12 kysymystä kesästä

Bongasin ihanan Keyword:Love Jonnan blogista hauskan kesähaasteen ja kyllähän sitä pitää itsekin kiteyttää kesä sanoiksi.

Kesä on tavallaan ihmisen parasta aikaa, sillä täällä ollaan ainakin hyvin erilaisilla tehoilla varustettuna valoisaan aikaan, kuin taas talvella.

Mutta haluaisinko, että elämä olisi silkkaa kesää, tuskinpa, sillä vuodenajat kaikesta Suomen pimeydestä huolimatta ovat rikkaus ja aina odotan innolla seuraavaa vuodenaikaa vuoden aikojen taitekohdassa. Kaikissa vuodenajoissa on omat hyvät puolensa, jopa talven pimeimpinä päivinä. Mutta nyt siihen kesään.

Mekko vai shortsit?

Käytännön syistä mekko, sillä mekko ei välttämättä kittaannu samalla tavalla vartaloon kiinni ja tuulettaa hyvin. Toisekseen shortsiajat ovat keskivartalopulleuden vuoksi taakse jäänyttä elämää. En sano, etteivät shortsit sopisi erilaisille vartaloille, ne ei vaan sovi minulle.

Myöhään nukkuminen vai aikaiset aamut?

Kesäloma tuo vapauden mennä nukkumaan ja herätä omaan rytmiin. Joten myöhemmin mennään nukkumaan ja nukutaan niin pitkälle kuin aamulla tuntuu. Välillä herätään aikaisin ja välillä vasta 10:n hujakoilla, riippuen miten pitkästi kesäillasta on nautittu. Parasta kuitenkin on saada toteuttaa omaa unirytmiä, näin väsymys kaikkoaa.

Ravintola vai piknik?

Sanoisin, että oma piha tai ystävien piha, mutta nyt kun sushibuffat aukesi, ehkä vietän seuraavat 7vrk siellä.

Pavlova vai perinteinen mansikkakermakku?

Jos tarjolla olisi molempia, niin pavlova. Molempi hyvä ja ihana, mutta kakuissa ihan se vehnäkakkuhommeli häviää marengin rapsakkuudelle.

Päivä rannalla vai huvipuistossa?

En ole enää vuosiin ottanut aurinkoa, paitsi miehen kanssa istuimme mökillä tuossa taannoin pitkään laiturilla nauttien lampimaiseman kauneudesta ja auringon lämmöstä.

Ranta, mutta oma ranta tai joku salainen rantapaikka, jonne muut eivät ole eksyneet. Eli rauhoittava ranta, jossa sielu lepää ja mieli saa vajota vaikka omiin ajatuksiin ja tapahtuu unenomainen rentoutuminen, aika pysähtyy.

Matkailu kotimaassa tai ulkomailla?

Hirvittää vastata tähän nyt näinä aikoina, mutta kyllä maapallon erilaisuus kiehtoo ja mieluiten sielläkään en törmäile suomalaisiin turisteihin. Maapallon on kokonaisuudessaan uskomattoman upea planeetta ja tietoisuus siitä, että ikääntymisen vuoksi koko palloa ei voi hyppiä seikkailla läpi eli on tehtävä valintoja, minne vielä reissata, sitten kun se on mahdollista.

Syytetään horoskooppimerkkiäni jousimiestä tästä matkailun palosta.

Suomi on aivan ihana ja kesä kaunis ja täältä löytyy upeita paikkoja. Mutta jos reissaan Suomessa, niin reissaan mieluiten mökille rauhoittumaan.

En kyllä ymmärrä miksi tästä kysymyksestä oli jätetty avaruusmatkailu pois, sillä tietenkin ensisijaisesti matkaisin omasta tähtikunnasta kauemmaksi mustan aukon taakse rinnakkaisuniversumeihin.

Trampoliini vai löhötuoli?

Trampoliini tenojen kanssa voisi olla ihan ok, mutta valitsen löhötuolin ja aurinkovarjon alla. Kirja ja hetkellinen yksinäisyys ja sielu lepää sellaisella tavalla, joka trampoliinilla pomppiessa ei ole mahdollista.

Kirja vai sarja?

Molemmat, molempia sulassa sovussa rinnakkain.

Tähän vinkkinä elokuva Netflixiltä: Eurovision song contest, mikä ihana kieli poskella hömppä hyväntuulen leffa, jossa aimo annos sydämellisyyttä ja superkauniin Islannin tunnelmaa erityisesti kaikille euroviisuhörhöille. Kieli poskella kärjistetyillä mehukkailla hahmoilla, mutta onnistuneesti. Mukana menossa Pierce Brosnan, Michael Persbrandt, Rachel McAdams, Will Ferrel ja lukemattomat euroviisuvoittajat mm.

Sandaalit vai tennarit?

Sandaalit, jotta varpaat tuulettuu. Tulee ahtaanpaikankammo kesällä tennareissa. Keväällä ja syksyllä tennareissa tulee taas turvallinen olo, kuten kaikissa lämpimimmissä kenkuleissa. Tosin tennareita käytän harvakseltaan, kengännauhojen sitominen on yltiöpäisen rasittavaa ja turhaa hommaa aikaa tuhlaten.

Pionit vai lupiinit?

Pionit, tätä ei tarvitse varmasti edes selittää. Pioni on jumalaisen kaunis kukka.

Festarit vai kotibileet?

Omg en ole ikinä ollut festareilla, joten olen jäävi sanomaan. Meillä oli tyttären häät viime kesänä meidän pihalla ja olivat täydelliset. Joten sanoisin, että kotibileet omalla pihalla. Pihajuhlat olisi oikeampi sanavalinta.

Hehkuva kesämeikki vai ilman meikkiä?

En ole varma hehkuuko enää tämän ikäinen, joten varmuudella vastaan ilman meikkiä, mitä pääsääntöisesti olen ympäri vuoden.

Tälläisiä tällä kertaa, miten te vastaisitte johonkin näistä kysymyksistä? Muut bloggaajat ottakaahan koppi, sillä olisi ihanaa tulla lukemaan lisää kesäisiä ajatuksia. <3



40 thoughts on “12 kysymystä kesästä”

  • Olipa kiva haaste. Taidan napata tämän omaan blogiini myös. Mekot, ranta ja Suomen kesä ovat kyllä ihan parhautta ja tietenkin myös loma ❤️
    Ihanaa keskiviikkoa sinulle Tiia ❤️

  • Tämä oli kiva postaus. Jos ehdin, niin teen oman version. 🙂

    Ja sitten anteeksipyyntö. Olit käynyt jättämässä kivan kommentin blogipostaukseeni, ja mitä tein minä? Poistin vahingossa kommentin!!! Anteeksi tuhannesti. Ei todellakaan ollut tarkoitus, enkä saa kommenttia enää takaisin. Ärsyttävä Blogger. Laitoin joskus kommentien valvonnan päälle, kun alkoi tulla postauksiin ihan älyttömiä kommentteja. Ilmeisesti joku teini asialla. Mutta olisin halunnut vastata kommentiisi, että uimatauluista sain viestiä yhdeltä ystävältäni. Oli myös ihastunut niihin. Jos vain ehdit, mene käymään Bokvillanissa. Ilmainen taidenäyttely ja Kaffila Bokvillanin tarjoilut. Nam!

    Ihanaa viikon jatkoa sinulle ihana Tiia. <3

    • Tee ihmeessä Mannilainen. <3

      No nyt et ota mitään paineita kuules, minähän olen bloggerista moneen kertaan vahingossa poistanut 100 kommenttia ja huh kun on soijaa pukannut. Tää on vain elämää, ja vielä virtuaalielämää. <3 Pääasia, että ehdit lukea kommentin. <3

      Ihanaa viikonloppua. <3

  • Heips Tiia! Kesämekkokeleistä iloiten olen aamuvarhaisesta tallustellut pitkin pihaa kaftaanissa, jonka mekkoihin luen kuuluvaksi. Varhaisia kesäaamuja ei voita mikään. Nyt on univajetta syntynyt, kun illalla ei malta mennä nukkumaan, mutta herään kuuden maissa kukkumaan. Mansikkakakuista parhainta sain syödä juhannuksena. Tyttären kanssa loihdimme herkullisen vegaanisen kakun, josta minäkin ei-kakkuihminen pidin. Nams! Ilse Jacobsenin varvassandaalit ovat suosikkini kesäkeleillä sekä kotitanhuvilla että normaalitilanteessa myös Samoksella, jonne kaipaan valtavasti, vaikka tämä kotikesäkin on ollut aivan huippuihana. Tämä postauksesi sai sanat laukkaamaan… Riippumaton ystävänä olen jopa kerran pari nauttinut kirjasta kesätuulen vireessä tuolla yläpihan raidan katveessa. Verannan soffalla sitäkin useammin.Televisio voisi minun puolestani joutaa vaikka kierrätykseen. Muut ovat eri mieltä. 😉 Kesä saa hehkeyden kukkaan, mikä on ihanaa. Kaupassa saamani ihana huikkaus: Hei, hieno tyyli saa vieläkin suupielet korviin, varsinkin, kun olin vauhdilla sipaissut ripsiväriä ja vähän aurinkopuuteria poskiin, hiukset kietaisin pikanutturalle ja ylleni sujauttanut uusimman mekkorakkauteni. Tiia, kesä on tehnyt hyvää, vaikka kevään väsymys painaa vieläkin, mutta pikkuloma tänäänkin veneellä piristi Piipahdimme satamassa hetken loikoilemassa ja voi, miten rentouttavaa se olikaan eli lähimatkailu on pop. Sen jälkeen ajelimme naapurikylän kautta kotiin, kun nyt olimme autolla liikkeellä. Yleensä hurautamme rantaan tandemilla hiukset hulmuten. Juhannuksenkin vietimme takapihalla teltassa suoden nuorelle väelle rauhan majoittua kammareihin.
    Kiitos inspiroivasta postauksesta, joka sai sormet laukkaamaan näppäimistöllä.
    Halauksin, Tuikku

    • Kaftaani aivan huippu kesäasu, siinä voisi kulkea koko kesän. <3

      Oi tuo kakku kuulostaa ihanalta ja pitääpä zekata nuo Jakobsenin sandaalit, sillä mukavuus on tärkeä ominaisuus aina.

      Riippumatossa kyllä mieli lepää ja siinä kirjaa lukiessa voi ottaa nokoset jos toisetkin, ollapa meilläkin riippumatto. Olen muuten miettinyt onko sieltä tällä iällä helppoa päästä pois... siis meikäläisen...

      Niin ihanaa kesän kuvailua, parasta ja kaunista, voin nähdä sieluni silmin teidät pyöräilemässä hiukset hulmuten ja tuo kehu minkä sait, taatusti ansaittu joka tasolla. Kesällä sitä ihminen on onnellisimmillaan.

      Kiitos sinulle mitä ihanimmasta kommentista, joka on kuin kesä itse. Aurinkoa ja valoa ja ihania kesäsäitä. <3

  • Että nauratti tuo tramppa tenojen kanssa – mutta näinhän se on 😀 Tuli muutama uusi asia esille sinusta, mikä on aina kiva asia ja oli myös monia samankaltaisuuksia. Ainoa, mistä olen aivan eri mieltä on avaruus, matkailuna tai scifinä. Ei ole jostain syystä koskaan syntynyt kiinnostusta avaruuteen – ehkä olen niin jalat maassa tyyppi, konkreettisesti.
    Lämpöistä kesäviikkoa Tiia <3
    PS Pitää vielä tässäkin yhteydessä sanoa, että olet niin upea meikittömänäkin <3

    • Heh valitettavasti trampan kanssa on juurikin näin. 🙂

      Ihana olet ja onhan maapallo hyvä planeetta pitää jalat maan pinnalla. Mutta muista Maarit, olet erittäin kiinnostunut maapallosta, joka on planeetta, joka on avaruudessa, et vain mieli tätä planeettaa kauemmaksi. <3

      Voi ei kiitos niin paljon ja tuossa kuvassa on unihiekat vielä silmissä.

      Ihanaa heinäkuuta. <3

  • Olipa hauska postaus ja ihan piti itse joidenkin vaihtoehtojen kohdalla miettiä, mitä itse olisi vastannut. Muuten olin vastauksissani samoilla linjoilla kassasi, mutta pavlova ei ole herkku mun makuun 😀 Aurinkoista kesää ja heinäkuuta <3

    • Kiitos kovasti Jani ja Pavlova on ymmärrettävästi liian makea joidenkin makuun. Ihanaa Norjaa teille, ilolla seuraan teidän seikkailuja somessa. <3 <3

  • Oli kiva lukea vastauksiasi. Minulla myös ehdottomasti hulmuava kesämekko, sandaalit korkeilla koroilla , pioni maljakossa ja pavlovaa syöden. Ihanaa heinäkuun alkua sinulle!

  • Mukavat vastaukset mukaviin kysymyksiin ja niin kauniit kaikki kuvat, hehkuu ♥ ja Pavlova, nam ☺
    Ihanaa viikonloppua Sinulle Tiia ♥

    • Kiitos niin paljon ja ihanaa kuulla, että Pavlova maistuu. <3 Kivaa viikon jatkoa Marja-Terttu. <3

  • Näitä on aina mukava lueskella. Itse en ole koskaan syönyt pavlovaa, mutta se näyttää kyllä kaikissa kuvissa aina ihan tosi herkulta.

    • Kyllä varpaille tulee ahtaanpaikankammo. 😉 Ihanaa tiistaita Ei-Leen.< 3

  • Kiva postaus,mutta asiasta pannunmyssyyn eli klikkasin sun juttuja kesäkuulta 2017😉 Enpä ole aikoihin nauranut yhtä paljon,ääneen,silmät kyynelissä ja miltei olis tenatkin ollu tarpeen😁🤣😂Katsoin nimittäin tätien videon: speak out. Muistat varmaan tämän taidepläjäyksen itsekin😁. Että kiitos nauruista ja iloista viikonloppua Tiia täti ❤️☀️

    • Eikä ja voihan speak out, en unohda sitä koskaan ja usko pois, tenoja tarvittiin hehe mekin sitä tehdessä. Ole hyvä ja mitä ihaninta viikon jatkoa Pipsamuori. <3

    • Ihanaa kun nappasit ja olenkin muuten lukenut jutun. Kommentteihin vastaaminen vaan hidasta, kun koko perhe kesälomalla. <3 Aurinkoa päivään. <3

  • Tosi kivat vastaukset ja nämä sun valokuvat on aina niin hienoja. Voisin lähteä kanssasi avaruuteen reissuun ja jättää sitä vastaan parit kotimaan ja ulkomaan matkat väliin 😉
    Haaste on niin hauskan kesäinen, että taidan napata sen mukaani.
    Oikein suloista sunnuntain jatkoa sinulle <3

    • Jee mahtavaa, että lähtisit ja lähdetään, jos maailma niin mullistuu. Oi avaruus❤️

      Lämmin kiitos Birgitta ja sydämellistä päivää sinne❤️

  • Kiva haaste! Upeat kuvat ja vastaukset. Jäi kesänmaku suuhun tästä jutusta. Minäkin nappaan tämän mukaani. Kiitos Tiia ja ihania kesäpäiviä sinulle <3

    • Ihanaa jos nappaat ja kiitos kovasti Tuula❤️Sydämellistä uutta viikkoa ❤️

  • Ihana kesähaaste ja kivan kesäisiä kuvia <3 Tähän täytyy varmasti itsekin tarttua omassa blogissa jossain vaiheessa. Jonnalta olen aiemminkin napannut kivoja haasteita. Ihanaa uutta alkavaa viikkoa sateesta
    huolimatta. Kyllä se taas kohta paistaa <3

    • Jonnalla on aina kivat haasteet, ehdottomasti mukaan tähän. Ihanaa päivää Marjo❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud