Ihana Globe Hope mekko Weecosilta

Ihana Globe Hope mekko Weecosilta

Kaupallinen Instagram yhteistyö Weecos ja Globe Hope kanssa

Ekologisen ja eettisen designin kauppapaikasta löytyy myös varmasti monille tuttu Globe Hope. Globe Hopen ydin ” Globe Hope – Vahvasta kunnioituksesta planeettaamme & sen arvokkaita luonnonvaroja kohtaan.”

En olisi voinut kuvitella, että harmaa mekko voisi olla näin ihana ja miten taittaa siniharmaaseen. Lisäksi painava materiaali tekee sen, että mekko laskeutuu todella nätisti. Hauska yksityiskohta, tätä mekkoa voi pitää kummin päin vaan.

Haluatko v-aukon etu vai takapuolelle, molempi kiva.

Kolmisoppi mekko  on pikeekankaasta valmistettu mekko, rento ja helppokäyttöinen ja tämä klassinen malli sopii  niin metsään, puutarhajuhliin, töihin tai kaupungille. Tennarit, kumpparit tai korkkarit jalkaan, kaikki käy. Ja tämä mekko ei hiosta yllä. Matskuina  55% kierrätyspuuvillaa, 40% kierrätyspolyesteriä, 5% kierrätysviskoosia

Rakastan Globe Hopen kekseliäitä turvavyölaukkuja ja tämän säkenöivän punaisen laukun ostin viime talvena, enkä ole katunut. Laukku on näyttävä ja suoranainen tilaihme. Mahtuu iso lompsa, kampa ja huulipunat sun muut.

Nyt laukku sai koristeeksi Globe Hopen kissalaukkukorun. Kitty-laukkukoru on tehty ylijäämätekoturkiksesta. Kittyn nenä ja korvat ovat pyörän sisäkumia. Kitty passaa niin laukkuun tai avaimenperäksi. Kitty on selvästi meidän Miki Herra.

Löytyykö teiltä Globe Hopen tuotteita?

Kivoja mekkokelejä kaikille❤️



3 thoughts on “Ihana Globe Hope mekko Weecosilta”

  • Nyt on kyllä ollut todellinen mekkokesä. Minä olen ostanut ihan ennätysmäärän mekkoja. Sinun uusi mekkosi kotiutuisi tännekin ihan heti, on kyllä just täykkis. Jotenkin taas niin sun värinen ja juurikin siksi, että taittaa siniseen.
    Ihanaa iltaa ja alkavaa viikkoa sulle Tiia <3

    P.S. Huomenna mun blogissa rapsumehuohje 🙂

  • Kauniisti sopii sinulle tuo mekko. Raskas materiaali kertoo laadusta. Weecos on erittäin tuttu. Olen ostanut sieltä yhtä sun toista, ja olen itse elänyt ekologisesti ja eettisesti 36 vuotta, siitä pitäen kun ryhdyin kasvissyöjäksi. Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle! Toivotaan edelleen mekkokelejä.

    • Onpa kaunis mekko, mikä väri! Hyvä kauppa tuo weecos, ja Globe hope mielenkiintoinen merkki. Heidän tuotteet olleet kyllä aina kivannäköisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud