Essie 40 vuotta

Essie 40 vuotta

Essiet saatuja pr-näytteitä

Pakkohan se on juhlistaa, kun lempi kynsilakkamerkki on miltei yhtä vanha kuin meikäläinen. Muuta merkittävää, Diana ja Charles menivät naimisiin 40 vuotta sitten. Apua miten aika vierii ja 40 vuotta tuntuu todella pitkältä ajalta.

Mitä ihmettä oikeasti, essie jo 40 vuotta. Toki täällä Suomessa ei ole ollut saatavilla niin pitkään, mutta maailman markkinoilla kyllä.

Fiilistellään tässä postauksessa muutamin kuvin omaa rakkautta essien kynsilakkoihin. Essien kynsilakoilla osaan lakata, tiedän just miten suti käyttäytyy, miten toisissa lakoissa riittää vain yksi kerros ja toisissa kaksi saa kynsilakan pysymään kynsillä peräti viikon ajan. Esimerkiksi 5vrk avaruusreissulla oli essien loihtimat punaiset kynnet koko hurjan reissun ajan.

Tiesittekö muuten, että jenkkimarkkinoilla essie kynsilakoissa on erilainen ohuempi sivellin?

Essieltä löytyy myös maailman paras Essie Gel Couture Top Coat, jota ilman ei kynsilakkaelämästä tule mitään, käytät sitten minkä tahansa brändin kynsilakkoja.

Kyllä itsekin välillä sudin muiden merkkien kynsilakkoja, syönhän joskus muutakin suklaata kuin Geishaa, mutta essie on täällä nro 1 ja se on tainnut vuosien saatossa täällä blogin puolella välittyä.

Täältä pääset lukemaan essie postauksia, jos jotain vaikka kiinnostaa.

Mitä essie sävyjä sitten käytän mieluiten? Aika vaihdellen, mutta ehkä se on sitten se klassinen punainen, joka vaihtaa sävyään kesällä oranssimpaan ja talvella viininpunaisempaan sävymaailmaan.

Pitkä matka on tultu ujosta kynsiä purevasta teinistä ja siitä, että kaikki muut sävyt tuntuivat räikeiltä paitsi väritön ja valkoinen kynsilakkasävy. Oli aika, kun ihailin ainoastaan ranskalaista manikyyriä.

Essie todellakin on yhtä värien ilotulitusta ja on tuonut runsain mitoin väriä omaan elämään. Ei ole asua, johon ei löytyisi essieltä sävy sävyyn kynsilakkaa. 🙂

Kynsilakkailetteko, onko antaa hyviä vinkkejä kynsilakkailuun ja mikä on lempibrändi siellä kynsilakkojen suhteen?

Pirteää ja iloista viikonloppua kaikille. <314 thoughts on “Essie 40 vuotta”

  • Hitsi löytyyköhän sellaista ollenkaan markkinoilta? Kunpa vielä tulisi, jotta astmaatikot voisi käyttää. Sydämellistä viikonloppua LauraKatarooma. <3

 • Mitä ihania värejä noissa kynsilakoissa! Käytän aina silloin tällöin kynsilakkaa ja silloin haluan mielelläni jonkin hiukan erikoisemman värin.

  • Niin kiva kuulla, erikoisia sävyjä löytyy essieltä paljon. <3 Ihanaa uutta viikkoa Kristiina. <3

  • Ihan samat lempimerkit täällä. Kiva kuulla, että tykkäät myös kynsilakkailla. Ihanaa uutta viikkoa Tarja. <3

 • Ihanat Essiet, ihan mun lempimerkki <3 pysyvät niin hyvin ja lakkaaminen on helppa laadukkaalla sudilla. Essiellä on aina paikka sydämessäni <3 Kivaa viikonloppua Tiia!

  • Kuin myös ja just se suti ja kaikki ja pysyvyys. Lemppari. Ihanaa uutta viikkoa. <3

 • Minulla on arki sen verran hektistä, että ei ole ainaa eikä kiinnostusta kynsien lakkaamiselle. Minusta tuntuu, että lakka kestää vain vähän aikaa ja heti saisi olla poistamassa. Parin lakkauskerran jälkeen kynnet ovat jotenkin kellastuneet. Siksi aina naturel. Kesäisin lakkailen varpaankynsiä.

  • Ymmärrän hyvin ja koen itsekin lakkaamisen työläänä. Kun katson telsua, silloin lakkailen kuin huomaatta. Pahinta on odottaa, että kynsilakka kuivuu. 🙂

   Lakatut varpaankynnet kyllä piristää kesällä.

   Kivaa uutta viikkoa Rva Kepponen. <3

 • Ihanat kuvat, ja visuaalisuutta leikittelyä sävyillä. Kun lähden reissuun, haluan ehdottomasti lakatut kynnet. Tosin, jos matka on pitkä, loppumatkan huitelen taas ilman lakkaa. Kun en kotona käytä kynsilakkaa, en osaa itse lakata kynsiäni, siksi joudun reissun venyessä poistamaan lakat tai käymään manikyyrissa.
  Hienoa uutta viikkoa Tiia <3

  • Kiitos Kirsti Kaija. <3

   Ihanaa kuulla ja lakatut kynnet tuovat sitten reissuun sitä extraa. 🙂

   Kivaa uutta viikkoa. <3

 • Essien lakat on kyllä niin sua. Mun mielestä sun sävy on just tuo paloauton punainen, klassinen ja upea, niin kuin sinäkin. Lakkailen enää varpaankynsiä, koska minulla on nyt jo puolivuotta ollut rakennekynnet. Varpaankynsissä on Isadoran lakat olleet hyviä.
  Kaunista sunnuntaita sinulle Tiia <3

  • Jetsulleen näin ihan kaikkeen. <3 Sun rakennekynnet on upeat.

   Ihanaa uutta viikkoa Outi. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud