Hyvää äitienpäivää!

Hyvää äitienpäivää!

🍰❤️Rakkain kauneimman kimpun antoi, jossa kaikki omat lempsuvärit ja en ole edes oman ukkelin äiskä❤️🍰

Koen, että itselläni on monta äitiä, biologinen äiti, mummi joka kasvatti, ihmiset jotka ovat olleet ympärillä pikkutytöstä asti, kaikki toimittavat erilaisia äidin virkoja❤️ Oman lapsuuden suhteen olen saanut suoraan runsaudensarvesta, niin monta rakastavaa ihmistä on ympärillä ollut.

Äitiys ei todellakaan ole pelkkä synnytys ja ihanan tuoksuinen vauva vaikka tällaisista hetkistä aina haaveilin paljon ennen äitiyttä, enkä muusta tiennyt, enkä oivaltanut vaikka itsekin olin joskus ollut kipuileva teini❤️ Tekisikö moni lapsia, jos tietäisi ennakkoon miten paljon huolta mahtuu äitiyteen ja miten välillä vaaditaan vahvaa äitiyttä, että seisoo vankkana sylinä, silloinkin kun lapsi äyskii ja murkkuilee oman itsensä kanssa.

Äitiys on myös ”vihaan sua” sanova teini, kenkien odottelu eteiseen öisin, loppuelämän huoli, massu sekaisin ja unettomat yöt, jos lapsilla on huolia. Se on sitä, että rakastaa jotain enemmän kuin itseään❤️

Omalla kohdalla olen saanut tämän onnen kokea nelinkertaisena ja siksi voinkin todeta, että omissa haaveitten universumissa olen maailman rikkain nainen❤️

Olisi ihanaa kuulla tarinoita äitiydestä, teidän omista äideistä tai henkilöistä, jotka ovat teidät kasvattaneet eli korostan äideistä. Äitiys on paljon enemmän kuin biologiaa, se on rakkautta ja huikean suuri etuoikeus saada nähdä lapsen kasvavan. Olisi myös mukavaa kuulla teidän kokemuksia äitiydestä, niin iloja kuin suruja. Tai jos et ole voinut saada lasta tai et ole halunnut, niin kuulisin näistä yhtä mielelläni.

Sydämellistä äitienpäivää kaikille äideille, mummoille, bonusäideille ei ole puolikkaita on vain kokonaisia äitejä❤️6 thoughts on “Hyvää äitienpäivää!”

 • Minulle äitiys ei ole ollut itsestäänselvyys vaan tosi suuri haave. Neljä raskautta, kaksi ihanaa lasta, mutta tämäkään ei tullut helpomman kautta. Arvostan suuresti äitiyttäni ja olenkin yrittänyt olla niin hyvä äiti kuin olen vain osannut näille omille lapsilleni. En ole kuitenkaan liikaa siloitellut tietä heille, vaan antanut heidän kokeilla itse ja tehdä itsenäisiä päätöksiä. Olen aina ollut paikalla auttamassa, jos apua ovat tarvinneet. Nyt onkin ihanaa, kun kummatkin lapset ovat jo aikuisia ja voin vähän hellittää huolestumisien suhteen ja luottaa, että meidän kasvattamista lapsista on tullut ihan kelpo kansalaisia.
  Ihanaa äitienpäivää sinullekin Tiia <3

 • Oon ainut lapsi ja usein toivoin sisarta tai veljeä. Sanoinkin jo varmaan teininä, jotta jos mulla on joskus lapsi, niin yksi ei riitä. No kaksi tytärtärtä sitte sain. Juurikin niin totta , jos äidit tietääs, kuinka suuri huoli on lapsista, niin tämä maapallo olisi aikoja sitte ollut tyhjä. Tunnustan olevani ylihuolehtivaanen ja hei juuri ne kengät tuulikaapissa ☺☺ Eikä se huoli ja mures lopu siihen, kun lapset on aikuisia. Joku viisas onkin sanonut ”niinkauan kun lapsi polkee syliä, huoli on mitätön, mutta kun lapsi polkee sydäntä, huoli on mittaamaton. Kovin isoja murheita ei lapset ole tuottaneet, murkkuikäkin meni ohi huomaamatta.
  Kaksi tytärtä ja heidän kauttaan ison perheen olen saanut. Eilinen olikin taas niin ihanan voimaannuttava, onnitteluja ja halauksia riitti pitkälle iltaan saakka.

  Halauksia päivääsi Tiia ♥♥♥

 • Ihania kukkia 🙂
  Äitiyteen mahtuu koko kirjo huikaisevasta onnen tunteesta, sydäntä pakottavasta rakkaudesta, huoleen, pelkoon ja turhautumiseen. Kaikkea on oma pesueeni minulle tarjoillut ja kaikkea en olisi halunnut vastaanottaa, mutta äitiyspullasta ei pääse valitsemaan rusinoita 😉 Niin rakkaita ovat kaikki pojat ja välillä on niin haikeaa, kun he kasvavat liian nopeasti.

 • Viisas kirjoitus, sitähän se äitiys on, niin paljon tunteita, hommaa, vihan tunteiden vastaanottamista ja siihen päälle vielä oman keskeneräisyyden hyväksyminen. Mikään asia maailmassa ei aiheuta yhtä paljon epävarmuutta ja riittämättömyyttä kuin äitiys.
  Iloa uuteen viikkoon Tiia <3<3

 • Komppaan, etenkin tuota viimeistä kappaletta kirjoituksessasi.
  Sylvi Kekkosen sanoin: ”Pieni on se äidinrakkauden piiri, johon mahtuvat vain omat lapsemme”.
  Mahtavaa viikkoa sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud