Lainamekossa Koiramäen Pajutallilla

Lainamekossa Koiramäen Pajutallilla

Koska joulukalenterit ovat jo myynnissä, niin kyllä tässä tohtii ja kehtaa virittäytyä jo Halloween-ja syystunnelmiin. Sitä paitsi kurpitsat sun muut ovat aivan ihania.

Täällähän on kurpitsalattea ryystetty pari vuotta joka päivä ja olen kehittänyt itselleni itsepetollisen juonen Pumpkin Spice latten suhteen, sen ollen terveyttä edistävä juoma.

Nimittäin flunssat ovat vähentyneet minimiin siitä lähtien kun aloin ryystämään kurpitsalattea. Juu eikä mietitä muuta varovaisuutta tietenkään, minkä maailman tilanne on tuonut eteemme hygienian suhteen. Kohta kun kasvomaskeista sun muista mahdollisesti luovutaan, niin eiköhän ryöpsähdä kaikki maailman flunssat nokkaan siinä kohden.

Toistan itseäni, mutta tässä teille jälleen Pumpkin Spice latten mausteseoksen resepti.

Ystävän luona kyläillessä, ystävä ehdotti, että mennään piipahtamaan Koiramäen Pajutallilla ja minähän en ole paikan päällä ikinä aiemmin käynyt. Enpä arvannutkaan miten viehättävä paikka on kyseessä ja miten kauniin syksyisästi paikka oli laitettu.

Vaikka en nyt mikään Halloween-fani ole, en tosin myöskään inhoa kyseistä juhlaa ja on mielestäni toisaalta hauskaa, että aikuisetkin pukeutuu ja heittäytyy hassuttelemaan. Suhtaudun juhlaan varsin neutraalisti. Mutta sen pari kertaa, kun Halloweenia on pukeutuen juhlittu, niin onpahan ollut hauskaa.

Mutta kurpitsoista tykkään aivan valtavasti ja olisi ihana sisustaa oma piha ja ulko-oven edusta lukemattomilla kurpitsoilla. Mutta jotta saisi näin upean kurpitsamaiseman, niin lompakko tyhjenisi aika vauhdilla.

Pajutallissa mitä kurpitsoja katselin, hintalapuissa luki 12€ eli aika kallista. Mutta Koiramäen Pajutallilla myydään vaikka mitä muuta ihanaa ja voi käydä ihastelemassa lasten kanssa possuja ja pupuja. Koko miljöö on käymisen arvoinen ja seuraavaksi olisi ystävän ehdotuksesta kiva käydä vierailemassa Pajutallilla joulun aikaan.

Voi turhamaisuuden kauhistus, mutta kuvissa olen lainamekossa hörheltämässä Pajutallilla. Koska eihän sitä nyt samassa mekossa kuvissa voi olla, jotka ovat edellisessä postauksessa. 🙂

En vilpittömästi tiedä mistä tällainen ajatus kumpuaa tai miksi pitää ottaa mekkokuvia, mutta miksi ei. Mekot ovat ihania. Vaikka tällaiset kuvahommelit eivät ominta aluetta olekaan ja tunnen aina oloni hieman kiusaantuneeksi ja asennot aina samat ja tylsät. Mutta kyllä itse saan asuinspiraatiota muiden blogeista, joten kenties joku voi saada täältä mekkoinspiraatiota. Siis ehkä. 🙂

Tämä ystävän pellavamekko meinaan on todella ihana.

Jos haluatte syöksyä syystunnelmiin, hankkia kotiin erilaisia kurpitsoja ja muuta kivaa ja ottaa lapset mukaan, niin ei muuta kuin mars Koiramäen Pajutallille. Ihanaa, että on tällaisia paikkoja.

Onko Koiramäen Pajutalli tuttu paikka teille tai onko vinkata teidän lähellä vastaavia paikkoja tai mistä saisi loihdittua kotiin kurpitsoja hieman edullisemmin?

Sydämellistä syysviikkoa kaikille. <320 thoughts on “Lainamekossa Koiramäen Pajutallilla”

 • Taas aivan ihania kuvia syystunnelmista. Kurpitsat, sinä ja mekkosi ovat kauniita. Kurpitsat olivat tosiaan kalliita. Minä kasvatan itse kurpitsani, vaikka se vaatii paljon kastelua ja ravinteikkaan maan.

  • Oi miten ihanaa, omia kurpitsoja. Kiitos Marja ja aurinkoa viikkoosi. <3

 • Koiramäen pajutalli on tuttu paikka. Melkein vuosittain on tullut käytyä. Korona-aikaan heillä on saanut ostaa kahvia ja pulla ulkoa ja syödä ulkona, niin se on ollut kivasti vähän koronaturvallisempi vierailukohde.

  Meidän pojista Halloween oli pitkään vuoden toiseksi paras juhla ja se hävisi joululle ainoastaan siksi, että jouluna sai lahjoja 😀 Harmillisesti poikien kasvaessa innostus Halloweenin juhlintaan on laskenut pahasti. Just ehdottelin miehelle, että eikös kuitenkin pidetä Halloween bileet.

  • Ihana kuulla, että on tuttu. Todella kiva paikka meinaan.
   Teidän kannattaa pitää Halloween pirskeet. Olen huomannut kun vaan heittäytyy, niin hauskaa on meillä aikuisilla myös. 🙂

 • Kiva mekko tosiaan.

  Toin joskus takavuosina noita pikku koristekurpitsoja joskus Pariisista, kun en täältä löytänyt. Nyt taitaa niitäkin jo paremmin saada.

  • Suomi on kurpitsoissa ja halloweenin suhteen jäljessä, mutta hiljakseen. <3

   ihanaa uutta viikkoa Tuuli. <3

 • Ihania kuvia, ihana mekkonen, kauniit kurpitsat ja kaunein sinä <3 Tänä vuonna pitää kyllä muutama koristekurpitsa ostaa tänne meidänkin kotiin.
  Ihanaa loppuviikkoa Tiia <3

 • Oih, satumaisen kaunista ♫ Ja hei sinä ja sun ihana mekko, on kuin kauneimmasta sadusta ♥♥

  Kaunista keskiviikkoehtoota Sinulle Tiia ♥♥

  • Olet ihana, kiitos kovasti ystäväin ja aurinkoisia syyspäiviä. <3

 • Vauts, mikä nainen, ja mekkko ja puitteet. Mekko ei näytä lainatulta, vaan on kuin sinulle tehty. Ihana ystävä sinulla. Koiramäen Pajutalli on kyllä vierailemisen arvoinen paikka.

 • Oletpa hurmaava mekossasi, jollainen on minullakin. Taittelin sen jo kesävaatteisiin, mutta taidankin kaivaa sen esiin. Tosin minulla pääntie on aika avara viileisiin keleihin. Tosin kaulaanhan voisi kietaista kauniin huivin. Kiitos inspiraatiosta Tiia! Koiramäki on minulle tuntematon ja Halloweenin vieton jätän suosiolla muille. Nyt lähdenkin etsimään mekkoni ja mietin siihen. kivat viileän sään asusteet. 😉 Tuija

  • Oi ihana kuulla, että sieltä löytyy tämä kaunis mekko ja todella kaunis onkin. <3

   Ihanaa mekkoilua Tuija ja aurinkoisia syyspäiviä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud