Pääsiäinen paljukamujen kanssa ja mitkä herkut!

Pääsiäinen paljukamujen kanssa ja mitkä herkut!

Aijai, olipahan ihana pääsiäinen, joka kulminoitui ystävien luona paljuiluun ja herkutteluun. Vietnamilaiset kevätkääryleet, appelsiinikana ja mango-pannacotta veivät kielen mennessään. Puhumattakaan, että ystävä oli tehnyt kaikkien aikojen lempparikakkua Svinhufvudin kakkua, joka oli täydellistä ja sain kakkusta vielä kotiinviemiseksi. Kevätkääryleissä ja kakussa ollut kauhea homma!

Heh ystävä sai herkullisella ruoalla anteeksi sen, että ruiskautti paljussa letkulla kylmää vettä meikäläisen selkään ja saimmehan polskia ruusuntuoksuisessa vedessä.

Kyllä vaan on piristänyt, kun koronellit on juuri sairastettu ja on saanut nähdä pitkäaikaisia rakkaita ystäviä ja vielä näin mojovien herkkupatojen äärellä.

Oletteko tehneet itse vietnamilaisia kevätkääryleitä tai Svinhufvudin kakkua?

Sydämellistä tulevaa uutta viikkoa kaikille. <310 thoughts on “Pääsiäinen paljukamujen kanssa ja mitkä herkut!”

 • Eipä ole kumpaakaan tullut itse tehtyä. Kevätkääryleitä kyllä voisin vaikka heti mussutella menemään. Minun on kyllä pakko jossain joskus päästä testaamaan paljua. En siis vieläkään ole käynyt paljuilemassa. Olette kummatkin niin kauniina kuvissa, ihanat ystävykset. Mukavan leppoista sunnuntaita sinulle Tiia <3

  • Sun on niin pakko päästä paljuun. Paljussa on ihana höpötellä ja maailma pysähtyy ja hups, ollaan vietetty 5t paljussa.

   Ihanaa uutta viikkoa Outi. <3

 • Olen tehnyt noita kääryleitä monin täyttein. Ovat muuten vaikeatekoisia ja aikaa vieviä. Oi, mitkä herkut teillä oli!

  • Olet niin taitava kokki Marja. Mahtavaa, että ovat tuttuja kääryleitä. Ihanaa uutta viikkoa sinulle. <3

 • En ole kyllä tehnyt itse kumpaakaan. Kääryleet ainakin ovat varmasti vieneet aikaa tehdä.

  Ihanaa viikkoa Tiia. <3

  • Juu, ymmärtääkseni pari tuntia kääryleiden tekoon oli mennyt aikaa.

   Ihanaa viikkoa Jonna. <3

 • Kumpaakaan en ole tehnyt ja täytyy myöntää, että ihanilta nuo herkut näyttävät. Koirakuvassa olette kuin siskoksia samantyyppisissä mekoissa. Muutenkin kivoja kuvia.

  Ihanaa uutta viikkoa sinulle Tiia! <3

 • Olemme muutaman kerran tehneet noita kääryleitä, mutta itse kutsun riisipaperiin tehtyjä kääröjä kesäkääryleiksi. Kumpaakin nimeämistapaa olen nähnyt käytettävän. Ovat mielestäni herkullisempia kuin taikinaan käärityt kevätkääryleet.
  Jotta niistä ei tulisi liian työläitä, olemme laittaneet täytteet, riisipaperit ja kulhollisen lämmintä vettä tarjolle ja jokainen voi kääriä oman käärönsä. Näin olen syönyt niitä Vietnamissakin ja mikä parasta, nirsoilijat voivat valita omat täytteensä kääröön.

 • Ihania kuvia! Teillä on selvästikin ollut kiva ja herkullinen tapaaminen.

  Olen tehnyt kevätkääryleitä muutaman kerran. Entinen ruoka-alan ammattilainen pikkuserkkuni on opettanut minulle niiden teon. Suurin vaivahan niissä on aineksien pilkkominen. Svinhufvudin kakku on aina tullut meille kaupan tiskistä.

 • On teillä ollut hauskat kyläilyt, ihania hyvän mielen kuvia!
  Olen tehnyt kääryleitä pari kertaa ja nytkin on riisipaperia kaapissa odottamassa inspiraatiota. Ne hoituvat yllättävän helposti loppujen lopuksi. Ja noi kastikkeet on aivan ihania!
  Aurinkoista viikkoa Tiia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud