Saako jo jouluttaa?

Saako jo jouluttaa?

Kicks meikkijoulukalenteri ja The Body Shop joulukalenteri saatu pr-näytteenä

Saako jo jouluttaa? En ole ennen ollut mikään jouluihminen, mutta pikkuhiljaa joulu on sukeltanut omaan sydämeen. Mitä rankemmaksi ikääntyessä pimeys käy, sen enemmän haen marraskuun ja talven pimeyteen voimaa jouluvaloista ja kynttilöistä ja joulun pirteästä tunnelmasta.

Toki oli aika aikaista bongata ensimmäisiä joulukalentereita jo elokuussa, mutta marraskuussa saa jo joulu lempeästi hivuttautua verkkokalvoille. Teineille suklaakalenterit ostan marraskuun lopussa ja hyvin ehtii. Lisäksi jaetaan näiden kosmetiikkakalentereiden luukut kristillisesti kolmeen pekkaan.

Kolmena vuonna olen hankkinut Disneyn joulumukin shopDisney:ltä Mukin täytyy olla just eikä melkein omaan makuun ja tosiaan monena vuotena ei ole ilmestynyt juuri ihan sellaista joulumukia mistä kovin tykkään, niin on saanut olla. Mutta tämän vuoden joulumuki on ihanan vintage-henkinen ja lisäpisteitä saa karkkikeppikahva.

Kivoja ovat myös erilaiset joulukalenterit, erityisesti ne, joiden sisältä tulee tuotteita, joille on käyttöä. Kicksin oma joulukalenteri on tänä vuonna erityisen muikea. Tai oikeastaan näitä on kaksi, meikki-ja ihonhoitokalenterit. Tässä saamassani meikkikalenterissa on hurjan kiva sisältö: essie, Laura Mercier, Urban Decay, Smashbox, Bare Minerals, Atelier Rouge mm. ovat edustettuina ja lisäksi Kicksin oman ylellisen brändin Beauty Actin tuotteita ja meikkisiveltimiä. Eli jos on tarvetta erilaisille meikeille tai ihonhoitotuotteille, niin laadukkaista kosmetiikkakalentereissa hinta-ja laatusuhde on erinomainen.

Toinen suosikki on The Body Shopin joulukalenteri, josta kaikki tuotteet tulee käyttöön ja jonka tuotteista ”tapellaan” teinien kanssa. 🤩

Jännät ajat tulee jouluna, sillä meidän Rommipommi on aikamoinen häirikkö. Oheisessa kuvassa ajetaan Geisha konvehtipaperia takaa. Luulen, että joulukuuset tulevat saamaan kovaa kyytiä. Rommi on kissa, joka on kaikessa mukana. Hiekkalaatikkoa on vaikea siivota, koska Rommi hyppää hiekkalaatikkoon siivoamaan mukaan. Suihkun lastaa, jolla pyyhitään vedet lattialta, ”tapetaan” joka aamu. Kun lsuihkulasta vilahtaa, niin Rommi sivaltaa. Rommi erityisesti rakastaa kaikkea rapisevaa, joten joulukuusenkoristeiden rapisevat koristeet tulevat olemaan mennyttä.

Enkös ole varsin iso kissa jo?

Tässäpä vielä tämän ihanaisen mukin kääntöpuoli.

Tunnelmavalot tuikkii, kynttilöitä hieman polteltu, konvehteja syöty, kalenterit paikoillaan ja meillähän on kotona paljon punaisia väriläikkiä, joten voisi sanoa, että näillä eväillä marraskuu viuhahtaa vikkelään ja pian on jo joulukuu.

Tuntuuko teistä, että koko ajan on joulu ja koko ajan juhannus? Ajanpyörän tahti sen kun vaan kiihtyy. Lapsena tuntui, että kesät kestivät loputtomiin ja joulua joutui odottamaan ikuisuuden.

Miten siellä, jotain jo jouluisaa jo vai ei missään nimessä? Ehdottomasti kukin tavallaan, näissä hommissa kaikki on sallittua.

Sydämellistä ja tuikkivaa marraskuuta ja koitetaan jaksaa tässä pimeydessä. <39 thoughts on “Saako jo jouluttaa?”

 • Ei vielä ole mitään jouluista meillä ,ellei tuikkuja lasketa. Aika ihana on tuo joulumuki. Ettei Rommi vaan huiski hännällään sitä alas tuosta sohvatyynyltä. Ehkä teidän ei parane kaikkein hienoimpia kuusenkoristeita laittaa tänä vuonna, jos on pelkona että Rommi kiinnostuu niistä liian rajusti.
  Mukavaa marraskuun alkua sinulle<3

 • Tämä on ensimmäinen vuosi, jolloin olen visusti päättänyt hankkia joulukalenterin itselleni. Sen avulla lasken lomalle pääsyä 🙂 Jokainen saa aloittaa joulutuksen ihan silloin kuin haluaa. Kyllä täälläkin jo kynttilöitä poltellaan ja muutenkin olemme lisänneet kotiin valoja. Jos joulua viettäisin, niin ehkä en vielä tässä kuussa kuusta laittaisi pystyyn, mutta muuten on kiva ajoissa virittäytyä joulun tunnelmaan.
  Kaunista viikkoa sinulle Tiia <3

 • Vielä ei ole joulufiilistä, mutta kun kuukaudet ovat tänä vuonna menneet ohi entistäkin nopeammin, taitaa joulukin olla aivan tuossa tuokiossa. Omenaglögillä voisi aloitella fiilistelyä ja varsinaiset joulumaut maistella vasta joulukuussa.

 • Sain lahjaksi sellaisen jouluhärpättimen, missä pingviinit laskevat pyllymäkeä ja joululaulut raikaa. Sitä on jo yksi viikonloppu vingutettu joulukortteja tehdessä. Se oli sellainen esimaku joulusta, muuten jouluun meillä aletaan orientoitua vasta joulukuussa. Mutta jokainen saa aloittaa niin aikaisin kuin haluaa 🙂

 • Jos suloinen ja eläväinen Rommi olisi ihmislapsi, hänelle varmaan määrättäisiin adhd-lääkitys.
  Olen niin monta vuosikymmentä lasten vuoksi panostanut jouluun ja sen odotukseen, että nyt ei ole mitään kiirettä.
  Oikein hyvää viikon jatkoa sinulle!

 • Ihanaa, sieltä se joulu taas tulee.
  Jos muistat, mun viimevuotisen hehkutuksen kuusesta, joka täyttyy runsaasta koristelusta. Arvaat varmaan, että täällä on jouluihminen.
  Lauantaina bongasin ihania palloja marketissa ja mietin ostanko mun valtavaan pallomäärään muutaman lisää..
  Toistaiseksi hillitsin, mutta saa nähdä miten käy.
  Rakastan niitä vanhoja amerikkalaisia joululauluja. Kukaan ei meidän väestä niistä oikeen tykkää, mutta soittelen omaksi iloksi, leipomisen ohessa. Perinteinen jääpuikkoverho on jo kuistin ikkunassa. Portailla on lyhty, jossa jääkaru ja ledvalot.
  Meilläpäin on perhe, jonka talo valaistaan valtavalla määrällä jouluvaloja ja sitä käydään katsomassa. Ehkä siinä olis mulle vähän liikaakin, mutta jokainen tyylillään.
  Ihana joulumuki sulla.
  Rommi on ihana touhuaja. Saapa nähdä mitä teidä kuusi tulee vielä kokemaan.
  Mukavaa marraskuuta sinulle

 • Minusta kotona jo joulutella saa. Tosin minä en sitä kovin paljon harrasta. Pakasteeseen leivon ja laatikot teen itse ja pakastan nyt jo marraskuun puolella. Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

 • Ei ole vielä joulua esillä, jos kynttilöitä ei lasketa, mutta kohta varmaan pitää kaivaa valoja esille ja ensimmäisenä adventtina nousee tekokuusi olohuoneen nurkkaan. 😀

  Ihanaa viikkoa Tiia. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud