Parhaat vinkit TikTokkiin!

Parhaat vinkit TikTokkiin!

TikTok infoa! Pr-event|TikTok & Nyx💙 Wow, eilen saatiin koulutusta suoraan TikTokin työntekijältä ja pakko jakaa muutama vinkki! 

Samalla hoidettiin kulmat kuntoon Nyxin kulmatuotteilla. Jurille riittää kuulemma Fiskarsin sakset ja ehkä Nyxin kulmageeli, meikäläinen taas kokee, että kulmien meikkaaminen on aamun työläin rasti. Aina tulee liikaa johonkin kohtaan tai jostain uupuu. Mutta hei Nyxin uusilla kulmaliimoilla pysyy pörheimmätkin kulmat ojossa vaikka tornado iskis🤩

TikTokissa 67% on yli 25 vuotiaita eli ei mikään lasten formaatti!

Kolme hastagia on sopiva määrä ja 2-5 passeli. 

TikTok tykkää nykyään pitkistä videoista ja puskee niille näkyvyyttä.

TikTokissa saa olla ahkera ja tykkäillä, kommentoida ja jakaa sisältöä. Ei laiteta estoon, kuten merkillinen Instagram rankaisee ahkeria somettajia ja laittaa kummia estoja ja jopa sulkee tilejä. TikTok palkitsee ahkeruudesta💙

Videoiden tulisi olla vähintään 6 sekunnin pituisia.

Tahti 3-5 TikTokkia viikossa perfect.

Puhe, teksti ja musiikki tärkeitä. Mitä enemmän personoit, sen enemmän tykätään.

Koko näytön TikTokit, ei kapeita laatikoita yms. 

Hyppää mukaan ilmiöihin. Jos on tulossa vaikka Star Wars leffa tai halloween, tee aihesisältöä.

”Valmistaudu päivään kanssani” on pysyvä trendi eli kannattaa tehdä niitä. 

Meikkaa tai kokkaa ja kerro jotain ihan muuta tarinaa samalla. 

Suosituimmat TikTok kauneus hastagit #makeup#beauty#skincare#makeuptutorial

#beautytips#skincareroutine#makeuphacks#beautyhacks

Lopuksi, ole oma aito itsesi on se tärkein! Tee omaa juttua💙

Huhhuh ja nippelitietona, TikTok on ohittanut Googlen maailman haetuimpana alustana. Netflix on nimennyt TikTokin kovimmaksi kilpailijaksi ja hups, TikTokkiin on suunnitteilla elokuvia. TikTok on ohittanut YouTuben katselukerroissa.

Omat lemppari TikTokit: iäkkäämpien naisten tyyli, vaihtarit, ihmisten pienet asunnot, matka-auto asunnot, sisustus yms. Hylätyt talot todella kiehtovia. Kokkaus ja kissavideot.

Uudet kulmaliimat, jolla pysyy kulmat kuosissa.

Mukana kuten @mieskin Juri sanoi mummona menossa eli ollaan vähän tällaisia ”mummotiktokkaajia.”

Sanoisin, että täydelliset kulmat ja toki täydellinen malli muutenkin.

Kyllä TikTokin talutan ja kulmat.

Oletteko TikTokissa ja jos kyllä, kerro millä nimellä, niin otan seurantaan. Löydyn @tiiakoivusalo

Tein tänään testi TikTokin vinkkien mukaan. Eli laitoin kauhian aamunaamani, puhuin ja kirjoitin videoon tekstiä, koska TikTok-algoritmi kuulemma tykkää tulkita tekstin perusteella mistä videossa on kyse.

Vaikka saavutukset eivät ole huimia, ovat ne parempia kuin pitkään aikaan. Nyt jo muutamissa tunneissa 6 uutta seuraajaa ja kyseistä TikTokkia katsottu enemmän kuin muita vähään aikaan.

Eli matalalla kynnyksellä ja turha viilaus ja stailaus pois. Toki, jos on joku taito, niin ehdottomasti kannattaa viilata. Mutta meinaan nyt ihan tällaisia taviksia kuten meikäläinen, jolla ei ole ns. taitolajeja, niin ei muuta kuin TikTokkia menemään.

Kivaa keskiviikkoa💙



10 thoughts on “Parhaat vinkit TikTokkiin!”

  • Kiitos Tik tok vinkeistä Tiia! Mulla menee selvästi överiksi noi #, olen niin tottunut niitä Instagramiin laittamaan. Me iäkkäämmät tik tokit takat ollaan hauskoja siellä, hyvä me.
    @outikrimou löydyn minäkin sieltä ❤️

  • Tik Tok on todella voimakas formaatti. Kuuntelin eilen, että nuoriso jopa äänestää vaaleissa sen mukaan miten on nähnyt mainokset Tik Tokissa. Oikeissa käsissä todella hyvä paikka kommunikointiin, mutta on vaarallistakin, että lapset kuvaavat tappeluitaan ja vaarallisia juttujaan vain saadakseen videon esille.
    Ruokkiikohan tämä asia väkivaltaa. Aika moni ehtii videot nähdä, ennenkuin video jostain syystä poistetaan

  • Hienot kulmat sinulla. Minullakin nuo kulmat ovat meikkaamisessa vaikeimmat. Kiitos TikTok vinkeistä. Ehkä vielä joskus päivitän tuon sovelluksen, koska meitä vanhuksiakin on siellä niin paljon.

  • Meikäläinen on tässäkin asiassa jälkijunassa kulkeva vanhan liiton jarru, joka ei vieläkään ole edes kirjautunut tiktokkiin, mutta ukkeli pitää huolen siitä, että kaikenlaista oikeesti hauskaa videonpätkää sieltä lähtee mullekin jakoon (ei siis luojankiitos ukkelin omia pätkiä, vaan muitten :D).
    Ja Outi onneksi jakaa omiaan Instassa, niin näen sitä kautta. On niin tosi taitava siinä lajissa ja mun mielestä sopis näyttelijäksi isoille estradeille, koska osaa vaihdella ilmeetkin niin tosi hyvin kulloiseenkin puheeseen sopivaksi.

    Instaan olen aika kyllästynyt monestakin syystä, joten ei sitä tiedä, jos pääsisin tästä tiktoklukostani ja joku kaunis päivä klikkaisin itseni sisään, että näen mitä kaikkea siellä tapahtuu. Ehkä eniten kiinnostaa just Outin kaltaiset hauskat imitaatiot, parisuhdekomiikka, nokkelat editoinnit (mm. ennen vaaleja oli monia hyviä) ja golfiin liittyvät jutut.

    Ihanaa pääsiäistä <3

    • Sama homma kuule ja lapset kielsi mua menemästä. 🤣

      Siellä on hyvät ja huonot puolensa.

      Outi on ilmiö, aivan super. Oon Outin ehdoton fani myös. 🧡

      Sieltä kyllä kaikkea tuota löytyy. Insta on kyllä pissinyt omaan nilkkaan ja on vaikea sovellus nykyään.

      Joten never say never TikTokista.

      Ihanaa pääsiäistä Annukka🧡

    • TikTok on helpompi, suosittelen sitä. 🧡

      Sydämellistä pääsiäistä Suvi🐣✨🧡

      • Saatan ehkä joskus kokeillakin TikTokia mutta nyt kokeilussa kuitenkin Youtube kanava, katsotaan miten sen kanssa sujuu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud