Pikkuserkun häät ja kaksi ihanaa Ellos mekkoa!

Pikkuserkun häät ja kaksi ihanaa Ellos mekkoa!

Kaupallinen yhteistyö Ellos ja sisältää mainoslinkkejä. Alekoodilla KOIVUSALOMAY23 saatte 33% alen Elloksen normihintaisista tuotteista ja vielä 5% lisäalen alehintaisista. Kannattaa ottaa koodi talteen, jos jollekin uudelle jutulle on tässä toukokuun aikana tarvetta.

Rakas pikkuserkku meni naimisiin ja päästiin juhlimaan pari viikkoa sitten pikkuserkun hääjuhlia Lahdessa. Juhlapaikkana oli todella viehättävä Opiston Kunkku, tarjoilut ja seura mitä parhainta. Pikkuserkkujen kanssa meistä on tullut erottamaton trio, siitä lähtien kun joskus vuonna 2016 toisiimme tutustuimme ja siitä lähtien tehty vaikka mitä kivaa yhdessä. Hääjuhlat oli oikea kirsikka meidän yhteiselle taipaleelle.

Tämä Elloksen mekko Cornelia oli selvä valinta hääjuhliin. Tässä mekossa on sitä jotain juhlan tuntua ja lila väri ihastuttaa. Mekko onkin Elloksella heti myyty loppuun ihan jokaisessa koossa, mutta vielä siellä yksi koossa 42/44 mekkonen näyttäisi olevan saatavilla ellei sekin tässä välissä ehdi mennä.

Niin upea morsian ja komea sulhanen. Paikka mitä viehättävin.

Sitten väriä elämään ja kukkaisan kepeää olemista kesän juhliin. Tämä Elloksen mekko Jackie tuo kukkailoa kevääseen. Siellä näyttäisi vielä olevan muutamaa kokoa hyvin jäljellä tästä mekosta.

Mies muuten totesi noista pinkeistä Vamsko nilkkureista, että huh mitkä Abba-kengät. 😀

Tähtipölyä oli ilmassa keväisissä häissä. Onko teillä kesällä hääjuhlia tiedossa ja löytyykö suosikkeja Ellokselta?

Koodilla KOIVUSALOMAY23 saatte 33% alen normihintaisista ja 5% alen alehintaisista

Sydämellistä kevätviikkoa kaikille. <3



10 thoughts on “Pikkuserkun häät ja kaksi ihanaa Ellos mekkoa!”

  • Enpä olekaan hetkeen käynyt kurkkimassa Elloksen sivuilla mekkosia ja hameita. Niitä olen aiemmin tilannut ja muistaakseni kuule pari takkiakin on tullut sieltä tilattua. Elloksen vaatteista tykkään ja heillä on kivasti ollut vaatetta myös tällaiselle tanttaralla kuin minä 🙂
    Mekkosi ovat aivan ihania ja kummatkin voisin itsellenikin tilata.
    Kaunista viikkoa Tiia <3

  • Voi kun olisikin häät, niitä ei ole ollut moneen vuoteen. Nyt elämme sitä vaihetta johon kuuluu rippijuhlia ja lakkiaisia. Lakkiaistenkin suhteen on ollut pitkä tauko edellisiin.

  • Hei, ihanat mekot, varsinkin kukkamekko ja kengät ! wow…
    Sen jälkeen, kun tuli noita kilo sydänjuttujen takia jäi mekot. Tykkään kotelomekoista sellaisista suoralinjaisista, oon sitä tyyppiä, makunsa kullakin, ihannoin ihmisiä jotka voivat tuollaisia käyttää!
    Työnikin takia on aina etsittävä päälle mustaa…
    Ihanaa viikkoa ja kaikille Äideille Rakkauden täyttämää Äitienpäivää!

  • Häät ovat aina kivoja tapahtumia. Iloa ja kiva tavata sukulaisia ja tuttavia.

    Pitääkin käyda tutkailemassa Elloksen tarontaa mekkojen osalta.
    Koot ovat aika pieniä nykyisin ja tämmöiselle isompipoviselle on vaikea löytää ylhäältä sopivaa mekkoa. Ovat telttoja alhaalta, jos yläosa on sopiva. Harmi, etten ole normikokoinen.
    Nauroin nahkarotsia ostaessani,että pitää varmaan mennä rintojen pienennysleikkaukseen, mutta onneksi myyjä löysi sopivan takin.

  • Ihana mekko!

    Mua niin harmittaa, et koska olen harteikas ja rintava niin kaikki muhkeat mekot ja hihat saa näyttämään mut ihan hassulta. Pitää tyytyä vain kireämpiin kietaisumekkoihin, etten näytä siltä kun olis jätesäkki päällä. 😅 Oon kateellinen kaikille, jolla noi näyttää hyviltä. 😆

    Hääjuhlia ei ole tiedossa, mut kummipojan ylppärit kolkuttelee oven takana.

    Ihanaa viikkoa Tiia. ❤️

  • Kauniit mekot olet valinnut! Pitääpä kurkata heidän valikoimiaan itsekin. Hääpaikka muuten näyttää niin tunnelmalliselta, oli varmasti ihanat juhlat!

  • Cornelia oli tosiaan varmasti nappivalinta hääjuhlaan: yksivärinen, pussihihat ja hieno leikkaus. Itselleni oli mieluisampi Jackie-mekko. Tykkään niin kukista. En enää ole ostanut neljään vuoteen mekkoja ja tunikoita. Olen ilmastosyistä lopettanut minulle rturhan ostamisen ja pikamuodin. Olen niin tosikko.

  • Ihanat mekot kumpikin! Hääjuhlat ovatkin aina niin mukavia. Tämän ikäisellä ei enää paljoa hääkutsuja tule, enemmänkin hautajaiskutsuja, vaikka onneksi ei niitäkään muutamaan vuoteen ole tullut..
    Ihanaa kevään jatkoa sinulle<3

  • Nuo sinun mekot ovat niin kauniita. Olen ihan lääpälläni niihin ja siis myös niihin mitä olen muualla somessa katsellut päälläsi. Kävin jo vähän katselemassa muutamaa ostomielessä, mutta vielä en kuitenkaan tehnyt päätöstä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud