Essie syyskokoelma 2020

Essie syyskokoelma 2020

*Essie ”heart of the jungle” syyskokoelma 2020 saatu

Essien syyskokoelma 2020 on täällä. Tällä kertaa essie inspiroi viidakon maanläheisillä sävyillä. Pari ”viidakon” kuvausassaria kävikin paikalla säätämässä eli ihan oma viidakkomeininki on täällä meilläkin. Vielä kun saa nauttia hetken puutarhan vehreydestäkin.

Vehreyttä edustaakin täydellinen kokoelman nimikkolakka ”heart of the jungle”, joka on niin täydellinen vihreä, että tässä sävyssä himottaisi talvitakki lämmittämään syksyn ja talven viimalta.

Tällä kertaa syksyn kokoelmassa on kiiltäviä lakkoja (jotka ovat enemmän mieleen, kuin matat) ja hohtavia lakkoja, joissa helmiäinen on sävy sävyyn lakan kanssa.

Vasemmalla oleva ruskea ”cargo cameo” ja keskellä oleva oranssi ”don’t be spotted” ovat juuri näitä ihania syksyn bling lakkoja, joissa pientä helmiäistä mukana. Oikealla vihreä ”heart of the jungle”, joka on kiiltävä kynsilakka.

Yksi punainen kynsilakka pitää olla kokoelmassa kuin kokoelmassa, sillä punaista kynsilakkaa ainakin täällä kuluu eniten. Tällä kertaa punainen on iloisen pirteä, jossa on pieni aavistus oranssia mukana, toimii kuin häkä kesät, syksyt, keväät ja talvet. Sävy on ”adrenaline blush.”

”Waterfall in love” upea sininen, josta olen todella iloinen, sillä aiempi sininen essie kynsilakka oli loppumassa.

Viidakon peto, jokin hyökkäys tässä on kyllä kyseessä.

Tämä tapaus ei viidakossa selviäisi, eikä edes omalla takapihalla, Samppaliini löysäpulla.

Vasemmalla upea luumunsävy ”swing of things”. Syksyllä luumun sävyä olla pitää. Täytyy sanoa, että tästä kokoelmasta ei puutu mitään vaan syksyinen sävykimara on täydellinen. Tykkään aivan valtavasti ja essie on ehdottomasti kynsilakkojen nro 1. <3

Mitäs pidätte essien syyskokoelmasta, löytyykö sävysuosikkia? Käytättekö kynsilakkoja ja onko joitain lempisävyjä, jotka ovat ihan must? Muistan kyllä ajan, kun käytin vain vaaleaa lakkaa, aniharvoin punaista ja sekin tuntui liian rohkealta. Sitten tuli elämään essie kynsilakat ja kenties joku iän tuoma rohkeus ja eläköön väri-iloittelu ja essien värimaailma. Essie tuo iloa elämään.

Sydämellistä ja värikästä syysviikkoa kaikille. <318 thoughts on “Essie syyskokoelma 2020”

 • Tämä on kiva kokoelma <3 tietysti näin Essie-fanina sävyt on jo nähty, olisin itse toivonut rohkeampia sävyvalintoja, toisen ruskean olisin vaihtanut johonkin muuhun…mutta valtaosaan tämä iskee. Omat suosikit tuo vihreä, punainen ja luumunpunainen vaikkakkín kokoelmasta jo monta vastaavaa löytyy 😀 Mukavaa viikkoa myrskystä huolimatta <3

  • Ymmärrän sua ja koska olet kynsilakka guru. <3 Totta on, että laitoin sinisen vanhan pian loppuvan sinisen viereen ja sävyt oli hyvin samat. Tästä taas onnellinen, koska ah uusi sininen. Uskon myös, että valtaosaan kolahtaa, kuten meikäläiseen, en poistaisi enkä vaihtaisi tästä kokoelmasta mitään. <3

   Ihanaa viikonloppua. <3

 • Ihania sävyjä näissä Essien lakoissa. Jos näistä lähtisin nyt suosikkia valitsemaan, olisi se tuo oranssi tai oranssiin taittuva ruskea.
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle Tiiuli <3

  • Ne on ihan mielettömät sävyt. Tänään aion startata tuolla oranssilla. <3

   Ihanaa viikonloppua Outi. <3

 • Kynsien lakkaaminen on viime aikoina itseä alkanut kiinnostaa enemmän, käynkin nappaamassa näistä jonkun kivan värin itselleni! ❤️

  • Ihanaa kuulla, niin kiva syksyinen värikimara näissä. <3

   Kivaa viikonloppua Jasmin. <3

 • Voi Samua, hän on kyllä sulokas., vaikka onkin vähän löysäpulla. Mulla on nyt jokin outo orassikausi, joten kaikki orassit ja iloiset kynsivärit kiinnostelee. Turvallista myrskypäivää ihana <3

  • Samppa on kyllä löysä kaveri, hihi, mutta maailman kiltein. <3

   Sama juttu ja taitaa meillä olla syksyä sydämessä. <3

   Ihanaa viikonloppua Taru. <3

 • Voi tuota väijyvää viidakonpetoa! Mä luulen, että koiruli hoitaa johtotehtäviä, ei operatiiviseen toimintaan puutu. Vähän isommat linjat.

  Kivat värit. Kyllä niistä syksy mieleen tulee. Nyt on näkynyt paljon oransseja värejä vaatemallistoissa ja nyt sitten saa kynnet samaan sävyyn.

  • On se sellainen pieni hassu peto. <3 Juu Samppa on siellä isona pomona selvästi hehe.

   Oranssi on kyllä ihana syksyyn ja ollut joskus oma inhokki, mutta eipä ole enää.

   Ihanaa viikonloppua Johanna. <3

 • On Essiet ollut käytös ja vähän muitakin. Punaasta, vaaliaa ja tummempaa ja joskus ihan väritööntä,.
  Ihanaa loppuviikkoa ja viikonloppua ihana Tiia ♥♥
  Myös viidakon pedolle silityksiä ☺☺

  • Ihanaa kuulla, muistankin, että tykkäät essie lakoista. <3

   Oikein ihanaa viikonloppua ja silityksiä annetaan täällä ilman muuta. <3

 • ”Heart of the jungle” sävy on ihana. Taitaa joiden muidenkin mielestä olla sitä, koska loppuunmyyty useammasta paikasta, joten toistaiseksi olen jäänyt nuolemaan näppejäni tai sanoisinko kynsiäni : )
  Kuvassasi näytti olevan myös muita ihanuuksia, kuin kisuli ja rättiväsyneen näköinen koirasi, hänellä on kyllä veikeä asento tuossa terassilla. Ihania seuralaisia varmaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud