Ihanat joulumukit!

Ihanat joulumukit!

Pitkästä aikaa mukijuttuja tänne. Ohessa kolme aivan ihanaa jouluisaa mukia. Dumbo-muki ei sinällään ole joulumuki, mutta sävyjen puolesta taas on.

Olen jo useana vuonna hankkinut Shop Disneystä joulumukin, jos on viehättänyt silmää. Tänä vuonna Mikki Hiiri muki viehätti, kuten kuvista näkyy. Mikki Hiiri koristeen olen saanut ystävältä lahjaksi vuosia sitten ja on lemppari joulukoriste. Mies on nenun liimannut useaan kertaan nuppineulan päästä. Mikki taulun taas sain isältä myöskin vuosia sitten. Hih mitenhän juuri tällaisia lahjoja olen saanut. 🙂

Vastaavaa Dumbo mukia kannella kärkyin jo muutama vuosi sitten, mutta missasin sen, mutta nyt Mikki Hiiri mukin kanssa löytyi samalla kertaa.

Bambi mukin vinkkasi Souliina ja Tigerista löytyi tämä suloisuus.

Joulumukit ovat omaan makuun ihanimpia ja voi kenties johtua myös siitä, että olen armoton jouluttaja tai siitä, että sävymaailma on omaan makuun usein täydellinen ja punaista piisaa.

Löytyykö teiltä joulumukeja?

Ihanaa marraskuista viikonloppua kaikille. <34 thoughts on “Ihanat joulumukit!”

  • Suloisia joulumukeja sinulla. Minäkin olen jouluttaja siinä merkityksessä, että teen jo nyt marraskuussa joululaatikot, kakut ja pullat pakasteeseen. Myöhemmin teen lasimestarin sillin, graavilohen, rosollin ja joulutortut. Enää en tee pipareita, koska olemme nyt miehen kanssa kahden. Mukavaa viikonloppua sinulle!

    • Lämmin kiitos Marja ja aivan ihanalta kuulostaa jouluvalmistelut siellä. Sydämellistä viikonloppua.<3

  • Siis niin ihania mukeja. Minulla on vain yksi joulumuki, jonka ostin alkuvuodesta kierräristä. Olen odottanut näitä lumisiä säitä, että saan siitä napattua kuvan oikealla tunnelmalla 🙂
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Tiiuli <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud