Ikea & Marimekko Bastua -tilaus tuli!

Ikea & Marimekko Bastua -tilaus tuli!

Ikea & Marimekko Bastua -tilaus tuli ja Rommin kanssa ollaan ihan hurmuna! No okei Rommi tykkää näköjään klassisesta beigestä ja meikäläinen raperperikuosista! TikTokin puolelta löytyy koko unboxaus, jos jotain kiinnostaa kurkistella TikTokin puolelle.

Ihanaa, että Marimekko toteutti Iksulle ihan oman kuosin eli rapsun! Eikä pidä unohtaa Ikean rapsumehua, joka on kuitenkin pari kolme euroa edullisempaa kuin lähikaupasta löytyvä vastaava.

Beige is my style. 🙂

Rapsu ja Mansuli ne yhteen sopii.

Ihana lootikko! (Ja kyllä kutsun laatikoita lootikoiksi. 🙂

Mitäs pidätte, hurmuna rapsuun vai liian värikästä ja ehkä Rommin tyyli parempi?

Sydämellistä viikon jatkoa kaikille. <3



12 thoughts on “Ikea & Marimekko Bastua -tilaus tuli!”

  • Värien ystävänä tykkään rapsuista, erityisesti tuo raparperin lehden muotoinen tarjotin. Rommi on aina näköjään osallitumassa pakettien availuun, johtuu ehkä addiktiosta paperipetejä kohtaan 😀
    Ihanaa loppuviikkoa Tiia <3

    • Lehtitarjotin on ihana!

      Rommi on kyllä kovasti papereiden ja laatikoiden perään, hih. Utelias nuori mies.

      Ihanaa viikonloppua Outi. <3

  • Ihana tuo raparperitarjotin. Toisaalta siitä tulee mieleen kevätkesä, jolloin meillä on kahden ison puskan myötä liiaksi jalostettavaa. Minulla on vain noin pari viikkoa säilyvän raparperimehun ohje. Ja hyvä niin. En laittaisi niihin mitään kemikaalia säilyvyyden lisäämiseksi.

    • Oih ihana mehuohje varmasti. Mutta eikös mehuja säilötä sokerilla ja mehut säilyy pitkään, niin ainakin oma mummi teki eli ei lisäaineita tarvita.

      Ihanaa viikonloppua Marja. <3

  • Sarjassahan on vähemmän värikästäkin, minä tilasin mökille niitä turkoosikuvioisia laudeliinoja ja samanlaisen tarjottimen. Saunan terassille otin raparperitarjottimen.

    • Joo oli ja ne oli kivoja myös. Toi rapsutarjotin on kyllä kesäisyyden huippu!

      Kivaa viikonloppua. <3

  • Mä rakastan raparperia ihan kaikessa muodossa! En malta odottaa, että pääsee taas leipomaan raparperipiirakkaa. 😍

    Kivaa viikonloppua Tiia. ❤️

    • Sama homma ja voisit tykätä muuten Molton Brown rapsusuihkugeelistä. Aijai ja arvaa alkoiko nyt tekemään mieli kaikkea raparperista tehtyä!

      Ihanaa viikonloppua Jonna.

  • Ihanan vauhdikkaita kuvia! Ihastuin kyllä heti tämän yhteistyömalliston kuoseihin ja sävyihin – sopivat oikein hyvin myös kesäkeittiöön ja pihan ruokailutilaan. Kätevät viedä ruokia, astioita, laseja yms. pihalle ja noille voi kattaa vaikka mitä alkupaloja. Otettiin heti käyttöön myös ne kylpypyyhkeet ja saunalaudeliinat, todella kauniit värit ja kuviointi. Tällaista mallistoa lisää : ) Ihanaa alkuviikkoa & kevään odotusta!

    • Ihanaa kuulla, että siellä myös tykästyttiin. Jäi kaivamaan just nuo saunapyyhkeet sun muut, mutta meillä on aivan hirmuinen määrä pellavaisia, niin turha sitten ostaa kuin ne mitä tarvittiin. Tykkään hirmuisesti pitää jalkoja tuolla istumatyynyllä, kun istun soffalla.

      Miten ihana iloinen kokoelma, tätä lisää!

      Aurinkoista tätä viikkoa Heli ja jee mehän nähdään tällä viikolla. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud