Paulig&Martat kokkikoulu: Dukkah-salaattia, Katsucurrya munakoisosta ja Clafoutis

Paulig&Martat kokkikoulu: Dukkah-salaattia, Katsucurrya munakoisosta ja Clafoutis

Osa kuiva-aineista saatu Paulig ja Santa Maria Finland

Sain ilon kokkailla jälleen Pauligin kokkikoulussa ja tällä kertaa mukana oli myös Martat. Sain kotiin etukäteen lähetyksen, joka sisälsi Santa Maria Finlandin mausteita, Pauligin kahvia ym.

Mutta kerrottakoon tähän heti se ihan paras juttu, tästä linkistä tekin pääsette mukaan kokkikouluun ja kokkailemaan samoja herkullisia ruokia.

Täällä tuli kokkaillessa älytön kiire vaikka tein jälkiruoan ennen kokkikoulua ja pastaa en ikinä ehtinyt tehdä, sillä piti lähteä lennossa työkeikalle Vantaalle. Eli mahtavaa tuossa tallenteessa on, että kokkaillessa voi painaa ”pausea” ja kokkailla omaan leppoisaan tahtiin.

Makaronilaatikkoarki tuli todellakin selätettyä ja hämmästeltyä, hei osaanko tehdä näin herkullista ja monimutkaista ruokaa. No ei monimutkaista loppupeleissä ollut laisinkaan, mutta kun kokkailee uusilla resepteillä ja ruoat, joita ei ole aiemmin tehnyt, niin aina on vähän jännää ja olo aavistuksen epävarma.

Voin sanoa, että kaikki onnistui aivan täydellisesti.

Alkuruoka Cacio e pepe

Hurmaavan pastareseptin löydät täältä tai osallistumalla kokkikouluun. 🙂 Lumo lifestyle on tehnyt myös kyseistä pastaa ja oli mukana menossa ja Tuulin postauksen löydät täältä.

Tätä en hitaana kokkina ehtinyt valmistamaan eli pasta on tarkoitus laittaa tulille tänä viikonloppuna.

Katsucurry munakoisosta ja Dukkah-salaatti nämä reseptit löytyvät taas oheisten linkkien takaa. Todella herkullista ja miten kaikki sopivat täydellisesti yhteen.

Clafoutis eli piimäpannari vadelmilla tai oikealta nimeltä ranskalainen uunivanukas on aivan superherkullinen ja helppo herkku tehdä, suuri suositus tälle jälkkärille tai herkkupalalle mihin hetkeen tahansa. Nautin illalla vielä kuumana vaniljajäden kanssa ja toimi.

Reseptin löydät täältä.

Onnekkaana olen useamman kerran saanut osallistua kokkikouluihin ja ollut kokkaillessa aivan hurmoksessa. Miten arkena sitä laahustaa tehden tuttua ja turvallista ja miten inspiroivaa on löytää omat taitonsa ja kokeilla rohkeasti erilaisia reseptejä.

Nyt vaan kaikki kokkailemaan Pauligin ja Marttojen resepteillä.

Oletteko olleet kokkauskursseilla ja mitä olette tykänneet? Tykkäättekö kokkailla rohkeasti erilaisia ruokia?

Herkullista viikonloppua kaikille ja tässä vielä uudestaan linkki Pauligin ja Marttojen kokkikouluun.

Ihanaa viikonloppua kaikille. <39 thoughts on “Paulig&Martat kokkikoulu: Dukkah-salaattia, Katsucurrya munakoisosta ja Clafoutis”

 • Kaikki ruuat kuulostaa ihanille. Joskus on kyllä ihan parasta toteuttaa ruuat toisten miettimillä jutuilla ja löytää uutta inspiraatiota. Pitää palata tänne siis uudelleen oikein ajan kanssa. Ihanaa viikonloppua ❤️

 • Voi valtava, miten upeita ja värikkäitä kuvia! Aion ehdottomasti piipahtaa uudelleen resepteissä ja kokeilla ainakin jotain näistä.

  Minna

 • No, olipas kerrassaan hyvännäköisiä ruokia, ja maku on varmasti taivaallinen. Taidan kokeilla kokkikoulua huomenna. Tänään pitää mennä ostamaan ainekset. Ruoka oli kaiketi pohjois-afrikkalaista ja Lähi-Idän ruokaa. Tykkään munakoisosta erittäin paljon.

 • En ole kokkikouluillut sitten teinivuosien, mutta olen kyllä katsellut paljon ruoan teko videoita tubesta. Sinun tekemät ruoat näyttävät niin hyviltä, nam!
  Ihanaa ja herkkuisaa viikonloppua sinulle Tiia <3

 • Ihanan värikkäitä kuvia. Kiitos vinkeistä.
  Aion kokeilla reseptejä kun saan kokkaamista harjoittelevan hiihtolomalaisen seurakseni.
  <3 Hyvää ystävänpäivää ja uutta viikkoa Tiia! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud