Barbie-elokuva tulee, oletko valmis?

Barbie-elokuva tulee, oletko valmis?

Barbie-meikit saatu Nyx Cosmetics Nordics

Woahhh! Kuka odottaa Barbie-leffaa ja on katsonut kaikki trailerit? No mä!
@nyxcosmeticsnordics lähetti Barbie-leffan kunniaksi meikkikokoelmansa, josta nyt taistellaan tyttären kanssa ja taitaa tämä äiti hävitä.

Mutta aikuiselta tyttäreltä saamani Toy Story- Barbie on aina ja ikuisesti mun.

Kaivoin meidän muutaman Barbie-huonekalun esille ja ehkä kaivan Barbiet ennen ensi-iltaa myös. Löytyy äitini vanha Barbie, monta omaani, joiden päät tosin leikkasin aina kaljuiksi, mutta toisaalta Barbie on hot kaljuna.

Löytyy kolmen tyttären Barbeja ja löytyy äitini Barbien upeita vaatteita.

Luulin, että Nyx Avatar-kokoelma pyörtyä pöksäytti tajun kankaalle, mutta entäs sitten tämä pinkki kokoelma?

Aiotteko mennä katsomaan Barbie-leffan? Jos kyllä, niin tästä meikit ensi-iltaan.

Täältä voit kurkkia Barbie-trailerin. Ennakkoluulot voi olla tiukassa, mutta veikkaan, että tässä on vuoden hassunhauskin pläjäys ja kaikille pinkkiä rakastaville silkkaa ilotulitusta.

Pinkkiä viikon jatkoa kaikille ja onko kertoa lapsuuden Barbie-muistoja?



7 thoughts on “Barbie-elokuva tulee, oletko valmis?”

  • Miten upeita meikkejö! Ja mitä muistoja mieleeni tulviikaan… Mun tyylikkäin Barbie oli Barbie Benetton! 😍 (Muistan sen mainosbiisinkin vielä, apua!)

  • Barbiet oli yksi suosikkileluistani! Ompelin niille vaatteita ja valmistin koruja. Ennenkuin ompin itse ompelemaan, niin mummoni teki muutaman mekon. Mummo kyllästyi nopeasti pieneen näpretelyyn ja sen jälkeen opa isäni on tehnyt barbielle samettisen hihattoman kotelomekon 😀

  • Voi! Lapsena 1990-luvulla tuli kyllä leikittyä barbeilla niin paljon! <3 Ja varsinkin ku meijän serkku oli niin ihana, että anto kaikki barbi-juttunsa mulle ja mun siskolle ku hänellä meni leikki-ikä ohi, niin sitä leikin määrää sen jälkeen mulla ja siskollani. Muistelen niin rakkaudella tuota mun serkun tekoa! <3 Muistan vielä mun barbien nimetki: Miranda, Barbie, Pocahontas, Auringonkukka, Angela, Ben, vauvabarbi Angel, Yhteisiä oli ainaki Ariel (ne punaiset hiukset!!!) ja Shelley. Siskolla oli ainaki Marinda ja Ken. Miranda ja Marinda oli siis just samanlaiset barbit, ni siksi nuo nimet niillä. 😀 Huomionarvoista myös se, että Pocahontas ja Auringonkukka oli alkuperäiskansabarbeja ja Ben tummaihoinen. Tuohon aikaan!

  • Olispa hauska nähdä tuo Barbie-leffa. 💗 Minulla oli monta barbia nuorempana, lahjoitin ne tytölleni ja nyt odottavat lastenlasta… Onhan tuo vähän korni naisen malli, mutta leikki on leikkiä. 😊

  • Voi että, ne suloiset barbileikit! Muistan, kun Keniä ei löytynyt läheisestä kaupungista, isä osti sen minulle yllätyksenä Helsingistä. Sitä ilon määrää.!Niin barbi pääsi sitten naimisiin ja kotikin perustettiin.

  • Niin on kyllä Barbimaiset sävyt näissä meikeissä. Pakkohan se leffa on nähdä, niin paljon siitä on jo puhetta ollut.
    Ihanaa heinäkuuta Tiia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud