Vuodenaikakuva talvi 2023

Vuodenaikakuva talvi 2023

Hiphurraa, vuodenaikakuva ”talvi” saatiin taas aikaiseksi. Tästä perinteestä ei luisuta vaikka sitten pitäisi ties miten vanhoilla päivillä könytä 4x vuodessa Porvooseen. Sama vuodenaika, sama paikka ja sama ihana lapsuudenystävä.

Vuosi 2023

Vuosi 2022

Vuosi 2021

Jälleen kerran kännykkä oli aseteltuna puussa roikkuvaan käsilaukkuun. Vastaantulevilla ihmisillä oli hauskaa ja kysyivät ”voivatko auttaa.” Hauskaa oli, että kameran automaattinen hymykuvatoiminto oli tallentanut vastaantulevia ihmisiä hämmästyneillä katseilla ja vähän meitäkin. Meitä nauratti.

Meillä on aina samat perinteet, ne kuuluu tähän juttuun. Sushia, kakut ja kahvit, lähikuvia ja kuljeskelua Porvoon kauniilla kaduilla.

Se tunne, kun saa aivan kohta sushit huulille.

Hommaan kuuluu myös sekoilu ja nauru vedet silmissä.

Jos kaipaat tuoretta pullaa tai haluat nauttia kahvit, teet tai kaakaot symppiksessä leipomokahvilassa, jossa on sydämellinen palvelu, niin Tuorilan kotileipomon myymälä on soma pikku paikka ja sumppilot saa ryystää myös pakkasella ulkosalla.

Olipa jälleen kerran mukava päivä ja seuraavaksi sitten kevätkuva! Minkälaisia traditioita teillä on ystävien kanssa?

Sydämellistä viikon jatkoa kaikille. <3



8 thoughts on “Vuodenaikakuva talvi 2023”

  • Niin taas ihanat ja sydämelliset kuvat teistä kaveruksista.
    Meillä Mian kanssa ruoan suunnittelu ja valmistus kuuluu aina minun vierailuihini Karkkilassa. Viimeksi kun Mia sairastui, niin Mian mies hoiti kaikki ruokapuolesta ja olihan se aika luksusta vaan istuskella sohvalla ja odottaa valmista 🙂
    Ihanaa tulevaa viikkoa sinulle Tiiuli <3

  • En malta odottaa kevätkuvaa. Tää just iskenyt takatalvi ei oikein jaksa meikäläistä naurattaa. Mut eiköhän se kevät sieltä vielä tule.

    Kivaa viikkoa Tiia. ❤️

  • Juuri tässä mietin, että eipä meillä taida olla mitään tradioita ystävien kanssa – paitsi tietenkin se, että tavataan 🙂 No ehkä niitä muutamia vakio uimapaikkoja voi jo alkaa pitämään traditioina.

  • Tätä postausta oli niin hauska lukea ja katsella. Teillä on ihana perinne ja myös todella hauskaa!

    Ihanaa kevään jatkoa sinulle <3

  • Ihana hyvän mielen perinne ja iloiset kuvat <3.

    Kiva myös täältä käsin seurata kelin vaihteluita vuosikuvien välillä. Jos joku jälkikäteen kysyy, millainen kevät oli vaikka vuosi sitten, mulla ei ainakaan ole mitään käryä, ellen kuvista tarkista. Hyvä jos eilisen päivän muistaa 🙂

  • Porvooseen alkoi tehdä mieli retkelle, jos siellä näin hymyilyttää. Sushi maistuis mullekin, mutta ystävälleni ei, ainakaan vielä. Juuri vietimme ihana iltapäivän heidän järvenrantamökillään höpötellen ja herkutellen. Aito Skumppa mansikoilla keskellä arkipäivää oli ylellisyys, jonka muistan mummonakin. Nauroimme lisävuosia itsellemme ja nautimme toistemme seurasta sydämen kyllyydestä. Olemme todenneet, että tuntuu siltä kuin olisimme tunteneet lapsesta asti vaikka tiemme ristesivät vasta nelikymppisinä.
    Ensi kerralla houkuttelen hänet kuviin, mikä onkin aika temppu. 😉 Aurinkoisin (tai siis tuonne metsän taa painumaisillaan) terveisin Tuija alias tuikku

  • Sä oot Tiia kyllä mun tyyli-idoli. ♥️ musta on vaan niin ihanaa, ettet sä ns. ”vähennä” itseäsi vaan olet aina rohkeasti oma itsesi. ♥️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud