Aamiainen satumaailmasta!

Nespresso pr-tilaisuus ja kuvat Camilla Bloom

Oli aivan pakko jakaa kenties yhdestä kauneimmasta aamiaisesta, jolla olen ollut. Aamiainen oli kuin suoraan satumaailmasta. Värit ovat rakkaus ja tässähän on käytetty kaikkia omia lempivärejä. Lisäksi kahvi on suuri rakkaus ja saada kuulla uutuuksia kahvin tai kahvikoneiden saralla, niin sydän leijailee vieläkin.

Näistä kuvista voi saada myös kattausinspiraatiota miten yhdistää rohkeasti kattauksessa värejä. Say it With a Cake loihtii taianomaisen kauniita herkkuja. Camilla Bloom on taltioinut tunnelman täydellisesti.

Muikean näköisiä ovat Nespresson uudet värikkäät kapselikoneet myös, suorastaan oikeaa silmäkarkkia.

Kuvissa on uudet Vertuo POP -kahvikoneet. Kahvikone on saatavilla kuudessa persoonallisessa värissä, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen ja oma lemppari löytyy on tietenkin punainen!

”Ympäristökuormituksen vähentämiseksi kaikki Vertuo POP -kahvikoneet on valmistettu 35-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista. Lisäksi kaikki Nepresson kahvikapselit ovat täysin kierrätettäviä. Kapselit voi kierrättää kahvipuruineen tavallisessa metallinkierrätyksessä tai tuoda ne Nespresso Boutique -myymälään.”

Löytyykö teiltä Nespresso kahvikone ja mitäs pidätte värikkäästä satumaailmasta, joka oli tälle aamulle luotu? 4 thoughts on “Aamiainen satumaailmasta!”

  • Superihana kattaus ja rakastan värejä juuri näissä yhteyksissä, vaikka muuten olen aika väritön 😀
    Meillä on myös ollut Nespresson laite, joka tosin meni rikki ja nyt jauhetaan pavuista. Rakastan kahvia, en tulisi toimeen ilman sitä!

  • Ohhoh, ihanan näköistä ja tunnelmallista! Houkuttelevaa, raikasta ja vähän jouluisakin… 🙂

  • Onpa kaunis kattaus ja varmasti aikamoinen kokemus tuollainen huikean kaunis aamiainen.
    Ihanaa viikkoa sinulle Tiia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud