Neal’s Yard lemppari luonnonkosmetiikka brändi, joulukalenteri ja karvaiset kuvausassarit!

Neal’s Yard lemppari luonnonkosmetiikka brändi, joulukalenteri ja karvaiset kuvausassarit!

Neal’s Yard pr-näytteitä

Tyttären kanssa rakastetaan Neal’s Yardin ihonhoitotuotteita ja ihasteltiin näitä kahvin parissa ja kahden ihanan häirikön.

Jos kaipaatte iholle sitä erityistä hehkua, näillä Wild Rose-tuotteilla se onnistuu ja mikä tuoksu näissä on.

Neal’s Yard on ihan ensimmäinen luonnonkosmetiikkamerkki, jota olen ikinä käyttänyt. Ihastuin sarjaan 14-vuotiaana Lontoossa Govent Gardenilla käydessä eli Neal’s Yardilla on spessu paikka omassa sydämessä ja onhan sarja ihan uraauurtavia luonnonkosmetiikan saralla. Kauniit ja ylelliset purkit ja tuoksumaailma tuovat lisää hemmottelevaa tunnelmaa.

Wild Rose kasvoveden sisältämä villiruusunmarjaöljy antaa iholle välitöntä säteilyä. Kasvoöljy boostaa ihon omaa hehkua. Wild Rose Glow päivävoiteen kepeä koostumus on omaan makuun ja päivävoiteen sekaan on mukava lisätä pari tippaa kasvoöljyä. Villiruusunmarjaöljy ja hyaluroni kosteuttavat, oliivinlehtiuute ja kaakaovoi kirkastavat.

Balm on supertuote pakkaspäiviin ja sipaisen sitä niin kynsinauhoille, huulille, kuin koppuraisille kyynärpäille ja vaikka mihin eli oikea monitoimituote. 

Neal’s Yardilta on muuten ilmestynyt myös joulukalenteri, kuva alla! 🎄

Neal’s Yardin tuotteita voi ostaa mm. Ruohonjuuri myymälöistä ja Skincity verkkokaupasta.

Onko Neal’s Yard tuttu sarja teille ja löytyykö teidän kotoa tällaisia karvaisia häiriköitä?😻😻



12 thoughts on “Neal’s Yard lemppari luonnonkosmetiikka brändi, joulukalenteri ja karvaiset kuvausassarit!”

  • Mä olin yhdessä vaiheessa ihan in love Nealsin tuotteisiin. Just ruususarjaan. ❤️🌹 Nykyään eivät enää vastaa sitä mitä itse ihonhoidolta haen, mutta varmasti näille löytyy käyttäjäkuntansa. Pakkaukset on aina olleet nätit.

    • Näin ne mieltymykset vaihtuu ja toki iho myös kaipaa ihan muuta. Ihanaa sunnuntaita Jonna. <3

  • Ihan uusi tuttavuus tämä sarja. Ei ole tuollaisia häiriköitä, mutta Rachidilla tuntuu aina olevan asiaa kun yritän jutella pidempään puhelimessa ja jostain syystä joudun aina rajaamaan hänen tossunsa pois kuvista joita otan…joten mulla on tuollainen marokkolainen häiriö täällä 🙂

  • Ihana tuttu sarja. Käytin näitä tuotteita yhteen aikaan, mutta se jostain syystä jäi, kun innostun aina jostakin tuotteesta ja vaihdan tuotteita melkein yhtenään. Suloiset assarit sinulla!

    • No mutta kenties tienne kohtaavat jälleen. Assari kiittää kovasti. <3

  • Voi kun voisi ottaa kissan <3
    Olen käyttänyt ja tunnen sarjan, ja siitä ehdoton suosikkini on hoitoneste. Se on kevyesti geeliytetty ja jättää aivan ihanan kosteuttavan tunteen iholle niin ettei juuri muuta tarvitsisikaan. Mutta laitan toki päälle seerumia, voiteen tai öljyn sen mukaan mitä ihoni sillä hetkellä kaipaa. Kaiken kaikkiaan ihania tuotteita.

    • Kiitos paljon. Nämä meidän tyttären ja tyttären kissat ovat upeita. <3 Ihanaa joulun odotusta. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud