Herkän kauniita koruja kierrätetyistä muovipulloista

Herkän kauniita koruja kierrätetyistä muovipulloista

Kaupallinen yhteistyö Upcycle With Jing

Miten ihastuttava ja nerokas idea valmistaa upeita ja herkkiä koruja kierrättämällä muovipulloja. Valitsin koruista tämän kauniin kaulakorun ja voin sanoa, että valinta oli vaikea. On korvakoruja, hiuskoruja, rannekoruja ja erilaisia kaulakoruja, toinen toistaan suloisempia vaihtoehtoja.

Näen korun tyttömäisenä, samalla naisellisena ja tyylikkäänä istuen myös graafisiin linjoihin. Miten upea tämä koru olisi mustan mekon kanssa esimerkiksi.

Hinnat ovat lompakkoystävällisiä ja tämän oman korun hinta on 48€.

Eikö olekin aivan mielettömän kaunis riipus.

 ”Upcycle with Jing – Taianomaisen kauniita koruja kierrätyspulloista  

Upcycle with Jing -malliston taianomaisen kauniit korut ovat käsitehtyjä  kierrätettävistä PET-muovipulloista. Koruissa on 14 K kullalla tai 925-hopealla  päällystetyt metalliosat. Koruissa on Art Decoa muistuttavia kauniita yksityiskohtia, ja  valmistus on viimeisteltyä.  

Mallistoa inspiroi luonto. Korut ovat kunnianosoitus luonnon monimuotoisuudelle ja  kauneudelle. Jokaisen korunosan viimeistelty ja mietitty design on tehty käsin. Korut  ovat ihoystävällisiä, niissä ei ole käytetty allergisoivia metalleja, kuten lyijyä, nikkeliä  tai kadmiumia. 

Upcycle with Jing -korut valmistuvat Suomessa, ja niillä on suomalaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.”

”Malliston suunnittelija Jing Wang haluaa Upcycle with Jing -koruillaan luoda  kauneutta korunkäyttäjille, mutta samalla edistää tärkeää kiertotaloutta sekä  vastuullisuutta maapallomme tilasta etsimällä uusia vaihtoehtoisia, luontoa säästäviä  materiaaleja ja metodeja. 

”Visiona näemme itsemme seuraavan 15 vuoden aikana edelläkävijänä  kierrätysyrityksien joukossa, jolloin muutamamme vähintään 80 tonnia kierrätettävää  jätettä uusiksi käyttöesineiksi ja rakastetuiksi tuotteiksi”, Jing Wang summaa. 

”Tiedämme, että onnistuminen lähtee myös kiinnostuksessa. Olemme osa kiinteätä  kulutuksen ympäristöketjua.” 

Malliston arvot perustuvat neljään eri osa-alueeseen: kestävään kehitykseen  turvallisen ekosysteemin puolesta, henkilökohtaisiin kauneusarvoihin, sosiaaliseen  vastuuseen kanssaihmisiämme kohtaan sekä ympäristöstä huolehtimiseen, jotta  maapallo säilyy tuleville sukupolville.  

Upcycle with Jing lahjoittaa, kuten monet muutkin sosiaalista vastuuta kantavat  modernit brändit 7% myynnistään hyväntekeväisyydelle, tällä hetkellä mm. Project  Greenhandsin laajalle ympäristöprojektille. 

 Suunnittelijana Jing Wang on aloittanut teollisen muotoilun opintonsa Kiinassa. Pian  valmistumisensa jälkeen heräsi kiinnostus asioihin, jotka säästävät luontoa. Se oli Upcycle with Jing -malliston suunnittelijalle käänteentekevä hetki opinnoissa ja  designerin uralla. 

”En hukannut aikaa, kun muutin yhdeksän vuotta sitten designopiskeluista ja  kierrättämisestä tunnettuun Suomeen, jossa ohjasin Aalto-yliopiston  maisteritutkinnon opiskeluni tutkimaan käytetyn muovin kierrätystä. Suomi on myös  tunnettu siitä, että jätteeksi tarkoitetusta asiasta voi syntyä todellinen aarre. Tästä  esimerkkinä mallistoni Upcycle with Jing -tuotteet.” 

Kannattaa miettiä koruja valitessa, että voisiko koruilla edistää niin yrittäjää, kuin samalla tehdä hyvä teko ja valita sellainen koru itselle tai lahjaksi, jossa on enemmän sanomaa, pitää luonnosta ja maapallostamme erityistä huolta.

Upea lahja tiedostaville nuorille vaikka joululahjapakettiin.

Eilen olin ystävän kanssa viettämässä päivää Porvoossa ja ensimmäinen huomio ystävältä oli, ”mikä ihana koru sinulla on kaulassa.”

Kannattaa myös lukaista Kristallikimara Minnan postaus näistä koruista ja Minnalta löytyy sarjan näyttävät korvakorut.

Miltä teidän mielestä kuulostaa ja vaikuttaa erilaiset korut, joissa on käytetty kierrätettyjä muovipulloja?25 thoughts on “Herkän kauniita koruja kierrätetyistä muovipulloista”

  • Ihan mahtavaa, että näin kierrätetään ja muovia voidaan käyttää niin moneen. Kiva, että pidit korusta. Ihanaa tiistaita Kristiina. <3

 • Aivan ihanan upea ja herkkä koru. Ihastelin myös Minnan korviksia. Todella kaunis ja onnistunut korusarja.
  Tykkään ehdottomasti kierrätyskoruista. Itsekin olen tehnyt muovista, kumista ja nahasta erilaisia koruja.
  Kaunista tiistai-iltaa sulle Tiia <3

  • Ihana kuulla, että tykkäät Outi. Mielestäni nämä ovat aivan mielettömän kauniita ja taipuvat moneen. Minnan korvikset todella näyttävän kauniit. Niin olet tehnyt ja olet siinä niin taitava.

   Oikein ihanaa illan jatkoa Outi. <3

 • Kävin ihailemassa nettikaupassa valikoimaa. Paljon kauniita koruja ja ainahan kierrätysmateriaalien käyttö on hyvä juttu 🙂

  • Niinpä ja kiva, että kävit kurkkailemassa. Oikein ihanaa viikonloppua R

  • Ihanaa kuulla ja ihan samaa mieltä. Aurinkoista viikonloppua Tarja. <3

 • Olen Outin kanssa samaa mieltä. Tämä korusarja on toteutettu aivan upeasti. Tekijällä on ilmiselvä lahja muuttaa maailmaa kauniimmaksi. Respect!

  Sen lisäksi korut näyttävät päällä viimeisteltyinä ja sopivat sinulle (niin Minnallekin 😀) täydellisesti.

  • Kyllä ja voi itku uudet korut eli kielokorut ovat aivan fantastisia. Kannattaa kurkata Instatili, niin ihana. Kiitos kauniista sanoista Nadine ja mitä ihaninta viikonloppua. <3

 • Että osaavatkin olla kauniita. Ja mikä parasta ovat ekologisia. Varmasti tulee ostettua jotain verkkokaupasta, kun tarvitsee seuraavan kerran miettiä lahjaa naiselle.

  • Ihanaa kuulla Kirsti Kaija. Sydämellistä viikonloppua teille. <3

 • Aivan ihana, niin herkän kaunis ja käy monen eri asun kanssa! Kävin heti sivuilla ja jäin kyllä ihastelemaan niitä hiusjuttujakin! Ehdottomasti kannatan kierrätysideaa suosivia yrityksiä, tämä koruyritys katsoo tulevaisuuteen ja pitää laittaa sivusto muistiin myös lahjaideoita miettiessä <3

  • Ne hiusjutut on ihan mielettömiä. Vitsi ja uudet kielokorut jotain ihan mieletöntä. ! Nerokas idea ja mitä mahtavin lahjaidea.

   Ihanaa viikonloppua Heli. <3

 • Ihan mielettömän kaunis ja niin herkkä koru 👍
  Kierrätystä parhaimmillaan🌹

  Iloista viikon jatkoa Sinulle Tiia 💛

 • Onpa herkän kauniita koruja! Kävin myös kurkkimassa niitä netin kautta ja monia kivoja vaihtoehtoja. Kierrätys on päivän sana mikä parasta nämä ovat sitä muuten niin ikävää PET-muovijätettä mutta nyt jo toisella käyttökerralla. Kivaa perjantaita Tiia <2

  • Kyllä ihan samaa mieltä ja vanhasta saa niin paljon uutta ja upeaa ja kierrätettävistä materiaaleista. Oikein ihanaa viikonloppua Marjo. <3

  • Ihanaa kuulla, että ihastuit. Aurinkoa viikonloppuun Enkuli. <3

  • Kiva kuulla, että tykkäät Tuuli. <3 Ihanaa viikonloppua sinne. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud