Naistenreissu Tallinnaan MyStar laivalla

Naistenreissu Tallinnaan MyStar laivalla

Kaupallinen yhteistyö Tallink Suomi

Kippis meille ja matka alkakoon! Matka joka piti toteuttaa jo kolme vuotta sitten, mutta tiedätte kyllä mikä kurimus tuli eteen ihan kaikille meille matkustuksen tukoksi ja matka pääsi siirtymään ja siirtymään. Arvaatte varmaan miten fiilis oli katossa ja miten tätä matkaa oli odotettu, sillä vihdoin se vuosien odottelun jälkeen koitti!

Matkasimme molemmat suunnat MyStar business-luokassa ja pakko sanoa, että jos aikoo syödä laivalla ja juoda muutaman drinksun, niin 69€ Business-luokan lisämaksu matkalipun hintaan ei tunnukaan hintavalta, sillä vastinetta rahalle saa paljon. Sillä ihanaa on oma rauha ja se, että laivasta pääsee ulos ensimmäisinä ja on omat vessat ja kaikki.

Se kyllä myönnettäköön MyStar laivan hyväksi, että kaikkialla viihtyy eli MyStar laivalla ei tunnu samalla laivalla eli kategoriat, sillä kaikkialla on kaunista, tilavaa ja hyvä meininki.

Jos haluat kurkkia lisää laivasta kuvia, voit bongata niitä omasta MyStar-neitsytmatka blogipostauksesta tai Tallinkin sivuilta täältä.

Tässäpä business-luokan Cocktail bar ja tietenkin löytyi myös perinteiset hanajuomat ja ihan parhaimpana Starbucks kahvikone, josta olin riemuissani. Sai tehtyä erilaisia sumppeja ja jopa suklaakahvia! Nautimme hyvää ruokaa syöden ja aurinkoista merimaisemaa tuijotellen parit skumpat.

Sää oli mitä kirkkain mennessä, mutta mystinen sumu saavutti meidät jo puolimatkassa. Tallinna vaikutti jännältä aavekaupungilta, sillä sumu vei terää näkyvyydeltä ja toi kaikkeen vanhanajan filmimäisen tunnelman.

MyStar myymälä on kahdessa kerroksessa ja erittäin valoisa ja tilava. Shopattavaa riittää ja laivalta löytyy mm. paljon Marimekkoa, Arabiaa ja Muumi juttuja. Kiva muumikuvauspiste, unohtamatta erilaisia merkkivaatteita ja myös lompakkoystävällisempiä vaatteita löytyy. Ystävä löysi Gantin nilkkurit puoleen hintaan.

Kaikkialla oli toki paljon ihmisiä, mikä laittaa haastetta valokuvaamiselle.

Yövyimme Tallink City Hotellissa, joka on kyllä maailman parhaalla paikalla ja josta on lyhyt matka kaikkialle. Hotelli itsessään koki muutama vuosi sitten remontin myötä muodonmuutoksen ja on erittäin viihtyisä ja ilmava. Huoneessa oli isot ikkunat, loistava sänky, eikä vuodesohvassa ollut myöskään moitteen sijaa. Kylppärissä ilahdutti Ritualsin ylelliset tuotteet. Meidän käytössä oli tilava De luxe-huone ja huoneesta löytyi myös kylpyamme.

Tässä me ystävykset into piukeana. Ystävyyden vuosia takana ja hurjaa edes kirjoittaa tätä tähän, mutta jo 49 vuotta. Oikealla puolella olevan ystävän tosiaan tätini löysi kaverikseni meidän Töölön rapusta. Myöhemmin ystävän sisko oli oma esimieheni pankkiiriliikkeessä ja humps, yhtäkkiä meistä kolmesta tuli niin hyvät ystävät, että kutsumme toisiamme siskoksiksi. Totta kai ollaan rappukamun kanssa kummeja lapsillemme puolin ja toisin.

Mikä etuoikeus on olla kahden siskon bonus-sisko ihan vaan ystävyyden myötä.

Meillä ei koskaan ole mitään närää, ei ulkopuolisuuden tunteita, negatiivisuutta tai säätöä vaan meidän kolmen kopla on täydellinen ystävyyden trio, kaikki on aina helppoa, jouhevaa ja yksinkertaisesti aivan ihanaa. Ystäviä for life. <3 <3 <3

Rakastan tätä tunnelmaa, kuin mustavalkofilmissä miltei ja sitten seassa on yksi väripisara tuomassa tunnelmaan just sen jujun. Tätä kuvaa katsellessa, ei oikein edes tajua mikä ajankohta on kyseessä, voisi olla vaikka 50-luvulta.

Muutama vuosi sitten Tallinnan reissulta ostin muumilapaset ja koska tytär ne pölli, niin pitkään on jo kutkuttanut hankkia muutamat uudet lapaset. Oikealla alimmassa kuvassa on ostokset ja 60€ maksoi koko läjä. Kuten tiedämme, Suomessa ei ihan tähän hintaan villasukkia saa. Enpä olisi kuitenkaan arvannut, että kukkalapasista tuli sitten omat lempparit. Niitä olen käyttänyt joka päivä.

Miten ihanaa oli olla vuosien tauon jälkeen kunnolla Tallinnassa.

Tässä tällainen iloinen turistikuva.

Meistä otettiin salakuva ja tämä kuva ottaa ihan sydämestä. Toivottavasti vielä muutaman kymmenen vuoden päästä voisimme näin käsikynkässä könkkäillä menemään.

Toinen turistikuva tietenkin.

Koska haaveena meillä oli pientä suolaista, jotain makeaa ja kahvia, niin seuraava pysäkki olikin vaikuttavan kaunis ja ranskalaishenkinen Kohvik-Pagarikoda Rukis osoitteessa Viru 11.

Mutta ne kakut. Rukis Kohvik kahvilassa on vaan ihan mielettömät kakut ja jos asuisin Tallinnassa, niin ottaisin tehtäväksi maistaa jokaista. En tiedä miksi en tajunnut ostaa kotiinviemisiä, mutta ensi kerralla ja se ensi kerta onneksi tulee pian.

Olisi tehnyt mieli valita rapsujuustokakku, mutta koska söimme suolaista ja oli vielä illallinen myöhemmin odottamassa, jaoimme yhdessä muutaman suklaakonvehdin. Ehkä maistan tuota raparperileivosta ensi kerralla.

Aivan älyttömän hyvä munakas, ystävällä sienikeitto ja toisella ystävällä uunissa käynyt Brie-juusto hillolla ja paahtoleipäsiivuilla dipattuna, hurjan hyvää kaikki.

Eikä oltu värikoodailtu! Välissä hieman ostoksia ja kotiinviemisiä ja vähän hotellissa pötköttelyä ja taas syömään.

Kävimme syömässä maagisessa Tai Boh ravintolassa, joka on n. 100-metriä meidän hotellista eli hyvin keskeisellä paikalla. Ruoka, mocktailit, palvelu oli pala taivasta, mutta itse ravintola on aivan käsittämätön satumaa, jossa jokainen tila oli erilainen ja sisustuselementtejä oli niin paljon, että minne vaan katsoikin, niin aina silmiin osui jotain uutta. Miksi Suomessa ei ole mitään tällaista?

Nautin kirpeän mocktailin ja söimme kaikki Pad thaita. Tässäkin ravintolassa haluaisin kokeilla kaikkia annoksia ja myös nauttia kaikki listan eri mocktailit.

Tälle alhaalla vasemmalla olevalla kuvalle repeiltiin, sillä valo osuu kulmahampaaseen niin, että ihan kuin olisi kultahammas. Eikä kultahampaissa mitään, mutta se niin komeasti tuossa tuikkii kimaltaa ja oli meistä hassun näköinen.

Tai Bohiin muuten kannattaa varata pöytä etukäteen, koska tupa on aina täynnä.

Taatusti erikoisin, mutta upein vessa, jossa olen käynyt.

Parasta on, jos hotellissa on kahvikone ja saa nauttia ensin rauhassa sumpit sängyssä ja sen jälkeen vasta hiipiä aamupalalle.

Ohessa hieman Tallink City Hotellin aamupalatarjontaa. Suuret peukut mehulle, jossa oli kunnolla hedelmälihaa, mehukkaille hedelmille ja aina extrapisteitä tulee, jos saa lattea ja löytyy kahvikone.

Iloisesti kotimatkalla ja ei olla värikoodailtu tälläkään kertaa, pukeutumiselämä vaan on ystävien kesken vissiin tällaista. Tässä istumme MyStar Gardenissa, joka tulee olemaan huippupaikka erityisesti, kun säät tästä vielä lämpenee.

Paluumatkalla Business-luokassa tarjolla oli vaikka mitä, myös käpykakkua, nam, tuo lapsuuteni herkku. Unohdin vaan innoissani kakkusta syödessä ottaa siitä kuvia.

Business-luokassa on paahtokone ja teimme herkullisia mäti-ja katkarapuleipiä.

MyStar on kirjaimellisesti MyStar, laiva josta löytyy tähtien tuiketta ihan kaikille.

Joko olette käyneet tai onko matka mietteissä? Kenties reissu ystävien kanssa, perheen tai oman rakkaan kanssa ja ihana olisi myös tehdä joskus reissu ihan itsekseen ja nauttia omasta ajasta.

Iloista reissuhuumaa kaikille. <3



26 thoughts on “Naistenreissu Tallinnaan MyStar laivalla”

    • No hei teidän on ihan pakko! Näin myös erään tutun bloggaajan tai oikeastaan nykyään vaikuttajatoimiston toimarin pienen poikansa kanssa laivalla ja joka on suuri laivafani ja oli ihan innoissaan.

      Ihanaa sunnuntaita Iina. <3

  • Se on mahtavaa, jos säilyy ystävyys vuosikymmeniä. Minulla on pari ystävää, joiden kanssa ystävyytemme on alkanut ala-asteella vuonna 1980.

    Viimeksi olen käynyt Tallinnassa keväällä 2019, olisi siis korkea aika uudelle reissulle. Mutta saas nähdä mitä sitä tulevana keväänä ja kesänä ehtii.

    • Todella pitkiä ystävyyssuhteita myös siellä. Sitä onkin sitten näin pitkän ystävyyden tiimoilta ja enemmän sisar, kun sitä on kasvanut yhdessä.

      Sepä se, kun aika on rajallinen ja pitää tehdä valintoja.

      Mukavaa sunnuntaita. <3

  • Laivoista en jaksa kauheasti innostua kun ovat itselle vain pakkopullaa paikasta toiseen pääsemiseen, mutta tuota Tallinnan keskustassa olevaa hotellia haluaisin päästä näkemään ja kokemaan. Siitä on aikaa kun Tallinnassa viimeksi olen käynyt. Olikohan silloin vielä kännyköitäkään? Nyt kun on tämä uusi kännykkä käytössä olisi kiva olla tuolla kuvailemassa ja ottaa yhtä hienoja kuvia kuin sinä olet ottanut.
    Mukavaa sunnuntaita<3

    • Ymmärrän hyvin sinun tilanteessa, kun reissaatte varmasti paljon tuota väliä. Mutta viime kesänä, kun menimme toisen yhtiön laivalla Tallinnasta Suomeen ja ei ollut yhden yhtäkään istumapaikkaa, ihmiset istui käytävän lattioilla, silloin oikein oivalsin, miten tärkeää on, että koko matka on mukava kokonaisuus. Lisäksi tehdään paljon synttärimatkoja sun muita, niin on todella tärkeää minkälainen laiva on. MyStar on upea ja siellä kaikilla on kiva istua, on niin hieno.

      Oi toivottavasti pääset Tallinnaan ja räpsimään kuvia uudella kännykällä ja otat sillä taatusti ihan mielettömiä kuvia.

      Ihanaa sunnuntaita Kristiina. <3

  • Ihanan näköiset reissukuvat – haaveena itselläkin joskus päästä Tallinnaan missä en ole koskaan vielä käynytkään.

    • Toivottavasti haaveesi toteutuu Suvi. Sydämellistä sunnuntaita. <3

  • Niin paljon kaikkea ihanaa onnistuneella matkalla teillä ollut. Ja, oih kaikki herkut. Miehen kanssa on suunniteltu matkaa Tallinnaan. Tulisi tutksi myös My star.

    • Ihanaa ja haaveet on tehty toteutettavaksi, toivottavasti pian pääsette.

      Sydämellistä uutta viikkoa Marja. 🥰

  • Teidän trio on kyllä ihan parhautta. ihanaa kun vihdoinkin pääsitte tämän reissun toteuttamaan, kauan sitä jouduittekin odottamaan. Tuo My Star laiva näyttää täydelliseltä tällaisia reissuja varten.
    Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle Tiia <3

    • Kyllä tätä odotettiin ja moneen kertaan jouduttiin siirtämään, mutta se vasta tekikin reissusta spessun, koska niin kova odotus.

      Ihanaa uutta viikkoa Outi. 🥰

    • Kiitos kovasti Enkuli. Laiva on kaikkialta upea ja niin totta, Tallinnassa on aina ilo käydä. Juteltiin ystävien kanssa, että heti tuntuu, että on ulkomailla ja niin helpon matkan päässä.

      Ihanaa uutta viikkoa. 🥰

  • Upea raportti kuvineen, wow! Aivan mahtavalta näyttää teidän reissu ja tuo juuri parasta, että hyvien ystävien kanssa ei tarvitse pelailla, kyräillä, tai tuntea outouden tunteita – just sellaista helppoa & hauskaa oloa, jota aina irtiotoissakin kaipaa! MyStar on kyllä hieno, täytyy Tallinnaan joku reissu suunnitella sen kyydissä ja yöpyä paikan päällä. Tosi tilava tuo Deluxe-huone, sopisi meidän perheellekin! Voi että kun Tallink Cityhotellin aamiaista vielä hiottaisiin ja siihen tulisi muutama kiva juttu lisää, nyt vaan on muutamalla kerralla ollut liian perus vs,. muu kaupungin hotellien tarjonta. Itse hotellinahan sen sijainti on mitä mainioin, upea kylpylä ja huoneet tyylikkäitä!

    Elämyksellisessä Tai Bohissa kävimme kesällä, voi valtava miten hyvää oli, upeat drinksut ja ruoka niin ulkoisestikin kaunista! Apuah, nyt iski hirmuinen matkakuume, kai se on surffailtava varaussivuille : ) Valoisaa alkavaa helmikuuta!

    • Tuo Deluxe-huone on ihan täydellinen teidän perheelle. MyStar on kyllä aivan ihana ja parasta, että kaikkialla on ylellistä eli ihan kaikkialla on kiva istua ja matkata.

      Samaa mieltä aamiaisesta, jäin kaipaamaan kovasti croissantteja, ne on oman hotelliaamiaisen sellainen hemmottelujuttu. Mutta mut tekee aina eniten onnelliseksi, kun saan lattea ja monilla aamiaisilla taas se puuttuu.

      Tai Boh, pitäisiköhän mennä tänä viikonloppuna taas sinne.

      Ihanaa loppuviikkoa Heli. <3

  • Mä en ole käynyt varmaan kohta lähes 10 vuoteen laivalla. En tiedä johtuuko siitä, et joskus tuli reissattua paljonkin. Parin vuoden aikana välillä parikin kertaa kuussa. Monesti on kyllä ollut mielessä, et pitäisi uusia kokemus. 😆 Olen myös tehnyt kerran kolme laivamatkaa putkeen samalla paatilla. Ei käyty edes maissa välissä ja laivalta annettiin pitää sama hyttikin, kun oli mahdollista. Voi niitä aikoja. 😅

    • Ai että noita nuoruuden ihania aikoja. Reissaaminen on vähän sellaista, että kun reissaa, nälkä kasvaa ja kun ei reissaa, niin reissukuume hälvenee. Mutta ehkä vielä laivailemaan Jonna. <3 Aurinkoista helmikuun alkua sinne. <3

  • Ihan mielettömän hienoja kuvia! Hirmu vaivan olit nähnyt, kiitos siitä, koska näitä katseli ilokseen.

    Ehdottomasti pitää MyStar viimeistään kesällä kokea, talvella ei niin laivailu innosta.
    Ja tyylikkäästi voikukkateemalla varustettu Tallink City on nykyisellään niin mun mieleen. Siellä viime kesänä ystäväni Soilen kanssa yövyttiinkiin.
    Ihan ekan kerran oltiin hotellissa koko perheen voimin silloin, kun se oli just avattu. Ei melkein voitu uskoa kuinka huonoon kuntoon se oli parissa vuodessa mennyt, kun seuraavan kerran siellä yövyttiin. Ehkä kalusteiden laatu ei ollut julkiseen käyttöön sopivaa tai jotin, koska kulahtivat niin äkkiä, mutta nyt se on kaunis ja sijainniltaan todellakin paras mahdollinen.

    Voihan kultahammas sentään, en olis sitä huomannut ellet olisi erikseen maininnut, mutta siinähän se tosiaan kuvassa kimmeltää :D.

    Ihanan rento ja just sellainen aikuisnaismaisen mukava reissu teillä <3

    • Ihan samaa mieltä ja rempan myötä todella seesteinen ja rauhoittava hotelli. Ihana, jos pidit kuvista, sillä Tallinnassa oli se samainen mystinen sumu kuin täällä ja kaikkialla oli kuin vanhoissa leffoissa konsanaan.

      Hihi kamut nauroi niin paljon mun ”kultahampaalle” eli ihan pakko oli mainita. 😀

      Oli just sellainen ihana ja rento naistenreissu, jossa syötiin ja höpöteltiin, eikä jäpitetty tai suoritettu mitään.

      Kiva kuulla, että MyStar viehättää ja sinne sitten vaikka ensi kesänä.

      Mukavaa ja aurinkoista helmikuun alkua Annukka. <3

  • Aivan upea reissu on teillä ollut! Ihanat kuvat koko postauksessa. Mies tuossa yksi päivä mietti, että pitäisikö mennä Tallinaan. Jos mennään, niin sitten Mystarilla. Vaikuttaa kauniilta ja miellyttävältä laivalta.

    • Ehdottomasti, niin on sitten silkkaa nautintoa koko matka. Ihanaa reissua sitten teille Marja, kun menette. <3

  • Huikeita kuvia matkastanne! MyStar on todella hieno, ehkä sinne vielä joku päivä. Ja täytyy sanoa, että kun on ollut mahdollisuus reissata busineksessä muutaman kerran, sen rauhallisuus ja etenkin tarjoilut houkuttelevat kyllä niin, ettei oikein muu enää maistukaan.
    Thaikkuravintolaan on myöskin joskus pakko päästä, niin mielettömästi sitä on hehkutettu joka puolella – pääseekö sinne ilman pöytävarausta, tiedätkö tai miten te toimitte?
    Ihana kuva tuo missä olet tähtitaivaan alla!
    Kivaa viikkoa ihana Tiia! <3

    • Se on kyllä just näin ja ei tarvitse jonotella niitä ruokia vaan voi syödä ja nauttia ja olla omassa rauhassa aika pitkälle eli ihanaa on matkata Business loungessa.

      Juu pöytä kannattaa ehdottomasti varata Tai Bohiin etukäteen, on aina talo täynnä.

      Kiitos paljon Maarit ja ihanaa loppuviikkoa. <3

  • Voi kuin mahtavaa olisi nyt löytää itseni Tallinkin laivalta, ihanasta City-hotellista ja ystävien ympäröimänä. Ehkä jos unelmoin siitä tarpeeksi päättäväisesti, se toteutuukin 😊. Tai Boh:ssa illastimme viime kerran sydänystäväni Lauran kanssa, hän asuu Porvoossa nykyään muuten.
    En ole vielä kerennyt käydä MyStarissa, mutta aikomusta toki on 🙂

    • Ihania muistoja Nadine ja toivottavasti pääset pian luomaan uusia. Hauska sattuma, että ystäväsi asuu Porvoossa.

      Tänä viikonloppuna taasen Tallinnaan.

      Ihanaa viikonloppua Nadine. 🥰

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud