Syyspäivä Porvoossa

Syyspäivä Porvoossa

Vuodenaikakuva. Väliä noin vuosi.

Hyvistä ystävistä jo vuodelta 1973, syyspäivästä, putoavista lehdistä, auringonpaisteesta, naurusta, syvällisistä jutuista, Sakuran susheista, Teehelmi kaakaoista, kahveista, tuulihattu, porkkana-ja suklaakakuista oli lauantaipäivä tehty.

Saatiin ystävän kanssa kanssa vuodenaika kuvakin otettua. Viime vuoden kuva on varmaankin otettu marraskuussa, sillä puunoksat ovat jo ihan rankoina. Perinne säilyy ja seuraavalla kerralla sitten taas talvikuvat. Ohessa niputettuna vuodenaikakollaasi. Hauska on näitä katsella ja naurettiin, että jos en enää asu tulevaisuudessa Porvoossa, niin sitten Porvoo-reissulle ja vielä rollaattorit mukana. Tätä vuodenaika pakkomiellekuvaamista ei voi enää jättää välistä

Miten siellä sujunut viikonloppu ja kuvaatteko samasta paikasta eri vuodenaikoihin?

Sydämellistä tulevaa uutta viikkoa kaikille. <314 thoughts on “Syyspäivä Porvoossa”

 • Ihanat ystävät ja vuodenaikakuvat. Me ei olla otettu vuodenaikakuvia, mutta aika usein tulee kyllä samasta kohdasta omaa tai Mian pihaa kuvat napsittua.
  Kaunista sunnuntaita sinulle Tiia <3

 • Aivan ihanat herkku- ja vuodenaikakuvat. Pitkäaikainen ystävyys on arvokas asia.

 • Kivoja kuvia ja herkullisia kakkuja 🙂
  Minulla on ollut hyvänä tarkoituksena kuvata lapsia kerran vuodessa ja pieninä kerran kuukaudessa samassa paikassa, mutta en saanut aikaiseksi. Samaan tyyliin piti kuvata kotikatua eri vuodenajoissa, mutta enpä saanut sitäkään aikaiseksi 😀 😀

  Kivaa uutta viikkoa!

  • Kuin myös, samoin mietin joskus ja en saanut aikaiseksi. Tämän vuodenaikakuvan saan aikaiseksi, koska ystävä on siinä niin hyvä sparraaja.

   kivaa viikkoa. <3

 • Ihanin aurinkoisia hymykuvia <3 Pihalta on tullut otettua monena kesänä tunnelmakuvia (ja muistiinkin), niitä on hauska katsella vuosien varrella, vaikka aina tulee erilainen kesäpiha ja -puutarha. Toivottavasti tulee nyt aurinkoinen syksy ja paljon mahdollisuutta tavata kavereita, merkit näyttävät ainakin suotuisilta <3

  • Eikö ja miten voi sama kohta muuttua vuodenaikojen mukaan. Aika karu on marraskuu, silloin ei ole niin nättiä ellei saada lunta jo maahan.

   Kivaa viikkoa. <3

 • Viikonloppu meni töissä, oli sellaista rämpimistä mitä aina loman jälkeen. Ennen töihin lähtöä mietin, että muistanko edes miten tehdä töitä, tuntui, että kaikki on unohtunut. Kun pääsin työpisteeseen, niin homma on niin selkärangassa, että lähti siitä sujumaan ihan kuin ei koskaan olisi ollutkaan pois. 😀 Jotenkin kamalaa tietyllä tapaa.

  Ihanaa viikkoa Tiia. <3

  • Sieltä se selkärangasta tulee vaikka sitä stressaakin.

   Kivaa tiistaita Jonna. <3

  • Kiitos kovasti Tuuli ja vielä ehtii ruskaa näkemään. <3 Ihanaa päivää. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud