Nordic Bloom Lumo Vitality ja arvonta!

Nordic Bloom Lumo Vitality ja arvonta!

Pr-tilaisuus ja tuotteet sponsoroi Lumene

Ihanan Maarit Sopusointuja kanssa vietimme valoisan päivän Lumenen Nordic Bloom Valo Vitality-sarjan parissa. Sarja on suunnattu aikuisemmalle iholle, mutta sopii myös kuivaihoisille. Oma iho on rutikuiva ja tilaisuudessa annetun kasvohoidon jälkeen iho säteili vielä seuraavana aamuna. Kosteutus on ihonhoidossa kaiken A ja O ja se mikä saa iäkkäämmänkin ihon näyttämään pulleammalta, heleämmältä ja kauniimmalta.

”Täyteläiset koostumukset ravitsevat ja elvyttävät kuivaa, ikääntynyttä ihoa. Pohjoisten marjojen pre-retinoli ja pohjoista maitohorsmaa sisältävä elvyttävä yhdistelmä auttaa häivyttämään pitkälle edenneitä ikääntymisen merkkejä sekä silottamaan ja täyteläistämään ihoa ja palauttamaan sen luonnollisen hehkun.”

Ihastuttava Maarit Sopusointuja blogista.

Sarjaan kuuluu tällä hetkellä kolme tuotetta ja toivottavasti silmänympärysvoide tulee perästä.

Silottava & elvyttävä öljyseerumi 30ml

Silottava & elvyttävä öljyseerumi elvyttää välittömästi ikääntynyttä ja kuivaa ihoa ja auttaa häivyttämään edenneitä ikääntymisen merkkejä: ryppyjä, sameutta, kuivuutta ja täyteläisyyden vähentymistä. Hemmotteleva, pohjoisten marjojen pre-retinolia ja pohjoista maitohorsmaa sisältävä öljyseerumi hoitaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.

Silottava & elvyttävä päivävoide 50ml

Silottava & elvyttävä päivävoide ravitsee ikääntynyttä ja kuivaa ihoa koko päivän ja auttaa häivyttämään edenneitä ikääntymisen merkkejä: ryppyjä, sameutta, kuivuutta ja täyteläisyyden vähentymistä. Täyteläinen, pohjoisten marjojen pre-retinolia ja pohjoista maitohorsmaa sisältävä voide kosteuttaa tehokkaasti ja palauttaa ihon sileämmän, täyteläisemmän ja kimmoisan näköiseksi.

Silottava & elvyttävä yövoide 50ml

Silottava & elvyttävä yövoide ravitsee ikääntynyttä ja kuivaa ihoa yön aikana auttaen häivyttämään edenneitä ikääntymisen merkkejä: ryppyjä, sameutta, kuivuutta ja täyteläisyyden vähentymistä. Täyteläinen, pohjoisten marjojen pre-retinolia ja pohjoista maitohorsmaa sisältävä yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana saaden sen näyttämään uudistuneelta ja hehkuvalta aamulla.”

Maaritin kanssa jatkettiin vielä mukavaa päivää Fazer Cafen lohileivällä ja Geisha lattella.

Mutta nyt siihen arvontaan. Eli sain Lumenelta mahdollisuuden arpoa teille täällä blogin puolella kolmen tuotteen setin, jotta joku teistä pääsee myös testaamaan uutta kuivaihoisen ikääntyneen ihon sarjaa. Tässä sarjassa on niin mieletön tuoksukin, oi että mitä hemmottelua on luvassa.

Yksi arpa kaikille ja lisäarpa @koivusalo Instagram seuraajille. Instaan on tulossa huomenna vielä oma arvonta, joten voit kahden arvan lisäksi tuplata mahdollisuuden myös Instagramin puolella.

Tasapuolisesti kaikille onnea arvontaan ja kommenttikenttään olisi kiva saada kommentteja Lumenesta tai minkälainen iho sinulla on, onko joku ihopulma jonka parissa taistelet?

Sydämellistä talviviikkoa kaikille. <362 thoughts on “Nordic Bloom Lumo Vitality ja arvonta!”

 • Tykkään Lumenen voiteista. Käytän säännöllisesti Lumenen (Klassikko) kosteuttavaa päivävoidetta. Ihoni on kuiva ja tarvitsee hyvää hoitoa.

 • Iho on sekä kuiva että ikääntyvä niin nämähän olisi minulle ihan passelit.

 • Kiva että Lumenelta tulee vanhemmallekin iholle tarkoitettuja tuotteita:)

 • Ihotyyppini on iän myötä muuttunut. Ihoni on nykyään todella pintakuiva ja kaikki syväkosteuttavat tuotteet ovatkin tarpeellisia ihonhoidossa.
  Ihana päivä teillä on ollut Maaritin kanssa <3 Kaunista loppuviikkoa sulle Tiia <3

 • Oi mikä setti! Minulla on kuiva ja ikääntyväkin iho josta en aina pidä tarpeeksi huolta. Lumenen klassikkosarjan syväpuhdistava geeli on ihan ykköstuote puhdistukseen, ja olisi kiva päästä kokeilemaan näitäkin ♥️. Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

 • Lumenella on paljon hyviä tuotteita. Näin talven tullen kuiva ihoni tarvitsee extra paljon hoivaa ja öljyjä.
  Seuraan instassakin.

 • Mukana! Minulla on ikääntyvä, pintakuiva ja couperoottinen ongelmaiho. Maskien käyttö on huonontanut ihon kuntoa ja rypistänyt silmien alta ihon! Yleensä käytän luonnonkosmetiikkaa kun se on auttanut mutta myös Lumenea on käytössä nytkin.

 • Lumenea löytyi vielä jokunen vuosi lähi-Walgreensilta ja ostinkin kaikenlaista. Nyt ovat jonnekin kadonneet. Vuosien takaa muistelen edelleenkin kaiholla huulipunaa ja rajauskynää, jotka olivat sekä laadultaan että väriltään täysosuma. Suomessa käydessä aina jotain Lumenea matkaa mukana.

 • Jälleen kauniita kuvia, ja kiinnostavalta vaikuttavat tuotteet! Mukana arvonnassa ja seuraan myös instan puolella 🙂

 • Kyllä Lumenea löytyy. CC cream, ja Micellevesi tällä kertaa.
  Kuiva iho on.
  Mukana arvonnassa.

 • Ihana arvonta, tulisivat kyllä heti käyttöön. Tuotteiden ulkoasu on kyllä herkullisen värikäs.

 • Ihanat kuvat.
  Lumenen ihonhoitotuotteita olen jonkin verran käyttänyt siksikin, että niitä löytyy Prismasta, josta usein haemme ruuat.
  Suloista loppuviikkoa Tiia!

 • Sain päivävoiteesta näytteen ja olipa ihana. Juuri sopiva iholleni. Tätä lisää, joten mukana arvonnassa.

 • Olen todella kuiva ihoinen ihminen,olen käyttänyt Nivean tuotteita kasvoille.Lumenelta olen löytänyt hyviä meikkivoiteita iholleni.

  Mukana arvonnassa ja Instassakin seuraan sua.

 • Voi miten nautinnollinen aamupäivä meillä olikaan – ja niin ihanaa oli päästä tutustumaan näihin uutuuksiin. On hienoa, että Lumene teki meille hyvin aikuisille omat tuotteet. Oma suosikkini on tuo öljyseerumi, se on kertakaikkiaan pehmentävä ja silottaa silmin nähden.
  Kiitos Tiia niin kivasta seurasta ja mukavasta jutusteluhetkestä Fazulla <3

 • Omassa ihonhoidossani suurin haaste taitaa olla oma laiskuus ja silloin hyvät, laadukkaat ja ihanan tuoksuiset tuotteet onkin tosi tärkeitä – houkuttelevat hemmottelemaan ihoa! Iän karttuessa tuntuu, että nassukin harmaantuu hiusten kanssa kimpassa eli hohtoa ja hehkua täällä tarvittais!

 • Omassa ihonhoidossani suurin haaste taitaa olla oma laiskuus ja silloin hyvät, laadukkaat ja ihanan tuoksuiset tuotteet onkin tosi tärkeitä – houkuttelevat hemmottelemaan ihoa! Iän karttuessa tuntuu, että nassukin harmaantuu hiusten kanssa kimpassa eli hohtoa ja hehkua täällä tarvittais!

 • Lumene on kyllä aina turvallinen ja hyvä valinta kosmetiikalle.
  Oma ihoni on pintakuiva sekaiho.

 • Mukana ollaan, Lumenen tuotteet ovat aina hyviä ja laadukkaita. 🙂

 • Lumenen tuotteita olen käyttänyt vuosikymmeniä. Laatua kohtuulliseen hintaan. Tämä sarja kyllä varmasti sopisi kuivalle ikääntyneelle iholleni.

 • Lumenen tuotteet ovat käytössä ja ovat yhtä hyviä kuin kalliimmatkin merkit. Minun kuivalle iholleni ovat sopineet jo vuosikausia. Mukavaa pian alkavaa joulukuuta!

 • Ihana arvonta. Lumene päivittäisessä käytössä ja passaa hyvin omalle kuivalle iholle. Näitä en ole vielä päässyt testaamaan.

 • Pintakuiva, ikääntyvä iho. Erittäin herkkä, allerginen, lisäksi rosacea-taipumusta.
  Nuo kuulostavat ihan täydellisen hyviltä! Lumenea käytössä puhdistusaineina ja rasvoina.

 • Lumene on ollut luottotuotteeni jo kymmeniä vuosia. Useita kasvojen ja kehon hoitosarjoja tullut testattua ja käytettyä.
  Iho muuttunut vuosien aikana ja nyt ikääntynyt iho on kuiva, vaatii seerumeita ja kunnon voiteita

 • Kiitos kivasta arvonnasta. Antaisin nämä äidilleni joululahjaksi. Mukaan yhdellä arvalla. 🙂

 • Suomalaista hyvää kosmetiikkaa suomalaiselle naiselle.
  Mukana arvonnassa

 • Olisi kiva voittaa tämä, kun äitini käyttää Lumenen tuotteita ja saisi tämän joululahjaksi, jos voitan.

 • Tykkään monista Lumenen tuotteista, Ajaton-sarjan seerumi on ollut pitkään yksi suosikeista. Omassa ihossa alkaa näkyä selkeitä ikääntymisen merkkejä ja se on kuiva – ja tottakai tykkään arkisin käyttää meikkejä. Passelin ihovoiteen löytäminen onkin lähes lottovoitto 🙂

 • Käytän lumenen tuotteita ja ihoni on varsinkin talvisin kuiva. Ikääntyvän ihon tuotteet kiinnostaa kovasti.
  Mukana arvonnassa.

 • Mukana kivassa arvonnassa.
  Iho muuttuu ikäännyttäessä, hienoa että Lumenella on vanhemmallekin iholle kehitettyjä tuotteita.

  – Seijahannele

 • Lumenen tuotteita käytän aika säännöllisesti, ihonhoidossa olisi kyllä parantamisen varaa. Olisikin kiva lukea jossain vaiheessa, millaisia ihonhoitorutiineja sulla on- siis niitä, joita jaksaisi ylläpitää. Lähinnä pyrin huolehtimaan kosteuttamisesta, jne. Pidän mm. Lumenen Arctic Spa-tuotteista. Omat iho-ongelmani liittyvät pigmenttiläiskiin, jotka tietysti talvella vaalenevat, mutta tuntuvat rasittavilta. Lumenelle toive: enemmän tuotteita, joissa aurinkosuoja on huomioitu ja ehkä hieman korkeammillakin prosenteilla. (mukana arvonnassa :-))

  • Kiitos Petra loistavasta aihe vinkistä. Täällä rutikuiva iho ja hormoninäppyjä. Nyt on kaikki arsenaalit käytössä eli sarjan alle tulee vielä kauneusvesi, Lähde sarjan oil cocktail. 💙

   Tämä uusi sarja on kyllä unelma kuivalle iholle.

   Sydämellistä viikonloppua sinulle.

 • Voi miten mun iho sattuukin olemaan ikääntynyt ja kuiva eli täydellinen kombo olisi mulle <3 Seuraan sinua myös Instassa. Ihanaa joulun odotusta 🙂

 • Kiinnostava uutuus! Lumenen tuotteet ovat olleet hetken tauolla ja kiva olisi testata näitä uutuuksia

 • Lumenen ihonhoitotuotteet ovat monipuolisia. Meidän perheessä niitä käyttää naiset kolmessa eri sukupolvessa! Meillä kaikilla on kuiva silkkipaperi-iho, joten palkinto sopisi hyvin jaettavaksi äitini ja mummuni kanssa❤️

 • Lumenella on monia hyviä kasvorasvoja ja jotkin lempparit ovat hyvinkin edullisia. Näin talvella ihoni on todella pintakuiva. Seuraan myös Instassa (@kissan_kynnet).

 • Olen aina tykännyt Lumenen tuotteista. Löydän jopa heidän valikoimistaan meikkivoiteen todella vaalealle iholleni. Nyt talvella etenkin kamppailen ihon pintakuivuuden kanssa.

 • Mukana arvonnassa, kahdella mahdollisuudella, seuraan myös instan puolella. Ihonhoito on ollut näihin vuosiin asti melkoisen helppoa, mutta kun 50 vuotta tuli täyteen niin kyllä ihonhoitorutiinien puute alkaa valitettavasti näkyä kasvoissa ja vielä enemmän kaulalla. Eli tehokas ryppyvoide hakusessa….

 • Mukava kahdella arvalla!
  Lumenen tuotteita tulee käyteltyä aina silloin tällöin. Aiemmin käytin rutikuivaan talvi-ihooni Lumenen SOS-voidetta, mutta sen koostumukseen tuli joku muutos. Sitä olen jäänyt kaipaamaan.

 • Ihanan väriset purnukat, tulee hyvä mieli jo pelkästään näiden näkemisestä. Itselläni on erittäin kuiva iho, Lumene klassikko voiteita olen testannut ja hyväksi havainnut mutta nyt olisi mukava päästä kokeilemaan muitakin Lumenen tuotteita.

 • Lumenen yö ja päivävoide ollut käytössä kauan, miellyttävät tuotteet. Olis kiva kokeilla

 • Lumenea tulee kyllä käytettyä muuten mutta itse voiteet on kyllä jääneet jostain syytä vähemmälle käytölle.

 • Ihanan näköisiä tuotteita! Kuiva iho kyllä kaipaisi uutta päivitystä tuotteisiin 🙂

 • Lumenelta on montakin tuotetta vakkarikäytössä. Mukaan arvontaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud