Viikon parhaat!

Viikon parhaat!

Kosmetiikka saatu pr-näytteinä ja kirja arvostelukappale.

Viikon söpöimmät ja herkullisimmat keksit, joista en olisi uskonut tykkääväni edes, koska en yleensä välitä mansikan mausta kekseissä. Ei liian makeita ja nättejä kuin mitkä. Bansku versiokin löytyy, mutta paketti on vielä avaamatta. Eihän sitä nyt kaikkea kerralla. 😉

Viikon yllättäjä perunapussista kurkisti suloinen tyyppi.

Tehtiin taas tätä aikuisen tyttären vähän aikaa sitten tarjoamaa herkullista Southern Style-hurlumheivuokaa, johon tulee lohkoperunoita, salaattia ja broccolia paistettuna erikseen, kanat ja katkaravut kukin paistettuna erikseen ja sitten koko hössäkkä sekaisin. Niin hyvää ja tästä ruoasta ei tule massuun huono olo, kuten monet vehnähommelit pukkaa tekemään.

Mokkapalat ilahduttaneet koko viikon. Mitat katson aina Kinuskikissalta, mutta säädän reseptiä. Eli meidän mokkapalataikinaan piilotetaan yksi Fazun sininen levy hakkeluksena ja tummaa kaakaojauhetta laitetaan enemmän, jotta mokkapaloista tulee tummanruskeita, eikä vaaleita. Syntisen suklaisia, mutta ah niin hyvää.

Voi Lidl minkä teit, ehkä parhain ja herkullisin jädekastike tällä hetkellä. Lidlin paistopisteeseen on ilmestynyt myös Salted Caramel croissant, jonka päällä raesokeria. Tietenkin piti sitäkin testata ja siitä päätellen, miten mieli on seikkaillut kyseisen herkun parissa viime päivät eli tekisi lisää mieli, on hitti.

Pikku Diana on saanut poskille pientä pyöreyttä vaikka edelleen on ”varsamainen” tapaus. Mutta katsokaa noita valkosukkaisia siroja sääriä.

Garnierilta on ilmestynyt hiussampoot saippuapaloina. En ole niin saippuapalojen ystävä, jotenkin kun käyttää, niin ei tiedä minne palan lykätä ja muutaman käytön jälkeen on jo hieman tuhnuinen.

Mutta voisiko olla parempaa ideaa reissuun, lentokoneeseen, jos reissuun joskus vielä pääsee. Näissä on hirvittävän hyvä tuoksumaailma ja vaikka omat hiukset ovat vaativat (lue kärtsänneet blondit) eli paksut ja silti takkuiset, en ole varma onko shampoosaippua riittävän hoitava, mutta aion testata. Hyvin näitä voi käyttää varmasti myös kropalle ja käsipesuun.

Nyt on haastavaa käyttää huulipunia kasvomaskin takia, mutta kyllä piristää huulten punaaminen.

Aivan jätti-innoissani näistä Nyxin erittäin pitkäkestoisista huulipunista. Eilen testasin ja puna oli huulilla vielä illalla eli toimii hienosti maskin alla. Mikä parasta, näitä voi periaatteessa käyttää mattaversiona eli käyttää pelkkää punaa, ei sottaannu siellä maskinkaan alla. Tai sitten voi lisätä huulipunan toisessa päässä olevaa huulikiiltoa pitkin päivää.

Kiilto näissä on aivan lyömätön ja en ole varma täyteläistivätkö nämä huulia. Oma ylähuuli on kapea viiva, kuten tämän ikäisillä pukkaa olevan, eikä alahuulikaan mikään maailman täyteläisin ole. Mutta tällä Nyxin Shine Loud punan ja huulikiillon yhdistelmällä saa mielestäni huuliin myös täyteläisyyttä.

Oma lemppari sävy on ”Cash Flow.” Eli tuo roosan vaaleanpunainen ylimpänä, jota huulillakin on.

Mielenkiintoinen ilmiö tällä hetkellä. Joko äärimmäistä jännitystä (ei kuitenkaan mielellään nordic noiria, se jännitys tulee liian lähelle kotiovelle) tai silkkaa Pieni talo preerialla pehmeyttä kaipaan elämään eli äärilaitoja.

Hyvin mielenkiintoinen kirja pukkasi yllärinä Like kustannukselta. Kirjan innoittamana aloimme miehen kanssa seurata Viaplayltä Clarice sarjaa eli Uhrilampaista tehtyä sarjaa, elämää uhrilampaiden jälkeen. Uhrilampaat on yksi mieltäni eniten häirinnyt ja järkyttänyt elokuva eli hulluhan olen, että lähden samanlaista pahuutta yrittämään.

Sarja on kuitenkin ollut vähän vaisu ja pääosan esittäjällä ei ole edes niukin naukin Jodie Fosterin karismaa. Mutta yksi hullun mielenkiintoinen sivujuoni kuuluu myös tähän juttuun, ehkä sarjalla on vielä toivoa.

Sarjan ja monien suosittujen sarjojen stills-kuvaaja Brooke Palmer on seurannut meikäläistä jo vuosia Instassa. Juu vahingossa aivan varmasti näpännyt menemään, eikä todellakaan ikinä tykkää kuvistani, mutta silti aika jännää.

Viikon ruokahetki, taannoin ystäväni tarjoama Butter Chicken, jonka reseptin löydät täältä. Tämä Butter Chicken on helppo tehdä ja on erittäin kutkuttavan täyteläisen lämmin ja maukas talviruoka. Kylkeen Valion reseptillä tehtyä naanleipää.

Näiden hömelöiden ihana laatikko on ollut viikon kohokohta ja tässähän aivan selvästi odotellaan vuoroa, että kuka seuraavaksi pääsee laatikkoon käkkimään.

Kuka sanoo missä järkässä voi herkutella, massussa kaikki menee aivan hyrskynmyrskyn kuitenkin😂

Jos viikonloppuaamuna maistuu enemmän pulla kuin voikkari, niin mikä ettei❤️

Nämä on näitä aikuisuuden tuomia etuja, että joskus voi nautiskella asiat väärinpäin ja kun lapset on jo niin isoja ettei tarvitse enää salasyödä herkkuja 🍰

Onko teillä koskaan tällaisia väärinpäin päiviä, maistuuko vaikka sukulaati aamusella?🍫

Mitä olette muuten mieltä uusimmasta Geishasta? 💖

Sen verran simppeli suu täällä, että mikään ei voita alkuperäistä Geisha suklaata ja Fazun sukulevyistä uppoaa taasen vain: 💙❤️💛🤎levyt. Eli kaiken maailman erikoismaut ei vaan nappaa täällä. 🙈

Sain testiin Lumene uutuuksia. Nämä upean ruusukultaisissa hylsyissä tulevat Lumenen huulipunat ovat mattapunia ja kyllä haluan laittaa mattapunan päälle vielä kiiltoa eli en käytä koskaan mattapunaa sellaisenaan.

Punat eivät myöskään tuoksu perinteisille Lumenen huulipunille eli hieman marjaisille ja kysyinkin pr-toimistosta, että mikä on näiden uusien mattapunien tuoksun takana ja se on kaura.

”Vegaaninen huulipuna sisältää pohjoista kauravoita, marjansiemenöljyjä ja sekoituksen luonnonvahoja ja betaiinia, jotka kosteuttavat ja suojaavat huulia. Lopputuloksena on tasaisenväriset, luonnollisen mattaiset ja jopa pohjoisen haastavissa sääolosuhteissa kosteutetuilta ja pehmeiltä tuntuvat huulet.”

Instagramin puolella arvon seuraajien kesken 4 näitä punia ja 4 huultenrajauskynää ja arvontaan mukaan pääset tätä kautta.

Naurattaa tämä ”kotoisan rustiikkinen” jakkara. Yhtäkkiä tyylikäs jakkara oli hävinnyt ja löytyi tyttären huoneesta, kun tytär oli stailannut huonettaan. Ei auttanut kuin kaivaa autotallin jakkara pikkupöydäksi miesluolaan. Ajaa hyvin asian.

Asiasta viidenteen. Onko kukaan siellä lukenut tai erityisesti katsonut Outlander sarjaa? Olen yrittänyt kirjoja lukea, en vaan ole ikinä päässyt puusta pitkälle ja kuitenkin rakastan historiallisia romanttisia kirjoja ja sarjoja.

Nyt olen pakottamalla katsonut sarjasta viisi osaa ja ei vaan tempaa mukaansa. Juoni on hidas ja pääosan esittäjät toki kauniita ja komeita, mutta väkevä karisma puuttuu. Ainakin siis vielä. Sanokaa, että toivoa on ja sarja paranee, vauhdikkaita käänteitä pukkaa ja päähahmoihin kiintyy. Kohta meinaan luovutan jo toistamiseen sarjan suhteen.

Mitkäs siellä ovat olleet viikon kohokohdat? Tsemppiä tuleviin viikkoihin, nyt kun ote on tiukentunut ja kotona visusti etäillään kaikki. <3



10 thoughts on “Viikon parhaat!”

  • Täällä myös sama periaate mokkapaloissa, sen taikinan tulee olla todella tummaa, ei sellaista josta hädin tuskin maistaa kaakaon, hih! Ja niin samaa mieltä, että huulipuna piristää vaikka olisi koko päivän kotona. Muistan kun aloitin lukemaan tuota Outlander sarjaa (olisiko ollut vuonna 2004 about) niin se eka osa imaisi mennessään ja taisin lukea kellon ympäri.(tai olin sitten niin ihastunut Jamieen : )) Muuten ovat olleet vaihtelevia ja onhan niissä ihan tolkuttoman monta sivua jonkin yksityiskohtaisen asian selostamista, siksi sarja toimii paremmin ja on tiivistetympi. Odotetaan kovasti 6. tuotantokautta, kai sen pitäisi kohta ilmestyäkin. Anna siis mahdollisuus, on tosi jännä ja huh shokeeraavakin tarina!

  • Viikon fiilikset on olleet ihan hyvät. Vähän täällä ollaan varpaillaan tuon koronan suhteen, kun kaikki pyörii taas täällä kotosalla. Meillä on huoli pojan valmistumisesta ajallaan, kun ei pääse kouluun opiskelemaan. Vähän vaikeaa tuo autoalan opiskelu kotosalla.
    Muuten kaikki on kuitenkin hyvin. Ollaan Rachidin kanssa kun paita ja peppu ja tehdään täällä hulluja ruokakokeiluja 🙂
    Voi noita teidän karvakamusia, ovat niin kavereita keskenään <3
    Ihanaa alkavaa viikkoa sulle Tiia <3

  • Huulipunaa ei ole paljon tullut käytettyä viime aikoina, odotankin sitä kun saa taas hymyillä leveästi maskitta.

    Ihana Diana katsoo Samua kuin sanoen ”Älä etuile, mun vuoroni seuraavaksi! ”

  • Kyllä oli monenlaisia viikon parhaita! Tuo jädekastike menee testiin. Minun viikon kohokohta on ollut loman alkaminen. Nyt viikko kaikkea mahdollista tai sitten ei mitään erityistä – kumpikin passaa minulle. Koska korona, ollaan kotona. Aurinkoista viikkoa sinulle!

  • Viikon kohokohta on edessä ensi viikolla, kun pidän lomaa ja suuntaan avantoon. Saa nähdä, uskallanko! Niin hyvä olo siitä tulee, että toivottavasti joku pakottaa. 😅❄️

  • Kauniita kuvia! Ihania astioita sinun kaapissasi. Ja tuo jädekastike menisi kokeiluun ehdottomasti, mutta meidän lähin Lidl on Ruotsin puolella ja sinne ei nyt voi mennä, joten pitää kestää.
    Oikein mukavaa viikkoa sinulle<3
    (ps. hiukan työlästä kun pitää joka kommentointia varten kirjoittaa nuo kaikki nimet ja osoitteet)

  • En oo uskaltanut ostaa vielä Muumikeksejä, kun mulla on kamalat traumat Muumiteestä, jotka maistuu ihan esanssilta ja jotenkin pelkään, et noi keksitkin maistuvat. Ehkä pitää kokeilla yksi paketti. 😀

    Ihanaa viikkoa Tiia. <3

  • Ihana peruna ja mitkä herkut – NAM!
    Meillä ei vielä toistaiseksi laiteta mokkapaloihin yleensä taikinaan suklaata. Päälle tulee joskus suklaata kuorrutteen lisäksi. Mokkapalat ovat meidän keskimmäisen suurta herkkua.

    Aika lattean tasapaksu oli viime viikko. Kohokohdaksi voisin nimetä sen, että pitkän flunssailun jälkeen olo alkoi vihdoin helpottamaan.

    Kivaa uutta viikkoa!

  • Ihania huulipunia. Itse en ole juuri huulipunia käyttänyt, koska kökötän kotona, mutta ilahduin eilen, kun seurasin televisiosta yleisurheilun EM-hallikisoja ja Lotta Kemppinen oli punannut huulena upean punaisiksi.

    Mokkapaloja piti tehdä eilen, mutta en saanut aikaiseksi, joten ostin pullaa kaupasta, kun veli kuskasi minua tänään kissanhiekkaostoksilla. Joku päivä kyllä vielä teen. Ne on niin hyviä.

    Ja Diana on niin kaunis. Osaa poseeraamisen taidon.

    Aurinkoista viikkoa sinulle Tiia. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud