Ilmianna arjen sankari!

Ilmianna arjen sankari!

Nyt on mahdollisuus ilmiantaa arjen sankari, sellainen henkilö jonka tiedät ja tunnet, joka on joutunut koville koronan aikaan. Sääntöjä ei luonnollisesti ole ja henkilö voi olla sairaanhoitaja, lähihoitaja, perhepäivähoitaja, siivooja, kaupan kassa, opettaja, ihan kuka vaan, joka on koronan aikaan joutunut tiukille tai altistamaan työssään itsensä koronalle päivittäin.

Miten koville hoitajat joutuvat työssään altistaen itsensä päivittäin ja hoitaen koronapotilaita hiostavissa suojavaatteissa. Tai miten opettajat ovat taipuneet hurjan upeasti etäopettamaan lapsiamme karanteenin aikana.

Tai vaikka yksinäinen vanhus, jota ei ole päässyt tapaamaan ja joka kaipaisi pientä hemmottelua. Arjen sankari toki voit olla myös sinä itse, voit kommenttikentissä kertoa sinun tarinan miten korona on vaikuttanut elämääsi.

Hyväntekeväisyystempaukseen on lähtenyt mukaan Biozell, Remington, Neutrogena ja Natusan ja Essence. Eli neljälle arjen sankarille olisi luvassa jokaiselle joku näistä kyseisten brändien paketeista eli yksi paketti kullekin henkilölle. Eli voit myös kommenttikentässä kertoa mikä paketti olisi nimetylle henkilölle mieluisin vaikka en voi 100% luvata, että juuri kyseinen palkinto lähtee kyseiselle henkilölle, mutta teen parhaani.

Biozell

Kerron hieman vielä palkinnoista. Suomalainen Biozell on kehittänyt huikean hienot rakennepaikkaavat hiustuotteet vahvistamaan hiusta ja antamaan kiiltoa ja elinvoimaa hiuksille. Kyseessä on vegaaniset tuotteet.

Remington

Remingtonin Curl & Straight Confidence -hiustenkuivain. Remington Curl & Straight- hiustenkuivain tarjoaa aivan uudenlaisen muotoilukokemuksen. Ainutlaatuisen erikoismuotoillun suuttimen ja mukana tulevan 45:mm pyöröharjan avulla saa upeaa suurta kiharaa ja volyymia hiuksiin nopeasti ja helposti. Suora ja silkkisen sileä lopputulos onnistuu leveällä ja ohuella suuttimella. Mukana myös diffuusori, joka tuo esille hiusten luonnollisen taipuisuuden.

Tehokkaan, 2200W:n hiustenkuivaimen puhallusnopeus on jopa 90km/h. Kuivaimen keraaminen eturitilä takaa tasaisen lämmön. Tyylikäs ja kevyt hiustenkuivain on myös hiljainen.Ionigeneraattori tuottaa 90 % enemmän ioneja, jonka tuloksena saat lisää kiiltoa hiuksiin. Laitteessa on 3 lämpötilaa ja 2 nopeutta sekä viileäpuhallus kampauksen kiinnittämiseen.  Ripustuslenkki. Hiustenkuivaimen takaritilä on helppo irrottaa ja pestä. 3 vuoden takuu.

Essence

Essenceltä lähtee yhdelle meikkipussi pullollaan essencen meikkejä. Essencen ripsivärejä on kehuttu paljon ja tässä on jopa kolme erilaista ripsiväriä, ihania kynsilakkoja ja omia lemppareita Smoothie Gloss sävyä antavia huulikiiltoja. Ei tarvitse ripsareita lähteä ihan heti ostamaan tämän meikkipussukan myötä.

Neutrogena ja Natusan

Mahdollisuus hemmotella perheellisen lapsia ja samalla itseään. Neutrogenan Refreshingly Clear ihonhoitotuotteet kirkastavat ja kosteuttavat ihoa ja tuoksuvat raikkaalle verigreipille. Natusan hiustuotteet hoitavat hellävaraisesti pikkuisten hiuksia tai miksei omia.

Kommenttikenttään toivoisin teidän ilmiantavan teidän mielestä ihmisiä, jotka ovat joutuneet erityisen koville koronan aikaan tai voit ehdottaa myös itseäsi ja kertoa oman tarinasi.

Yhdessä kyseisten yritysten kanssa valitsemme neljä eri henkilöä, joille lähtee kullekin vaihtelevasti yksi kuvien paketeista tuomaan pientä hemmottelua arkeen. Sähköpostitse tiedustelemme ilmiannettujen henkilöiden yhteystiedot ja yritykset postittaa tuotteet voittajille.

Yritykset ovat antaneet myös tähän postaukseen valokuvat käyttöön eli näitä tuotteita en ole saanut omaan käyttööni ja siksi postauksessa ei lue ”saatuja tuotteita.”

Kyseessä on hyväntekeväisyystempaus näiden viiden yrityksen kanssa yhdessä, tuomaan pientä hyvää mieltä neljälle eri ihmiselle, jotka ovat taipuneet kovissa oloissa itseään säästämättä monenlaisiin suorituksiin. Ja toki aivan varmasti hyvä mieli tulee myös ”lahjan antajalle” eli henkilölle, joka on nimennyt arjen sankarin.

Nyt vain ehdottelemaan henkilöitä ja kertomaan miksi juuri sinun ehdottomasi henkilö tai sinä itse voisit voittaa jonkun näistä neljästä paketista.

Sydämellistä sunnuntaita kiitollisena kaikille, appivanhempien hoitajille hoivakodissa, mummini hoitajille sairaalassa, ystävän hoitajille koronan suhteen, opettajille jotka etäopettivat teinejämme, kaupan työntekijöille, jotka ovat palvelleet edelleen yhtä iloisesti, siivoojille jotka pitävät ympäristömme siisteinä ja jotka altistavat itsensä päivittäin siivoamalla sairaaloissa, hoivakodeissa jne. Lista on loputon ja valinta tulee varmasti olemaan mahdoton ja lopulta saattaa olla, että arpa joutuu päättämään, jos me emme täällä pysty valitsemaan. <318 thoughts on “Ilmianna arjen sankari!”

 • Tahtoisin että sisartani ilahdutettaisiin, koska hän on kahden lapsen lapsensa huoltaja sekä on lähihoitajana kolmiovuorotyössä .
  Eikä hän ole voinut jäädä pois töistä vaikka toinen huollettavista lapsista kuuluu riskiryhmään.
  Hän ansaitsee muutenkin hemmottelua, viime vuodet eivät ole olleet hänelle ja miehelleen todellakaan helppoja.
  Kaikkea en halua tähän kirjoittaa, mutta itse en olisi jaksanut uupumatta sitä kaikkea, mitä hän on joutunut käymään lävitse.

 • Ystäväni on arjen sankari ❤️ Hän toimii vanhusten kotihoidossa ja polkee pyöräillen säässä kuin säässä. Hän on tuonut iloa, kohtaamisia ja hoivaa vanhuksille, jotka ovat entistä yksinäisempiä koronan takia. Hänelle olisi ihana antaa takaisin sitä hyvää, mitä hän sydämellään työssään tekee.

 • Voisin ehdottaa meidän äitiä. Hän on ollut aika yksinäinen päivisin ja kaipaa meitä ja lapsenlapsia kylään. Äitiä on koeteltu, on ollut rintasyöpä, kaksi aivoinfarktia ja kaikkea muuta remppaa, joten siksi tässä ollaan nyt kohtaamiset jätetty minimiin. Tällainen yllätys olisi ihana hänelle.

 • Ihana ilmianto ♥ Mäkin tietkö ilmiannan myös oman siskoni, joka tehnyt hoitoalan arvokasta hoito (ja vuorotyötä)koko koronan ajan ja on äiti pienelle pojalle, aikaa ja voimia oman itsensä hemmotteluun ei ole koko kevään aikana juurikaan ollut.

 • Ystäväni (entinen bloggari jonka varmasti molemmat tunnemme) työskentelee suoraan siellä koronan ytimessä, eli korona-teholla.
  Hän on arjen sankari!
  Biozell tai Neutrogen voisi olla hänelle kiva hemmotteluun pitkien työpäivien jälkeen kun lähes avaruusvarusteet ovat hiertäneet pitkän työvuoron.

  Ihana idea kiittää arjen sankareita!

 • Ehdottaisin ystävääni, joka asuu yksin ja on joutunut olemaan karanteenissa kaksi kuukautta. On hyvin raskasta kohdata korona täysin yksin, Hän on sinnikäs ihminen, mutta sinnikäskin voi väsyä ja turhautua. Olemme vain soitelleet toisillemme nyt poikkeusaikana. Mielestäni ystäväni on niin urhea, että ansaitsee pientä hemmottelua.

 • Ihana idea! Ja minäkin kannan korteni kekoon ja ehdotan erästä koululaisten äitiä, joka on jaksanut etäopettaa lapsiaan omankin koulunkäynnin (etä) ohella ja samalla hoitaa perheen pienintä lasta. Kova urakka ollut ja jatkuu vielä, koska ei ilmeisestikään ole ollut mahdollista laittaa ainakaan kaikkia lapsia kouluun.

 • Nyt on ihana arvonta, kun mahdollisella voitolla voi ilahduttaa jotakin toista.
  Ilmiannan ystävättäreni, joka on yksinhuoltajana kasvattanut aikuiseksi kuusi sijoitettua lasta, hoitanut lapsenlastaan ja ollut monelle lapselle tukihenkilönä.
  Hän sairastui koronan aiheuttamaan keuhkokuumeeseen, josta on nyt toipilaana.
  Olen aina ihaillut ystävättäreni tapaa huolehtia kanssaihmisistään. Mielestäni hän itsekin ansaitsisi hemmottelua. Biozellin hiustuotteet olisivat iloinen yllätys hänelle.

  • Pakko vielä käydä lisäämässä, että tänne on nyt jo ehtinyt tulla monta niin hyvää ehdotusta ja perustelua, että ei tule teidän päätöksestä varmasti helppoa, mutta taatusti menee palkinnot oikeisiin osoitteisiin ja todellakin arjen sankareille, joita voin vaan nöyrästi arvostaa ❤️

 • Aivan huippuhieno idea – respect & iso hatunnosto kaikille mukaan lähteneille yrityksille! Sydän kyllä mukana kaikilla, love love love <3 Oma tervehdys menisi siskolleni, joka on psykiatrisena sairaanhoitajana joutunut melkoisen työmäärän alle tänä keväänä, vaikka etujoukoissa ei olekaan ollut, mutta huolehtinut oirehtivista nuorista. Vapun aikoihin hänen oma 14-v poikansa (meidän kummilapsemme) joutui sairaalaan ja käymään läpi monia kokeita, kun vakavien kohtausten syy ei selvinnyt. Nyt kotihoidossa, mutta äärimmäisen raskasta aikaa heille ja myös lähipiirille, kun ei päästä käymään, eikä poika pääse kouluun riskiryhmäläisenä. Olemme laittaneet heille maistuvia herkkuja ja pikkuylläreitä postitse, mutta varmasti pienen lottovoiton arvoinen olisi vaikkapa hiuksiin liittyvä yllätys siskolle, joka on vahvana jaksanut olla niin töissä kuin perheensä tukena. Parempaa huomista & lämpöistä kevättä kaikille toivoen!

 • Ilmiannan ystäväni, joka on sairaanhoitaja ja siksi koko ajan myös alttiina saamaan tartunnan, mutta eniten koska hän on todellinen Arjen Sankari. Haluan ilahduttaa, sillä hän pyörittää melkoista ruuhkavuosisirkusta, jossa pitää revetä ja ratketa työn lisäksi niin moneksi, välillä ihan mahdottomiin. Toki varmasti kaikkien toisinaan pitää, mutta suurin osa ihmisistä ei koskaan kohtaa elämässään samanlaisia käänteitä. Huolta ja murhetta on totisesti vuosiin piisannut. Ja silti kukaan ei saa minua nauramaan, kuten hän. <3

 • Oi, miten ihana idea, ilahduttaa arjen sankareitamme. <3
  Sankareita, jonka voisin nimetä tässä kohtaa on useampi. Mutta, nimeän kuopukseni opettajan. Hän on huolehtinut mahtavasti kuluneesta etäkoulujaksosta sekä tästä kuluvasta kahdesta viikosta nyt ennen kesälomia. Miten hän vuorokaudessa kehitti etäopetusmallin, johon kaikille lapsille on mahdollisuus. Valitettavasti ainakin täällä meilläpäin kun ei kaikissa kouluissa ole ennen ollut sähköistä opetusmateriaalia käytössä eikä kouluilta ole saanut kaikki lapset läppäreitä käyttöönsä, on eriarvoisuus korostunut. Kaikilla lapsilla kun ei ole kotona omia läppäreitä nettiyhteyksineen, joilla voisi osallistua etätunteihin. Samalla kun hän opetti lapsia, hän jaksoi kannustaa meitä vanhempia etäkouluaikana.

  Aurinkoista tiistaita! <3

 • Tyttäreni , opettaja, joka veti 30 oppilaan etäkoulun , siinä ohessa ohjasi kahden lapsen 7 v ja 9v etäkoulun , hoiti kodin, koiran ja vielä kerkesi auttaa muitakin.

 • Ehdottaisin itseäni toimin työssäni siivoojana ja sairastuin viime kuussa tuohon koronaan.Luojan kiitos muut perheenjäsenet ei sairastunut vaikka tiiviisti oltiin yhdessä sisällä.Olisi kiva saada jotain hemmottelua ja muuta ajateltavaa tähän arkeen kun tämä korona.Tuo natusan &neutrogena paketti ois meille paras koska perheessä asustaa tuo pikkumies ja rakastan itse greipin tuoksua <3

 • Tyttäreni, pienet lapset, eskarilainen ja päiväkotilainen, kaupassa töissä, sinnittelee jottei sairastusi ja kuka sitten hoitaisi lapset ja kaiken muun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud