Circus by Pirat Crew Silja Serenadella

Circus by Pirat Crew Silja Serenadella

Pr-matka Silja Line Suomi

Circus by Pirat Crew Silja Serenadella

Silja Serenadella esitetään 16.3.-31.5.2023 ukrainalaisen Sunu Eventin tuottama Circus Show by Pirat Crew – uudenlainen, innovatiivinen ja energinen esitys, joka on yhdistelmä sirkusta, teatteritaidetta ja tanssia. Menossa Helsingistä ja paluussa Tukholmasta 2 eri esitystä.

Ja mikä show olikaan! Koskaan en ole laivalla vastaavaa nähnyt, enkä kyllä maissakaan. Yhdistelmä huikeita valoja, sumuja, upeita lauluääniä, mielettömiä tanssiesityksiä, akrobatiaa! Kokonaisuus oli mykistävän upea, kuin parhaasta fantasiaelokuvasta joka sijoittuu jonnekin vanhan ajan mielikuvitukselliseen show-maailmaan. Kaikki ilmeet, eleet, ihan kaikki oli toteutettu sellaisella pieteetillä, että show:ssa ei ollut milliäkään ontuvaa kohtaa.

Syy jo lähteä Tukholman-risteilylle!

Kyllä myös rintaa puristi, sillä kaikkien meidän sydämet ovat Ukrainassa. <3

Nyt kiitolaukkaa kurkkimaan kalenteria, jos sieltä löytyisi risteilyn mentävä kolo ja pääsisitte katsomaan tämän huikean satumaisen ja elämyksellisen show:n.

Jos haluat nähdä videomateriaalia kyseisestä esityksestä, löytyy täältä.

Show on aika jännä, joten ei ihan perheen pienimmille. <3

Onko siellä jo Tukholman reissu mielessä tai milloin olette käyneet Tukholmassa?



10 thoughts on “Circus by Pirat Crew Silja Serenadella”

  • Todella upeat kuvat mahtavasta showsta. Piratcrew -esitys on kyllä paras laivashow, jonka olen nähnyt. Vauhtia, mystistä tunnelmaa, akrobatikkaa… Kaikkea mahdollista!

  • Haaveissa kyllä siintää reissu yhdessä Rachidin kanssa. Niin monta vuotta on jo mennyt viimeisestä reissusta.
    Ihana show, upean näköiset esiintyjät, varmasti ihan huikea elämys.
    Ihanaa viikkoa sinulle Tiia <3

  • Upeita kuvia sinulta taas kerran. Show oli varmasti viihdyttävä ja jännittävä.. Mitä kännykkää käytät, koska kuvasi ovat niin hienoja?

    • Kiitos niin paljon Marja kauniista sanoista. <3 Nyt käytin Huawei Mate 40 Pro puhelinta, jonka kamera on ihan omaa luokkaansa mm. pimeässä, videozoomauksessa ja liikekuvissa. Värit taltioitui myös kivasti. Silja Line piti myös kuvista ja haluaa niitä käyttää somekanavissaan. Aika kiva juttu.

      Ihanaa uutta viikkoa ja show oli mitä upein. <3

  • Vauhdikkaan näköistä meno kuvissa.

    Minä en ole risteilyihmisiä, olen joskus blogissani vitsaillut, että Ruotsin risteily viiden vuoden välein on minulle hyvä tahti. Piti oikein katsoa, että minä vuonna olimme edellisen kerran risteilemässä ja kesällä tulee 5 vuotta täyteen. Että eihän sitä tiedä, vaikka iskisi innostus Tukholman risteilyyn 😀

  • Mielttömän hieno tunnelma välittyi näiden upeiden kuvien kautta – WOW olihan show! Ei tällaisia usein näe, lahjakas ryhmä ja esitykset! Nyt alkanut se vikan yön keinutus laaantumaan kehossa, minulle tuli kyllä ihan tosi voimakkaat keikuttamisoireet niistä aallokoista, että hyvä kun sunnuntaina pysyin pystyssä ; ) Silti rakastan risteilemistä ja laivareissuja! Tämä matka jäi kyllä muillakin aspekteilla mieleen, huikea seura & ohjelma ruokaherkkuineen <3

  • Ihan huikian näköönen show ja oot kyllä taltioinut mielettömän upiat kuvat ☺
    No viime risteelystä on tosi pitkä aika. Nyt oli suunniteilla huhtikuulle Tukholman reissu, mutta
    jostakin syystä tuli peruutus.
    Aurinkoosta loppuviikkoa ja viikonloppua Sinulle Tiia ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud