Sinistä

Sinistä

Essie ja sukat saatu

Harvemmin tulee tehtyä tällaisia väriteema postauksia, mutta mikä ettei. Täällä sininen ja valkoinen ovat lempivärejä ja aina varsin punaisissa tunnelmissa mennään, niin josko kerrankin suomalaisittain sinivalkoista.

Vaatteiden suhteen oma turvaväri on sininen ja voisin periaatteessa aina pukeutua sinivalkoisiin vaatteisiin ja tuntea olon turvalliseksi ja samalla seesteiseksi. Muut värit saavat enemmän arvelemaan. Jos näen mekon monissa sävyissä, ilmeisin valinta on sininen tai sinivalkoinen.

Tämä raitamekko olisi aika kiva punavalkoisena tai pirteän keltavalkoisena myös. Tiesin heti, että tämä on meikäläisen mekko, löytyy taskut, jonne voi hermostuksissaan kädet turvaan piilottaa ja pitemmät hihat, niin allitkin pysyy siivosti piilossa. Sääret ovat nykyään aikamoiset tukit ja minimekkoelämä on taakse jäänyttä elämää.

Sukat ovat Weecosilta ja People Tree merkiltä.

Essien kevätkokoelman kynsilakkakokoelmasta löytyy täydellinen sinisen sävyinen kynsilakka ”Infinity Cool.”

Vaikka meillä kotona on pisteinä punaista ja punertavia kelimmattoja löytyy, niin pääsävyt ovat valkoinen ja sininen. Eli samat lempisävyt toistuu niin kotona kuin vaatteissa.

Tässä vielä uneliaan pötköttelevät karvakamut sinivalkoisissa tunnelmissa.

Muistatteko Kiezlowskin elokuvat Kolme väriä: Sininen, Punainen ja Valkoinen. Voi luoja rakastin kyseisiä elokuva 90-luvulla ja etenkin elokuvaa Sininen. En koskaan unohda Juliette Binochen roolisuoritusta elokuvassa Sininen. Rakastin myös elokuvan melankolista musiikkia ja Sininen dvd-levy löytyy vieläkin meiltä. Täältä löytyy, jos haluatte kuunnella tai muistella, niin kaunista ja haikeaa.

Miten siellä, onko teillä turvaväriä ja mikä on teidän lempiväri? Vaihteleeko lempisävyt vuoden aikojen mukaan? Voisitteko ajatella kynsille tummansinistä kynsilakkaa? Löytyykö kodista sama väriteema kuin pukeutumisessa?

Nyt vaan odotellaan auringon sinertäviä päiviä, jotta päästään kesämekkoilemaan. Ihan pian, jo ihan ovella.

Sydämellistä viikon jatkoa kaikille. <3



32 thoughts on “Sinistä”

  • Ihana mekkonen, sinä ja ja tuo sininen Essie lakka Infinity Cool.
    Kevätiloa kultainen <3

  • Moikka Tiia!

    Kun näin tuon otsikon, ajattelin, että Voi ei! Tiia on jo kirjoittanut sinisestä. Mitä mä nyt teen? 🤣 Mulla on nimittäin meneillään juttu sinisestä ripsiväiristä. Kuvitukset kesken. Varmaan julkaisen silti 😊

    Sininen on lempivärini kaikissa sävyissä: ihan vaaleasta tosi tummaan, puhtaan harmaansinisestä turkoosiin. Mulla on myös sinisiä kynsilakkoja (sekä tavallisia että geeliä) kaikissa sinisen sävyissä. Se kai on rakkaudestani mereen.

    Ihana mekko! Itsekin shoppailen Reservedissä aika usein. Hyvä hinta-laatusuhde, vaikka se onkin ketjuliike. Onneksi Reserved siirtää suurimman osan tuotannosta takaisin Eurooppaan, eli ne vaatteet jäävätkin lähituotannoksi edelleen. Minä olen löytänyt tämän brändin Puolasta vuonna 2002. Silloin itse asiassa laatu oli vielä korkeampaa 😊

    Mukavaa illan jatkoa sinulle!

    • Eikää, ihan mahtavaa ja hei meillä kaikilla on nyt sininen mielessä. Onhan se mitä kaunein väri 🙂

      Sama rakkaus mereen, jos ei olisi merta lähellä, niin ei olisi tilaa hengittää. Kenties sieltä juontaa siten täälläkin tämä rakkaus.

      Juu olen miettinyt tuota Reservediä, että sopiiko sieltä tilailla. Näitä puuvillamekkoja olen tilannut kolme ja kaikki olleet täydellisiä ja kuten sanoit, hinta-ja laatusuhde kohdillaan. Täälläkin brändi tuli löydettyä Latviasta.

      Kiitos tuosta infosta, että suurin osa tuotannosta siirretty Eurooppaan. Helpottaa asiaa.

      Oikein ihanaa viikon jatkoa Nadine.

  • Ei apua, arvaa mitä. Mulla kuvat jo otettu ja odottaa julkaisia, teemana sininen 🙂 Kynsilakat ja kaikki. Vähän sama fiilis, kun olis treffit ja oltais samoissa sävyissä 🙂 Multa ei edes löydy paljon sinistä. Mutta aivan ihana mekko <3

    • Jee huikeeta ja meitä on nyt kolme, jotka ovat sinisen äärellä, Nadine tuolla ylempänä myös. Aika hauskaa. <3

      Tulen lukemaan sun postauksen pian.

      Pus Sari loppuviikkoon. <3

  • Kaunis mekko, ihanan hempeän värinen & leikkaus mitä kaunein! Kyllä löytyy paljon sinistä ja muutaman vuoden takainen farkun sininen Essien kynsilakkakin. Tummansininen ”silittämättä siisti”mekko on ns. turvamekko, aina uusin tilanteisiin sopiva ja ei kiristä ; ) Lempivärini vuosia olivat beigen, ruskean ja roosan sävyt – jossain vaiheessa hävisivät ja nyt uusin kevättakki on sellainen vaalean ruskeahko – näyttää ihan ok vaaleanpunaisen huivin kanssa, katsotaan nyt miten kauan menee, etten kyllästy.. Kiva vaihdella ja kokeilla eri värisiä vaatteita, jos vielä oppisi käyttämään keltaista, se vasta pirtsakka voisi ollakin!

    • Ihanaa kuulla ja kiitos kovasti Heli. Sulle sopiikin tuskea ja roosa mielettömän hyvin. Ei beigeen kyllästy ikinä eli hyvä ostos. <3

      Keltainen on aika kiva, mutta huomaan, että se kulkee omassa kaapissa kausittain, mutta nyt juuri tykkään siitä.

      Ihanaa kevätviikkoa Heli. <3

  • Ihania rauhoittavia kuvia. Minun lempivärejä ovat punaisen eri sävyt sekä vihreä. Ei välttämättä mikään mintunvihreä, vaan kunnon vahva vihreä eri sävyissä.

    Ihanaa tiistai-iltaa sinulle Tiia. <3

    • Punainen ja vihreä ovat ihanat värit. Olisipa meillä vihreä huone. 🙂 Mutta juu punainen, valkoinen ja sininen, siinä on omat lempparivärit.

      Ihanaa viikon jatkoa Mannilainen. <3

  • Jotenkin sinua ajatellessa minulle tulee aina mieleen sininen väri ja toisena coca-colan punainen 🙂
    Sininen sävy ei sovi kaikille, joillain se vie ihosta kaiken värin. Sinulle väri sopii täydellisesti. Onneksi meidän koti ei ole samaa sävyä kuin meidän pukeutuminen, olisi nimittäin aika mustaa täällä 🙂 Meidän koti on täynnä syviä ja lämpöisiä värejä, joita pehmittää pastellivärit.
    Kaunista iltaa sinulle Tiia ystis <3

    • No ihan oikein olet tulkinnut, ne on justiinsa mun lempivärit. 🙂 Mutta jos johonkin väriin menen turvaan, niin siniseen. 🙂

      Teillä onkin niin kodikasta ja lämpöiset värit kutsuvat.

      Ihanaa loppuviikkoa Outi. <3

  • Varmaan sininen, musta ja valkoinen sekä vaaleanpunainen on turvavärejä…Ja ehkä työn puolesta pitää olla sellaista klassista, mutta toki värejä otan joskus esim. neuletakin alle paitaan.

    • Neuletakin alle sopii hyvin värikkäätkin. <3 Vaaleanpunainen on myös aivan ihana väri kyllä.

      Sydämellistä loppuviikkoa Aikku.< 3

  • Olin tilaamassa tätä samaa siniviirullista mekkoa mutta en löytänyt itselleni sopiva kokoa. Olisin ottanut samalla sen ”meidän yhteisen vaaleanpunaisen kukkamekon” kanssa toimituksen. Reservedin vaatteet ovat kivoja ja olen ostanut niitä Tallinnasta ja Riiasta ensimmäisen kerran. Sinistä näkyy meillä myös kotona taas kun aloitin uudelleen ”sinisen kauden” muutamia vuosia sitten. Välillä oli vihreä kausi mutta nyt taas tuttu ja turvallinen sininen.
    Kiva viikkoa Tiia <3

    • Voi ei, mutta niin hauskaa, että meillä on siitä iloisesta kukallisesta samanlaiset mekot. 🙂

      Sama juttu, Riiassa törmäsin tähän merkkiin ekaa kertaa.

      Vihreä on myös ihana väri, niin monet värit on ja sitten on nämä omat turvavärit.

      Ihanaa loppuviikkoa Marjo. <3

  • Kauniita sinisen sävyjä <3 Minulla ei ole erityisesti turvaväriä, mutta väreillä on merkitystä. Vaatteiden väri vaihtuu päivittäin ja villasukkien väri sopii aina päivän asun väreihin 🙂

    • Niin totta, että värit vaikuttajat jo ihan mielialaan. Ihana, ollapa noin paljon villasukkia. 🙂

      Sydämellistä loppuviikkoa Tarja. <3

  • Ihana mekko ja tuo sininen kynsilakka, ihan paras väri!!! Yllätyin kun kirjoitit että sininen ja valkoinen ovat valtavärit kodissasi. Olisin voinut vaikka vannoa että punainen. Niin tai näin, ihanaa päivää sinulle!

    • Lämmin kiitos ihana Kristiina. <3 Juu meillä on kyllä valkoiset tai vaaleansiniset seinät, kaikki sohvat valkoisia ja sinisiä mattoja ja tyynynpäällisiä yhtä paljon kuin punaisia ja astioita myös. Eli punainen on sellainen vaihdettavissa oleva tekstiilijuttu ja suuret linjat ovat valkoista. 🙂 Tykkään vaan kuvata noita punaisia yksityiskohtia ja ne näyttää kuvissa paljon pirteämmältä omaan silmään kuin valkoinen tai vaaleansininen.

      Ihanaa loppuviikkoa. <3

  • Kaunis mekko ja tyylikäs yhdistelmä sinisävyisen kynsilakan kanssa.
    Mutta että kodin sisustuskin on sävy-sävyyn sen haltiattaren asun kanssa hipoo jo täydellisyyttä. <3
    Kaikkea ihanaa loppuviikkoosi Tiia!

    • Lämmin kiitos kauniista sanoista ja ihanaa loppuviikkoa Kirsti Kaija. <3

  • Onpa kaunis mekko! Ja kyllä sininen sinulle hienosti sopiikin. Itse tykkään kyllä väristä kovasti mutta eipä taida muita sinisiä vaatteita löytyä kuin farkkuja ja raitapaitoja. Olen jumittunut tylsään mustaan, jonka tehosteväreinä useimmiten valkea tai voimavärini punainen. Ja tylsää harmaata löytyy myös ihan liikaa minun vaatekaapistani. Koti taas on sävytetty beigeen ja hieman vihreäänkin – paitsi makuuhuone on sininen.
    En ole koskaan käyttänyt sinistä kynsilakkaa vaikka tykkäänkin siitä muiden kynsissä – omat kynsilakkani ovat joko harvoin punaisia mutta useimmiten nudea tai värittömiä. Nyt korona-aikana olen pitänyt kynteni aivan lyhyinä enkä käytä ollenkaan lakkaa – kun jynssää koko ajan käsiään, on ihan sama, onko näissä nakkisormissa lakkaa vai ei;)
    Ihanaa kevään jatkoa, Tiia sinivalkoinen ihaNainen <3

    • Kiitos kovasti ihana Lady. <3

      Musta on aina tyylikäs ja varma valinta, ei tylsä ollenkaan ja kaikille se ei sovi. Tykkään mustasta, mutta joihinkin mustiin vaatteisiin katoan.

      Sininen makkari kuulostaa ihanan rauhoittavalta ja kodissa beige ja vihreä aina tyylikkäitä ja klassisia värejä.

      Ymmärrän niin hyvin. Ennen käytin vain vaaleaa kynsilakkaa ja jopa punainen kynsilakka oli hieman sellainen, huh kun nyt olen laitettuna. Näin ne asiat muuttuu.

      Ihanaa loppuviikkoa Lady ystävåin. <3

  • Minäkin luulin,että lempivärisi olisi puna-valkoinen!Tuo mukikaan ei näytä sinunlaiselta,vaikka asu sukkia myöten on mielivärejäni.

    • Kyllä punainen, valkoinen ja sininen ovat lempivärejä. Sininen on turvaväri, eli siinä tunnen oloni vaatteissa aina kotoisaksi. Punainen vaate ei ole joka päivän vaate. Meillä tosiaan on kotona valkoiset tai vaaleansiniset seinät ja valkoiset sohvat, mutta sisustuselementteinä on sitten punaista ja näitä punaisia juttuja tykkään kuvata, koska ne näyttää omiin silmiin pirteiltä.

      Ihanaa loppuviikkoa Tuovi. <3

  • Kaunis mekko! Oma turvavärini on musta. Lemppareita ovat vihreän eri sävyt ml. turkoosi, vaaleanpunainen. Ne ovat kodin värit höystettynä harmaalla. Rapsuja karvakamuille💕

    • Lämmin kiitos Satu. Musta on aina tyylikäs ja ymmärrän täysin, että toimii myös turvavärinä. Turkoosia rakatan myös ja kyllä vaaleanpunaista.

      samoin sinne, terkkuja Mortille ja ihanaa kevätviikkoa puutarhassa. <3

  • Aivan ihana mekko sinulla. Minun lempiväri on punainen kaikissa sävyissä. Se näkyy vaatteissa ja kodinsisutuksessa. Makuuhuoneessa ja olohuoneessa on paljon punaista.

    • Lämmin kiitos Marja❤️ Punainen on ehdottomasti yksi omia lempivärejä myös.

      Mukavaa loppuviikkoa.🤗🌞

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud