Taimi on nyt Armas!

Taimi on nyt Armas!

Armas saatu ja Taimi kaupallinen Instagram yhteistyö

Ehkä joku muistaa ihastuttavan Taimi-mekon täällä blogissa tai Instan puolella. Finlaysonin ja Prisman Arkismi-malliston Taimi-mekon pinkinpunainen herkullinen kuosi ja malli sukelsi suoraan sydämeen.

”Arkismi-malliston kotimekko edustaa kotimekon uutta tulemista. Finlayson on valmistanut kotimekkoja jo 1960–1970-luvun taitteessa, ja edelleen tänäkin päivänä se on käytännöllinen ja hurmaava arkivaate. Huolella hiotut yksityiskohdat luovat kokonaisuuden, jossa ei ole mitään liikaa eikä mitään liian vähän. Kotimaista, ajatonta designia ilmentävä mekko sopii kaikille vartalotyypeille. Siinä on matala kilpikonnakaulus, napitus sekä väljä, A-linjainen malli. Käytännöllisessä mekossa on luonnollisesti vyö sekä reilunkokoiset etutaskut. Mekon voi myös jättää rennosti auki ja yhdistää sen pariksi housut. Tuotteen sisältämä puuvilla on luomupuuvillaa.”

Suunnittelija Aini Vaarin Taimi vuodelta 1961 on säilyttänyt vuodesta toiseen arkisen, sympaattisen loistonsa. Jo useita sukupolvia sykähdyttänyt Taimi tekee näyttävän sisääntulon vaatemallistoon skaalattuna uuteen kokoon sekä uudella ja raikkaalla värityksellä ja väritystavalla.

Muina maireina tässä nautitaan auringosta, sillä ihana Arkismi-kotimekko on saanut keväisen kuosin. Kuosi muuten toimii aivan ihanasti myös syksyllä.

Arkismi-mekko on nyt Armas.
Suunnittelija Eve Hamarin penkeistä villiintyneen keväisen kukkaisa Armas-kuosi kätkee sisälleen 55% pellavaa ja ympäristöystävällisempää viskoosia🏵️

Kumpi kuosi on teistä kivempi?

Sydämellistä toukokuun alkua kaikille. <36 thoughts on “Taimi on nyt Armas!”

 • Minä tykkään tuosta arkismi mekosta, ihana kuosi ja väri. Ja niin keväinen. Olet luonteva malli.

 • Minusta pinkki on värinä niin ihana, että ei ole sen voittanutta kuosia kotimekolle.

  Minullakin on pari kotimekkoa. Minusta kotimekon pitää ehdottomasti olla paksuhkoa, mutta joustavaa trikoota. Siksi kaapistani puuttuu vielä nämä uuden tulemisen kotimekot kokonaan.

 • Molemmat ovat valloittavia, mutta ehkä tuo pinkki olisi enemmän omaan makuun!
  Sulle sopii toki molemmat <3

 • En kyllä osaa valita lempparia, kummatkin aivan ihania. Viime vuosina musta on kuoriutunut oikea mekkonainen. Hauskaa, koska koko nuoruusiän olin aikamoinen poikatyttö, aina farkut tai verkkarit jaloissa 🙂 Edelleen olen lenkkari/tennarityttö, niistä en taida luopua koskaan 🙂
  Ihanat mekot, ihana sinä <3

 • Mulla oli tosta taimikuosista joskus aivan ihana musta-valkoinen olalle menevä iso kassi. Käytin sitä paljon mm. rantakassina. Mutta sitten muutossa se katosi jonnekin. 🙁 Vieläkin ikävä kyseistä laukkua, sillä se kesti pesua ja ajattelin, että se on minulla ikuisesti. Joten tykkään kuosista paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud