Essie joulu, viikon paras ostos ja muumiarvonnan voittaja!

Essie joulu, viikon paras ostos ja muumiarvonnan voittaja!

*Essiet saatu ja arvontapalkinto

Essien talvikokoelma on taas täällä ja tällä kertaa mennään pitkälti huurteisilla pastellisävyillä paitsi, että mukana on upea joulunpunainen lakka.

Talvikokoelmasta tulee mieleen Frozen ja uskon, että tämä kokoelma ihastuttaa perheen pienimmäisiä myöten. Oma suosikki tietenkin on tuo punainen nimeltään ”in a gingersnap.” Vaaleansininen huurrekimallelakka on nimeltään ”love at frost sight”, lumenvalkoisen säkenöivä sävy ”twinkle in time”, herkän vaaleanpunainen ”bonbon nuit” ja mintunvihreä ”peppermint condition.” Essien leikkisät nimet ovat hauska lisätwist.

Eli kaikki kokoelman kynsilakat ovat kimallekynsilakkoja. Mukana menossa mainio essie kuusenkoriste upean viininpunaisessa sävyssä ”fishnet stockins.”

Kokoelmaa tarkemmin voit kurkkia essien sivuilta täältä. Nyt muuten pääsen leipomaan essien kynsilakkapullon muotoisia piparkakkujakin ja värimaailma on vapaa. Suuret kiitokset essie Suomelle jouluisasta lähetyksestä.

Sitten siihen viikon tai ehkä jopa viime aikojen parhaaseen ostokseen. Pahoittelut, ettei vielä ole kokokuvaa, mutta tekotakkaa pääsette tarkemmin kurkkaamaan täältä.

Vuoden päivät mietitty, että hankkisimmeko tekotakan, jotenkin ajatellut, ettei tekotakka millään voi olla hyvä. Bongasin edullisen tarjouksen 89,95€ ja vallan hups päätettiin laittaa takka tilaukseen, meni syteen tai saveen.

Tilasin viime lauantaina ja takka oli kotiovella jo tämän viikon tiistaina. Huikeaa toimintaa. Eilen katselimme leffaa ja tekotakka loimotteli varsin kodikkaan näköisesti telkkarin lähettyvillä. Lämmitys ominaisuus aivan huippu ja lämmittää 2m alueelta huoneen. Ihana pakkasöihin.

Eli olemme todella tyytyväisiä tähän ostokseen, suorastaan muikean tyytyväisiä.

Mutta nyt muumiarvonnan voittajaan eli People Treen luomupuuvillaiset muumisukat itselleen voitti Marja-Terttu. Sydämelliset onnittelut Marja-Terttu ja laitatko sähköpostiin [email protected] yhteystietosi puhelinnumeron kera ja postitan palkinnon sinulle.

Sydämelliset kiitokset kaikille osallistujille ja Instagramin puolelle onkin tulossa pari kivaa arvontaa nyt joulukuussa, eli jos et vielä seuraa instassa, nyt kannattaa viimeistään ottaa seurantaan. 🙂

Ei muuta kummempaa tällä kertaa. Nyt on jotenkin hiljainen ja odottava olo, mutta onneksi on joulu mitä odottaa ja ne valoisammat ajat. Niin kiihtyvää tahtia kiitää ajanpyörä, että kohtahan tässä on jo kesä.

Onko teillä tekotakkaa ja jos on mitä pidätte tai voisitteko ajatella hankkia? Essie-faneja siellä?

Sydämellistä viikon jatkoa kaikille. <3



20 thoughts on “Essie joulu, viikon paras ostos ja muumiarvonnan voittaja!”

  • Moikka, Tiia. Minä olen sellainen ekohippi, etten käytä kynsilakkaa, varsinkaan jos se ei ole luonnonkosmetiikkaa. Mutta ihailen naisia, joilla on pitkät kauniisti lakatut kynnet. Se on arjen estetiikkaa, jota tarvitaan, kuten meikkejä. Eikä minulla kärsivällisyys riittäisi kynsistä huolehtimiseen ja olen kömpelö käsistäni. On kiva katsoa kauniita kuviasi. Täälläkin on rauhallisen joulun odotusta. Samoin sinulle ihanaa odotusta valon juhlaan, valoa tarvitaan!

    • Juu ja ei taida 100% luonnonkosme kynsilakkoja olla olemassa, ei vissiin pystytä tekemään, että pysyisivät kynsillä.

      Ja ehdottomasti meillä kaikilla on ne omat juttumme. Omat kynnet on niin rumat, että ovat nätimmät lakattuina. 😉

      Sydämellistä viikonloppua Marja. <3

  • Ihanaa kuulla kokemuksia tuollaisesta tekotakasta. Me olemme miettineet vastaavaa meidän olohuoneeseen.
    Sun juttu on niin noi Essien kynsilakat, aina tulee sulle sopivia sävyjä.
    Ihanaa iltaa Tiia ja onnittelut vielä Marja-Tertulle arvonnan voitosta <3

    • Lämmin suositus ja tätikin osti ja suitsuttaa täysillä.

      Ihanaa viikonloppua Outi. <3

  • Siis mitä mun vanhat silimäni näköö. Onko se ihan totta, jotta voitin ihanat muumisukat 🙃 Usiamman kerran tavasin ja totta, mun nimi on sama ku arvonnan voittaja. Tuhannet kiitokset Tiia 💖😍
    Pikimmiten laitan osoottehen ja olo on kuin joulupukkia odottaas 🎅
    Ihanaa keskiviikkoehtoota Sinulle Tiia Ystäväin 🌹💞

    Ihanan tunnelmallisen näkönen on teidän takka. Meillä ei oo tekotakkaa, mutta oikia takka ja se on kyllä kätevä ku antaa lämpyä ja siä on niin kätevä tehdä pataruokia.

      • Ihana sinä, hurjasti onnea arvonnan voitosta. Tänään lähti paketti matkaan ja toivon, että tuottaa paljon iloa.

        Täällä myös avotakka ja kyllähän se aidon tulen lämpö on jotain ainutlaatuista, sen ääressä voisi viettää aikaa loputtomiin.

        Ihanaa viikonloppua Marja-Terttu. <3

  • Oi, kun jaksaisi lakata kynsiä useammin! 😍 Niin helppo tapa tuoda iloa arkeen, mut olen laiska lakkaaja. Ehkä jos väristä ei heti samana päivänä kuluisi paria milliä kärjestä, lakkaaminen motivoisi enemmän.

    • Mun konsteilla kestää kuusikin päivää. Alle essien setter lakkaa ja kaksi kerrosta ja kaiken päälle essien gel top coatia ja kyllä pysyy. Mutta ymmärrän yskän, tämä on kauneudenhoidossa monesti se viimeinen, jollei talvisaikaan koipikarvojen sheivaamista lasketa, hih.

      Ihanaa viikonloppua Iina. <3

  • Onpa jännä idea tuo takka, innostuin niin että klikkasin heti niiden nettisivuille – mitä mainioin tunnelmanluoja. On todella aidon näköinen eikä hintakaan ole päätä huimaava.
    Kynsilakkojen suhteen olen aika konservatiivinen, nudet, viininpunaiset ja tummat punaiset ovat suosikkeja; saattaa jopa olla niinkin ettei mulla ole ollut koskaan vaaleansinisiä tai -vihreitä kynsiä 🙂
    Ihanaista iltaa Tiia <3

    • On kyllä hauska, tykkään ihan vilpittömästi. Pitkään mietin, mietin onko kitsi, mutta sehän on aidosti oikein kiva.

      Ymmärrän täysin, oli aika kun itsellä oli vain valkoista kynsilakkaa ja jopa punainen tuntui liian rohkealta, hihi.

      Ihanaa viikonloppua Maarit. <3

  • Ihania jouluisia kimallelakkoja, ja kuten tiedämme Essiet ovat aivan parhaita! Tuo joulunpunainen olisi ihan mun juttu.
    Valoisaa loppuviikkoa ihana!

    • Kyllä essiet on ihan parhautta ja tuo punainen on kyllä the thing. <3

      Ihanaa viikonloppua Taru. <3

  • Onpa kauniita sävyjä ja omaa silmää viehättävät eniten nuo huurteiset sävyt : )
    No hyvinkin voisin hankkia tuollaisen tunnelmatakan, se olisi aina ”päällä”, eikä toisi liikaa lämpöä. Meillä on olohuoneessa oikea takka ja poltetaankin sitä usein, mutta se kyllä sitten lämmittää joskus jopa liikaakin alakertaa ; ) Jouluaatto on jo 3 viikon päästä, ihan huisaa tämä ajankulku – todellakin kohta sitä ihastellaan kesän tuloa ja valoisia öitä!

    • Ne on ihan sua nuo huurteiset. <3

      Tuolla tunnelmatakalla saa todella paljonkin lämpöä, mutta voi pitää myös pienellä lämmityksellä tai olla lämmittämättä ja nauttia vaan tunnelmasta. <3

      Ihan huisia, kohta on juhannus, kääks.

      Ihanaa viikonloppua Heli. <3

  • Odottele alla kannalla täälläkin. Joulua enemmän odotan talvipäivän seisausta ja ainakin tietoa siitä, että päivä pitenee vaikkei sitä heti huomaakaan.

    • Ah se, että päivä pitenee, sitä odotellessa. <3

      Ihanaa viikonloppua Tuuli. <3

  • Minulla on ollut pidempään harkinnassa bioetanolitakka, joka olisi sen verran kevyt, että sitä voisi siirrellä terassin ja sisätilojen välillä. Paristikin olen jo ollut tilaamassa, mutta sitten se on jostain syystä jäänyt..

    Kivaa viikonloppua!

    • Toki tässä on sähköjohto ja painaa tosiaan 10kg, niin ajateltiin, että hyvin voidaan kesällä ja kylminä syysiltoina siirtää terassillekin. Meillä on kyllä siellä ulkotakka, mutta ei kuitenkaan lämmitä ruokapöytien äärellä.

      Mekin veivattiin tätä vuosi ja nyt tehtiin spontaani päätös ja kyllä kannatti. Lämmin suositus.

      Kivaa viikonloppua Rva Kepponen. <3

  • Essien lakat on jälleen kerran upeita, vähän blingiä blingiä talveen. <3

    Ei löydy tekotakkaa, mutta voisin kyllä kuvitella hankkivani. Saahan sillä kivaa tunnelmaa ja turvallisesti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud