa tiistaiehtoota Sinulle Tiia ♥

 • Nyt oli niin paljon ihania tuotteita, että menin ihan sekaisin!!
  Ihanaa! Itselleni haluaisin mielelläni kerrankin palkinnon kun lähes aina olen palkinnoilla ilahduttanut läheisiäni. <3
  Täällä lähes 7 viikkoa kotona lockdownissa olleena en ole kyllä meikkeihin koskenut, mutta hemmotellut kyllä ihon kuorinnalla ja naamioilla senkin edestä itseäni! 🙂
  Kahdella arvalla mukana, kiitos!

  Kauniita kevätpäiviä sinne!

 • Ihana arvonta; ehdottomasti mukana, hemmottelisin tällä palkinnolla itseäni jos arpa osuu kohdalleni.

 • Täytyypä käydä tuoksuttamassa Y, kun kaupat taas aukeavat. Ostin pojille joululahjaksi Chanelin Bleu-tuoksut ja ne olivat mieluisia. Yritän laittaa aina korvan taakse, jos jotain on kehuttu, jotta voin sitten tuoksutella.

  Nuo luomivärit ovat elegantteja ainakin pakkauksessa 🙂 Aurinkovoiteita meillä kuluu hurjat määrät, suojakertoimet 50 ja yli. Olen tykännyt Aveenon ja Neutrogenan aurinkorasvoista. Ne eivät ärsytä ihoa, ovat kevyitä vaikka suojakertoimia on reilusti. Yleensä kuitenkin aurinkorasvat ovat Coppertonea tai Banana Boatia, mieluiten suihkutettavassa muodossa.

 • Ihanaa hemmottelua, kiitos tästä piristyksestä ja vinkeistä! Näistä tuotteista esim. Chanelin hiustuoksua voisi olla hauska kokeilla, samoin Ida Wargin tuotteita.

 • Yhdellä arvalla mukana. Kyllä minulle Shiseidon aurinkotuotteet ovat yli muiden, aivan huipputuotteita.

 • Voi, miten ihania ja mielenkiintoisia tuotteita. Tälläista kaivataan ja tarvitaan just nyt. Palkinnon tuotteet käyttäisin itse, etten näyttäisi niin hurjalta koronatukkineni Teams-tunteja pitäessäni 😊

 • Yhdellä mukana, luonnonkosmetiikasta lukisin mielelläni lisää. <3

 • Tykkään Biothermin tuotteista ja kyllä antaisin tytölleni synttärilahjaksi tämän palkinnon. Hyvää kevättä.

 • Olipa mielenkiintoisia tuotteita ja kivasti esitelty! Erityisesti mieleen jäi nuo St. Tropezin itseruskettava mist ja Lancasterin Golden tan maximizer. Taitaa kertoa siitä että olisi jo ihana saada tähän kalpeaan karanteeni-ihoon jo pikkuhiljaa pientä päivettynyttä sävyä 😀

 • Olipa mielenkiintoisia tuotteita ja kivasti esitelty!

  Erityisesti mieleen jäi nuo St. Tropezin itseruskettava mist ja Lancasterin Golden tan maximizer.

  Taitaa kertoa siitä että olisi jo ihana saada tähän kalpeaan karanteeni-ihoon jo pikkuhiljaa pientä päivettynyttä sävyä 

 • Kahdella arvalla mukana! Pitääkin laittaa tuo Joe Blascon valonappi ostoslistalle. Uskon hyvinkin, että se voi olla mahtava tuote, sillä itsellä vakiluottotuotteena vuosia ollut saman merkin peitenappi. Se on sellainen tuote, joka kulkee aina laukussa. Vaikka olisi meikitön päiväkin, niin tuo häivyttää hyvin kasvoilta pieniä virheellisyyksiä kuten näppyjä ja punoitusta.

 • Kosmetiikka 🙏💛💛💛
  Tänä vuonna olen ihastunut, jollen rakastunut the Ordinaryn tuotteisiin 🦋
  Kyllä minä nyt itseäni hemmottelisin vaikean elämäntilanteen aikana 😇

 • Ihana kosmetiikkaesittely jälleen kerran, kiitos! Aika harvoin kiertelen missään kosmetiikkaa katsomassa, joten on mukava lukea näitä sinun esittelyjä ja tutustua tuotteisiin. Itseä jäi kiehtomaan tuo Darphinin sy-geeli, näin ”ikäihmisenä” sille olisi käyttöä. Mukana kahdella arvalla ja tuotteet tulisivat itselle ja tyttärelle. Koronasta huolimatta, Hauskaa Vappua!

 • Jätän arvonnan tietenkin väliin, mutta ai että noi Sensain puhdistustuotteet ovat ihania. <3

  Aurikoista päivää Tiia. <3

  • Ne on jotain aivan mieletöntä, erityisesti tuota saippuaa rakastan vaikka nämä on aivan mahtava kombo käyttää myös yhdessä. Ihanaa päivää Jonna. <3

 • Joe blascon valonappi soisi säteilyä keväiseen meikkiin! 😊

 • St tropez itseruskettava vaahto itselleni. Olen sarjan tuotteita käyttänyt ennenkin. Haluaisin kokeilla uuden tuoksuisena

 • Blascon X-Lite-higlight valonappi on myös oma lempparini. Yhdellä arvalla mukana.

 • Yhdellä arvalla mukaan, itselle tulisi, kaverit näyttää jo muutenkin hyviltä 😉

 • Aivan ihania tuotteita. Lancasterin AfterSun tuote tulee kokeiluun. Kiitos blogista ja minun mielestä oli tosi kiva kirjoitus tähän aikaan. Kauneusjutut on aina ajankohtaisia.

  • Jos palkinnon voittaisin, jakaisin sen kaverini kanssa. Rakastan kaikkea ihon hoitoon ja meikkeihin liittyvää, tykkään meikkailla ja kokeilla uusia värejä, tuotteita jne. Tämä olisi mahtava palkinto.

 • Shiseido on kyllä houkuttanut monesti ,hinta vaan houkuttaa useimmiten esim.Lumenen hyllyille. Arvontaan mukaan😊. Aiotaan pysyä omalla reviirillä vappuna,mutta skoolailla kivojen naapureittemme kanssa tonttirajojen yli,sopivaa etäisyyttä pitäen.Ystävällisiä tervehdyksiähän eivät mitkään rajat estä😄🥂Iloista ja lämminhenkistä kevään juhlaa teille sinne Porvooseen🎈☀️♥️

 • Itselle tulisi tämä palkinto, just mun tyyppisiä tuotteita! Ylellisen kosmetiikan puolelta omia suosikkeja ovat Estee Lauderin meikkivoide ja Chanelin huulikiillot. Yhdellä arvalla mukana 🙂

 • Ihania kosmetiikkajuttuja. <3 Itsellä on kyllä nyt etäilyn seurauksena kosmetiikka jäänyt kasvojen perusrasvaukseen aamuin illoin. No, putsaria ja kasvovettä välillä tietysti ja likaisiin hiuksiin kuivashampoota. Huulirasvaa kuluu myös paljon 🙂

  Kahdella arvalla mukana.

  Ihanaa vappuviikon jatkoa sinulle <3

 • Enpä ole ikinä kokeillut kumpaakaan noista merkeistä, mutta Sensain ripsiväri on äitini suosikki. Tuo paletti olisi kyllä kätevä työmeikkiin. Jos kävisi niin hyvä tuuri, että voittaisin, pitäisin huulituotteet itse. Luomiväristä en ole ihan varma, koska minulla on jo pari nudea palettia The Balmilta, joista pidän tosi paljon.
  Itse ostan opiskelijana hyvin harvoin ylellistä kosmetiikkaa ja taitaapi olla kaikki kalliimmat tuotteeni alesta ostettu. Ihan hyvin olen pääasiassa markettikosmetiikalla pärjännyt, mutta onhan ne kalliit tuotteet toki hienoja. 🙂
  2 arvalla mukana.

  Kiitos arvonnasta ja hyvää vappua.

 • Kirjoitan ekana Nepsun reaktiot kuviin (oli kainalossani, kun luin postausta):

  Shiseison aurinkotuotteet: ”Ooooo, katto! Ihanasti!”

  Ida Warg: ”Oooo! Katto! Pink, blue, pink, orange! (Luetteli pullojen värit. 😀 )

  Mulle näistä tuttuja on vain Biothermin tuotteet, oon aina tykänny niiden tuoksusta tosi paljon.

  Kyllä nuo itselle jäisi, mulla on luomiväreistä uupelo. 🙂 Kaksi arpaa.

  Ihanaa vappuviikonloppua! <3

 • Wau, melonin tuoksuisia itseruskettavia pakko testata 💕 Palkinnon antaisin karanteenissa olevalle äidilleni.

 • paljon ihania tuotteita,Sensai ja Biotherm ovat itselleni tuttuja ja hyväksi todettuja. 1 arpa minulle

 • Vautsi mitä tuotteita! Äitini ilahtuisi suuresti tästä palkinnosta ja antaisin sen hänelle äitienpäivälahjaksi 😊

 • Ihana arvonta taasen ❤️ tyttärelle piristämään arkea antaisin, 2 arpaa 🥂

 • Sensain tuotteet hintavia mutta kyllä laatu korreloi hinnan kanssa.
  Arvalla mukana arvonnassa.

 • Itselle palkinto tulisi. Vähän piristystä harmaaseen kevätnaamaan.

 • Ompa hempeän kaunis tuo luomiväripaletti, kyllä sen taitaisin itse pitää… =)

 • Tyttärelle antaisin. Sensai on oma suosikkini selektiivisen kosmetiikan puolelta. Yhdellä arvalla mukana.

 • Nuo Biothermin tuotteet vaikuttavat hyviltä. Näin poikkeusolojen aikaan ei ole tullut meikattua moneen viikkoon, mutta ihonhoitoon on tullut kiinnitettyä tavallista enemmän huomiota. Itselle tulisi.

 • Mukana kahdella arvalla Bioterm on tuttu ,mutta ite oon tykänny clarins tällä hetkellä

 • Ainoastaan Darphin on tuttu ihania tuoksuja. Myös Shiseidon SPF50 arskavoide on hyvä, Clarins huulipunat ovat myös tuttuja.
  Äitiä haluaisin arvonnan ollessa suosiollinen ilahduttaa upeilla meikeillä.

  Ihanaa viikonloppua Tiialle.

 • Biotherm on tuttu ja omalle iholleni sopiva 🙂
  Mukana kahdella arvalla 🙂

 • Eipä ole tullut ostettua mitään muuta kosmetiikkaa viime aikoina kuin välttämättömimmät: päivittäiset hiustuotteet, perusvoiteet ja pari luottomeikkiä. Sinänsä en suosi turhaa kosmetiikkaa, mutta kiva olisi saada nyt jotain kokeiluun piristykseksi 🙂 yhdellä arvalla mukana!

 • Mukaan arvontaan tottakai, itsekkäästi itselleni tulis voitto.. Yhdellä arvalla mukaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud