Ystävältä ilmestyi Ajattoman tyylikkäät neulepuserot kirja!

Ystävältä ilmestyi Ajattoman tyylikkäät neulepuserot kirja!

Mukana menossa Souliina, Tunnetilan Nina ja Maarit Sopusointuja blogista ja toki monia muita kutsuvieraita ja Minnan perhe.

Ihan mieletön juttu, Kristallikimara blogia pitävältä Minnalta on ilmestynyt Ajattoman tyylikkäät neulepuserot kirja! Minna juhlistaa 10 vuotista blogiuraa, jonka kruunaa vuosien aherruksen jälkeen ilmestynyt kirja.

Ilokseni sain olla juhlahumussa mukana, juhlistamassa ystävän tärkeää hetkeä. Minna on pitkäaikaisin blogiystävä ja meillä on ystävyyttä takana jo 8 vuotta, miten hurjaa.

”15 kaunista neuletta arkeen ja juhlaan.

Klassisen tyylikkäitä neulepuseroita helposta perusneuleesta vaativampiin malleihin. Kauniisti istuvat saumattomat puserot neulotaan pääntieltä alaspäin.

Kokoelma Minna Mäkisen suunnittelemia näyttäviä neulemalleja, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlavampaan pukeutumiseen.
Lankavalinnat ovat tärkeä osa valmiin neuleen ilmettä. Esimerkiksi merinovilla ja silkki ovat ylellinen yhdistelmä. Yhdessä ne saavat aikaan pehmeän ja kevyen neuleen, joka mukautuu niin talven viimoihin kuin kesäillan viileimpiin hetkiin.

Minna Mäkinen on helsinkiläinen bloggari ja neulesuunnittelija. Hänen neulemallejaan löytyy Instagramista nimimerkillä @kristallikimara.

Minna arpoo Instatilillään kirjan joten kannattaa klikkailla täältä osallistumaan. Minnan Instatilille kannattaa muutenkin klikkailla, sillä sieltä näkee minkälaisia neulomuksia Minna on taiteillut, jotka sytyttävät varmasti hankkimaan myös neulontapuseroiden ohjeet eli Minnan kirjan.

Vaikka itse en ole lasteni sanojen mukaan askartelevainen tai neulovainen, niin sanoin Minnalle, että olen parikymppisenä kutonut villapaidan ja Barbielle hameita sun muita. Minna väitti, että kyllä se taito sitten siellä sisimmissä on, kun vaan lähtee reippaasti kokeilemaan. Joten saapas nähdä, nyt on ainakin hyvin inspiroiva kirja kyseessä, joka on pullollaan toinen toistaan kauniimpien neulepuseroitten ohjeita.

Lämmin kiitos Minna kutsusta ja hurjasti onnea vielä näin blogin kautta kirjasta, joka mielestäni on aivan mieletön juttu ja suuren juhlan arvoinen.

Harrastatteko neulomista ja jos harrastatte, niin mitä neulotte?

Sydämellistä viikonloppua kaikille. <3



12 thoughts on “Ystävältä ilmestyi Ajattoman tyylikkäät neulepuserot kirja!”

  • Voi sua Tiia! <3 Miten ihana ystävä oletkaan! Kiitos tästä suitsutuksesta! Mutta niin tottakuin sanoit, ettei ne puitteet tai muu koristelu merkitse mitään, sillä ihmiset tekevät juhlan ja näinhän se oli. Ihania ihmisiä, jotka tulivat kirjaani juhlistamaan ja vain sillä on merkitystä. Juhlasta tuli ihanan rento ja toivottavasti kaikki nauttivat yhtä paljon kuin minä. Mutta täytyy tunnustaa, että päivä oli sen verran jännä, että menimme miehen kanssa nukkumaan jo klo 22. 😀

    • Ole hyvä Minna ja kiitos vielä kovasti, että sain olla juhlahumussa mukana. Oli ihana nähdä sun perhettä ja ystävää ja osallistua näin suureen päivään. Mulle kirjailijat ovat aina olleet fanituksen kohteita ja oma kirja on kyllä sellainen huippujuttu, elämän kirsikka, ettei ole tosikaan.

      En kyllä ihmettele, että olit kaikkien valmisteluiden jälkeen ihan tööt.

      Meillä oli hirmu kivaa ja monen monta niin ihanaa tyyppiä sai jakaa tämän sun suuren hetken. Viihtyisältä myös näytti, valkoinen pöytäliina, rouva upeana ja rakastan kirjahyllyjä, joka tätä tilaa koristi.

      Onnea vielä rakas Minna ja kiitos myös monivuotisesta ystävyydestä. <3

    • Mutta nehän on ihania ja käteviä ja ympäristöystävällisiä. <3 Sydämellistä sunnuntaita. <3

  • Ihana Minna ja niin upea neulekirja <3 Onnittelut tätä kautta vielä Minnalle. Harmitti kun en töiden takia tännekään päässyt.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Tiia <3

  • Hei, minä neulon erilaisia kirjoneule villasukkia kaikenikäisille. Nyt menossa Marimekon tekstisukat. Komerossa odottaa pitkä neuletakki johon helmaan tulee virkatut isoäidin neliöt, ehkä se valmistuu joskus…..
    Ihana kirja, villapuseroita olen joskus vuosien saatossa tehnyt. Ompelu on myös likellä sydäntä. Minulla oli joskus käsityöalan yritys jne,
    Hyvää lauantaita kaikille,

    • Oi ihanuutta ja villasukat on parhautta! Isoäidin neliöt ovat suloisia, villatakista tulee varmasti upea! Ihanaa ja kunpa minäkin osaisin. Sydämellistä sunnuntaita Arja ja käsitöiden iloa. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud