Me and Martina korut, suomalaista kädentaitoa kierrätetystä hopeasta

Me and Martina korut, suomalaista kädentaitoa kierrätetystä hopeasta

Mainos Me and Martina

Ilokseni olen saanut tehdä jo pidemmän aikaa yhteistyötä ihastuttavan Me and Martinan kanssa. Tarina korujen takana on upea, sillä  Me & Martina korut valmistetaan käsityönä kierrätyshopeasta Tampereella isän ja tyttären yhteistyönä.

Korut ovat saaneet inspiraationsa Suomen kauniista luonnosta ja upeista naisista. Jokainen koru muistuttaa kantajaansa siitä, kuinka ihana hän on ja mihin kaikkeen hän pystyykään.

Kaulallani on kaunis ja herkkä Yhdessä koru, Yhdessä sarja muistuttaa rakkaistamme ja ihanista hetkistä heidän kanssaan. Sarjan taottu pinta heijastaa valoa kauniisti.

Sormeani taas koristaa näyttävä Kuutamo sormus, jossa on ihastuttavaa 70-lukujen korujen henkeä. Kuutamo sormukseen voi valita eri värisiä Zirkonia kiviä ja itse valitsin kiven lempivärissä eli punaisena. Kuutamo Sarja on saanut inspiraationsa Suomen vankoista kallioista ja ylväänä loistavasta kuusta. Jokainen koru on käsintaottu.

Rakastan koruja, joilla on tarina. Olen saanut mummiltani kultaisen rannekorun 40-vuotislahjaksi ja mummi piti korua 40 vuotta ja sai sen vaarilta äitienpäivälahjaksi. Korun mukana on lappu, jossa lukee:

”Tiialle hyvää 40v. päivää. Tämä koru on ollut minulla 40 vuotta ja nyt on sinun vuorosi pitää sitä yhtä kauan.” Mummisi.

Me and Martina, isä ja tytär edustavat samanlaista rakkautta ja perinnettä.

Onko Me and Martina korut teille tuttuja? Löytyykö teiltä jokin rakas koru, jolla on tarina kerrottavana?8 thoughts on “Me and Martina korut, suomalaista kädentaitoa kierrätetystä hopeasta”

 • Onpa kauniit korut ja tuo kaulakoru erityisesti on aivan upea! No tärkeimmät korut ovat tietysti Rachidilta saadut sormukset, mutta on minulla yksi ylitse muiden…jos kelloa voi koruna koruna pitää? Sai nimittäin isältäni koristeellisen kellon valmistumislahjaksi ja sitä pidän kädessäni korun tapaisena.
  Kaunista viikkoa sinulle Tiia <3

  • Oi kyllä ja monet kellot ovat todellakin kuin koruja. <3 Kuulostaa todella todella tärkeältä ja rakkaalta esineeltä. Ihanaa päivää Outi. <3

 • Yritys ei ole tuttu, mutta hyvin kauniin herkkiä nuo korut ovat, ja sopii sinulle hyvin. Rakkain sormukseni on äidiltä peritty rubiinisormus.

  • Kiitos Marja. Äidiltä peritty sormus on taatusti kaunis ja hyvin rakas. Ihanaa päivää. <3

 • Tuo sormus on kuin kopio itselläni 70-luvulla olleesta sormuksesta. Sain sen silloiselta poikaystävältäni, eli nykyiseltä mieheltäni. Valitettavasti en vaan tiedä mihin se on hävinnyt. Ihanaa loppuviikkoa sinulle<3

  • Voi ei, onpa harmillista, sillä sormus on ollut sulle kovin tärkeä. <3 Oikein ihanaa loppuviikkoa Kristiina. <3

 • Sormus on aivan upea! Mulla on kuolleilta sukulaisilta saatuja koruja. Mummo antoi minulle elinaikanaan niitä, joista tiesi, joita minä arvostan. Nuorena kuolleen tätini korut menivät mummolle, mutta mummo antoi niitä sitten minulle tai sain valita jo nuorena, mitä niistä haluan. Melkein kaikissa mun omistamissa vanhemmissa koruissa onkin sitten aina joku tarina.

  Ihanaa alkavaa viikkoa Tiia. <3

  • Tätisi ja mummisi ollut sulle niin tärkeitä. Kyllä korut, jotka on saatu ja joilla tunnearvo, ovat ne kaikkein rakkaimmat kuitenkin. Ihana, että tykkäät tästä sormuksesta, on ajaton klassikko.

   Ihanaa loppuviikkoa Jonna. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud