Ei se vaihtamalla parane!

Ei se vaihtamalla parane!

*essie kynsilakka saatu

Täällä on kuulkaas erittäin huonot yöunet takana. Ei siinä mitään, se on tällaiselle esivaihdevuosia viettävälle muutenkin ihan normaalia ja kun eläimiä on huushollissa kuin Vilkkilässä kissoja, niin öisin pukkaa tapahtumaa jos jonkinlaista.

No mutta mentiin sitten ostamaan uudet täkit. Eilen illalla kun pään painoi tyynyyn ajattelin, wow miten pörheät ja lämpimät nämä uudet täkit ovat, entiset jo kulahtaneet lirppanat. Kuin parhaimmassa hotellihuoneessa, niin muhkean mukavat peitteet.

No siellä hotellihuoneessa ei tämän ikäinen koskaan nuku hyvin, kiitos ikääntymisen ja omiin tapoihin juurtumisen, olisihan se tästä jo pitänyt arvata. Oma sänky paras sänky, oma koti paras paikka. Niin arvaatte jo varmaan miten yöunien uutukaisten täkkien kanssa kävi.

Aivan liian pehmoiset, vartaloa vasten aivan liian pehmeät ja väärän tuntuiset, kaikki kotoisa tuttuus puuttui. Kaikki vaan oli pielessä. Kääntyilin ja vääntelin viime yönä ja uusien peittojen alla, oli jopa liian kuuma. Kysäisin aamulla ukkelilta, joka yöllä tuntui vastaavan, pyörähtämällä itsekin jokaiseen omaan pyörrähdykseen, että miten meni unet uusien täkkien alla?

Ihan kakasti meni molemmilla. Niin se kuulkaas on, että vaikka vaihtaa joskus täytyy, mutta ei se vaihtamalla aina parane.

Tästä tuli sitten mieleen, että eilen varasin ajan luomienpoistoon kasvoilta. Leuassa etenkin luomi kasvaa koko ajan ja voisi jo sanoa, että meikäläisellä on varapää, jolla on kohta omat aivot. Luomessa kasvaa vielä ällöttäviä jouhia, joita joudun nyppimään vähän väliä ja tästä luomi ärtyy ja välillä luomi on kipeä ja siihen tulee rupi.

Tämä rupi selittely nyt siksi, että enhän minä nyt esteettisistä syistä pelkästään luomia kasvoilta lähtisi poistamaan, no hei todellakin lähden, noitaluomet ovat susirumat ja niistä on tullut ongelma, aina kun peiliin katson, näen vain muhkean paiseen töröttävän leuastani.

No nyt kun aika on varattu, puntti alkoi tutisemaan, mitäs jos luomienpoisto nassusta ei onnistu ja tuleekin entistä pahempaa jälkeä. Päteekö tähänkin, ei se vaihtamalla parane, pitäisikö pitäytyä juuri sellaisena kuin on?

Onko vinkkejä luomienpoistoon, kokemuksia luomienpoistosta niin vartalolta kuin kasvoista, onko antaa suosituksia? Ja mitä siellä tapahtuu, kun vaihtaa täkit ja tyynyt, tuleeko hyvä uni vai huono uni?

Enkä jaksa tähän töpöttää nyt mitään täkkikuvia uusista täkeistä, enkä missään nimessä laittaa kuvia susirumista pateista nassussa, joten näillä kuvilla mennään.

Mahtavia unia kaikille. <340 thoughts on “Ei se vaihtamalla parane!”

 • Mä oon miettinyt kans leuan luomen poistoa. Se on vuosien myötä myös kasvanut ja siitä saa… hmmm, NYTkin käydä jouhen poistamassa. Piti ihan kokeilla, en nimittäin enää näe niitä jouhia 😀 Leukaankin tulee aina välillä yksi jouhi, jonka sitten kauhukseni huomaan työpaikan kirkkaissa valoissa ja nypin sitä koko päivän kun en saa sitä irti. Jään siis odottamaan sun kokemuksia 🙂

  Me kans päivitettiin tyynyt tovi sitten ja yhtäkkiä ukkelilla oli hirveä niskajumi monta viikkoa, kunnes mä yhdistin sen uuteen tyynyyn. (mua aina naurattaa kun me molemmat kutsutaan noita ukkeliksi 😀 ) Vaihdettiin sitten tyynyjä, kun olin itselle ottanut vähän pienemmän tyynyn, ukkeli kun ei luopunut toisesta tyynystäkään uuden alta ja minusta ongelma olikin korkeus. Nyt molemmat on kuitenkin tottuneet ja uni maittaa. kumpaisellakin 🙂

  Tsemppiä luomen poistoon ja hyviä unia! <3

  • Kyllä tuttu tuo luomihomma. Nyt on varattu aika ja jännittää. Katsellaan peruutanko vielä hihi.

   Kyllä ukkeli on ihana sana, rakkautta täynnä. <3 Muuten kutsun kyllä omaa miestä "rakkaaksi tai rakas." <3

   Ehkä nämä asiat vaatii tottumista, kyllä täällä uusien peittojen kanssa jo paremmin menee vaikka miltei vaihdoin jo vanhat takaisin.

   Ihanaa uutta viikkoa Hanna. <3

 • Tutulta kuulostaa täkkien vaihto..
  Painostin viime joulun tietämissä ukkelia siihen, että ostetaan kerrankin (siis ensimmäistä kertaa ikinä) kunnon peitot, kun tähän asti on menty rimpuloilla.
  Niinpä sitten satsattiin melkoisen arvokkaisiin untuviin ja järkeiltiin, että valitaan viileiden ja lämpimien välimalli eli keskilämmin, mutta voi elämän kevät kuinka kuuma se peitto on :(.
  En vaan kehdannut ukkelille valittaa, kun itse olin ne halunnut, vaan hikoilin sitten aikani siellä peiton alla ja potkin pois tieltä heti kun vaistosin, että ukkeli on nukahtanut. Hän ei omaa peittoaan käyttänyt oikein ollenkaan, koska kuulemma kahisi (no joo, tuntui vähän, että on täytetty seteleillä :)) ja oli ihan liian kuuma. Eli rimpulat kaivettiin nöyrästi takaisin kaapista ja untuvat saa odottaa parempia aikoja, joita ei ole luvassa, koska yöhikoilu on ollut arkipäivää täällä jo tovin.

  Luomia on multa poistettu useitakin, mutta kasvoista ei. Aika kipeitä olivat tikkeineen ne poistokohdat jonkun aikaa, mutta mitään huomattavia jälkiä ei ole jäänyt.

  Kasvoista multa on parin vuoden sisällä jäädytetty yksi keratoosiläikkä (sellainen karhea kohta) ja leikattu plastiikkakirurgilla nenän varresta basalioomaksi epäilty outous, josta piti vaan ottaa koepala, mutta kirurgi oli sitä mieltä, että poistetaan vaan samantien laajemmasti niin ei tarvi kahta kertaa operoida. Yllättävän iso ”leikkaus” se oli, vaikka oli niin naurettavan pieni oikeasti. Jäljelle jäi valkoinen arpiviiva ja siitä keratoosiläikästä muuta ihoa vaaleampi läikkä, mutta ne ei näihin vuosiin ressaa kyllä yhtään. Mieluummin mahdolliset pahanlaatuisuudet jo ennalta pois kuin liian myöhään.

  Ymmärrän, että hermostuttaa, koska niin hermostuttaisi muakin, mutta hyvä siitä tulee! Ja saat mielenrauhankin, kun ei tarvi enää miettiä, poistaisiko vaiko eikö <3

  • Juurikin tämä, kun on menty rimpuloilla ja kunnon täkit, voi elämä kuin omasta suusta tai meidän täällä. 🙂

   Josko teillä sitten vierastäkeiksi? Täällä aletaan hiljakseen tottua vaikka ei samalta tunnu. Sama se on tyynyjen kanssa, kestää kuukausia tehdä niistä omanlaiset.

   Juu ei haittaa jos arpi jää tai pieni väriero, mutta tosiaan tuo leukaluomi vaan kasvaa ja kun siihen tulee aina monta karvaa ja niitä nyppii ja on koko ajan tulehtunut, niin nyt on aika ja toki syy on myös kosmeettinen samalla. Ei ole kiva, kun leuassa on päänkokoinen luomi. Toiveikkaana lähden koitokseen näiden sun sanojen valossa. Miksi ei kasvoilta jäädytetä. Kerran jäädytettiin kaulalta Ruotsissa asuessa, kun punkki oli pesiytynyt luomeen ja piti sitten samalla luomi poistaa ja kaapia ihoa, että saadaan punkit myrkyt pois.

   Olet niin oikessa, nyt on varattu aika vaikka mietinkin hehe peruutanko ajan.

   Ihanaa uutta viikkoa Annukka. <3

 • meillä on kyllä makuuhuoneissa aika viileää mutta silti on suht ohkaset peitteet – uusia olen ostanut mökille ja ne oli kyllä niin ihanat, en muista että sen takia olisin pyöriskellyt mutta ehkä se on mökillä eri asia kun siellä ollaan vaan vähän aikaa.
  En kyllä muista sinulla mitään noitanäppylöitä mutta itselläkin on leuassa sellainen joka innostui vielä kasvamaan isommaksi kun pienempi neitokainen sitä vauvaikäisenä aina näpläsi, tekisi se mieli poistattaa samoin kun vastikään myös nenään ilmestynyt näppylä. Minulta on 16v sitten poistettu nenän läheltä sellainen kasvain kuin granulooma, itse ajattelin että se on vaan joku finni tms. mutta työterveyshoitaja oli sitä mieltä että se on jotain mikä pitää poistaa ja sitten kun se leikattiin niin se olikin paljon isompi kuin miltä näytti, näkyvä osa oli vain jäävuoren huippu mutta onneksi ihan hyvälaatuinen ja leikkauksesta sattui vain se ensimmäinen puudutuspiikki. arpi siitä jäi mutta minulla on kuulema sellainen iholaatu että siihen jää helposti arpia (mutta se kirurgi lohdutti että ei sitten tule niin helpolla ryppyjä) tämä kirurgi teki sen arven luontaisten viivojen mukaisesti niin että muut ei sitä paljon huomaa, itse sen tietää niin sen erottaa. Kerro sitten miten meni.

 • Mä ostin keväällä uudet täkit ( untuvaa ) vanhojen littanoiden tilalle. Nukuttiin kuopuksen kanssa kyllä makeasti uusilla täkeillä, mutta saattoi johtua siitä, että oli oikeesti kylmä silloin. Kesäll sitten nukuin lakanalla kuumimmat ajat ja peitoin laitoin takasin kun tuli viileää. Nukun varmaan siksikin uudella peitolla hyvin, kun se on hieman painava, tulee turvallinen olo.

  Luomista taas sen verran, että multa on poistettu selästä luomi, joka oli tosi iso, tumma ja juuri liivien kohdalla eli hankautui rikki usein. Ensin puudutettiin ja ei ollut edes jälkeen päin kovin kipeä, tai ehkä olin vaan niin onnellinen, kun pääsin siitä eroon, etten huomannut mitään. Taisin kyllä syödä muutaman kipulääkkeen, jos oikein muistan. Kannattaa ehdottomasti mennä <3

 • Minä käytän ihan ohutta peittoa ja yleensä nukun vielä sen päällä. Mies ei saa missään tapauksessa ikinä ostaa minulle peittoa. Nykyisin kieltolistalla on myös tyyny. Mies osti minulle uuden, nukuin sillä yhden yön ja olin puoli päivää sairauslomalla, kun niska oli niin kipeä ja säteili päähän. Joillakin nämä asiat ovat hyvin tarkkoja. Hotelleissa minulle on useinmiten osuneet niin hyvät petivaatteet, että olen nukkunut hyvin.

  Minulla on leuassa myöskin ärsyttävä kokoa kasvanut luomi ja olen miettinyt sen poistamista. En ole vielä uskaltanut.

  • Juu ymmärrän täysin tuon, ettei kukaan muu saa osta uutta peittoa, eikä etenkään tyynyä, hui kauhistus.

   Täällä sama tarkkuus ja vieläkin kaipaan lättätyynyä, joka oli täydellisen lättä, mutta heitin sen uuden tilalta roskiin. Höh.

   Sama juttu, mutta nyt olen varannut ajan ja kerron sitten miten kävi, omg pelottaa.

   Kivaa maanantaita. <3

 • Oikean kulmakarvan alta poistettu rusina, vuosi leikatessa ku seula, kuten kasvojen aina, siksi mustelmaherkkyys. Ekan vuoden näkyi himmeänvaalea arpi, nyt ei enää mitään. Kryolla jäädytetty puuduttamatta kasvoilta ihomuutoksia, ei arpia, oli ihan peace of cake. Yläluomet leikattu jo 2 kertaa ja sekin jees! Luomenpoisto rutiinitoimenpide, iho korjaa itsensä!

  • Eli hienosti meni lopulta vaikka vuosi kuin seula… apua…

   Tuosta jäädyttämisestä on itselläkin hyviä kokemuksia, kun Ruotsissa jäädytettiin luomi pois, koska siihen oli pesiytynyt punkki. Luomi lähti kivutta. Kasvoistakin olisi sitten helppoa, mutta tätä vaihetoehtoa ei juuri mainosteta missään? Kaulaan muuten ei jäänyt minkäänlaista arpea.

   Totta tuo, ehkä tämä minun ikäinen iho vielä korjaa itsensä. 🙂

   Kivaa uutta viikkoa. <3

 • Luomen poisto olkavarresta oli ainakin ihan piece of cake, että siinä mielessä voin sanoa, että siitä vaan. Tehtiin puudutus jne…

  Pieni vastalause, joskus se voi vaihtamalla tulla paremmaksi…tulee mieleen muutamakin asia, esim kahvi kauramaidolla on parempaa kuin maidolla (pienen totuttelun jälkeen)..kerron muista jutuista joskus kun nähdään 😀

  Halit<3

  • Juu kasvojen alue hieman jännittää, kun nenästä poistettu ja puudutus sattui/kirveli älyttömästi. Toki sitä myös pelkää, jos jää kauheat jäljet, eikä uskalla mennä enää ihmisten ilmoille…

   Juu moni asia paranee kyllä vaihtamalla, näin on näreet. <3

   Ihanaa uutta viikkoa Taru. <3

 • Ei ole poistettu luomia, vaikka niitä aina tutkailenkin sillä silmällä, että jollekin asiantuntijalle niitä pitäisi näyttää. Hirvittää ajatella, kun menet sinne, mutta varmasti se hyvin menee.

  Täkkien ja tyynyjen päivittäminen on hankalaa. Ei saa olla liian kuuma peitto, mutta ei liian viileäkään. Tyyny pitää olla sopivan korkuinen ja pehmeyden sopiva. Ei liian pehmeä, mutta ei ehkä kivikovakaan. Yöunet ovat tässä iässä niin rikkonaiset, että tällaiset asiat ovat suuria.

  Ja vielä kerran kiitos tyttärellesi ja sinulle mahtavasta Rosson lahjakortista.

  Ihanaa tiistai-illan jatkoa sinulle Tiia. <3

  • Olisitpa nähnyt mut tyynyostoksilla 😀 Keräsin varmaan kuusi riviin hyllylle, painoin aina kahta kerrallaan nyrkillä, se joka palautu nopeasti toiseen kasaan ja se joka hitaasti toiseen, sitten kilpailutin vielä ne hitaat ja nostin yhden takaisin ”hyvien” kasaan ja sama homma. Vieressä oleva muori silmäili minua kuin mielenvikaista 😀 😀 Kaksi hyvää tyynyä kotiutui lopulta 🙂

   • Hanna kiitos tästä testivinkistä, tämän perusteella voin ensi kerralla löytää sen voittajan kaikista tyynyistä. <3

  • Hirvittää ja jos meneekin mönkään, omg….

   Kyllä voisin todeta, että oma peitto myös kaipaa juuri noita kriteerejä ja aina ei tiedä ennen kuin on testannut. <3

   Onnea voitosta. <3

   Ihanaa uutta viikkoa Mannilainen. <3

 • Kasvoista viime syksynä jäädyttämällä poistettu kolme karheaa aurinkokeratoosikohtaa. Nyt tuntuu kuin ainakin yksi olisi taas tullut takaisin, mutta siitä kerrottiin kyllä jo poistettaessa että niillä on taipumus uusiutua. Selästä joskus poistettu yksi luomi ja ihan hyvin se meni.
  Peitoista puheenollen, niin vuosi sitten ostettiin uudet peitot, joiden piti olla viileät. No ainakin mun peitto oli niin kuuma, että jouduin sen heti ensimmäisenä yönä kaivamaan pussilakanan sisältä. Nyt mulla pelkkä pussilakana ja jalkopäässä torkkupeitto varalta niin voin sen helposti vetää pussilakanan päälle jos aamuyöllä iskee vilu.
  Ihanaa viikon jatkoa<3

  • Tuo jäädyttäminen siitä on kokemusta ja postiviista sellaista, mutta miksiköhän koholla olevia luomia ei jäädytetä?

   Ärsyttävää, että ovat sitkeitä ja tulevat takaisin, voi öh.

   Kuulostaa niin tutulta tuo peittohommeli, ei ole helppoja nämä peitto asiat ei.

   Ihanaa uutta viikkoa Kristiina. <3

 • Hei! Minulta on poistettu kasvoista useita luomia, dg tyvisolusyöpä. Hyvin parantuneet, poisto tk-lääkärillä.

  • Eija ikävää kuulla, että olet joutunut kohtaamaan näin isoja asioita, mutta hienoa kuulla, että kaikki mennyt hyvin. Sydämelliset kiitokset viestistä ja mitä mukavinta syksyn jatkoa sinulle. <3

 • Peittojen vaihdosta ei täällä ole tullut ongelmia, mutta tyynyjen kanssa ollaankin sitten oltu ongelmissa useamman kerran. Minun ukkeli on todella herkkä noille tyynyjen vaihdoille ja heti on niskat jumissa ja päätä särkee. Minä taas vaan haluan useamman tyynyn itselleni, en osaa nukkua vain yhden tyynyn kanssa.
  Minulta on poistettu yksi luomi selästä ja kaksi kaulalta. Ihoa vähän kiristeli se parantuminen, mutta muuten kaikki kyllä meni paremmin kuin hyvin ja ihan pienet arvet on vain jäljellä kaulassa. Selässä on isompi jälki, johtuen siitä, että tikit poistettiin liian aikaisin kun oli kiire ulkomaan matkalle isin, äidin ja siskon kanssa 🙂
  Hyvin se menee <3 Ihanaa iltaa Tiia <3

  • Tykkään nukkua untuvapeitolla, mutta sen pitää olla se kevein mahdollinen. Joutsenella oli ainakin joku vuosi sitten ultrakevyt, joka on edelleen käytössä. Se pitää lämpimänä, mutta ei hiosta. Mies nukkuu vuoden ympäri Super paksun untuvapeitto alla tyytyväisenä. Hän haluaisi makuuhuoneesta lämpimämmän, mutta minä haluan pitää viileänä jotta nukun paremmin.

   Olen poistattunut pari kertaa luomia yleislääkärillä, mutta ne ovat olleet kropassa. Yksi mielestäni nopeasti ilmaantunut olikin rupi ja sen lääkäri huomasi ruveksi vasta kun veitsi oli jo vilahtanut! Nytkin pitäisi yksi luomi näyttää lääkärille.

   Kasvojen luomen poistoon googlailisin ihotautilääkärin joka esittelytekstissä kertoo tekevänsä luomien poistoja.

 • Olipa ikävää, että uudet peitteet valvottivat. Kyllä se siitä vähitellen. Minulla on kokemusta luomen poistosta vain rinnan alla, se ärtyili niin kovin. Poistaminen ei tuntunut miltään.

  • Ihan samaa mieltä, kaikkeen tottuu. <3 Hienoa kuulla, että luomenpoisto sujui mallikkaasti.

   ihanaa maanantaita Marja. <3

 • Ei vielä ole tullut ongelmia täkkien tai tyynyjen vaihdosta, nukkumaan kun menee uni tulee klonksahtaen. Odotan että jospa tähän tulee muutosta vanhetessa 😉 Luomista en tiedä, eivät vielä ole häiriköineet suurentumalla, mutta tiedä tuota mitä vuodet tuovat tullessaan. ps. painopeitoista on kuulunut vain pelkkää hyvää, oisiko niistä ongelmaan ratkaisua? Iloa tähän päivään <3

  • Ihanaa kuulla, että unta tulee. <3

   Painopeitoista olen kuullut paljon hyvää, ehkä ensi kerralla sitten ne. 🙂

   Oikein kivaa uutta viikkoa Onneli. <3

 • Luomien poistosta ei kokemuksia, mutta luulisin sen menevän hyvin .
  Luulen jotta mun nukkumatti on muuttanu vesisängyn hävityksen mukana johonki parempahan paikkahan. Ihan hirveetä unia pitää kattella joka yö. No onhan sitä nähty ihanaakin unta, jossa olit Tiia sinäkin mukana ♥
  Siihen asti kun sai kellahtaa lämpöösehen pehemoosehen vesisänkyhyn uni kesti aamuhun asti, mutta nyt ei. Voihan siihen olla muukin syy, niinku vanhat ihimiset sanoo, jottei uni piisaa vanhoolla koko yötä ☺
  Peitot ei häiritte, mutta jos vaihtaa tyynyn on muutama yö niinku toisen asialla☺

  Ihanaa keskiviikkoa Sinulle Tiia ♥

  • Oi ei ja vesisängyssä siis tuli hyvät unet.

   Niin se on, kyllä tämä uniongelma oikeastaan alkoi lasten kanssa valvomisen myötä ja on jäänyt päälle. Ehkei vika ole edes peitoissa, toisaalta mies koki samoin niiden suhteen.

   Ihan näin on, uudet tyynyt on kauhistus.

   Aurinkoista uutta viikkoa Marja-Terttu. <3

 • Nyt oli niin houkutteleva otsikko, että piti heti lukea 🙂 Meillä on jatkuva täkkishow, kesällä pitää olla kesätäkki (koska hikoiluttaa, huoh) ja talvella lämpimämpi talvitäkki. Niitä sitten vaihdellaan ja kun kotona on lisäksi vierastäkkejä, välillä on niin solmussa vaihdon hetkellä ettei meinaa sopivaa löytyä. Siitä on meillä tullut lähes vitsi, kun aletaan puhumaan että pitäisi vaihtaa täkit…
  Luomien poistoa ei kannata pelätä eikä arkailla, kannattaa nimenomaan kasvojen kohdalla mennä sellaiselle, joka tekee niitä työkseen, päivittäin. Kyllä se hyvin menee Tiia <3

  • Oih mekin tarvitaan kesä-ja talvitäkit. <3 Siinäpä ratkaisu. <3

   Kiitos ihana Maarit ja kyllä nyt on aika varattuna.

   Ihanaa uutta viikkoa. <3

 • Voi Tiia – alkoi naurattaa tuo teidän täkkien vaihtohomma, kun muistui mieleen omat tyynynvaihtoviikkoni. Käytän aina kahta tyynyä ja välillä vatsaa tukemaan kolmattakin ja ne minun tyynyni ovat muotoutuneet just minulle sopiviksi. Ja kun niitä kuitenkin on pakko välillä uusia – se on tuskanpaikka se uusiin tyynyihin tottuminen. Vahingosta viisastuneena en nykyään heti pistä roskiin niitä vanhoja tyynyjäkään, vaan vaihdan tyynyn kerrallaan enkä kaikkia yhdellä kertaa;)
  Ja luomia on minulta poistettu niin selästä, vatsasta kuin kasvoistakin. Minulla oli pitkään alahuulen reunassa näppy, joka sitten osoittautui luomeksi ja se poistettiin samalla kertaa kuin nenänvarressa ollut luomi, joka välillä ärtyi kun sitä vahingossa raavin. Hiusrajasta on poistettu luomi, samoin kasvoista. Hyvin se leikkaus menee ja tikit paranevat nopeasti.
  Tsemppiä luomenpoistoon ja upeita syyspäiviä, Tiia <3

  • Hihi ihana ”tyynynvaihtoviikot”. <3

   Juuri tämä, kun se mihin tottuu ja miten ne muotoutuu. On kova ikävä lättätyynyäni, joka oli muotoutunut just eikä melkein. Hyvä idea tuo hiljalleen totuttelu, tosin täällä mennään yhdellä tyynyllä aina.

   Meillä ihan samoissa kohdissa luomet, nenästä poistettu ja nyt on sitten leuassa valtava luomi. Olen nyt varannut ajan radiofrekfrenssipoistoon, en tiedä tuleeko siinä tikkejä vaan vissiin jotain voidetta. Mutta katsellaan, ei tiedä vaikka vielä peruuttaisin ajan, täällä veivaan asian kanssa.

   Oikein ihania syyspäiviä Ladysein ja kiitos. <3

 • Ohhoh, totta voi olla, ettei vaihtamalla parane… Ikävää, etteivät uudet täkit olleet mieluisia. Mitä taas tulee luomeen, niin minulta on poistettu yksi luomi jalasta. Jäljelle jäi arpi, ei kovin kaunis, mutta toisaalta en myöskään hoitanut sitä kunnolla. Eli panosta luomenpoiston jälkeen jälkihoitoon! Ja itse ehdottomasti valitsisin uudestaan luomenpoiston. Tosin minun oli jalassa, eikä kasvoissa.

  • Hiljakseen totutellaan uusiin täkkeihin, menee jo vähän paremmin vaikka vielä eivät ole voittaneet vanhoja.

   Hyvä vinkki tuo jälkihoito eli ohjeita tulee noudattaa tarkasti. <3

   Täällä varattu aika jo eli josko tämä tästä.

   Oikein ihanaa viikkoa Vivi Vinna. <3

 • Just noin. Ei parane vaihtamalla. Tai, jos sittenkin.
  Kesällä vaihdettiin peitot uusiin. Eka yö, puhtaat lakanat. Ois pitäny olla ihana yö. Ei ollu. Molemmat tuskailtiin. Oli kuuma, peitot liian pöyhkeät. Olin jo valmis kaivamaan vanhat peitot auton peräkontista jätesäkistä. Mutta, lopulta niihinkin on totuttu. Seuraavaksi onkin tyynyjen vaihto edessä.

  • Kuulostaa täydellisen tutulta, mutta kaikkeen tottuu ja mekin täällä hiljakseen. <3

   Oikein ihanaa uutta viikkoa Leena ja toivottavasti tyynyjen vaihto menee hyvin. <3

 • Olen ymmärtänyt että luomen poisto, etenkin laserilla on pikkujuttu ja moni sanonut että olis pitänyt tehdä paljon aiemmin. Tuo sun mekko on niin ihana ♥ Sellainen hyväntuulen mekko!

  Oon samaa mieltä lakanoista, niiden pitää olla juuri tietyn tuntuiset, pehmeät.
  Ihanaa torstaita Tiia ♥

  • Varmasti näin on, jännittää vaan, mutta ehkäpä nyt menen sitten, aika jo varattu. <3

   Kiitos niin paljon kehuista ja oikein ihanaa uutta viikkoa Maikku. <3

 • Luomen poistoa ei kannata jännittää.Minulta on poistettu korvan takaa hiusrajasta luomi,kun osui aina harjatessa hiuksia siihen harjaan.Ihan pikkujuttu,näin jälkikäteen ajateltuna. Kesäistä viikonloppua Tiia😍

  • Kiitos kovasti ja täällä poistettu nenästä ja hyvin parani, puudutus vaan kirveli aikalailla, nenän alue ja kasvojen iho niin ohutta, kuten hiusrajan myös.

   Ihanaa uutta viikkoa Pipsamuori. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud