Hyvää ystävänpäivää 2022

Hyvää ystävänpäivää 2022

Disney kosmetiikka saatu pr-näytteinä

Halusin tulla toivottamaan rakkaudellista ystävänpäivää kaikille. Vaikka ystävänpäivä saattaa olla jenkki imelyys, niin aina on tilaa rakkaudelle, ystävyydelle ja sydämen muotoiselle suklaalle ja tietenkin Disney hömpötykselle.

Ystävyydestä ja siihen liittyvistä ajatuksista lukemattomien ihanien ystävien kuvien kera olen kirjoitellut aiemmin täällä ja tähän ei yksinkertaisesti ole hirveästi lisättävää. Ystävyys on perheen lisäksi elämän paras asia!

Sitten on elämässä ihania suloisia sivutuotteita, kuten Disneyn taika ja Disneyn ympärille kehitetyt monen monet söpöisät jutut. Sain Love Beautyltä ystävänpäiväyllärinä todella suloisia Disney juttuja kauneudenhoitoon ja jos jotakuta kiinnostaa, niin täältä löytyy monenmoista ihanaa Disney-kosmetiikkaa.

Mitä ystävyys sitten on? Ystävyys voi olla eri asioita eri ihmisille, mutta kenties itselle parasta ystävyydessä on, että joku haluaa vapaaehtoisesti viettää aikaa kanssani, on valinnut juuri minut ystäväksi ja minä hänet. Ystävä joka hyväksyy juuri sellaisena kuin olen, näkee minussa sen parhaimman ja minä hänessä. Nostattaa, tukee, naurattaa, saa olla täysin oma itsensä, hiljaa mykkänä tai puheliaana papukaijana, milloin mitenkin. Ystävä on siellä jossain ja tiedän sen vaikka olisikin välimatkaa tai taukoa, ystävyys ei tunne mustasukkaisuutta, ei omista, ei painosta, ei juonittele.

Mitä sinulle merkitsee ystävyys? Tarinoita ystävyydestä olisi mukavaa kuulla?

Sydämellistä ystävänpäivää kaikille ja kiitos, että olette siellä. <313 thoughts on “Hyvää ystävänpäivää 2022”

 • Hyvää ystävänpäivää Tiia 🙂 Toivottavasti tänä vuonna näkisimme ihan livenä jossain tapahtumassa.

 • Kerronko taas tarinan siitä miten meidän ystävyys alkoi? Sinä järjestit blogissasi arvonnan, jossa pääsi osallistumaan kauneusiltaan Kauniaisissa. Minä olin yksi voittajista ja ai että miten toisten bloggaajien näkeminen jännittikään. Sinä tulit hakemaan minut Kauniaisten juna-asemalta ja meillä synkkasi heti. Oli kun olisimme olleet ystäviä jo pidemmän aikaa. Siitä se ystävyys lähti ja olen niin hurjan onnellinen siitä, että saan olla ystäväsi. Olet ihanan aito ja arvostan sinua ihmisenä todella paljon.
  Rakkautta ja korillinen sydämiä sinulle Tiia <3 Hyvää ystävänpäivää <3

 • Ystävät ovat kuin lyhdyt polkumme varrella. Matka ei kyllä lyhene, mutta tie näyttää valoisammalta ♥

  Kaunista ystävänpäivän ehtoota Sinulle Tiia Ystäväin ♥ ♫ ♥

 • Ihanaa ystävänpäivän jatkoa ja vaikka koko viikkoa <3 Kivasti piristi viikon alkua ja eilistä maanantaita ystävänpäivätoivotukset, imelät sydämet ja muut krumeluurit – kyllä mun mielestä ystävyys ja rakkaus ansaitsevat yhden päivän kalenterista, jokainen voi tehdä siitä omannäköisensä! Meillä nautittiin sushia ja pikku kakkusia illalla työpäivän ja uimakoulun jälkeen, päivän mittaan tuli muistettua ystäviä viestein ja kuvaterveisin!

 • Suloista tuo sinun Disney-intohimosi. Onnellista ystävänpäivää sinulle!

  • Rehellisyyden nimissä Disney ei täytä mieltä, mutta kivan twistin elämälle välillä antaa, sellaisen sokerikuorrutuksen. <3 Sydämellistä tätä viikkoa Marja. <3

 • hei, myöhästynyt ystävänpäivä tervehdys sinulle, sinulla on tosi ihania kaikkia Disney juttuja, mistä saisi esim Disney mukeja ja postikortteja tai muuta paperituotteita, olisiko linkki vinkkiä? Terkuin korttihullu lol.

  • Hitsi en oikein osaa vastata mistä kortteja saa. Mukeja myy Shop Disney. Uk, ja Emp.fi löytyy jotain. Unohtamatta Toria ja Huutonettiä.

   Kiitos Sari ja sydämellistä ystävänpäivää. ❤️😘❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud