Mökkeilyä&asuntoautoilua ja arvontavinkki!

Mökkeilyä&asuntoautoilua ja arvontavinkki!

Camptoo/Matkailuauto pr-tilaisuus

Mikä huikea viime viikko, sillä kesä alkoi oikein kunnolla, mitkä säät, ystäviä tuli nähtyä pitkästä aikaa kunnolla ja enemmän ja herkuteltua tuli urakalla. No siinä ei ole mitään uutta, mutta herkut olivat kuitenkin parempia kuin kotona sukulaatin rouskuttelu.

Matkailuautojen Airbnb @camptoo on rantautunut Suomeen. Hiphurraa, sillä miehen kanssa on ollut monet kerrat puhetta, että matkailuautoa olisi kiva ensin testata ja jos tuntuu omalta jutulta, tehdä Norjan reissu.

Camptoo on palvelu, joka yhdistää matkailuautojen omistajat ja vuokraajat.

Aurinkoinen sää, ystävät, nauru, meri-ilma ja ajatus reissusta matkailuautolla sai sydämen läpättämään, mikä mieletön päivä.

Ihania naisia rivi pullollaan, vasemmalta Lumo Lifestyle, Casa Mimi, Souliina ja oikealla toimittaja ja bloggaaja Sanna Wallenius. Nauratti Sannan kanssa meidän pilkkuhameet ja kiilakorkkarit ja neljällä meistä oli prikulleen saman väristä oranssin kesäistä kynsilakkaa.

Lumo Lifestyle Tuuli oli salakuvannut meitä, kun hömelöinä kuvattiin näitä Muurlan ihania mukeja ja Souliina räjähti nauramaan, koska pyllistin koko ajan hanurillani Souliinan nassuun, enkä itse huomannut mitään. 🙂

Vielä yksi tilaisuuden järjestäjistä ihana yhveli Veera Bianca. Toinen tilaisuuden järjestäjistä kultainen ja aivan mahtava Pienen ideapuodin Tanja.

Niin ihmeellistä on ollut ihmisiä tavata urakalla, että ihan pakko on oikein aloittaa tämän yläkuva lauseella, eikä siinä vielä kaikki. Ennen Camptoon tilaisuutta kävin brunssilla meidän aikuisella tyttärellä ja hänen miehen kotona ja aijai mitä herkkuja pöytä notkui pullollaan. Oli niin kivaa ja brunssi ja aamupäivä hurahti aivan liian vikkelään. Hiemanko hyvin timjami sopii lohileivän päälle.

Jotenkin ”ilman ystäviä” talven jälkeen tuntui vielä ihmeellisemmältä mennä rakkaan ystävän mökille. Kyseessä on tosiaan ystäväni, jonka olen tuntenut pikkutytöstä asti ja jonka isosiskosta tuli työn kautta vielä läheinen ystävä ja meidän kööri on erittäin läheinen, joten kutsumme meidän trioa siskoksiksi. Mikä etuoikeus, sillä ystävät ovat siskoja ja saan olla heidän siskonaan kolmantena pyöränä.

Ei vaan mikään voisi olla täydellisempää kuin mahtava mökkisää, koko viikonloppu höpötellen ystävien kanssa ja syöden ulkona niin aamupalat kuin illalliset. Olimme vielä fiksuina tyttöinä tehneet moussakaa, tonnikalapastasalaattia ja rapsupiirakkaa kukin valmiiksi, niin loppupeleissä jäi kokkaaminen vähälle vaikka sekin oli suunnitteilla. Parempi enemmän ruokaa matkassa mukana, kuin liian vähän.

Sen verran hottentotti oli koko ajan, että piti käydä pulikoimassa taukoamatta. Talviturkki tosin tuli heitettyä Ahvenanmaalla jo mereen. Kyllä muuten vaan se kahvikin maistuu paremmalta ulkona nautittuna ja vielä kardemummalatte.

Ystävyydelle. <3

Naurettiin älyttömästi kun uitiin ja kikateltiin kuin pikkutytöt konsanaan, että ööh ensimmäisiä kertoja näin joskus 45 vuotta sitten. Siis apua 45 vuotta jo mökkikesistä meidän mummin ja vaarin mökillä yhdessä ystävän kanssa.

Sitten vielä siihen arvontavinkkiin. Nimittäin koen, että ihan kunnia-asia, että saan tehdä kaupallista yhteistyötä vanhuksia auttavan Helppy.fi kanssa.

Oletteko kuulleet Helppystä? Helppy on seniorihoivaa uudistava valtakunnallinen startup. He toimivat omaisten kumppanina ja madaltavat ikäihmisten avun pyytämisen kynnystä.

Helppyltä seniorit saavat kotiin kaikki ikäihmisen tarvitsemat palvelut sekä avuksi ja seuraksi oman nimetyn henkilön, joita he kutsuvat helppereiksi💙

Molemmat mummini olivat toimeliaita ja asuivat yksin loppuun asti ja elivät 102-ja 98-vuotiaiksi. Mutta vaikka molempien lapset olivat enemmän kuin paljon osallistuvia, silti vanhusten päivät jäävät väkisinkin pitkiksi ja ikäihmiset usein haluavat kaikin keinoin sinnitellä ilman apua ja pärjätä yksin.

Molemmilla mummeilla olikin korkea kynnys pyytää apua, jos kysyi kaipaatko jotain, aina vastaus oli, kaikkea on ja kaikki on hyvin, piti olla taito lukea rivien välistä ja tässä mummin lapset ovat olleet erittäin hyviä.

Omat isovanhempani ovat olleet onnekkaita, sillä heillä on ollut erittäin rakastavat ja osallistuvat lapset.

Mutta joskus lapset ja läheiset voivat esimerkiksi asua kaukana ja lapsilla on kuitenkin omat työt ja menot.

Jos ajattelen itseäni, niin eihän sitä halua olla lapsille vaivaksi nyt, eikä varmasti myöskään tulevaisuudessa. Uskon, että näin ajattelee moni isovanhempi tai ikäihminen.

Nyt on varmasti omaa sydäntäni ilahduttavampi arvonta koskaan, sillä saan arpoa yhteistyössä Helppy.fi kanssa yhdelle Instagramin puolella ja nimenomaan teidän rakkaalle ikäihmiselle kahden kuukauden maksuttomat helpperikäynnit💙 Osallistujia on vielä vähän eli todella hyvät mahdollisuudet voittaa, kannattaa syöksyä kiitolaukkaa Instagramin puolelle ja osallistua arvontaan, jossa voit ilahduttaa rakasta ja läheistä ikäihmistä.

Kuvassa oma rakas mummini ja minä. <3

Miten siellä jaksetaan näillä helteillä? Oletteko kuulleet Helppy.fi palvelusta? Onko kesällä luvassa ystäviä, mökkeilyä tai kenties matkailuautoilua? Hirmuisen mieluusti kuulisin myös matkailuautoilusta kokemuksia. Ikinä en ole matkaillut matkailuautolla jos ei nuoruuden reissuja Hankoon, Tampereelle tai kolmen viikon Euroopan kiertueelle asuen autossa lasketa mukaan. 🙂 Matkailuautoilua voisi lähteä testaamaan matkailuauton vuokrauksella Camptoo palvelusta.

Ihanaa ja upeaa juhannusviikkoa kaikille. <314 thoughts on “Mökkeilyä&asuntoautoilua ja arvontavinkki!”

 • Mikä ihana kesäpäivä meillä olikaan ja matkailuautohomma alkoi hieman kiinnostamaan 😊. Mutta eniten odotan nyt mökille pääsyä ja aamukahveja järveä tuijotelle. Ikävä ei kyllä yhtään vähentynyt noista ihanista mökkeilykuvista ❤️. Kivaa viikkoa ❤️

  • Ihan täydellinen päivä ja tässähän iski asuntoautokuume.

   Ihanaa mökkeilyä Sari. <3

 • Onpas sinulla ollut ihanaa aikaa, kun olet tavannut ystäviäsi. Meillä miehellä on vähän matkailuautokuumetta. Ihan hyvä. Reissuun on helppo lähteä, eikä aina tarvitse nukkua hotellissa. Minä pidän näistä helteistä. On niin upea kesä nyt.

  • Ystävät on kyllä perheen ja suvun lisäksi parhautta ja rikkaus. <3 Nautitaan helteistä, oikein ihanaa viikonloppua Marja. <3

 • Oi miten ihana tilaisuus tuo olisi ollut, upeat kamut paikalla & tarjoilut vimpan päälle! Täältä löytyisi camp-henkeä lähteä asuntovaunuilemaan, viime kesänä selviteltiin vaihtoehtoja ja silloin kaikki parhaimmat taidettiin vuokrata vapailla markkinoilla heti, kun ei juurikaan muualle päässyt ja jäljellä oli heinäkuussa vain hieman ränsistyneitä matkavaunuja, hih! Täytyypä tutkia tuo helppy.fi-palvelu, meidän läheiselle tuo olisi täydellinen apu <3 Lempeitä kesäpäiviä sinne & parempia yöunia!

  • Niin harmi ettet päässyt paikalle. Kyllä olisi ihana kokeilla ja vielä me kokeillaan. Norjan vuonoille kiinnostaisi lähteä asuntoautolla.

   Helppy.fi on kyllä aivan huikea palvelu, lämmin suositus läheistä ajatellen.

   Ihanaa viikonloppua Heli. <3

 • Haaveilen matkailuautolla matkailusta. Pari kertaa ollaan vuokrattu auto ja tykättiin molemmat tosi paljon.
  Nyt juhannukseksi meille mökille tulee ystäväpariskunta jota emme ole tavanneet puoleentoista vuoteen koronan takia.
  Mukavia kesäpäiviä sinulle Tiia<3

  • Kiva kuulla ja täällä sama haave ja Norjan reissu mielessä.

   Oikein ihanaa viikonloppua Kristiina ja teillä oli varmasti aivan mahtava juhannus. <3

 • Oli niin hauska iltapäivä❤️ Meitä kiinnostelisi ajaa matkailuautolla Kuusamoon katsomaan Sulo Karjalaisen karhuja.

  Olen äidilleni ottanut vähän vastaavanlaisen avun. Tällä hetkellä tarvitaan enimmäkseen siivousapua, myöhemmin ehkä muutakin apua.

  • Oli aivan mahtavaa ja mikä sää, seura ja herkut. <3

   Ihanaa kuulla, nämä palvelut on ihan parhautta. Toivottavasti ihmiset löytää enemmän ja palvelun hinnasta saa kotitalousvähennystä.

   Ihanaa viikkistä. <3

 • Harmi kun on ehtinyt mukaan tähän tilaisuuteen! Olisi ollut niin kiva nähdä pitkästä aikaa teidät kaikki. Kesäisiä kuvia ihanista Hanasaaren maisemista. Matkailuautoa en olekaan vielä kokeillut – ehkä pitäisi jonain kesänä testata tämäkin matkailumuoto.

  Ihania mökkikuvia <3 minä en ole vielä ehtinyt heittää talviturkkia – ehkä nyt mittumaarina.
  Hyvää juhannusta Tiia <3

  • Niin harmillista Marjo, olisi ollut mukavaa nähdä.

   Minäkään en ole ikinä kokeillut, mutta noin hienolla matkailuautolla sujuisi pidempikin reissu.

   Kiitos kovasti ja ihanaa viikonloppua Marjo. <3

 • Mahtavat kuvat nappiin menneestä kesäpäivästä.
  Lasten ollessa pieniä vuokrasimme muutamana kesänä matkailuauton, jolla kiersimme Pohjoismaissa.
  Vanhanmallisessa autossa ohjaamo oli hieman kapeampi kuin matkustamo, mitä en huomnnut Tukholman liikenteen vilinässä. Ajoin niin lähellä puistokadun reunaa, että matkustamon kulmalista irtosi, kun kolhaisin kulmalla puuta. Uuden laitto maksoi 300 markkaa, jonka jouduin korvaamaan reissun jälkeen. Pahempaa olivat lasten kuittailut. Mies ei onneksi laskenut siitä leikkiä.
  Oikein ihanaa juhannusta Tia!

  • Lämmin kiitos Kirsti Kaija. <3

   Ai että mitä seikkailuja olette läpikäyneet ja mitkä muistot niistä on teille jääneet.

   Hihi onneksi mies ymmärsi olla laskematta leikkiä ja tuo on ollut hirmu iso raha silloin. Kiva kun jaoit tämän muiston, näitä on ihana lukea.

   kivaa viikonloppua. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud