Viikon parhaat ja huonot!

Viikon parhaat ja huonot!

*Sisältää välttämättömästä pakosta tuotesijoittelua: Huawei kello ja kosmetiikka

Viikon parhaat ja huonot:

Parhaat:

Pieni apulainen ihan joka paikassa mukana, kuin meillä olisi ainakin viisi kissanpentua.

Järkyttävän hyvät sipsit Salt&Vinegar, niin tiukan makuisia, että sylkyrauhasia syyhyttää ja voisi kuvitella vastamauksi raparperia.

Hoo Koon Blöö, tuo turvaa ja kotimaisuutta.

Aiomme tehdä simaa ja haluaisin tehdä inkivääri&lime simaa ja miten voisi saada rakkaan raparperin maun simaan? Onko kellään ideoita?

Garnierin järkyttävän hyvä banskusampoo, Body Shopin sylkyrauhasia kuumottava suihkutteluhetki Lemon Zest kuorinnalla ja Lumenen Valo Peeling Mask.

Naistenpäiväylläriksi saatu Huawein Gt2 Watch, jolla seuraan unia ja askeleita.

Huawei P40 Pro testiryhmään pääsy ja vaikka Huawein P30 Pro on jo aivan huikea hämäräkuvauksessa, niin alempana kuvakollaasi, joissa aina ensimmäinen kuva on Huawei P30 Pro:lla ja kakkoskuvat Huawei P40 Pro:lla ja valoisuuden ero kuvissa on aivan hämmästyttävä! En lakkaa täällä hämmästelemästä ja vertailemasta, nyt on harrastus, vertaileminen!

Yle Areenan DNA sarja oli hyvä vaikka sitä oli vissiin haukuttu, suosittelen. Vaikka sarjasta tuli kyllä vähän paha mieli. Eläköön myös sarjassa vieraileva huikea Charlotte Rampling, lemppari teknomuusikkoneron Jarren vaimo. Charlotte on antanut itsensä ikääntyä arvokkaasti.

Karvaiset olennot ja perhe ja ystävät luurien päässä.

Hyvät asiat vielä sanoin: Geisha, sipsi, ruokakaupat, suihkun vesi tulee paineella, kuuma vesi, vessanpönttö, vessanpönttöjen pesu pieteetillä, yleensä järkkäily, pinsetit, mikäs tässä karvoja nyppiessä, oheistoiminnat, suoratoistopalvelu, ananaslightlimu, kissat, kissan-ja koirankarvat, joutuu imuroimaan ja aikaa kuluu, siivousmyrsky, kaikkien sohvanpäällisten pesu ym. pesu, mies, lapset, Whatsapp viestit, Instagram selaaminen, ulkoilu, hyvän tuoksuiset asiat, kollektiivisuuden tunne, rakkaus kasvanut muihin ihmisiin, tunteet pinnassa, yhteisöllisyys ja kirpeät karkit.

Tiia Rantaselle tunnustetut nuoruuden nolot mokat, tässä niistä toinen, toista en kehtaa täällä kertoa, jääköön se vain Tiian ja ja minun väliseksi.

Huonot:

Sairaan huonot unet koko ajan, minkäs teet iltaisin ahdistaa ja öisin tulee herättyä ziljoona kertaa, ei hyvä, pää on puuroista pahvia. Minkähänlaista puuroinen pahvi on?

Diana on rikkonut vaikka mitä, mm. Muumi pikku-Myy figuurin. Mutta sen tietää, pienet lapset, tavaraa menee ja se on vain tavaraa.

Karppi sarja Yle Areenalta. Hyvä juoni ja tunnelma, mutta ei vaan kestä töksähteleviä lyhyitä lauseita, ei täytesanoja, ilmeettömyyttä, huulista mumistuja lauseita: piip, piip tyyliin. Käsikirjoitus on järkyttävän huono ja miksi, oi miksi näytteleminen ja dialogi on niin surkeaa. Missä luonnollisuus, missä ilmeet, missä kärsimys. Silkkaa muminaa ja paljon lapsuksia ja epäloogisuuksia.

Miehen kanssa koko ajan katsoessa marmatetaan, eihh miksi tämä tehty noin ja tämä noin. Sukulainen kertoi katsoneensa sarjan pikakelauksella, koska ei vaan samoista syistä pystynyt. Ja miksi sarjan mies päähenkilö oli ekalla kaudella hyvä ja nyt myöskin mumiseva möntti, kuin Karppi.

Tämä muutos on katsojalle hyvin hämmentävä, ensimmäisellä kaudella oli jokin roti, Karppi ykstotinen ja vastanäyttelijä hyvä, nyt molemmat töks, töks ykstotisia. Karppi on muutenkin liika kopio Silta sarjan Sagasta, omg. Mutta juoni on koukuttava, siksi katsotaan, että mikä on homman nimi ja visuaalisesti oikein hieno, musiikki upea ja alkuosuus vaikuttava.

Rönttäily, joka on vienyt päiviltä ja viikoilta kehyksen. Ihminen löystyy tällä lailla tuhertaessa elämäänsä vailla raameja.

Sanomattakin selvää, ikävä ystäviä, sukulaisia ja vapautta. Koti on hyvä paikka ja kyllä siellä sietää olla ihan nautintoon asti, mutta kun vapaus viedään, se saattaa tuoda mukanaan erilaisia lieveilmiöitä: ei jaksa harjata hiuksia, pitkittää hiustenpesuvälejä, syö mitä sattuu, suklaata ja sipsejä aamupalaksi.

Yön pikku tunneilla tulee mietittyä maailmaa mahtavaa ja miten maailma on kaventunut, en oikein enää saa edes kurotettua tähtiin ja koko ajan pienen pelon ja huolen kipristellessä massunpohjassa.

Ihmeelliset mietteet, selvästi liikaa aikaa on. Päässä saattaa pyöriä maailman hassuimmat tai ihanimmat asiat ja vaikka sanat: ihanin muuten on pumpernikkeli, sana on niin merkillisen kummallinen, että siksi on niin ihana.

Maailman hulluus, nyt Euroopan maissa kaadetaan 5G tolppia, koska korona johtuu 5G säteilystä, anna mun kaikki kestää.

Atooppinen ihottuma, joka läikehtii pahempana kuin koskaan, taatusti henkistä. Miten saada henkinen puoli balanssiin?

Huonot asiat vielä sanoin: koirankarvat, tylsyys, sade, räntä, seinät kaatuu, ikävä, rönttäpullamaisuus, ei jaksa, väsy, huonot unet, ahdistus, lihominen, ruokottomuus, kauhea mumiseva Karppi, korva tukossa, hyvät ohjelmat lopussa, aloin katsomaan Buffy Vampyyrintappajaa eli niin heikossa hapessa ollaan. Ei siis tuo genre vaan kaikki muut scifi, dystopia, fantasiasarjat katsottu. Olen tässä eristyksessä kadottanut avaruuden ja tähdet, ei ole tilaa hengittää, sillä kaikki lähelläkin olevat asiat ovat nyt ulottumattomissa.

Diana tässä tuumii, nainen harjaa hiuksesi, tee jotain tuolla naamalle!

Missä kaikki, siellä mä.

Eipä tällä kertaa muuta, ohessa terkkuja epätarkan kuvan kerä Dianalta ja meikäläiseltä ja kyllä tässä kuvassa on kauneusfiltteri puolivälissä. Oli näköjään asetuksissa testipuhelimessa näin.

Vielä yksi valitus, kuvankäsittely on kiva asia ja on mukava ajatella katsojia, että ei nyt joka ihokraateri ja partakarva näy, MUTTA silti en halua itse olla kuin ”Karppi ohjelma” eli rypytön mumiseva muumio eli ilmeetön. Eläköön joo kuvankäsittely, mutta eläköön myös rypyt, tuska, ilo, tunteet ja ilmeikkyys. Eli kohtuus kaikessa!

Miten siellä, hyvät ja huonot? Inkiväärisimaa, onko kukaan tehnyt, simavinkkejä? Korkit tiukasti kiinni ja sittenkö suhautellaan auki pari kertaa päivässä ettei räjähdä koko talo vai katoaako näin hiilihapot?

Sarja-ja leffasuosituksia saa antaa ja jokin maailman helpoin resepti olisi kiva, ettei tulisi syötyä liikaa välipaloja.

Tsemppiä kaikille ja asiathan ovat vallan hienosti, kun hyviä asioita listassa on paljon. <350 thoughts on “Viikon parhaat ja huonot!”

 • Jaa-a. Ei taida meikäläisestä olla simavinkkien tai ruokaohjeitten antajaksi. Meikä kun ei kokkaa, jollei ole ihan pakko.

  Nyt on pakko tunnustaa, että olen noitten kuvafilttereitten suhteen ihan pihalla. Olisikin sellaisia, niin voisin joskus omalla naamalla jotain julkaistakin. Hm. Pitää kysyä perheen nörtiltä. Mulla on nyt myös hyvä kamera, kun on uusi puhelin. Vielä, kun oppisin ottamaan siitä kaiken irti. Jatkuvaa opettelua.

  Mukavaa pääsiäisen jatkoa ja rapsutuksia karvakamuille!

  • Höpö oot niin kaunis❤️Kyllä kaikissa älypuhelimissa nykyään on kauneusfiltteri.

   Sydämellistä uutta viikkoa ja rapsuja Mortille❤️😘❤️

 • Luulen, että saisit sen raparperin maun simaan tekemällä raparperisiirapin. Hyvä ohje löytyy
  https://anna.fi/reseptit/raparperisiirappi
  Diana on kuin pienet lapset, tavaroita hajoaa ihan väkisin!
  Tänään on ollut vähän tylsä ilma, enkä ole nenääni edes pistänyt ulos. Toivottavasti huomenna taas paistaisi aurinko!
  Mukavaa sukkasunnuntaita sinulle Tiia ystäväiseni <3

  • Aivan loistava vinkki, kiitos kovasti. Sillä rakastan rapsua ylikaiken ja on hytinä, että rapsusima olisi ihan vallan maailman parasta herkkua😍😋😍

   Jee tänään on aurinko paistanut ja sima porisemassa. Sydämellistä uutta viikkoa Outi❤️😘❤️

 • Kiva oli lukea mitä siellä on viikossa tapahtunut! Viikkoon mahtuu kyllä niin paljon kaikkea! Voi Dianaa, vahinkoja sattuu kun pitää maailmaa tutkiskella:) Leppoisaa pääsiäisen jatkoa💗

  • Näin se on, terve kissa on utelias kissa❤️

   Sydämellistä uutta viikkoa Päde❤️😘❤️

 • Vaikka olen ylikaiken koiraihminen, olen kaikkien eläinten ystävä ja kyllä Diana on suloinen♥

  ”Vielä yksi valitus, kuvankäsittely on kiva asia ja on mukava ajatella katsojia, että ei nyt joka ihokraateri ja partakarva näy, MUTTA silti en halua itse olla kuin ”Karppi ohjelma” eli rypytön mumiseva muumio eli ilmeetön. Eläköön joo kuvankäsittely, mutta eläköön myös rypyt, tuska, ilo, tunteet ja ilmeikkyys. Eli kohtuus kaikessa!” Niin samaa mieltä!!! Olen nähnyt tutuillani omakuvia, jotka on käsitelty -20 vuotta ja – 20 kg. Yksi on niin tuttu, että hänelle kauniisti sanoin, että ’mites selviät live-tapaamisista’, kun kukaan ei tunnista sinua?’ Me käytämme korkeintaan valaistuksen korjausta ja vain tarpeessa eli jos kuvassa virhettä jotain tasoitusta tms. Kaikki lumikuvat kouruuksien kanssakin kaarisillalla olivat aitoja, vaikka moni ihmetteli, kun kaksi leikkausta takana ja vaikka mitä edessä. Iloa kuviin toivat koiruudet ja lumi, ei sitä kamerasta taa. Paras glow on muuten ihmisen oma jano ja into elämään! Se on nyt kuten tiedät ollut minulla sattuneesta syystä vähän kortilla, joten kiitos Lumenen valopisaroista♥Tietysti jokaisen oma asia, mutta en kauaa jaksa seurata, jos huomaan liikaa photoshoppausta. Meillä sellaista ei ole ollenkaan eli se olisi mun koneella, mutta en ole halunnut opetella:) Mukavaa pääsiäisen jatkoa, Tiia♥

  • Kiitos Diana kyllä on❤️

   Kyllä näin ei puolikuollut vaan innokas ja siihen vähän vielä Lumenen valopisaroita ja se on siinä😍

   Sydämellistä uutta viikkoa Leena❤️😘❤️

 • Ihana Diana, aina silmät syöreänä mukana kaikessa ❤️

  En ole tainnut simaa koskaan tehnyt, mutta eiköhän googlaamalla löydy inkiväärisima ja raparperisimakin. Dansukkerin sivuilla on ainakin molemmat.

  Huomaan käyttäväni vain muutamia vaatteita, pesen niitä toki välillä. Meikkaan kun jaksan ja juurikasvu vain venähtää… Kyllä tässä aika lailla taantuu.

  • Jee kiitos vinkistä❤️Juu tässä vallan taantuu, mutta ehkä se tekee hyvääkin. Mutta eipä taatusti kesäloma tunnu ihan samalta.

   Sydämellistä uutta viikkoa Tuuli❤️😘❤️

 • Ihanat listat sinulla ja mielettömästi hyviä asioita! Ja Diana on kyllä huippu, vaikka hieman hajottaakin tavaroita, mutta se on juuri niin kuin kiteytit. Se on vain tavaraa.

  En ole ikinä tehnyt raparperisimaa, mutta nettihän on ohjeita pullollaan. Sieltä lähtee kehittämään omaa, parasta reseptiä. Joskus tein ihanaa raparperimehua, mutta nyt en muista, mistä blogista ohjeen kaivoin. Pitänee yrittää löytää se jossain vaiheessa ja tehdä uudelleen. Siihen ei tullut juuri muuta kuin sitruunaa, raparperia ja hunajaa. Niin ja tietty vettä.

  Ihanaa pääsiäisen jatkoa sinulle Tiia <3

  • Juu DanSukkerin sivuilta löytyi paljon inspiraatiota. Nyt tehtiin mummin sitruunasimaa ja ensi kerralla jotain vielä repäisevämpää. 🤩😋Vitsi se rapsumehu on myös todella hyvää, pitää hitsi vieköön tehdä sitäkin. ❤️

   Sydämellistä uutta viikkoa Mannilainen❤️

 • Voi Myy-figuuria! Mutta niin se on pikkuisten kanssa, ehtivät joka paikkaan ja kaiken rikkovat.

  Karppi oli ensimmäisellä kaudellakin vähän vaikea juuri pääosan esittäjän eleettömyyden vuoksi. Ei nyt ihan kaurismäki-ilmeettömyyttä, mutta ei se kaukaa heitä. Katsoin tämän toisen kauden ja koska ikävä suomen kieleen on kova niin kyllä sen katsoi.

  Salt & vinegar on mun lempi mauste chipseissä. Niitä ei monta tarvita, kun on suolaisen himo tyydytetty.

  Hyvää pääsiäistä Tiia! Mun toive on, että ensi vuonna tähän aikaan voimme taas elää mahdollisimman normaalisti. Päiväni murmelina kieltämättä vähän välillä rassaa.

  • Kaurismäki on oma lukunsa ja vissiin siivittänyt paljolti tätä suomalaisten tekemää, mutta kaikki ei voi kyllä olla Kaurismäkeä, ei me kaikki suomalaiset niin ilmeettömiä olla. Eli niin samaa mieltä sun kanssa kyllä.

   Ihan samaa mieltä, aivan ihanan suolaisia ia ja pieneen kuppiin laitan ja paljoa ei tarvitse syödä kerralla.

   Sydämellistä pääsiäistä Johanna ja ihan sama toive täällä. 🐰💮🐥🌿❤️🐥🐰💮

 • voisin kopsata Kukkaiselämän kommentin, paitsi ettei mulla ole uutta puhelinta. En ymmärrä miten kuvankäsittelyohjelmissa voi parantaa ihmisen ulkonäköä!

  • Eikös sulla oo Huawei, kyllä siinä on kuvankäsittelyohjelma eli kauneusfiltteri😘❤️😘Ja niin totta, kuvankäsittelyohjelmilla voidaan tehdä vaikka mitä jekkuja. 😅

   Sydämellistä uutta viikkoa Kristiina. ❤️

 • Laiskana tyyppinä olen tehnyt raparperi simaa ihan niin, että olen kiehauttanut raparperin palaset väljässä vedessä ja lisännyt fariinisokerin (+ maun mukaan myös tavallista sokeria). Kun liemi on jäähtynyt tarpeeksi, veteen liotettu hiiva sekaan. Seuraavana päivänä siivilöiminen, pullotus ja viileään laittaminen. Kun meillä lapset ei tiedä, miten tämä tulisi oikeaoppisesti valmistaa, niin hyvin on kelvannut.
  Hienoja kuvia kaikki, mutta niin sinulla oli ennenkin.
  Diana on vielä rasavilli-iässä. Ei sitä ikuisuutta kestä.
  Viikkoon mahtuu monenlaista.
  Jos voisin ojentaa sinulle lahjan, antaisin kunnon yöunet. Toivottavasti asia korjaantuu pian.
  Ihanaa pääsiäisen jatkoa Tiia!

  • Kiitos vinkistä, ensi kerralla tehdään tuolla ohjeella rapsusimaa tai sitten inkivääri&limeä tai jee molempia. 😋

   Kiitos niin paljon ja sydämellistä uutta viikkoa Kirsti Kaija. 🐥😘❤️😘🐥

 • Onnelle uudelle blogille! ❤️Näyttää hyvältä ja tyylikkäältä. Vanhassa esitin toiveen, että kaikki siellä oleva säilyisi, mutta täällähän onkin k a i k k i. Kivaa! 🙂 Hyvää pääsiäisen jatkoa 🐥🌿🐰🌸🍀!

  • Ihanaa, että tulit kylään, kiitos kovasti.

   Sydämellistä uutta viikkoa Ninnu. 🐰💮🌿🐥❤️😘🐥🌿💮🐰

  • No ni, ei kun pähkinöitä ostamaan, kiitos vinkistä.

   Sydämellistä uutta viikkoa. ❤️😘❤️

 • Ekaksi pieni vinkki välipalailuun, hummus! Helppo vääntää iso satsi jääkaappiin ja sieltä napsauttaa näkkärin päälle tai kasvispalojen kera kuppiin. Täyttävää ja terveellistä. Hoo koon blöö 😉 jepsis, lapsuus tulee mieleen..uunimakkara, makkarakeitto, makkarasalaatti, makkarakastike… <3 Pumpernikkeli on kyllä ihan sellainen "Peppiyssana" <3 Elämässä pitää olla näitä hassuja juttuja, eihän tätä muuten jaksais millään 😉 Tämäkin korona varmasti opettaa monelle jotain, kunhan sitä ei sitten unohdeta kun aika vapauden taasen koittaa. Sade taitaa väistyä ja ulkoiluilma lähentelee, joten reippailemaan, niin mieli virkistyy. Pääsiäispäivä halauksia, mielen virkeyttä Tiia <3

  • Yes ja suuret kiitos, sillä hummus on älyttömän hyvää, olin jo ihan unhoittanut. 😋

   Peppiyssana on kyllä täydellinen kuvaus sanalle pumpernikkeli. On niin hassu sana, että tykkään niin paljon. 😍

   Tänään ihana sää, kyllä tää tästä ja Simaa oli kivaa tehdä.

   Pus sinnekin ja sydämellistä uutta viikkoa Onneli❤️😘❤️

 • Olen ihan samaa mieltä Karpista. Seurattiin eka kausi innolla, mutta nyt tämä toinen on jotenkin masentava. Puheesta ei saa yhtään selvää vaikka on kuulemma skarpattu asiaa… Eleetön voi olla ja se toimiikin, jos on karismaa, mutta sekin puuttuu. Harmi että on näin, sillä kotimaisia sarjoja kaivataan. Oletko katsonut Paratiisin? Tapahtuu Fugessa – siinä on nimestään ja paikastaan huolimatta tosi symppis ja hyvin tehty kotimainen sarja. Vahva suositus!
  Mullakin on joka toinen yö ihan samanlainen kuin sulla, monta heräämistä ja katkonaista kevyttä unta. Onneksi tämä yö oli parempi ja nyt säntäänkin heti lenkille – niin sekin on hoidettu tältä päivältä. Keli ei nimittäin houkuttele nytkään…

  Lähde sinäkin pikku lenkille – siitä tulee heti pirteämpi olo <3

  • Sama sukulainen, joka lyttäsi Karpin kehui Paratiisia, joten se miehen kanssa seuraavaksi😍

   Mahtavaa, että viime yö oli parempi siellä, mutta kyllä tämä uniin vaikuttaa ja kun en muutenkaan nuku hyvin.

   Sydämellistä uutta viikkoa Maarit❤️😘❤️

 • Ihana Diana. <3 Pst. Kiitos ”muistutuksesta” – kohta pitänee laittaa sima valmistumaan. Itse en siitä niin välitä, mutta mies tykkää. Sitä jotenkin tuntuu nyt elävän ns. mattimyöhäisenä tässä vähän koko ajan..

  • Sama juttu, en saa oikein kiinni asioista ja on tarmoton olo. Sydämellistä uutta viikkoa Marie❤️😘❤️

 • En ole ikinä tehnyt simaa, enkä varmaan tee. Joten skippi niille ohjeille tältä poropeukalolta. 😀

  Tämä oli kiva postaus, tulin hyvälle mielelle. Varmaan hullua sanoa, mutta minusta oli mukava lukea myös niitä huonoja puolia. Alkaa tulla yltiöposi jo yökkäysrefleksinä ulos.

  Itsekin nukun huonosti. Tai no, huonosti on turhan laimea sana kuvaamaan, mutta sanotaanko vaikka näin, että unettomuuteen erikoistunut lääkäri, joka työskentelee ihan uniklinikallakin (eli on varmasti nähnyt jos mitä) alkaa olla jo aika neuvoton. Alkaa olla ns. kaikki jo kokeiltu. Aika ei ole muutenkaan paras mahdollinen kitua unettomuudessa. Voimia sinulle, toivottavasti helpottaa pian. <3

  Tuo teidän kissi on kyllä mainio! 😀 Lasten kanssa tosiaan sattuu vahinkoja.

  Ja niin allekirjoitan tuon raamittomuuden ja mitä tämä rönttöily tekee ihmispololle. Voihan tylsyys ja ahdistus. Jokainen päivä on kuitenkin lähempänä tämän koronashown loppua! Viikon parhaat -lista oli myös kiva. Kyllä niitäkin vaan löytyy. (kai)

  Leppoisaa pääsiäisen vikaa. <3

  • Oon ihan samanlainen, mutta siellä se sima on nyt porisemassa🤩Oon sellainen poropeukalo, että oksat pois. 😅

   Juu meinasin poksahtaa, oli pakko päästä valittamaan. 😅

   Sun unettomuus on ihan omaa luokkaansa, silkkaa unettomuutta ja täällä koiranunta. Kello kertoi, että viime yönä heräsin 9x ja kellon mukaan nukuin kolmet päiväunet yöllä eli niin kevyttä uni oli osan aikaa, kun pitäisi päästä siihen syvään uneen. Huoahhh.

   Kiitos kovasti ja sydämellistä uutta viikkoa Nelina😘

 • Kiva lukea sun päivityksiä, niin aitoja ja positiivisia. Elämä on! <3
  Niin, ja tuo puhelin tai kamera on kyllä huikee, puhelinkuume sen kuin nousee. 🙂

  • Oi kiitos ja elämä kyllä niin on.

   Juu tää kamera on uskomaton. 🤩
   Sydämellistä uutta viikkoa Kaisa😘

 • Nyt mä tajuan, miksi sä tykkään sushistakin. Noi sipsit voi öyh. En oo elämässäni mitään niin karseaa maistanut, kun noita kielikurssilla englannissa tungettiin lounaspussiin. Muistaakseni heitettiin vinegarit aina roskiin, kun ei kehdattu sanoa, että ne on hirveitä. Onneksi välillä oli muitakin. LOL

  Mukavaa maanantaita Tiia. <3

  • Kyllä sulla on outo maku, ei voi muuta sanoa. 🤣Sushit ja vinegar sipsiliinit ihan best. 😋🤩

   Mukavaa uutta viikkoa Jonna. 😘

 • Ai Diana on rikkonut figuurin… se on ehkä arvokkaampi kuin mun roinat, mutta viime viikolla hajosi ”vaan” kahvikuppi, 2 viinilasia, jättimäinen kookosöljypurkki mun siveltimien kuivausteline ja kahvimylly otti osumaa. ^^;;; Nämä muistan päälimmäisenä, yleensä lasiesineet pitää pamauttaa rikki tietty aamulla kl. 3.30.

  Ihana postaus, kivaa viikkoa Tiia!

  -Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  • Ou noooouuuuu. Juu meillä nukutaan öisin, mutta päivisin on sitä vilkkaampaa.

   Ihanaa uutta viikkoa Laura❤️

 • Nämä karvaiset touhupeput kyllä ehtii vaikka mitä 🙂 Meillä ei ole vielä mitään hajonnut, mutta on harjoiteltu tihutöitä;) Kissoille saattaa sattua vahinkoja, kun ovat ketteriä ja kiipeävät joka paikkaan.

  Sinäpä sen sanoit, siman, pitäiskö oikein repäistä ja tehdä itse kun vielä ehtisikin ja teinit siitä tykkää. En ole vuosiin tehnytkään, joten ehkä olis aika.

  Ihanaa viikon alkua ♥

  • Aina jotain tuhoa pukkaa, kun on vauvoja. 😻

   Simaa vaan tekemään, meillä nyt yön yli tekeytymässä ja huomannu pullotetaan. Toivottavasti pian päästään nauttimaan.

   Sydämellistä uutta viikkoa Maikku❤️

 • Tylsyys vaivaa aika ajoin täälläkin. Kodin nurkat alkavat tuntumaan liiankin tutuilta. No onneksi sitä on keksitty vaikka mitä tekemistä. Ihanaa pääsiäispyhien jatkoa <3

  • Elämme outoja aikoja. Kovasti tsemppiä Maiju ja innolla seuraan mitä kaikkea hyvää kokkailet somen välityksellä. 😍😘

 • Olen tehnyt vain tavallista simaa, joka on väriltäänkin ja maultaan aivan erilaista kuin kaupan. Kun pullotan siman en laita korkkia tiiviisti kiinni, jotta pullot ei poksahda.Minulla ei ole oikein mitään käsitystä kuvien käsittelystä. Puhelimessa on kamerassa suodatuskuvake, se kai on sitten sama kuin filtteri. Hyvää toista pääsiäispäivää sinulle!

  • Me tehtiin nyt mummin sitruunasimaa ja toivottavasti tulee just kuin mummin. Ei liian makeaa vaan raikasta.
   Sydämellistä toista pääsiäispäivää Marja. 💮🐰🐥❤️🐥🐰💮

 • Nyt pitää Dianalle antaa kaikki ”rikkomukset” anteeksi ♥ Hän on niin söpöläänen kurkistaessaan pöydän alta ja tuo , mitä tuumii, ”harjaa hiuksesi, tee jotain naamalle, se sai ihan naurunpyrskähdyksen aikahan ☺☺ Huikkasinpa tuon poikaystävänki kattohon ja kommentti ”ompa nätti kisuliini” ☺

  Simantekohon ei mulla oo antaa ohojetta, ku en ikuna osaa sitä tehrä oikianlaasta. Tyttäreni taitaa taas tuoda pullon portahille. Vaikka tekisin samalla ohojeella kun hän, niin siitä tuloo melekeen kilijua ☺☺☺

  Ihanaa viikkoa Sinulle Tiia Ystäväin ♥♥
  Kiitos sydämellisistä tsempiistä ♥♥♫♫♥♥

 • Saitko ohjetta raparperisimalle? Minä yritin viime kesäkuussa tehdä mökkijuomaksi raparpereista simaa, mutta ei, ei onnistunut…ei tullut tarpeeksi vahva aromi, eikä värikään ollut heleän vaaleanpunainen kuin kuvissa! Rakastan kaikkea raparperin, inkiväärin ja limen makuista, pitänee yrittää uudestaan : ) Katsottiin karppa vain yksi jakso, taidan jättää kesken. Sitä Paratiisi- sarjaa katsottiin jo muutama jakso, pitänee katsoa loput, se oli oikeasti hyvä ja Riitta havukainen loistava! Täällä on muuten herätty valkoiseen maahan, huhhahhei ja eläköön kevät! Kaikesta huolimatta kivaa uutta viikkoa & arkea!

 • Simaa olen tehny muistaakseni kolme kertaa. Onkohan meidän lapset saaneet traumoja, kun en ole tehnyt simaa. No, ei varmaankaan. Äitini teki sitä, että riitti koko suvulle. Itse en simasta tykkää.
  Ihana Diana. Saa vähä rikkoa jotain, eikö saakin?
  Ihanat viikko kuvat sulla.
  Mukavaa tiistaita.

  • Just sama mummilla, simaa oli aina❤️Mutta traumoja tuskin ja maistuisiko niille sima. Uskon että omille ei.😅

   Diana saa vähän rikkoakin, taaperoille sattuu.

   Sydämellistä viikon jatkoa Leena❤️

 • Tää oli kiva listaus, koska sisälsi sellaisia ”ihan tavallisia” asioita.

  Yhtenä samaistumisen kohteena on rönttämäisyys, joka oli alussa niin kovin mukavaa, mutta nyttemmin on alkanut jo kyllästyttää. (Teen töitäkin jumppapökät jalassa. On niin kätevät, kun voi siirtyä suoraan työpöydän äärestä jumppaamaan ja jos päättääkin mennä ulos, voi vaan vetäistä tuulihousut siihen päälle. Mutta kiva olisi välillä näyttää vähän fiksummalta, vaikkei se mikään mun bravuurilaji ole normiarjessakaan. Onpahan vaan kerrankin mun vaatekaapin sisältö ajan tasalla, kun sieltä löytyy kaikenlaista olovaatetta ja joka keliin ulkoiluun sopivaa, muttei mitään ihmisten ilmoille soveltuvaa, jota ei nyt edes tarvita).

  Myös noissa unta seuraavissa laitteissa on hyvät ja huonot puolensa (mulla on omassa Polarissa myös se ominaisuus, joskaan ei ihan noin tarkka). En enää niitä lukemia seuraile, koska niistä seuraa vaan lisää huonosti nukuttuja öitä. Luotan ennemmin siihen, miltä aamulla tuntuu. Jos väsyttää, unet on tuskin olleet kovin kaksiset ja jos ei väsytä, sitä on nukkunut riittävän hyvin, vaikka kello muuta väittäiskin. Paitsi että justiin kuuntelin unitutkijaa, joka sanoi, että ihminen, joka on tottunut nukkumaan huonosti, voi aamulla kuvitella olonsa virkeäksi, vaikka ei sitä todellakaan ole. Sitä on vaan niin tottunut siihen omaan oloonsa.

  Tsemppiä <3 t. toinen Pätkänukkuja

  • Justiinsa noin, aluksi rönttäily vielä ihan yes, mutta ei tälläistä rungottomuutta pitkään jaksa. Kaikki menee nyt hitaalla ja saan myös vähemmän aikaiseksi.

   Ihan totta tuo, että kello vai vaikuttaa mielentilaan miten on tullut nukuttua. Tiesin jo nukkuvani huonosti, mutta kellon avulla sain siihen vahvistuksen, että syvää unta liian vähän ja tuo yöheräily, jopa 9xyössä. Mietin, että olen hullu, kun tunnen aina itseni väsyneeksi. Helpotti tietää miksi ja nyt pitäisi vielä jotain tehdä asialle.

   Niin totta, että väsymykseen tavallaan turtuu.

   Tsemppiä sinnekin ja ikävää kuulla, että pätkänukut myös ❤️

  • Tuo on meilläkin pelko ja saapa nähdä miten meidän käy. Voiko ekalla kerralla oikeasti onnistua.

   Mukavaa viikkoa Enkuli❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud