Finlaysonin ja Prisman Arkismi-malliston Taimi-mekko ja ihanin Halloween-muki!

Finlaysonin ja Prisman Arkismi-malliston Taimi-mekko ja ihanin Halloween-muki!

Kaupallinen Instagram yhteistyö Finlayson ja Prisma

Finlaysonin ja Prisman Arkismi-malliston Taimi-mekko ja ihanin Halloween-muki!

Toteutin kaupallisen yhteistyön Instagramin puolella yhdessä Finlaysonin ja Prisman kanssa. Tykkään niin kovin koko mallistosta ja mekosta, että halusin vinkata mekosta ja Arkismi-mallistosta täällä blogin puolella. Mallistoon kuuluu mm. nämä ihanan värikkäät pooloneuleet.

Kaikki varmasti tietää, että rakastan mekkoja. Uskon, että nimenomaan mummini on toiminut esikuvana mekkojen kanssa. Mummi oli kotona aina kotimekoissa ja tämä Finlaysonin Arkismi-malliston Taimi-mekko muistuttaa hyvin paljon mummini yllä olleita mekkoa.

Ihanaa nostalgiaa ja mummi olisi taatusti rakastanut tätä mekkoa.


Jossain kohden se vaan syttyi se mekkorakkaus ja muutuin omaksi mummikseni, mikä on huippujuttu, sillä mummini oli ihan paras💖

Tämä upean värinen ja kauniin kuosin omaava mekko on Tiia Vanhatapion suunnittelema.

Arkismi-malliston vaatteet on suunniteltu ja tehty ahkeraan käyttöön.

Taimi-mekkoa saa jo Prisman ja Finlaysonin myymälöistä ja verkkokaupoista.

Mitäs tykkäätte, täällä rakastetaan ja niin rakasti meidän kisutkin.

Finlayson lanseerasi vaatemalliston ensimmäistä kertaa sitten 1970-luvun. Mallisto noudattaa Finlaysonin designfilosofiaa ja tuo pitkän linjan tekstiiliosaamisen kestäviin, ajattomiin ja miellyttäviin käyttövaatteisiin.

Prisman sivuilla lukee näin:

”Arkismi-malliston kotimekko edustaa kotimekon uutta tulemista. Finlayson on valmistanut kotimekkoja jo 1960–1970-luvun taitteessa, ja edelleen tänäkin päivänä se on käytännöllinen ja hurmaava arkivaate. Huolella hiotut yksityiskohdat luovat kokonaisuuden, jossa ei ole mitään liikaa eikä mitään liian vähän. Kotimaista, ajatonta designia ilmentävä mekko sopii kaikille vartalotyypeille. Siinä on matala kilpikonnakaulus, napitus sekä väljä, A-linjainen malli. Käytännöllisessä mekossa on luonnollisesti vyö sekä reilunkokoiset etutaskut. Mekon voi myös jättää rennosti auki ja yhdistää sen pariksi housut. Tuotteen sisältämä puuvilla on luomupuuvillaa.

Suunnittelija Aini Vaarin Taimi vuodelta 1961 on säilyttänyt vuodesta toiseen arkisen, sympaattisen loistonsa. Jo useita sukupolvia sykähdyttänyt Taimi tekee näyttävän sisääntulon vaatemallistoon skaalattuna uuteen kokoon sekä uudella ja raikkaalla värityksellä ja väritystavalla.

Suurin osa elämästämme on arkea. Hyvään arkeen kuuluu vaatteet, jotka tekevät siitä mahdollisimman miellyttävän. Kestävä design on kaikkien oikeus, siksi olemme panostaneet vaatemallistossamme kotimaiseen suunnitteluun, toiminnallisuuteen, vastuullisiin materiaaleihin ja tuotantoon sekä ajattomuuteen. Finlaysonin Arkismi x Tiia Vanhatapio -vaatemalliston on suunnitellut kansainvälisestikin menestynyt Tiia Vanhatapio. Hän on suunnittelija, joka ymmärtää arkea ja suunnittelee siksi vaatteita, jotka tekevät arjesta kauniimman ja toimivamman. Jos se on yksinkertaista, se on kaunista.”

Miten ihana rapiseva silkkipaperi tuli lähetyksen mukana. <3

Ehdoton lemppari ”Halloween-muki” on ziljoona vuotta sitten ostettu Disney Villains-muki, josta löytyy lukemattomat Disney ilkiöt. Mitä mainion muki Halloweeniksi.

Mekkokuvat nappasi perheen kuopus ja meillä oli taas niin hauskaa kuvia ottaessa. Tytär veistelee kaikkea hauskaa äidistään ja äiti rentoutuu. Eli voisi sanoa, ettei kyseessä ole mitkään lämpimät kehut, hih.

Miten siellä, tykkäättekö mekoista tai kotimekoista ja minkälaisia muistoja kotimekoista herää?

Sydämellistä uutta viikkoa kaikille. <37 thoughts on “Finlaysonin ja Prisman Arkismi-malliston Taimi-mekko ja ihanin Halloween-muki!”

 • Aivan ihana kotimekko tuo Taimi-mekko. Voisin käyttää sitä myös kodin ulkopuolella. Mummollani oli aina kotimekko päällä.

 • Siis aivan ihana mekko. Jotenkin näkisin tuon mekon myös itseni päällä, menisi kivasti myös töissä. Viimeisin viiden vuoden aikana olen minäkin hurahtanut oikein kunnolla mekkoihin ja vitsit miten ihania mekkoja nyt onkaan tarjolla.
  Hurjaa Halloweenia sinulle Tiia ihanuus <3

 • Ihania kuvia.
  Minun äitini ikäluokalla monilla oli tämäntapaisia kotimekkoja. Tosin silloin he kutsuivat niitä kotitakeiksi.
  Kännykkäaikana nuo taskut ovat tarpeen.
  Hyvää marraskuun alkua Tiia! <3

 • Ihan piti vain tätä tulla kommentoimaan, että jestas, kuinka ihana toi mekko on! Todella kaunis ja monikäyttöinen.

  Täällä on yksi laiskamato, joka ei saa itseään etäpäivien jälkeen koneen ääreen kirjoittamaan postauksia. On vain niin puhki, ettei jaksa mitään. Ehkä tämä taas joku päivä reipastuu.

  Ihanaa uutta viikkoa sinulle Tiia. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud