Hyvää äitienpäivää 2023!

Hyvää äitienpäivää 2023!

Oon aina nauranut, kun mies ehdotti hääpäivänä, mennäänkö kaatopaikalle ja mehän mentiin.🤣

Nooh mies eilen irroitti lavuaarin ja hanan, koska hana heilui ja sanoin, että älä irroita vielä. Olin puhelimessa ja meni siinä välissä tietenkin irrottamaan. Haki eilen uuden lavuaarin ja hanan, mutta Iksun lavuaari ei enää ihan sama ja meiltä puuttui sopiva mutteri ylivuotosarjasta tai toinen vaihtoehto vaihtaa kaikki letkut ja osat.😬 Miksi Iksu menee muuttamaan hyvien lavuaarien kokoa pienellä piirulla. Höh.

Keittiö on kuin räjähdyksen jäljiltä ja kahvit keitin ja onnittelut sain ylivuotoletkun ja lavuaari puheiden ohessa. Välillä juhlapäivät kukkii romantiikkaa, välillä ollaan kaatopaikalla tai putkihommissa.🤣 Myönnetään, sain kyllä paljon suukkoja välissä ja ollaan naurettu mahat kippurassa.

Meidän 30v. tyttären kanssa viestiteltiin äitienpäiväonnitteluita ja naurettiin, kun isä täällä häsää. Meitsi: Mut ehkä just siksi rakastan sun isääs, kun on niin aito pölkkypää välillä.  Aikuisen tytärtä lainatakseni ”Mieluummin aito pölkkypää ku lipevä liero joka järkkäis romantiikkaa.”😅🤩❤️

Näillä mennään.🤩

Sydämellistä äitienpäivää kaikille äideille, mummeille, kaikille äidiksi tunteville. Olen isovanhempien kasvattama ja uusperheen äiti ja mummi ja on biologisia lapsia ja miehen edellisen liiton, niin rakkaudella ja vanhemmuudella ei ole aina mitään tekemistä biologian kanssa.

Koen, että on koko maailma ja maailman rikkaudet, kun olen saanut tuon ”pölkkypää” rakkaani kanssa kasvattaa neljä fantastista lasta ja vielä etuoikeuden hoitaa ja rakastaa perheen pienintä uutta tulokasta ja miten häntä rakastankaan. Rakkaus, siinä kaiken salaisuus.❤️

Sydän tänään avoinna ja levällään, kuten meidän keittiökin.🤣

Mites siellä tänään? Mietteitä äitiydestä, äitienpäivästä, uusperheistä, erilaisesta vanhemmuudesta, lapsettomuudesta, vapaaehtoisesta lapsettomuudesta.

Kiitos rakkaan ystävän @taru68 eilen pöytä notkui kakkusia ja sain myös rapsupupiirakkaa doggy bagiin eli onhan mulla kakkua🤩

Sydämellistä äitienpäivää❤️



5 thoughts on “Hyvää äitienpäivää 2023!”

  • No kuten tuonne omaan blogiini jo kirjoittelinkin niin äitiys ei ole aina biologista vaan sitä, että pidät huolta lapsesta joka on sinulle tärkeä ja haluat vain hänen parastaan ja olla se turvallinen ja läsnäoleva aikuinen.
    Ihanaa äitienpäivää ihana Tiia <3

  • Kyllä, on minun,sinun ja meidän lapsia ja kaikki on yhtä rakkaita. On kaksi tyttöä ja kaksi poikaa ja kaikki ovat rakkaita toisilleen, olemme hyvin tiivis perheyhteisö.Minulla on ihana mies, hän on rakastava aviopuoliso ja pappa, huomio aina kaikki. Uusperheen äitinä oli aluksi vaikeuksia, mutta rakkaudella nekin voitettu. Päivääkään en ole katunut tätä avioliittoa ja sen mukana tulleita lapsia. Nyt on jo kolme lasten lastakin….lapset ovat rikkaus, vaikka ovatkin meillä vain lainassa, niinkuin sanotaan!
    Ihanaa tulevaa viikkoa!

  • Kun oma äiti ja isä ovat ihan karseita vanhempia niin on saanut huomata, ettei biologialla oo lopulta ihan mitään merkitystä. Se, että rakastaa ja saa rakastaa on tärkeämpää kuin mikään biologia ikinä. Valittu perhe on täsmälleen yhtä hyvä ja arvokas perhe kuin biologinenkin. Mulle arvokkaampikin, koska läheiseni rakastavat minua minun itseni takia. Omia lapsia en halua, mutta kummitätinä oleminen on mulle ihanaa ja tärkeää. Tätiys sopii mulle. Toki oon myös 14 lapsen biologinen täti, mutta he ei oo mun elämässä niin en saa olla tätinä näille lapsille, olosuhteiden pakosta. Toivottavasti jonain päivänä saan tutustua näihin tyyppeihin. Vaikka en ymmärrä miksi ihmiset haluaa lapsia ni se on silti mulle ok. Eipä taija moni ymmärtää mua, ku en ite halua ollenkaan lapsia ja sekin on ok. Tärkeämpää on seistä ittensä ja rakkaittensa rinnalla ja yrittää ymmärtää toisia.

  • Kiitos kun otit huomioon,että äiti ja äidillinen voi olla vaikkei olisikaan omaa biologista lasta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud