Maailman söpöin jakkara

No nyt pomppas! Ihastuttava Laura Loukola laittoi viestiä, että hänen ystävänsä on päällystänyt vanhoista Disney kirjoista otetuista kuvista jakkaroita.

Sydänhän meinasi hypätä volttia, kun näin kuvia näistä suorastaan Disney vintage henkisistä jakkaroista. Hintapyyntö per jakkara on 25e kpl eli mielestäni aivan mielettömän edullinen hinta.

Meillä oli yhdelle jakkaralle tilausta vaikka mielen oli aivan mahdotonta päättää minkä näistä suloisuuksista hankkisin ja valinta muuttui vielä jakkaraa hakiessa. Totta kai olisin mielinyt kaikki, mutta ei voi ihminen jakkaroitakaan määräänsä enempää hankkia.

Mutta jos joku siellä kiinnostuu, niin Instagramin kautta voitte ottaa yhteyttä Lottaan ja sopia kaupat Lotan kanssa. Minuun voi myös olla yhteydessä [email protected], niin voin antaa Lotan Facebook yhteystiedot, jos jotain kiinnostelee.

Alunperin olin päättänyt, että Bambi jakkara kotiutuu meille, mutta kun näin jakkarat livenä ja tarkemmin niiden värimaailman ja kun Robin Hood on satuna myös niin mieletön, niin Robbari jakkara se sitten meille kotiutui ja onhan se aivan mieletön.

Asemapaikka tulee naisluolaan, jotta yletän naisluolan kaappien ylähyllyille paremmin eli tälle jakkaralle todellakin oli tarve ja käyttöä ja samalla sai tukea nuoren taiteilijan ja kädentaitajan inspiraatiota.

Tässäpä vielä kolme myynnissä olevaa jakkaraa.

Mitäs piditte, jos ei itselle, kenties lapsille tai tuttujen lapsille? Mitä mukavinta uutta viikkoa Disneyn siivittämissä tunnelmissa kaikille. <314 thoughts on “Maailman söpöin jakkara”

 • En kestä, aivan ihana jakkara 😍 Meille sopisi tuo Peter Pan jakkara.
  Hyvä ja edullinen hankinta mielestäni.
  Mukavaa viikkoa sinulle Tiia ❤️

  • Eikö olekin mielettömiä. Nyt vaan Outi sinäkin kehittämään tätä jakkaraideaa, kun olet niin askartelevainen tyyppi. <3 Ihqua päivää. <3

 • Siis en kestä, sä otit Robbarin! Kumpikin on sun ”näköisiä”, mutta lopulta mä kallistun kanssa tohon Robin Hoodiin. Toi muki on tässä postauksessa vielä piste ”i”:n päälle. Tosi ihana! Lotta on niin käsittämättömän taitava, näin hänen tekemiä perunoita, jotka olikin oikeasti kai styroksia ja en tajunnut lainkaan. Otin hänestä ja kaveristani Anastasiasta kuvia yksi aurinkoinen päivä, ja Lotan asu oli myös itsetehty! Olisinpa mäkin niin kätevä 😀

  -Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  • Kiitos niin paljon ja oli ihan mahdoton päätös, mutta lähdin omalla väriteemalla, punaista pitää olla mukana. Kaikki mielettömän upeita. Kiitos Laura sydämen kyllyydestä tästä vinkistä. <3

   Lotalla on ihan mieletön koti, kaikki esineet hyvin kauniita, olin aivan myyty. Lotta myös vaikuttaa aivan mielettömän ihanalta ihmiseltä kuten sinäkin Laura.

   Ihanaa viikkoa. <3

 • Vaikka en ole Disney-ihminen, tykkäsin paljon noista jakkaroista. Voin vain kuvitella, kuinka onnelliseksi sinä tulit kaupoistasi. Jos olisi pieni lapsi läheisissä, ostaisin oitis tuolin hänelle.

 • Aivan ihania. Tuo Maija Poppanen olisi niin minun juttuni! Mietin, että kouluista poistuu niin paljon tuoleja, joiden viilutukset ovat huonossa kunnossa ja kierrätyskeskukset ovat varmasti täynnä Ikea-tuoleja, joissa olisi käyttömateriaalia tuollaiseen. Työkaverini kanssa annoimme kerran oppilaille kierrätysteemassa tehtäväksi päällystää aikakauslehdistä leikatuilla kuvilla kolme käytöstä poistettua tuolia, joiden viilut olivat lohkeilleet. Työparini sen jälkeen lakkasi ne ja niistä tuli tosi hienot.

  Mukavaa päivää, Tiia <3

  • Ihanaa kuulla, että pidät Ei-Leen. <3 Sepä se, maailma on pullollaan hylättyjä tuoleja, joista voi tehdä jotain tälläistä niin mahtavaa ja kuvathan voivat olla mitä vaan, taivas on vain rajana!

   Tekin olette näitä ideoineet ja mahtoi tulla hienot. <3

   Ihanaa tiistaita Ei-Leen. <3

  • Kiitos ihan mielettömän paljon Kristiina ja kivaa iltaa❤️❤️❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud