HONOR 70, uusi älypuhelin Honorilta mielettömällä kameralla!

HONOR 70, uusi älypuhelin Honorilta mielettömällä kameralla!

Kaupallinen yhteistyö Honor Suomi

Honor 70 testissä ja ihanan ystävän Maarit Sopusointuja blogin kanssa viime perjantaina HONOR 70 laneeraustilaisuudessa, jossa iltaa tähditti Isaac Sene. Tilaisuudessa pääsimme myös uusia kännyköitä hypistelemään ja meidän kaikkien somepersoonista oli tehty absraktit taideteokset, joista oli mahdollisuus tilata kännykkäkuoret juuri omaan puhelimeen. Mieletön ele Honorilta!

Ensin tärkeimmät, kuitenkin moni saattaa miettiä löytyykö Honorin puhelimista Googlen toiminnot eli kyllä Honorin älypuhelimista löytyy Google. Huawei myi Honorin muistaakseni 2020 eli kauppasodan aiheuttamat pakotteet eivät koske Honorin puhelimia ja Honor toimii täysin itsenäisenä yrityksenä.

Kuva lainattu Honor Suomi ja testissäni tämä kaunotar sävyssä hopea Crystal Silver ja muut sävyt Midnight Black ja vihreä Emerald Green.

Lisäksi HONOR 70 puhelimilla alkoi tänään kampanja, joka päättyy 11.9. eli ostaessasi uuden HONOR 70 puhelimen hintaan 549€ , saat kaupan päälle 199 euron Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeet. Tästä oli kiitolaukkaa teille vinkattava!

Eli jos olet uuden älypuhelimen tarpeessa tai miettinyt vaihtoa parempaan kännykkäkameraan, tämä teksti kannattaa lukea ja googlailla HONOR 70 älypuhelimesta vielä lisää infoa muilta sivuilta, laitan mukaan muutamia linkkejä.

Moni pidempään blogiani lukenut kenties muistaa, että olen ollut vannoutunut Huawei älylaitteiden käyttäjä ja Huawein lippulaivapuhelimet uskomattomine kameroineen ovat olleet jo vuosia käytössä. Aikoinaan valitsin kaikista puhelimista Huawein, sillä ios-maailmaan en ollut tottunut ja android puhelimista Huawein kamera vakuutti kaikkein eniten. Muistan tuon ostohetken hyvin ja miten myyjä myös suitsutti Huawein kameraa markkinoiden parhaimmaksi.

Huawein älypuhelimien kamerat ovat olleet vuosia markkinoiden parhaita, mutta Kiinan ja Amerikan kauppasodan vuoksi seuraamus Google toimintojen uupumisesta Huawein puhelimista, poisti Huawein puhelimet pääsääntöisesti ymmärtääkseni kaikkialta Euroopan markkinoilta.

Käytössäni on ollut Huawei Mate 40 Pro eli Suomessa joissain paikoissa ilmestynyt Mate versio Huawein lippulaivapuhelimesta. Kamera on ollut täydellinen ja olen rakastanut kyseistä älypuhelinta. Samaan syssyyn mainitsen vielä sen, että ihmiset tekevät näitä hommia ja mahdollisuus tutustua Huawein markkinointijohtajaan Elina Takalaan ympäröi Huawei laitteiden käytön hattaraisella pumpulipilvellä, sillä Elina on yksi sydämellisimmistä henkilöistä joita tiedän, rautainen ammattilainen suurella sydämellä. Yhteinen Huawein reissu Wieniin on jäänyt muistoissa yhdeksi ihan parhaimmista.

Joten koin, että elin ihan hengessä mukana surren, kun Google poistui Huawein puhelimista ja kävin isoa sisäistä mittelöä, mitä seuraavaksi, minkä kännykän hankin, kun Huawei Mate 40 Pro:sta aika jättää.

Ostin Samsungin uusimman puhelimen viime talvena, jonka palautin seuraavana päivänä. Kaikki hintavammat älypuhelimet tänä päivänä ovat kameroineen uskottomia vempeleitä, mutta en päässyt sinuiksi Samsungin kameran sävymaailmaan. Olen luonut itselleni omaan makuun passelit valokuvafiltterit ja kenties kuvani saattaa joku tunnistaa juuri tietyn sävymaailman kautta ja en saanut Samsungia ja filttereitä sopimaan keskenään yhteen.

Huawei Mate 40 Pro pelasti elämän, tosin ilman Googlea. Sain kloonattua kyllä puhelimen kaikki elintärkeät toiminnot ilman Googlea ja miltei kaikki sovellukset toimimaan, paitsi juuri kuvankäsittelyohjelmat ja HBO:n ja lisäksi en päässyt uusiin sovelluksiin kiinni klikkaamalla, koska polku vie aina Play kaupan kautta, jota Huaweissa ei ollut.

Olin täten kahden kännykän loukussa eli käytössäni on ollut myös Huawein viimeisin lippulaivan puhelin Huawei P 30 Pro Googlen toiminnoilla ja kävin tällä puhelimella aina käsittelemässä kuvat. Mies aina kysyi miten jaksan kahden kännykän kanssa puleerata ja aloin itse myös miettimään, että olisihan se aivan mahtavaa, jos yhdessä puhelimessa olisi kaikki.

Tästä päästään lyhyesti Honorin keväällä ilmestyneeseen lippulaivapuhelimeen Honor Magic 4 Pro puhelimeen, joka vastaa oikeastaan miltei kaikilla tavoilla käytössäni olevaa Huawei Mate 40 Pro puhelinta, mutta kyseistä Honorin lippulaivapuhelimesta löytyy se meille kaikille elintärkeä ja mieluisa Google.

Sydän läpätti innosta, että on mahdollisuus pysyä samanlaisessa android ympäristössä, eikä hypätä Samsungin ym. android puhelimen matkaan, jahka aika jättää Huawein puhelimesta. Innostuin Honorin magic 4 Pro puhelimesta niin paljon, että joka toinen päivä mietin, että nyt menen ja hankin kyseisen puhelimen, jotta käytössäni on markkinoiden paras android puhelin ja Googlen toiminnot.

Jos omaan makuuni markkinoiden paras kännykkä kiinnostaa kaikilla herkuilla, voitte käydä lukemassa Honorin Magic 4 Pro kännykästä täältä.

Mutta, jos olet tottunut puleeraamaan Huawein tai Honorin kännyköillä ja etsit keskihintaista puhelinta mielettömällä kameralla, kannattaa jatkaa lukemista, sillä soljuminen Huaweista Honoriin on täydellisen kivutonta ja ympäristö on tutun kodikas ja fantastinen siksi käyttää.

Olen nimittäin päässyt testaamaan HONOR 70 puhelinta ja sen kameraa ja olen ollut suorastaan ällistynyt, sillä olin hieman epäluuloinen voiko keskihintaisessa kännykässä oleva kamera olla yhtä hyvä kuin Huawei lippulaiva puhelimeni Mate versiossa.

Mutta voi kyllä voi, etenkin näin maallikon ja tavallisen kuluttajan silmin. Joissain tilanteissa Honorin kamera ottaa jopa parempia kuvia kuin Huawein tuhannen euron puhelimen kamera ja tästä meinasin suorastaan lentää peffalleni. Katsokaas hämärässä otetut kuvat alla ja jotka on otettu tavallista valokuva kameraa käyttäen, ei edes yötoiminnolla, joka antaa pidemmän valotusajan.

Ylempi HONOR 70 ja alempi Huawei Mate 40 Pro

Voisin tähän väliin todeta, että Instagram feedissä tämän HONOR 70 testijakson muutosta ei huomaa kuvien laadussa lainkaan vaan oikeastaan päinvastoin, kuvat ovat kirkkaampia, kun taas Huawein kamera ottaa lämpimämmän sävyisiä kuvia.

Ohessa kaikki tämän blogipostauksen alla olevat on otettu HONOR 70 kännykkäkameralla ja kuvia ei ole käsitelty lainkaan.

HONOR 70 puhelimen ollessa käytössä olen huomannut seuraavaa, kännykkä itsessään on mukavan kevyt ja erittäin sulavalinjainen ja tyylikäs, näyttäen kalliimmalta kuin onkaan. Kaarevat reunat jakavat mielipiteitä, itse rakastan juuri tätä sulavalinjaisuutta ja miten näytön kuvat hienovaraisesti, mutta lainkaan häiritsemättä lipuvat sivuille, kuin veden soljunta.

Suuren tarkkuuden kuvausta alla.

Näyttö on erittäin kirkas, mutta HONOR 70 puhelimessa on mieletön ja tärkeä ominaisuus, ettei näyttö rasita niin paljon silmiä ja tämän olen huomannut testijakson aikana. Yleensä laitan kännykän silmäystävälliselle tilalle ja illalla hämärrän vielä näytön, mutta nyt ei silmiä kivistä lainkaan, mikä on aivan mahtava lisäominaisuus.

Selfiekameran käyttäjille vielä vinkki eli peilikuva-toiminnon saa pois käytöstä ja kun kuvaat selfieitä tai videoita, tekstit näkyvät oikeinpäin ja tämä miellyttää omaa silmää kovasti. Etenkin kaupallisissa yhteistöissä ihan must, että teksti on oikeinpäin katsojille ja muutenkin katsojaystävällistä.

Selfiekameralla napattu kuva alla.

Itse pääkamera rakentuu Sonyn kennolle ja voin vaan todeta, kamera on aivan mieletön ja tekee tarkkaa, kirkasta ja puhdasta jälkeä ja myös hämärässä. Kamerasta löytyy yötoiminto, isoaukkokuvaus, jolla saa sumutettua kuvan taustaa ja tarkennettua yhteen kohteeseen. Muotokuvassa löytyy bokeh-toiminto, jota rakastan, sillä antaa muotokuvaukselle erityistä muotokuvauksellista tunnelmaa, sumuttaen taustan.

Muotokuvaus toiminnolla otettu kuva alla, ilman bokeh sumutusta.

Lisäksi löytyy ”kuvaa hymy” automaattitoiminto, jolloin kamera napsii automaattisesti kuvia, kun laitat hymyillen, mikä on fantastinen toiminto räpsiä kuvia luontevasti eri tilanteista, miettimättä itse kameraa lainkaan. Lisätoiminnoista löytyy Pro kamera hifistelyyn, hidastus, panoraama, kohdennus, suuri tarkkuus ja supermakro. Selfiekamera on aivan yhtä loistava omaan silmään kuin pääkamera. Automaattitarkennin taikoo upeita makrokuvia. Lisäksi tarina ominaisuus, jolla saat erilaisia tarroja kuviesi tarinointiin ja monia muita kivoja hifistely ominaisuuksia.

Yllärinä löytyy monivideo ominaisuus, voit kuvata itseäsi ja vastakkaista kohdetta samaan aikaan, aika hauska ominaisuus ja löydät oman kokeiluni tästä videointi ominaisuudesta täältä.

Voin vakuuttaa, että keskihintaisista puhelimista markkinoiden paras kamera on HONOR 70 puhelimessa ja kamera on niin loistava, että kulkee samoilla linjoilla useamman tuhannen euron kännykkäkameran kanssa. Honor on nimenomaan panostanut kameran toimintoihin.

Instagram stories kameralla napattu kuva alla. Yleensä nämä kuvat eivät aina ole niin tarkkoja.

Mitä normi kuluttaja kaipaa, on kirkas näyttö, loistava kamera, ääni kuuluu hienosti, akku kestää ja lataus on nopeaa, näin karkeasti sanottuna. HONOR 70 puhelimessa on kaikki nämä ominaisuudet. Lataus on ällistyttävän nopeaa, prosessori on itselle täydellinen ja sukkulointi on todella vikkelää ja ymmärtääkseni kännykällä pelaaville myös mitä mainioin.

Videoinnissa on hauska ominaisuus eli voit tarkentaa videokameran tiettyyn ihmiseen ja kun ihmisiä tulee samaan tilaan lisää, jatkaa videokamera kohdennettuna juuri haluamasi kohteen kuvaamista.

Jos kiinnostaa kurkkia miltä tämä mainio videokamera ominaisuus näyttää, voit kurkkia täältä ja kohdasta 5:20. Suosittelen tosin katsomaan videon alusta loppuun, on mielenkiintoinen ja helposti ymmärrettävä arvostelu HONOR 70 puhelimesta.

Tavallisella valokuva toiminnolla otettu kuva alla. Tätä rakastan, värikylläisyyttä ja tarkkuutta, että heh pölypallerot näkyy pässin päällä. Wow!

Mitä HONOR 70 puhelimessa jäin kaipaamaan:

Vesitiiviyttä, (koska olen armoton tumpelo milloin kännykät ovat pyörineet vessanpöntössä tai kahvimeressä) ja joudun työni puolesta kuvaamaan sateessa ja tuiskussa. Myös videokameran isoaukko ominaisuutta kaipaan hieman. Tosin Huawei Mate 40 Pro:ssa isoaukko video hakee vielä itseään ja tarkennus on välillä hyvin ”läpättävä” eli ei vielä täydellinen, mutta isoaukkovideoinnilla saa monesti tunnelmallisia videoita, koska tausta on sumennettu.

Optisen kuvanvakaimen uupuminen ei ole haitannut itseäni lainkaan peruskäytössä, mutta tykkään ottaa myös paljon vauhdikkaita liikekuvia esimeriksi konserteissa ja jossain kohden tässä saattaa olla pientä yskähtelyä. Mutta hirmu hyvin sain kuvia HONOR 70 tilaisuudessa liikkuvasta laulajasta Isaac Senestä ja vielä hämärässä. En usko, että tämän ominaisuuden uupuminen haittaa kovin monia, etenkin jos aiemmin on ollut käytössä nimenomaan keskihintainen puhelin, tällöin tulee huomaamaan kamerassaan ainoastaan parannuksia.

Stereokaiuttimien uupuminen ei ole ollut itselleni minkäänlainen tekijä en edes hoksannut asiaa, ennen kuin luin tämän ominaisuuden uupumisesta. Kuulokkeilla kuunnellessa pelittää yhtä mainiosti kuin Huawein tuhannen euron puhelimella ja autooni Miniin kytkennällä, autossa kuunteleminen on ollut silkka nautinto.

Liikekuva ja pimeässä otettu, hieman pikselöitynyt, mutta jos olisi ollut valoisaa, eikä pilkkopimeää, veikkaan, että minkäänlaista pikselöitymistä ei olisi havaittavissa.

Mutta, jos vesitiiviys ja isoaukkovideo ei ole juuri sinulle minkäänlainen tekijä, HONOR 70 on unelmien puhelin varustettuna aivan käsittämättömän hyvällä kameralla, joka monella tapaa seisoo samalla viivalla tuhannen euron kännykkäkameroiden kanssa. Lisäksi 200€ kuulokkeiden saaminen kaupan päälle nyt viikon ajan, tekee HONOR 70 kännykän hankkimisesta näin mielettömällä kameralla silkkaa ilotulitusta ja hurmosta!

Sanoisin näin lyhyesti kiteytettynä, mitä sait pari vuotta sitten tuhannella eurolla, saat nyt n. 500 eurolla.

HONOR 70 löytyy 128GB ja 256GB muistilla, suosittelen 256GM versiota, jos kuvaat ja videoit paljon ja puhelimessasi on paljon eri sovelluksia eli hep täällä. 🙂 Mutta muuten pärjäät mitä mainiommin tuolla 128GB muistilla, mutta lisämuistikortille ei ole paikkaa, joten tämä on hyvä tiedostaa. Mutta onhan pilvipalvelut. 🙂

Mitä tässä testijakson aikana olen ilokseni huomannut, että HONOR 70 ja Honorin lippulaivapuhelin Honor Magic 4 Pro veivät ison taakan harteilta, sillä nyt tiedän, mikä on oma polkuni kännykkäkameroiden suhteen, eikä enää tarvitse pähkäillä minkä merkin puhelimen hankin seuraavaksi.

Jään innolla odottamaan markkinoille saapuvaksi Honor Magic 4 Pro lippulaivapuhelimen seuraavaa versiota, jonka tiedän olevan täydellinen puhelin kaikilla mahdollisilla herkuilla, koska kännykkäkamera on ainoa työvälineeni. En malta suorastaan odottaa, minkälaisia ominaisuuksia tämä Honorin lippulaiva puhelimen päivitetty versio tulee pitämään sisällään.

Kuva Honor Suomi

Mutta, kun juuri sinä siellä kaipaat käsittämättömän upeaa kameraa, nopeaa ja jouhevaa sukkulointia kännykän ympäristössä, hurjan vikkelää latausta ja kestävää akkua ja helmenä kevyttä ja hyvin kaunista puhelinta, en voi kuin koko sydämestäni suositella HONOR 70 puhelinta.

Veikkaan muutenkin, että uusilla puhelimillaan Honor tulee ottamaan suuresti jalkatilaa eniten myytyjen kännykkäkameroiden joukossa ja tätä kehityksen tahtia, hyvin pian. Honor ei enää ole enemmän nuorisoa tavoitteleva keskihintainen teknologiabrändi vaan erittäin vakavasti otettava erinomaisia kännykkäkameroita valmistava tekijä ja tästä olen suunnattoman iloinen.

Jos puhelimen tarkemmat tekniset ominaisuudet kiinnostaa, kannattaa lukea täältä ja googlaamalla HONOR 70 löytyy netistä paljon arvosteluja ja itse tykkään myös katsoa YouTube videoita eri kännyköistä ja nähdä kameroiden eri ominaisuuksia ja vertailuja eri kameroiden kesken ja YouTube on tähän oikea aarreaitta.

Löytyykö Huawei tai Honor-faneja ja oletko pähkäillyt minkä puhelimen seuraavaksi valitsisit ja olet tottunut käyttämään Huawein ja Honorin android -järjestelmää? Tai mitä vaan tahansa tai mitä kännykkää käytät ja miksi koet sen olevan paras tai mitä hyvää ja huonoa kännykässäsi on tai mitä kaipaat?16 thoughts on “HONOR 70, uusi älypuhelin Honorilta mielettömällä kameralla!”

  • Lämmin kiitos Jael ja toivottavasti postauksesta oli hyötyä. <3 Sydämellistä viikonloppua. <3

 • Onpa todella hyvä laatuisia kuvia. Minulla oli ennen Honor puhelin ja se oli suosikkini. Nykyinen puhelimeni on Xiaomi ja vaikka siinä on hyvä kamera, puhelin ei vaan vedä vertoja Honorille.
  Ihanaa uutta viikkoa sinulle Tiia <3

  • Aivan huippua kuulla ja nyt kun olet tehnyt vertailuja, niin tietänet mikä on sitten seuraava valinta.

   Aurinkoista viikonloppua Outi. <3

 • Onpas loistava uusi puhelin. Itselläni on jo toinen Huawei mustaakseni 30 pro. Olen ollut siihen kohtuullisen tyytyväinen. Kameraa heikensi se, että kerran puhelin lensi kaaressa seinään. Kameraa korjattiin koko kesä. Eli hidas palvelu.

  • Oot super vai on lentänyt seinään, mutta hei vieläkin pelittää, toki huollon kautta, mutta kuitenkin. <3 Mahtavaa kuulla ja oivallinen puhelin ja kamera tuossa kännykässä todellakin on. Koska olet tykännyt Huaweista, niin seuraava jahka tuo sitten lopulta menee vaihtoon, niin Honor olisi varmasti sinun valinta.

   Ihanaa viikonloppua Marja.<3

 • Minulla on ollut nyt 3 vuotta käytössä Huawei P30 Pro ja olen ollut todella tyytyväinen. Ja nimenomaan kameraan varsinkin.
  Nyt on pikku hiljaa alkanut tuntua että voisin alkaa katsella uutta puhelinta. Eli tämä postaus tuli kreivin aikaan.
  Kiitos tästä testistä ja kommenteista, ottamasi kuvat ovat kyllä huikeita.
  Mukavaa viikon jatkoa sinulle Tiia ❤️

  • Ja se onkin hyvä kamerakännykkä todella ja itselläni myös kyseisestä kokemusta ja vielä täältä kotoa löytyy. Omalla kohdalla siinä kävi niin, että kaikki muu pelittää edelleen loistavasti kyseisessä kännykässä paitsi selfiekamera tekee suttua. Ihana kuulla, että tämä tuli kuin tilauksesta ja että tässä voisi olla varteenotettava seuraava vaihtoehto.

   Oikein sydämellistä viikonloppua Ritva. <3

 • Mä vaihdoin talvella mun Huawein Honor50 puhelimeen ja oon ollut tosi tyytyväinen. Kun tästä aika jättää, varmasti hankin jälleen sen hetkisen Honorin uusimman mallin. 🙂

  Kivaa viikkoa Tiia. <3

  • Ooh sulla on se, Casa Mimin Sarilla on myös tuo sama ja sitä olen Sarin kanssa päässyt testaamaan. Aivan mahtavaa kuulla, että olet tykännyt ja seuraava valinta on Honor myös. Onhan näissä kamerat ihan omaa luokkaansa ja kun ajattelee tämän puhelimen hintaa verrattuna markkinoiden muihin kännyköihin.

   Ihanaa viikonloppua Jonna. <3

 • Upeita kuvia toden totta! Muuten olen puhelimeeni tyytyväinen, mutta hämäräkuvat ei oikein..ei ole tarpeeksi hyviä. No nyt hyvä tietää mistä sellainen puhelin löytyy, kun vaihdon aika☺️

  • Kiitos kovasti Tiina ja hämäräkuviin varmasti tämä tai sitten Honorin lippulaivapuhelin on aivan mahtavia. Ihanaa viikonloppua. <3

 • Minulla oli 2 edellistä puhelinta Huawei Honor ( Lite 7 ja Lite 8 ) ja olivat todella helppokäyttöisiä, nyt ”kokeilussa” Samsung Galaxy A13 ja on ihan OK – taidan kuitenkin seuraavaa puhelinta hankittaessa palata Huaweihin …. !

  • Mahtavaa kuulla, että on tuttuja ja tosiaan nyt voit seuraavaksi hyvin taas hankkia Honorin, Huawein puhelimia tosiaan ei Suomessa enää myydä, Google toimintojen uupumisen takia. Ihanaa viikonloppua Suvi. <3

 • Mitenkäs on tuleeko puhelimen mukana aikoinaa Huaweissa ollut sovellus, jonne sain mukavasti kuvat ladattua?

  • Heissan Ari, kuvat tallentuu kätevästi galleriaan ja galleriassa on vielä omat galleriansa vaikka Whatsapp kuvat, kamera kuvat jne. Lisäksi voit siirtää ja muodostaa aivan omia kuvagallerioita ja nimetä ne. Itsellä vaikka lapsenlapsella on oma lapsenlapsen nimellä nimetty oma kuvagalleria. Eli on todella kätevä. Jos tätä siis tarkoitit?

   Ympäristö on kyllä niin samanlainen Huawein kanssa, etten erottaisi kumpi puhelin kyseessä, ellen tietäisi. 🙂

   Kivaa joulunaikaa sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud