Juhlaa ja mokkaa, lempeän samettista ja rohkeaa!

Juhlaa ja mokkaa, lempeän samettista ja rohkeaa!

Pr-tilaisuus ja postaus sisältää mainoslinkin

Perjantai oli silkkaa juhlaa ja mokkaa. Ihanan Peggyn, Peggyn pienestä punaisesta keittiöstä kanssa, vietimme huikean päivän Pauligin kutsumana. Paljon kahvia, Flow festivaalit, huikea vintage bussikyyti ja armotonta jorausta Paula Vesalan tahtiin.

Mansikkaista cold brew kahvidrinksua ja Santa Maria herkkuja.

Mitkä kakut ja hei kahvikupin mallinen kakku!

Pääsimme askartelemaan Flow Festivaaleja varten kutreillemme kukkahiuskoristeet.

”Vuosaaren kahvipaahtimo on Suomen ensimmäinen 100% hiilineutraali kahvipaahtimo.

Suomen suurimpana kahvitalona sekä kansainvälisenä yrityksenä Paulig on vastuullisuuden edelläkävijöitä. Vastuullisuusohjelman toteuttaminen etenee ja Paulig voi ylpeinä kertoa, että kahvipaahtimo Vuosaaressa toimii nyt 100% hiilineutraalisti. Siitä osoituksena Paulig on saaneet hiilineutraaliudesta kertovan CarbonNeutral® Building -sertifikaatin.”

Tunnelma katossa, sillä tämä meidän bussikuljetus Helsingin keskustasta Kattilahallille oli wow!

Pauligin oma kahvilounge festivaaleilla.

Ollako lempeä, samettinen vai rohkea, mikseipä ihan kaikkia.

Jaahas tällaisen salakuvan oli oma luuri ottanut hymykuvatoiminnolla, mutta tässä näkyy meidän fiilis.

Päivän kohokohta, uskomaton Paula Vesala.

Olipahan aikamoinen päivä. Kukat päätyivät kotona vielä maljakkoon ilahduttamaan.

Jos jotakuta muuten kiinnostaa tuo mekko mikä on päällä, tästä on tulossa ihan oma blogipostaus. Mutta kyseessä on Elloksen Maksimekko Elvira ja kaupallisessa instayhteistyössä Elloksen kanssa. Kokoja löytyy loistavasti vaikka Elloksen sivuilla hassusti sanotaan, että vain pari jäljellä, mikä tarkoittaa, että tietyssä koossa enää pari on jäljellä.

Ohessa yllä mekon mainoslinkki ja on antaa teille alekoodi ”TIIASUMMER22” ja koodilla saatte 33% alennuksen Elloksen omista täysihintaisista tuotteista ja 5% lisäalen aletuotteista. Koodi on voimassa 31.8. saakka.

Löytyykö Paula Vesala-faneja, maistuisiko mansikkainen cold brew kahvidrinkki?

Aurinkoisia päiviä kaikille. <36 thoughts on “Juhlaa ja mokkaa, lempeän samettista ja rohkeaa!”

 • Hieno kakku ja mikä kyyti, teillä näyttää olleen kivaa. Jos olisin ehtinyt mukaan, olisi mullakin ollut ekat festarit. Henkisesti olin mukana, kun myin sentään Vesalan esiintymiasuun kangasta, voin paljastaa, että sitä ei oltu keskiviikoiltapäivänä vielä aloitettulaan!

  • Olisi ollut niin ihanaa, jos olisit ollut mukana ja mehän ollaan Pauligin jutuissa oltu yhdessä kokkaamassa ja vaikka mitä. Oi miten jännä nippelitieto ja ihanaa, että teiltä hankittu kangas.

   Kivaa viikonloppua Tuuli. <3

 • Tuo teidän kyyti oli täydellinen. Pakko kyllä testata tuota Samettista makua! Minähän olen vähän nirso kahvien suhteen 🙂
  Kukkakoristeet, kaffet, musiikki ja seura ollut kyllä kohdillaan festareilla.
  Ihanaa viikkistä Tiia <3

  • Kyyti oli mieletön, koko päivä oli mieletön ja Peggy on niin ihana. Kannattaa maistaa ehdottomasti, oma suosikki on näistä kahveista Rohkea.

   Ihanaa sunnuntaita Outi. <3

 • Mansikka ja kahvi samassa kuulostaa vähintäänkin erikoiselta. 😀 Mä olen siitä erikoinen, että mä en ole ollut kenenkään fani sitten teini-iän. 😀 En oikeastaan seuraa ketään julkisuuden henkilöitä, niiden elämä ei vaan kiinnosta mua.

  Ihanaa tulevaa kesäviikkoa Tiia. <3

  • Tää onkin muuten hauska juttu, mikä nyt kuulostaa erikoiselta yhdistelmältä, voi 10v päästä olla ihan tavisjuttu. Jos ajattelee mitä kaikkea tänä päivänä nauttii ja mitä yhdistelmiä ei ollut olemassa, kun oltiin nuoria ja jos silloin ois joku sanonut, olisin ollut ihan hyi, että en ikinä syö enkä maista. Noh mutta, ei voi sanoa, ennen kuin on kokeillut. 🙂

   Viimeksi olen fanittanut Prinsessa Dianaa eli muotoilin kysymyksen hassusti eli luonnollisesti tarkoitin, onko muita jotka tykkää Vesalan musiikista. 🙂 Tosin fanittaminen ihan yhtä yes, fanikulttuuri on mielenkiintoinen ilmiö.

   Samoin sinne Jonna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud