Askelia sisäiseen kauneuteen

Askelia sisäiseen kauneuteen

*Kaupallinen yhteistyö Helein/Nelkytplusblogit

Kutrit hyvin kaikki hyvin, eikö vaan. Kynnet myös on ilo pitää huoliteltuina. Jännää on, että on siunattu paksuilla karheilla hiuksilla, mutta kynnet ovat pehmeät ja helposti katkeilevat eli ihan eri maata kuin hiukset.

Mutta niin vaan se naisena on, että kun hiukset ovat hyvin ja kynnet siistit, olo on hieman extra itsevarmempi ja hyvä olo säteilee ulospäin.

Kynsien pehmeyden vuoksi nautin aina biotiinia ja toki hiuksetkin voivat paremmin ja ovat vielä paksummat ja tuuheammat, vahvemmat ja parempi kuntoiset. Kestävät tätä hiusten kotiraidoittamistakin paremmin.

On jopa ällistyttävää miten nopeasti biotiini auttaa kynsiin, niin kynsien kasvuun kuin vahvuuteen. Biotiinin avulla kynnet pääsevät loistoonsa, jopa ne heikoimmat ja katkeilevimmat kynnet muuttuvat jo parissa viikossa vahvemmiksi ja kovemmiksi.

Keväästä asti olen nauttinut päivittäisen Helein Strong biotiini+ annoksen aamiaisen yhteydessä. Helppo muistaa napsia joka päiväiset vitamiinit aamupalan yhteydessä ja biotiinin olla osana aamuista kauneusrutiinia.

Biotiini vahvistaa toki kynsiä ja hiuksia, mutta ei siinä vielä kaikki ja nyt kaikkien keski-ikäisten kannattaa erityisesti olla kuulolla. Biotiini yhdessä sinkin kanssa vahvistaa myös ihon ja limakalvojen hyvinvointia.​ ​​​Muutenkin vaihdevuosi-iässä hiuksia voi lähteä yllättävän paljon ja hiusten oheneminen saattaa alkaa. Super plussaa ihon ja limakalvojen hyvinvoinnin edistäminen. Täällä vähän aikaa sitten kirjoitin vaihdevuosista ja esivaihdevuosista ja kerroin, että kaikki aseet otetaan käyttöön ja yksi näistä aseista on biotiini.

*Helein Strong Biotin+ sisältää biotiinin lisäksi kysteiini-aminohappoa, joka on tärkeä osa iholle kestävyyttä ja joustavuutta antavaa tukirakennetta. Helein Strong Biotin+ -valmisteessa aminohappo on elimistölle valmiiksi käytettävässä muodossa.

Annoin juuri omalle tyttärelle Helein Strong Biotin+ myös testiin, sillä tyttären hiukset ovat hiusten värjäämisten vuoksi ohentuneet huomattavasti. Oli vaihe viime syksynä ja talvena, että hiusten väri muuttui aika tiheään ja teki tepposet hiuksille. Biotiini nopeuttaa ja vahvistaa hiusten kasvua. Nyt ei kuulemma ikinä enää värjää hiuksia, niin eiköhän me Biotiinin avulla saada hiukset uuteen roihuun.

Aiemmin blogissa kertoilinkin mikä on tuuheitten hiusteni salaisuus ja yksi salainen aineosa on nimenomaan Helein Strong biotin+.

Helein Strong biotin+ sisältää:

C-vitamiini 80 mg (100 %*)
Biotiini 5 mg (10 000 %*)
Sinkki 15 mg (150 %*)
Kysteiini 60 mg

Purkissa on 60kpl tabletteja eli yksi purkki riittää n. kahdeksi kuukaudeksi, sillä annostus on yksi tabletti päivässä.

Hintaa purkille on n. 18€ luokkaa eli edullinen hinta kynsien, hiusten, ihon ja limakalvojen hyvinvointiin satsaamisesta.

Lisää Helein kauneuslisistä voit lukea täältä.

Monia varmasti ilahduttaa kuulla, että Helein on suomalaisen perheyrityksen Vermanin valmistama kauneuslisä eli valitsemalla Vermanin kauneuslisät on myös mahdollisuus tukea suomalaista työtä.

Helein kauneuslisiä myydään apteekeissa ja verkkoapteekeissa.

Pidit hiuksia auki tai kiinni, tärkeintä on, että hiukset voi hyvin. <3

Kannattaa käydä lukaisemassa myös Lumo lifestyle blogipostaus Helein Strong kollageenista, joka saa ihon hehkumaan. Heleiniä Instagramissa voit seurata täällä.

Kristallinhohtoa Krien blogipostaus biotiinista löytyy täältä.

Käytättekö kauneuslisiä ja minkälaiset kynnet ja hiukset teillä on? Oletteko ikinä kokeilleet kynsien ja hiusten avuksi biotiinia? Oletteko aiemmin kuulleet suomalaisesta perheyrityksestä Vermanista, joka valmistaa Helein kauneuslisiä ja itse asiassa paljon muutakin?​ ​Uniongelmiin on käytössä Vermanin Melarest mansikan makuinen melatoniini ja Minisun on varmasti kaikille tuttu ja Minisun D-vitamiini on meillä koko perheen käytössä ympäri vuoden. Oma pikku apteekki tilasi tuota mansikan makuista melatoniinia, kun pyysin ja kerroin sen olevan parasta. Nyt on muutkin ihmiset kehuneet apteekissa iloisesti kerrottiin. Eli omaan apteekkiin voi kertoa toiveita, vink, vink kaikille. <3

Sisäinen kauneus ei katso ikää, se huokuu hyvänä olona ihmisestä ulospäin. Se on empaattisuutta, sydämen viisautta, tervettä itsevarmuutta, ymmärrystä muita ihmisiä kohtaan ja samalla antaen hyvää energiaa muille. Sen tuntee ja näkee ensikohtaamisella, miten joku ihminen kutsuu luokseen säteilyllään, ottaa muut ihmiset huomioon erityisellä tavalla. Sisäisesti kauniin ihmisen kanssa on hyvä olla, sillä sisäisesti kaunis ihminen on sinut itsensä kanssa ja varsin alasti muiden edessä, ei esitä mitään ja on ihminen joka pyrkii hyvään, mutta tunnistaa oman epätäydellisyytensä.

Sisäinen kauneus ja ulkoinen kauneus eivät välttämättä ole kaksi eri asiaa vaan kulkevat käsi kädessä liitossa keskenään. Itsestä huolehtiminen ei ole toki pinnallisuutta vaan monille ehkäpä kohteliaisuutta muita kohtaan, omaa itsevarmuutta tukeva asia ja tietenkin monella tapaa myös esteettisyyden tajua. Käyttääkö meikkiä tai ei, ei ole mittari sisäiseen kauneuteen vaan juuri se, että hyväksyy erilaisuuden ja ei odota, että kaunista on vain se, mikä vastaa omaa kauneusihannetta.

Kaipaan tiettyjä asioita oman itseni ehostamiseen, lisäravinteita, jotka tukevat ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia, hiusten raidoittamista, meikkejä ja hieman kesällä itseruskettavaakin. Kun olo on huoliteltu ja tietyt omat ulkonäölliset huolenpito kriteerit täyttyy, on se osa omaa hyvää oloa. Silti en katso muita omien kriteereiden kautta, kauneutta on monelaista, niin nuorissa, kuin iäkkäissä. Erilaisuus ja monimuotoisuus on rikkaus. ​Kaunis sydän kantaa kauas.

Mitä teille merkitsee sisäinen ja ulkoinen kauneus?

Mitä kauneinta päivää kaikille. <325 thoughts on “Askelia sisäiseen kauneuteen”

 • Kahdeksankymppinen äitinikin käyttää juuri tätä Strong Biotinia, pitää hänen kin hiuksensa tuuheina ja kynnet kunnossa! Strong Collagen on myös loistotuote, ihon pintkuivuus on selvästi vähentynyt.

  • Kyllä äidit tietää. <3 Näin se on, kauneudesta on hyvä pitää huolta niin ulkoisesti kuin sisäisesti. <3

   Sydämellistä päivää Tuuli. <3

 • Oon sitä mieltä että sisäinen kauneus heijastuu myös ulkoisesti, eli sisäisesti kaunis ihminen on kaunis kaikilla tavoin ♥ Ihanaa sunnuntaita Tiia ♥

 • Kesäiset kuvat Tiia <3 Sisäinen kauneus on kaikki kaikessa ja se pysyykin paremmin kuin ulkoinen, ihminen kun nyt vaan on sellainen "rusina" hih. Toki on kiva näyttää kivalta ja katsella ihmisiä jotka hoitaa itseään, sehän on vähän niinkuin ympäristön huoltoa 😉

  • Hehe niin totta ja sisäinen kauneus ei ikää katso. <3 Hienosti kiteytetty tuo "ympäristön huolto", jetsulleen näin. Kivaa keskiviikkoa Onneli. <3

 • En enää pärjäisi ilman lisäravinteita. Itselleni se sisäinen kauneus on tärkeintä. Minusta kuitenkin itsestään huolehtiminen on aina hyväksi. Itsellä on parempi olo ja se sitten näkyy myös ulospäin. Tänä viikonloppuna olikin sellainen itseni hemmotteluviikonloppu. On värjätty hiukset ja kulmat ja hoidettu ihoa niin ulkoisesti kuin sisäisesti.
  Näytät upealta kuvissa, niin heleä iho ja kauniit hiukset! Aurinkoista viikonloppua Tiia <3

  • Ihana hemmotteluviikonloppu siellä. <3

   Kyllä omaan hyvinvointiin kuuluu sisäinen ja ulkoinen kauneudenhoito. Ravinnosta en saa kaikkea tarvittavaa, on hurja määrä mitä ihmisen pitää syödä marjoja, vihanneksia ym. kiloittain joka päivä, jotta saa riittävästi vitamiineja. Joten onneksi on ravintolisät ja kauneuslisät.

   Ihanaa päivää Outi ja kiitos mielettömän paljon kauniista sanoista. <3

 • Kaunis sydän kantaa kauas – ihanasti ilmaistu <3 Jaksan kyllä vaan ihastella sun paksua tukkaa ja noita upeita kynsiä. Sain itse samaisella biotiinilla kynnet selkeästi parempaan kuntoon, mutta hiuksiin vaikutus ei ole vielä ehtinyt – jatkan siis valmisteen käyttämistä tulevan syksyn ja talven! Kaikki kauneusboostit, oli sitten ulkoisesti fiksattua (meikit, hih) tai sisäisesti nautittuja, ovat kyllä tarpeen ja onhan se kiva olo itselläkin kun iho on hyvässä kunnossa ja kynnet kauniit <3

  • En kestä, kiitos Heli. <3

   Juu luulen, että hiukset lähtee kyllä geeneistä, miten hoitaa, miten syö, ottaako lisäravinteita ja syökö niitä vain kuureina vai pitemmällä tähtäimellä . Mutta kynsiin tuo biotiini auttaa ihan hetkessä, se on ällistyttävää.

   Se on just näin ja kun ravinnosta on todella vaikea saada joka päivä päivittäistä vitamiiniannosta, niin onneksi on nämä lisäravinteet.

   Ihanaa ja kaunista päivää Heli. <3

 • Heleinin kollageenia olen popsinut toista vuotta ja tykkään!
  Hiuksiin on biotiinia kampaajani kokeillut.
  Minulla on silkkiset, aika ohuet ja katkeilevat hiukset, mutta kynnet ovat aina olleet pitkät ja vahvat.
  Suositelen minäkin Helein Strongia!

  Ihanaa sunnuntaita!

  • Ihan mahtavaa kuulla. <3 Kollageenia syön myös ja syönyt jo vuosia. Auttaa pitämään ihon ja myös ne limakalvot paremmin kosteutettuna. Kaikki hyöty kotiinpäin. <3

   Hauska juttu tuo, meillä ihan toistepäin kynsi-ja hius asiat. Oman suvun naisilla on todella vahvat kynnet ja hiukset, mutta mistä lie olen saanut pehmeät kynnet ja onneksi biotiinia apuun.

   Ihanaa, kun suosittelet, tuli todella hyvä mieli.

   Oikein kivaa keskiviikkoa Susanna. <3

 • Heli vei sanat suustani, sulla on kyllä niin ihanat hiukset ja kynnet, että oksat pois ja sisäinen kauneus siihen päälle <3. Muista olla ylpeä itsestäsi joka päivä.

  Minäkin syön biotiinia, jos vaikka ihme tapahtuisi.

  t. hyppyrotan värinen pluiru omana tukkana 😀

  • En kestä sua💙kiitos ja yritetään😘

   Höpö oot niin elämää isompi upea persoona. Ihanaa viikkoa❤️

 • Olet oikeassa. Tukka ja kynnet hyvin, kaikki hyvin.
  Mulla on ohut hiukset ja liuskoittuvat kynnet. Syön välillä joitakin hiuksia hoitavia valmisteita, mutta sitten välillä jätän syömättä.
  Tänään on asiaa apteekkiin ja lisään listalle purkin biotiinia. Kynnet on taas niin surkeat.
  Olipa hyvä, kun muistutit asiasta.
  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  • Kiitos kovasti Leena ja välillä elämä vie ja unohtuu tälläisen asiat. Toivottavasti saat kynsiin apua biotiinista. ❤️

   Ihanaa viikkoa❤️

 • Minulle oli tuo Biotiini aivan tuntematon valmiste. Minulla on äärimmäisen heikot kynnet. Tämän takia voisin kokeilla. Toisaalta en lakkaa tai laita kynsiäni, joten en tiedä , onko se tärkeää. Olen syönyt C-piimaxkalkkia varmaankin 30 vuotta. Ehkäpä sillä on ollut vaikutusta hiuksiin ja ihoon. Se on tälläkin hetkellä ainoa lisäravinne, mitä käytän. Sisäinen rauha ja hyvä olo heijastuu kyllä varmasti ulos päinkin. Ehkä sitä voi kutsua myös sisäiseksi kauneudeksi. Ihanaa, lämpöistä alkanutta viikkoa sinulle!

  • Ehdottomasti kalkki ja pii auttaa myös. ❤️

   Niin hyvin todettu, sisäinen rauha huokuu ulospäin säteilyä, sen vaan näkee silmistä, pään asennosta, kokonaisuudesta❤️Sisäistä kauneutta parhaimmillaan.

   Samoin sinulle, mukavaa aurinkoista viikkoa Marja❤️

 • Minä en ole ikinä kokeillut noita kaunistavia ravintolisiä. Jotenkin vahvasti on iskostunut mieleeni, että ne ovat humpuukia 🙂

  Ehdin jo vähän innostua, että pitäisikö kokeilla biotiinia. Pikainen googlaus antoi heti ammattilaisten artikkeleita siitä, että biotiinin hyödyistä ei ole näyttöä. Hetkellinen biotiini innostukseni lässähti sen verran, että jään edelleen harkitsevalle kannalle. Eihän sitä tiedä, jos vaikka joku päivä kokeilen.

  Kivaa viikkoa!

  • Ymmärrän hyvin fiilikset, samoin ajatellut joskus itsekin. ❤️ Aina kun kynnet voivat kurjasti, biotiini kuuri auttaa. Kynnet muuttuu kovemmiksi jo viikossa.

   Just näin, never say never. 🤗

   Kivaa keskiviikkoa Rva Kepponen ❤️

 • Mielestäni se sisäinen kauneus tärkeintä, ulkoisesta kauneudesta näkee sen millä tavalla sitä ihminen pitää huolta itsestään ♥

  • Hirmu hienosti sanottu, näin se on juuri💙

   Ihanaa päivää Suvi💙😘💙

 • Kiinnostavan kuuloinen tuote, mutta valitettavasti kaikki kauneuteen liittyvät pillerit jää tältä naiselta purkkiin tai hyllyyn. Jossain telkkuohjelmassa lääkäri kertoi, että näitä lisiä ei tarvita, mikäli ruokavalio on monipuolisuudeltaan kunnossa. On näistä ollut juttuja lehdissä pilvin pimein, mutta minä en käytä, ei vaan usko riitä.

  • Kiitos💙

   Vahva epäily, että vaikka söisi kuinka terveellisesti, aniharva saa riittävästi vitamiineja ravinnostaan. Olen itse yksi niistä. Joten ehdottomasti lisäravinteita tarvitsen. Biotiini vahvistaa pehmeät kynnet jo viikossa kovemmiksi eli kyllä omasta kokemuksesta en voi kuin lämpimästi suositella.

   Oikein ihanaa keskiviikkoa Katri💙😘💙

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud