Kaksi mahtavaa leffavinkkiä, Downton Abbey ja Everything everywhere all at once. Pieleen menneet otokset!

Kaksi mahtavaa leffavinkkiä, Downton Abbey ja Everything everywhere all at once. Pieleen menneet otokset!

Downton Abbey kutsuvierastilaisuus

Tässäpä rakas tätini avecina vuonna 2019 ja vuonna 2022 ja kyseessä elävät kuvat eli Downton Abbey leffat. Luulen ettei Downton Abbey tarvitse juurikaan mainontaa osakseen, sillä kaikki Downton Abbey sarjaa rakastavat mitä luultavammin menevät katsomaan elokuvan tai katsovat myöhemmin kotiteatterin kautta.

Mutta sanottakoon, että edellisen leffan parissa viihdyin ja aina on ilo palata Downton Abbey hahmojen pariin ja siihen tiettyyn tunnelmaan, mutta uuden leffan ääressä hykertelin ilosta ensiminuuteilta. Uusin Downton Abbey on silkkaa iloittelua, aivan ihana riemastuttava hömppä. Mikä nautinto oli katsella jotain näin huoletonta näinä aikoina.

Kuten näkyy, hyvä ja touhukas meininki ja niin se vaan aina menee, että lukemattomista kuvista aina korkeintaan yksi onnistuu. 🙂

Everything Everywhere All At Once, on elokuva, joka ei ehkä kolahda ihan kaikille ja jota ehkei moni mene katsomaan, jolle tämä voisi kuitenkin kolahtaa. Kriitikoiden ja katsojien ylistämä elokuva oli ylistysten arvoinen.

Kerron heti vuolain adjektiivein, että voisin nimetä tämän leffan vuoden parhaaksi elokuvaksi kertaheittämällä ja vuosi on vasta kohta puolillaan.

Kuvailin leffaa jo Instagramin puolella näin: Briljantti, timanttinen elokuva, jollaista ei ole koskaan aiemmin tehty. Itse ydintarina on toki kerrottu, mutta ei koskaan tällaisella tavalla.

Parisuhde, äidin ja tyttären suhde, rakkaus, elämään kyllästyminen, ja mitä jos näkisi omassa elämässä sen pienimmänkin hyvän, on pakattu erittäin hulluun, sekopäiseen, hauskaan ja koskettavaan kääreeseen, ettei koskaan aiemmin.

Vaikka olisit ennakkoluuloinen, kannattaa mennä katsomaan. Sali oli täynnä, enkä ihmettele.

Kuin jättituuletin olisi puhaltanut aivot läpi ja täytyi leffan jälkeen hetkeksi istua miettimään, mitä juuri näin ja koin.

Sitä paitsi, jos oikein miettii, meidän oma universumi ja maailma on ihmeellinen ja hullu, ihan yhtä lailla kuin mahdolliset rinnakkaisuniversumit.

Kyseessä ei ole scifi tai fantasialeffa vaikka onkin. Kyseessä on ennen kaikkea aivan järjettömän nokkela huumoripläjäys, jonka sisällä asuu opettavainen tarina, nähdä kaikki se hyvä, mitä ympärillä on, rakastaa ja tulla rakastetuksi ja hyvyys voittaa aina!

Hullaannuin tästä elokuvasta!

Aiotteko mennä katsomaan nämä leffat? Ruusuisaa viikkoa kaikille. <37 thoughts on “Kaksi mahtavaa leffavinkkiä, Downton Abbey ja Everything everywhere all at once. Pieleen menneet otokset!”

 • Ihania poseerauksia ja mitkä kaunottaret siellä menoissa!

  Täytyy kyllä saada kalenteriin joku ihana leffa- ja ravintola-ilta joko oman puolison tai ystävättären kanssa, niin hyviä leffoja pyörii nyt teattereissa. Ihanan aurinkoista loppuviikkoa ja toivottavasti lämpenevämpiä kelejä koko maahan : )

 • Oli ilo katsella kahta kaunista ja touhukasta naista näissä kuvissa. Koukutuin aikoinaan katsomaan Downton Abbeyta Netflixissä. Erittäin hyvä ajankuva ja sujuva juoni. Menen katsomaan elokuvan aivan varmasti.

 • Everything Everywhere All At Oncen voisin käydä Rachidin kanssa katsomassa. Nyt täytyy nolona myöntää, että en ole katsonut kuin yhden jakson Downton Abbeyta joskus vuonna nakki ja muusi. Minun äitini varmasti kyllä tykkäisi leffasta, koska tykkäsi tuosta ensimmäisestäkin.
  Leffailu on ihanaa ja kiva kun taas pääse teattereihin niistä nauttimaan. Mukavaa loppuviikkoa Tiiuli <3

 • Everything Everywhere All At Once on pakko nähdä pian! Itse näin viime viikolla kaksi kotimaista leffaa, jotka ovat tulossa teattereihin ensi syksynä. Etenkin toinen niistä jäi pyörimään mieleen päiväkausiksi. Huh! Vinkkaan sitten kun se on leffateattereissa. 🙂

 • Kiitoksia, pitää perehtyä näihin – ja jos vaikka saisi aikaan mennä todella pitkästä aikaa leffaan!

  Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud