Musk by Alyssa Ashley 80-ja 90-tunnelmissa ja arvonta!

Musk by Alyssa Ashley 80-ja 90-tunnelmissa ja arvonta!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ ALYSSA ASHLEY

Alyssa Ashleyn Myski tuoksu on täydellinen tuoksu syyshyggeilyyn. Omissa tuoksumuistoissa Alyssa Ashleyn tuoksut vievät suoraan 80-ja 90-luvulle ja mieleen tulvii ihana muisto 80-luvulta, jolloin vietimme upean reissun isäni kanssa Lontoossa. Reissulta ostin Alyssan Myski tuoksun tai oliko se deodorantti ja tuoksuttelin vielä pitkään Suomeen palattuani tuota tuoksua. Muistan aina miten avasin korkin, suljin silmät ja palasin tuoksumuistojen kiidättämä takaisin lempikaupunkiini Lontooseen.

Luultavasti kaikki tunnistavat legendaariset Alyssa Ashleyn tuoksut?

Eli Alyssa Ashleyn tuoksut ja tuoksusarjan muut tuotteet ovat valloittaneet maailmaa jo vuosikymmenien ajan. Myski on lanseerattu jo vuonna 1969.

”Alyssa Ashley -tuoksutalon juuret juontavat 1960-luvulle ja pop-kulttuuriin. Tuoksut ovat nykyaikaisia klassikkoja, joissa on vain muutama korkealuokkainen raaka-aine vailla turhia lisäaineita. Pulloissa on edelleen klassinen ja tyylikäs 60-luvun henkinen muotoilu, joka on saanut inspiraatiota modernista taiteesta. ”

Aikoinaan kun tuli käytyä tanssilattioilla pyörimässä, tanssilattioilla pystyi aistimaan huumavaan myskin tuoksun Klassikko jo syntyessään ja erittäin tunnistettava tuoksu. Alyssa Ashleyn tuoksuja tuoksuttelemalla voi tehdä monia aikamatkoja nuoruuteen, avaan vain korkin, tuoksuttelen ja vaivun ihanan nostalgisiin muistoihin. Pari ystävääni vannoo Alyssa Ashleyn tuoksujen nimeen.

Mutta nytpä on uusi tuoksumuisto muisteltavana, sillä viikonlopun hotelliloma ja hotellihuoneen visuaalinen ilme oli kuin luotu Alyssa Ashleyn Myski-tuoksun ympärille. Huoneessa tuoksui myski, kutreilla hentona kuiskaili myski ja illalla vielä piipahdimme yökerhossa kuin nuoruudessa konsanaan ja tunnelma oli kuin nuoruuden tanssilattioilla, jolloin saattoi aistia monen yllä Alyssa Ashleyn Myski-tuoksun.

Musk by Alyssa Ashley 

Ensituoksussa Bergamotti

Sydäntuoksussa Ylang Ylang, ruusu, kurjenpolvikukka ja jasmiini

Lopputuoksussa Myski, tonkapapu, iiriksenkukka ja puiset nuotit.

Maailmalla Alyssa Ashleyn tuoksuja on monia erilaisia, mutta selvästi eniten suomalaisten sydämiin ovat sukeltaneet myski ja vanilja.

Myskin tuoksumaailma on kuin lämmin kesäilta, takkatulen lämpö, auringonlasku hiekkarannalla, lämmin pehmeä syleily, lempipuun halaus, shaalin alla kirjan luku, etelän porottava aurinko tai aikamatka omaan nuoruuteen 80-ja 90-luvulle. Ei olisi voinut olla täydellisempää tuoksua meidän 80-ja 90-luvun teemalla toteutettuun hotellilomaan.

Ilokseni saan arpoa kahdelle teistä täällä blogin puolella ja vielä kahdelle Instagramin puolella @koivusalo  Alyssa Ashley by Musk-lahjapakkaukset.

Palkinto:

Musk Eau de Toilette tuoksu-ja meikkipussi lahjapakkauksessa.

Kommenttikentässä olisi ihana kuulla teidän Alyssa Ashley muistoja tai ovatko Alyssa Ashleyn tuotteet teille tuttuja tai ylipäätään muistoja 80-ja 90-luvulta?

Tasapuolisesti kaikille onnea arvontaan ja muistakaa legendaariset Alyssa Ashley tuotteet ja ihan sieltä omasta isosta marketista löytyy. <337 thoughts on “Musk by Alyssa Ashley 80-ja 90-tunnelmissa ja arvonta!”

 • Tuttuja on, en tosin muista itse omistaneeni Alyssa Ashleyn tuoksuja 🙂

 • Ooh mitä tuoksumuistoja. En edes tiedä, että monta kymmentä pulloa tuota tuoksua tulikaan käytettyä. Silloin joskus pullo oli pyöreä ja korkissa oli tikku, jolla tuoksua sai levitettyä ranteisiin ja kaulalle 🙂
  Ihanaa alkavaa viikkoa sulle Tiia <3

 • Alissa Ashley tuoksut ovat tuttuja. Olen tuoksutellut kyseisen talon tuoksuja, mutten koskaan omistanut. Olisi kiva saada tuoksu, jotta odotusaikaan ja tulevaan vauva-aikaan liittyisi konkreettisesti tuoksu. <3

 • Minulle eivät ole tuttuja, enkä tiedä mille tuoksuvat joten olisi hyvä päästä testaamaan.

 • Niin tuttu tuoksu nuoruudesta. Silloin myskin tuoksu oli todella suosittu.

 • Muistaakseni ensimmäinen tuoksu jonka sain lahjaksi. Tuo aina mieleen koulun ”discot” ja ensimmäisen poikaystävän☺,

 • Ai että miten ihanaa. Tuo Ashleyn myski oli lempituoksuni yhdeksänkymmentäluvulla, ja olen kyllä varma, että se vetosi myös mieheeni =) Jokainen kerta kun lähdin juhliin tai tanssimaan sipaisin tuoksua iholle, ilman sitä ilta olisi tuntunut oudolta. Pullo oli silloin vähän erilainen, ei neliskanttinen, eikä spray. Hauskaa kuinka tuo tuoksu nousee heti mieleen. Kiitos Tiia tästä muistosta <3

  • Lämpimät onnittelut Birgitta, voitit itsellesi juuri Alyssa Ashley lahjapakkauksen. Laitatko sähköpostilla [email protected] osoitteeseen yhteystietosi ja gsm. numeron, niin saadaan paketti matkaan. 🙂

 • Voi kyllä muistan niin tuon myskin tuoksun nuoruudessa tuli ostettua paljon.

 • Bergamotti on minun tuoksuni. Olen käyttänyt tätä joskus 80-luvulla mutta jotenkin on unohtunut kun jatkuvasti tulee uusia tuoksuja.

 • Äidilleni menisi. Hän on kokenut elämässä paljon vastoinkäymisiä ja aina päässyt niistä eteenpäin, samalla tukenut meitä lapsiaan isojen asioiden äärellä. Hän on todella rakas. Hänen suosikkituoksunsa on juuri tuo mysli, olen useasti ostanut hänelle lahjaksi kyseistä deodoranttia.

 • Olin tuosta myskin tuoksusta lumoutunut, kun löysin tuotteet 90-luvulla. Tyttöjen kanssa puhuttiiin, että tätä tuoksua on kiva käyttää. Voisin käyttää edelleen. Peukut pystyyn, että voitto kolahtaisi!

 • Juu, on tuttuja hyvinkin. Ihania tuoksumuistoja herättää, joku laivaristeilykin muistuu mieleen 🙂
  Mukaan kivaan arvontaan.

 • Hei! Muistan kyllä myskin tuoksun, vaikka itselläni sitä ei koskaan ollut. Tuoksuttelin ystävälläni, jolla oli aina uutuudet ja muutenkin enemmän kaikkea. Mutta ihanaa muistella nuoruutta….

 • Eivät ole tuttuja tuotteita, enkä ole tuoksutellut niitä. Vanilja ja myski tuoksuina ovat kyllä ihania ja voisinpa hyvinkin niitä tuoksutella.

 • Lempituoksu lukioajoilta ja sen jälkeen. Nyt sain äidiltäni vuosien tauon jälkeen tuliaisiksi Myskin ja palasin muistoissa vuosia taaksepäin tuoksun välityksellä. Ihana, tuttu tuote

 • Hienoja kuvia on blogissasi aina. Alyssa Ashleyn tuoksuista minulla ei ole mitään hajua mutta arvonta palkinto olisi naisväelle mieleinen.

  • Onnea Petri ja voitit naisväelle juuri Alyssa Ashley lahjapakkauksen. Laitatko sähköpostilla [email protected] osoitteeseen yhteystietosi ja gsm. numeron, niin saadaan paketti matkaan. 🙂

 • Kiva arvonta. En ole ennen käyttänyt Alyssa Ashleyn tuotteita, mutta olen joskus nähnyt niitä kaupassa ja sun blogissa. Mitään muistoja ei ole 80- ja 90-luvulta, koska synnyin vasta 90-luvun puolivälissä. 😀

 • Kyllä on tuttu. Sain lahjaksi 80- luvulla alyssa ashleyn tuoksun.
  Arvontaan mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud