Very Nice by Anni Hautala

Very Nice by Anni Hautala

*Osa kuvista Juuli Rönkä

Uulalaa mikä mallisto on ilmestynyt Very Nice verkkokauppaan. Nimittäin Very Nice by Anni-mallisto, johon on selvästi kivaa twistiä löydetty eri vuosikymmeniltä.

Malliston samettihousuissa ja samettisessa ruskeassa salsahameessa on sitä jotain suoraan 70-luvulta ja sama pätee mielettömän kivaan farkkuhaalariin vai kutsutaanko jumpsuitiksi?

Hyvin vastaava kynämallinen farkkuhame löytyi omasta vaatekaapista 2000-luvulla. Vastaava farkkukassi jopa samaisella taskulla löytyi vaatekaapistani taasen 90-luvulla. Muistan hyvin, kun ystävän kanssa ostettiin samiskassit.

Kroppa on ”kasvanut” vaatteista ulos ja oma farkkukassi mennyt rikki vuosia sitten. Oli muuten huomattavasti kuitenkin pienempi, kuin tämä Annin suunnittelema aarre, johon mahtuu kaupasta aikamoinen määrä ruokatarvikkeita.

Kuka ei rakastaisi farkkuja ja on kivaa miten farkku taipuu moneen, kuten Annin suunnittelemaksi essuksi.

Hyvin pienimuotoisessa tilaisuudessa oli kivasti katettu haarukat ja veitset Very Nice farkkutaskuihin. Mieletön idea, joka kannattaa kotiuttaa kotiin ja askarrella vanhojen farkkujen takataskuista vastaavat. Erityisen kivat on kyllä nuo Very Nicen omat, jotain todella sykähdyttävää noissa punahuulissa on.

Miten mukavaa oli treffata muutamia ihania naisia, joista vasemmalla upea Anna-Maria Secret Wardrope blogista, jonka kodin remppahommia kannattaa seurata Instan puolella ja muutenkin Anna-Marin visuaalisen kaunista tyyliä. Taustalla kaunis Elsa, jonka rehellinen meininki ja mm. lapsen kanssa tehdyt erilaiset eräretket ovat todella mielenkiintoista seurattavaa. Maailman kauneimmat silmät omaava Iina, jonka blogi Mou Mou on kuin paras naistenlehti, aina pullollaan laidasta laitaan kaikkea kivaa.

Ohessa vielä kaikkien näiden sydämellisten ja aitojen naisten Instatilit, jos jotain kiinnostaa vaikka alkaa seuramaan.

Anna-Maria Secret Wardrope

Elsa Heiko

Iina Mou Mou

Joka kropalle ja joka pepulle ja monia eri lahjetyyppejä valmistaa suomalainen Very Nice sloganilla ”Jeans for every booty.” Very Nice farkkuja valmistaa suomalainen M.A.S.I Company, joka on perustettu vuonna 1972.

 Täältä voit lukea M.A.S.I Companyn koko mielenkiintoisen tarinan ja moni varmasti tietää Fredriksonin yo-lakit, jollainen itsekin nuoruusvuosilta on, lakkeja valmistaa myöskin M.A.S.I Company. 

Kaikki  M.A.S.I Company tuotteet suunnitellaan Suomessa, mikä takaa ja täyttää laatukriteerit. Laman aikana 90-luvulla farkkujen valmistus siirtyi lähialueelle Viroon, koska saneerauksen tiimoilta toimintaa jouduttiin uudelleen järjestämään voimakkaasti. Vaatteiden valmistus lähituotantona on yksi M.A.S.I Companyn kulmakiviä ja läpinäkyyvyys missä ja miten tuotteet on valmistettu.

Tärkeitä yrityksen arvoja on myös se, että tuotteet on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista ja farkut kestävät pesusta pesuun. Kun suunnitellaan tuotteet itse ja valvotaan toimintaa ja tunnetaan ne henkilöt, jotka tuotteita valmistaa, voidaan seisoa tuotteiden takana.


Yritys on myös erittäin kiinnostunut asiakkaiden palautteista ja koska tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan lähellä, on myös mahdollisuus reagoida asiakkaiden toiveisiin helpommin. Itse en keksi niin mitään moitittavaa Very Nice farkuista, ainoastaan napittomia farkkuja kaipaan enemmän mallistoon.  Ja jään innolla odottamaan, josko Very Nice mallistoon tulisi farkkutakkeja.

Kiitos Very Nice kutsusta ja kassista ja essusta. Nyt kelpaa kantaa ja kokata ruokaa. <3

Mitäs pidätte Annin mallistosta ja onko Very Nice tuttu brändi teille tai tuliko uutena tietona, että Suomesta löytyy mahtava valikoima suomalaisen yrityksen mukavia ja istuvia farkkuja. Mitkä ovat niitä asioita, joita sinä toivot farkuissa olevan ja oletko farkkutyyppi?

Mukavaa päivää kaikille. <311 thoughts on “Very Nice by Anni Hautala”

 • On kyllä kivan näköinen mallisto. Annin päällä oleva haalari on ihana ja saamasi farkkukaddi aivan täydellinen.
  Ihanat kutsut ihanien naisten seurassa.
  Aurinkoista viikonloppua sinulle Tiia ❤️

  • Haalari on mieletön, harmi ettei sovi omaan kroppaan. Mutta kaikki muu yes. Kiitos kovasti Outi ihana ja aurinkoa päivääsi. <3

 • Very Nicet olivat rakkaimmat farkkuni jo 80-luvulla. Ostin samaa mallia aina uudestaan.

  Myöhemmin Masi on ollut asiakkaani jo 25 v., he ostavat vastuullisesti tuotettuja kankaita mallistoihinsa.

  • Mahtavaa kuulla ja ovat istuvat ja laadukkaat. Niin mielenkiintoinen juttu tuo, että Masi on sinulle todella tuttu. <3

   Ihanaa iltaa Tuuli. <3

 • Merkki on tuttu. Joskus nuorempana ostin parit farkut. Annin haalari oli ihana ja vähän retro. Mutta kun on tämä vaatteiden ostolakko….Ollut jo kaksi vuotta. Mutta aina voi ihailla kauniita vaatteita. Aurinkoista viikonloppua sinulle!

  • Ymmärrän hyvin, näyttäisit kyllä Annin haalari päällä upealta. <3 Ihanaa iltaa Marja. <3

  • Kyllä aina yhdet farkut pitää olla. Nuo taskut on mahtavat. Kivaa iltaa Minna. <3

 • Farkkukassit ovat ihania! Minulla ei sellaista ollut koskaan nuoruudessa jostain syystä. Very Nicen farkkuja en myöskään ole käyttänyt mutta farkut noi muuten hyvinkin tuttuja jo vuosikymmenten takaa. Jännää miten farkkuhaalari näyttää todella hyvältä Anni päällä vaikka jossain vaiheessa inhosin haalareita ehkä juuri niiden ”vaikean käytettävyyden” takia. Muistan nuoruudesta jonkun haalariepisodin naistenhuoneesta
  kun sen kanssa pieneen koppiin ahtautuminen ja riisuminen oli hieman hankalaa 😀
  Kivaa viikkoa Tiia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud