Vähän asukuvia ja tarjousvinkkejä!

Vähän asukuvia ja tarjousvinkkejä!

Neuleet yhteistyössä Chiquellen kanssa.

Vähän asukuvia ja tarjousvinkkejä. Nyt tulee monta kuvaa meikäläisestä, mikä on vallan kauhiaa. Mutta minkäs teet, kun on yhteistyö näistä neljästä neuleesta, niin parempi se on kuvia päällä ottaa kuin hengarilla. 🙂

Kyseessä on Insta-yhteistyö, mutta ajattelin vinkata tästä superalesta myös täällä blogin puolella. En ole ostanut Black Fridaysta mitään, mutta jos teillä on tarvetta jollekin tai vaikkapa pehmeille neuleille, niin silloin kannattaa lyödä kiinni.

Chiquellella on 40% alennus ihan kaikesta koodilla: BLACK40. Eli jos jotakuta nämä neuleet innostaa, niin kannattaa hyökätä näiden linkkien kautta kurkkimaan:

Vihreä pooloneule

Beige klassinen neule

Harmaa klassinen neule

Ja niin harmi, mutta mustavalkoinen peuraneule on myyty loppuun. Enkä ihmettele, koska on niin mojovat alet.

Koko Chiquellen valikoiman löydät täältä.

Kuten kerroin, en ole sortunut Black Friday alennuksiin ja toivoisin, että Black Friday olisi vain sen yhden päivän, eikä viikkoja, kuten nyt näyttää asiat muuttuneen. Sähköposti täyttyy monista mainoksista ja ei enää pysy kärryillä, jos joku on hyvä tarjous tai jos jollekin olisi aidosti tarvetta. Mutta varmasti joululahjoihin kannattaa Black Fridayna iskeä kiinni. Tai jos jollekin tosiaan on tarvetta.

Oma suosikkini on tämä vihreä pirteä pooloneule, joka on livenä huomattavasti kirkkaampi kuin kuvassa. Talven pirtsakoin neule ehdottomasti.

Harmaalle ja beigelle neuleelle oli täällä tarvetta ja niitä on kiva yhdistää mm. pliseerattuihin mekkoihin tai farkkuihin.

Tämä peuraneule on aivan ihana jouluneule, harmillista, että on ollut niin suosittu, että on loppuunmyyty

Oranssi pipo on Myssyfarmin ja Violetin pipon hankin täksi talveksi Other Storiesista ja on ekologisesta mohairista valmistettu. Myssyfarmin pipot taas ovat aivan fantastisia ja koko tarina pipojen takana hieno. Kannattaa mennä kurkkimaan, jos Myssyfarmi ei ole aiemmin tuttu.

Karvakaulurin hankin KappAhlin alesta viime talvena. Oli 70% alennus ja siitä vielä puolet alennusta. Tykkään erityisesti vaateostosten suhteen tehdä löytöjä eli nuuskamuikkuilla ne parhaat alennukset. Kauluri sopii mielestäni ihanasti Myssyfarmin pipon kanssa.

Katsoin muuten, että Myssyfarmilta löytyy myös aivan ihana lila pipo ja sitten taas tuo Other Storiesin pipo on nyt alennuksessa 31€.

Jos olette talvikenkuleita vailla, niin Pomarilta löytyy todella lämpimiä ja mukavia kenkiä myös Black Friday alella. Saana huopakengät ovat lämpimimmät mitä tiedän. Olen niillä pärjännyt viime talven paukkupakkasilla Porvoon kävelykaduilla. Ystävän varpaita paleli, täällä ei palellut. Kyseiset huopakengät olen saanut Pomarilta pari vuotta sitten.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli teille hyötyä ja iloa. 🙂

Lämpöisen kutkuttavaa viikonloppua kaikille. <3



8 thoughts on “Vähän asukuvia ja tarjousvinkkejä!”

  • Kyllä onkin kauniita neuleita ja asusteita. Minustakin tuo vihreä pooloneule on upea. Näytät siinä todella kauniilta. Luin juuri tänään, että Myssyfarmin naiset olivat päässeet Vogue-lehteen. Aivan mahtava uutinen 🙂

    Olen samoilla linjoilla kanssasi, BlackFriday saisi olla yhden päivän juttu.

    Ihanaa ja lämpöistä viikonloppua sinulle Tiia <3

    • Kiitos Birgitta kovasti ja se on oma suosikki, jotenkin niin kivan värikäs.

      Myssyfarmi Voguessa on jotain mieletöntä, ihanaa kuulla. <3

      Sydämellistä pakkasviikonloppua Birgitta. <3

  • Todella kauniita neuleita, ja kaikki sopii sinulle hyvin. Hienot vaateyhdistelmätkin. Leppoisaa viikonloppua sinulle.

  • Minä kotiuttaisin heti beigen neuleen ja nappaisimpa myös tuollaisen punaisen pipon.
    Niin ihanat kuvat sinusta Tiia <3 Kaunista viikonloppua ystis <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud