Kaksi erilaista kesämekkoa ja lapsuuden kesät!

Kaksi erilaista kesämekkoa ja lapsuuden kesät!

Ellos-mekko kaupallinen yhteistyö ja sisältää mainos alekoodin. Opi-kysilakka saatu pr-näyte. Ja kasa lapsuuden kesien kuvia.

Mekko Nicolina, jota löytyy vielä useassa koossa muutamia kappaleita kutakin kokoa Ellokselta ja on valmistettu Better Cottonin kanssa puuvillaviljelyn parantamiseksi maailmanlaajuisesti, parantaen viljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita.

100% puuvillaa🤍

Alekoodilla KOIVUSALOJULY23 saatte 33% alen normihintaisista ja 5% alen alehintaisista Elloksen tuotteista. Tämä koodi kannattaa ottaa talteen, jos on joitain tarpeita mitä hankkia.

Tästä mekosta löytyy klassikko mustavalkoruudullinen versio myös.

Sitten tähän omaan lemppari Disney-mekkoon, joka on hankittu vuonna 2018 Lontoon Cath Kidston-myymälästä ja muistaakseni Viidakkokirja oli Cath Kidstonin ja Disneyn viimeinen yhteistyö.

Pian tämän jälkeen Cath Kidston myymälöitä alettiin sulkemaan, kiinalaiset ostivat Cath Kidstonin, laatu huononi, hinnat nousi hurjasti ja siihen vielä brexit, niin eipä ole sen koommin tullut hankittua enää mitään Cath Kidstonilta.

Tätä mekkoa fiilistellessäni kävin kurkkaamassa mitä Cath Kidstonille nyt kuuluu ja sivusto on siirretty Next-verkkokaupan alle ja tuotteita ei juurikaan ole. Onkohan tämä Cath Kidstonin tarinan loppu.

Yksi lemppari muumimukeista on muuten tämä ”Uimahyppy-muki” Muumipeikon pöksyt ovat kovin söppänät ja mukissa siintää kesän ilo.

Muistelin Instan puolella lapsuuden kesiä ja kommentteihin tuli ihania muisteloita myös muilta.

Kun olin lapsi juoksin mökillä kaikki matkat, oli kova kiire pesemään kiviä, maistelemaan apilankukkia, pelastamaan leppäkerttuja ja jättää jälkensä hiekkaan, nuuhkia tuulen tuomia tuoksuja ja ajatella miten ihmeellisen pitkä päivä ja loputon kesä.

Muiden muisteloiden kautta tulvahti mieleen kuuma asfaltti, johon päivänkakkarasandaalit tarttui, miten mökillä tuli aina oltua paljain jaloin.

Kuinka tuli puhotettua mansikoita heinään, nautittua mustikkamaitoa, mummin keittämä raparperisoppa oli suurinta herkkua. Tuli ystävän kanssa rakennettua maja kusiaispesään ja meidän pyllyt oli tulessa majassa istuessamme ja vaikka mitä.

Rakas lapsuudenystävä, siskoni mun. <3

Isovaarin kanssa. Isovaarille piti aina niiata.

Rakas Karhu-patsas ja kultainennoutaja Pontus.

Siskoni mun eli pitkäaikaisin ystäväin.

Opi-kynsilakan sävy ”Silicon Valley Girl” sopii mainiosti mekon sävymaailmaan ja kesäiseen tunnelmaan.

”Älä ole vihainen, oltuasi peloissasi. Se on pahinta pelkuruutta.” 🐘🦜🦧🦏

-Viidakkokirja

Kyseinen viisaus passaa näihin aikoihin hyvin. Sisäiset pelot yleensä johtavat klikkitilanteisiin, suvaitsemattomuuteen ja puolustuskannalle.

Näinä aikoina viljelläänkö enemmän ystävällisyyttä ja hyvää, se kantaa, koska rakkaus voittaa aina.

Kysytäänpä taasen, kuka on lemppari Disney-hahmosi ja miksi? Ja kumpi mekko on suosikki näistä?

Ihania heinäkuun ensimmäisiä päiviä kaikille ja jos joku jaksaa ja viitsii, olisi samalla ihana kuulla teidän lapsuuden kesien muistoja.<3



12 thoughts on “Kaksi erilaista kesämekkoa ja lapsuuden kesät!”

  • Mun parhaita lapsuusmuistoja on kesäpäivät Hailuodossa ja Vihannin mummuloissa. Ja se kerta, ku lapsena kiipesin meijän talon katolle savupiipun taa lukemaan, että sain lukea rauhassa. 😀

    • Ihana muisto, se lukuiloa ja lukurauha. 😍

      Mummulat parhautta.

      Sydämellistä heinäkuuta Laurakatarooma. ❤️

  • Lapsuuden kesät olivat ihania! Aurinko paistoi aina. Yhtään sadepäivääei muistu mieleen. Uitiin koko päivä, saatiin nukkua naapurin ullakolla makuupusseissa. Ei huolen häivää, elämä oli yhtä auringon paistetta.

    Disneymaailma ei ole enää aikuisena tuttu. Lapsena rakastin Disneyn piirrettyjä, mutta yhtä lempihahmoa en muista, että olisi ollut.
    Sarjakuvat, joita luin ja fanitin, olivat Asterix ja Tintti.

    Lapsuudessa tärkeitä sarjoja tai kirjoja arastelen katsoa tai lukea uudelleen. Ehkä ne ovat nyt ”vesittyneitä” kun aikuisuus on iskenyt päälle. Viisikoihin en uskalla tarttua, Runotyttöjä olen pari lukenut. Ja Salainen puutarha oli edelleen aivan ihana.
    Lapsuuden Disney-piirrettyihin en ole uskaltanut palata. Ehkä se taika on haihtunut. Sitä riskiä en ole halunnut enää ottaa.
    Jotkut lapsuuden muistot kannattaa tallentaa sinne muistojen arkistoihin.
    Olen kuullut, että on aikuisia, joille Disney-hahmot, my little Pony, Barbi tai muut lapsuuden tuttavuudet ovat edelleen tärkeitä. Ymmärrän senkin.
    Olen nauttinut tyttökirjoihin palaamisesta, mutta hyvin valikoidusti ja varovasti.
    Lapsuus oli onnellista aikaa, jotenkin sitä kuplaa ei haluaisi puhkaista.

    Mekoista ihanin on tuo sinisen sävyinen. Päälläsi just täydellinen kesämekko!

    • Samaa ajatellut, että aina paistoi ja jos joskus harvoin satoi, sekin hetki oli ihana, kun sade ropisi mökin kattoa vasten ja sateen ropina toi kodikasta tunnelmaa lukiessa kirjaa. Siinä hetkessä oli turvallinen olo. .

      Asterix ja Tintti olivat myös omia lemppareita ja sitten Lucky Lukea tuli myös luettua, mutta kyllä Asterix ja Tintti veivät voiton kaikista sarjakuvista.

      Ymmärrän fiiliksen, miehen kanssa just mietittiin Miamin matkaa verrattuna Californian reissuun ja miten Californian reissu oli huikeampi ja miten kaikkialla oli niin kaunista. Mietittiin mentäisiinkö jonain päivänä uudestaan, paljon jäi myös näkemättä ja joihinkin samoihin paikkoihin olisi mukavaa palata. Sitten myös mietittiin, että mitä jos ei tuntuisi enää samalta. Sama koskee lapsuuden kirjoja, syntyisikö sama taika enää.

      Omia lemppareita oli ehdottomasti Viisikot ja Kolme etsivää ja toki tykkäsin Neiti Etsivästä myös vaikka ei Viisikon veroinen ollut. Viisikoita lukiessa iski aina nälkä ja varasin usein eväitä. Muistan hyvin eräät eväät Creme Crackereitä ja margariinia ja juustoa päällä ja oli kodikas olo.

      Katsoin pienenä Disney-leffoja, mutta niiden lopullinen taika syntyi kaikkien neljän lapsen myötä, jolloin elin uudestaan oman lapsuuden lasten kautta. Kävimme katsomassa ihan kaikki piirretyt mitä leffateattereihin tuli ja on ikävä näitä hetkiä. Niin kova fani en ole, että lähtisin piirrettyjä katsomaan ilman lapsia nyt aikuisena.

      Lapsuuden kupla on ihana ja onnellinen ja annetaan sen säilyä sellaisena.

      Kiva, että tykkäät sinisestä mekosta, se on oikea freesi Suomi-kesämekko.

      Aurinkoisia kesäpäiviä MME Dragonfly <3

      • Niin totta, että jonkin reissun kokemuksiakaan ei välttämättä halua uusia.
        Kun haluamme välttää pettymyksiä.
        Jotkut muistot kannattaa säilöä ja jättää muistoihimme sellaisenaan. Pilaamatta.
        Sitten taas joissain tapauksissa samaan hyväksi koettuun paikkaan kannattaa palata kerta toisensa jälkeen. Tuttu ja turvallinen voi olla juuri se paras.
        Jokainen juttu pitää miettiä erikseen.
        ”Seuraa sydäntäsi”, joku neuvoi vuosia sitten. Ja hyvä ohjehan se onkin.

        Sinulle (ja monelle muulle) se oma juttu on Disney-klassikot, minä taas olen hurahtanut vanhoihin Hollywoodin kulta-ajan leffaklassikoihin.

        Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!

        • Niin totta ja veikkaan että meidän tie vie vielä kerran Californiaan. Haaveillaan jos vuokraisi Sausalitosta asunnon veden päältä. Mitähän on vuokrat. 😅

          Mutta jos käy kurkkimassa jotain samoja paikkoja ja monia uusia. 😍

          No mutta vanhat leffat on silkkaa rakkautta. Tykkään myös vanhoista Suomi-leffoista, koska niitä tuli katsottua lapsena vaarin turvallisessa kainalossa.

          Ihania kesäpäiviä myös sinne teidän perheelle. 🥰

  • Kesämuisteluista tuli mieleen, kun meidän isi paikkaili mökin kattoa ja siitä saatiin sellaisia paloja askarteluihin. Painettiin kasveja kiinni siihen mustaan pikiseen kattomateriaaliin ja ai että niistä tuli hienoja tauluja. Ja kerran äiti putsasi mökin rännejä ja ihmetteli, miten bikinien naru tuntuu niin oudolta. Eipä ollut naru joka roikkui selässä vaan sisilisko 🙂
    Lempi Disney hahmo, tämä onkin vaikea kysymys! Ehkä se on Stitch, koska hän on vähän tuhma, mutta kuitenkin sisimmässään hyvis 🙂
    Ihanat mekot ja kynsilakka ja kupposet ja sinä <3

  • Ihania mekkoja. Mä oon tänä kesänä muistellut kans tosi paljon lapsuuden kesiä, niin paljon, että ollaan alettu haaveilemaan omasta pienestä kesäpaikasta, jossa vois olla rauhassa kaikelta. Siirtojakin ollaan alettu tekemään, jotta se voisi joskus olla vielä mahdollista. Asuntokauppa on vaan tosi kuivunutta tällä hetkellä…

    Mulla ei ole lemppari Disneyhahmoa, sähän tiedät etten ole koskaan katsonut yhden ainotta Disney-leffaa kokonaan. 🤣 Jep saisin ei koskaan – pelissä tällä varmaan pisteen.

    Ihanaa kesää. ❤️

  • Ihana postaus. Mikähän siinä on, että kun olin lapsi – ainapaistoi aurinko kesäisin. Minä olen maalta, ja kesät menivät kanoja hoitaessa ja naattipellolla. Siihen aikaan lapsillakin oli vastuulliset työt, kuten kanojen hoito. Kivaahan se oli.

    Ihanat nuo mekkosi. Kauniita iloisia kuvia ja ihanan kesäiset sinulle sopivat kuosit noissa molemmissa mekoissa.

  • Ihania kuvia lapsuuden kesistä!
    Minun muistoihini liittyy olennaisesti myöskin mökkeily. Minun mökkilomissani ei suinkaan aurinko paistanut aina, vaan usein oli viileämpää ja järvivesi aika jäätävää, mutta serkun kanssa uitiin vaikka hampaat kalisivat 😀 Lomamuistoihin kuuluu myös sienestys ja sitten se aivan yletön marjastus. Ihania oli nuo lapsuuden kesät. Yhtä hienoja muistoja on myös esiteini ja teinivuosien kesälomaleireistä. Käytiin kavereiden kanssa telttaleirillä, monilla voimisteluleireillä ja tukioppilaisleirilläkin.

  • Voi miten ihania kuvia lapsuudestasi! Olet kyllä onnekas kun teillä on kuvattu niin paljon. Toki itseltäkin löytyy kuvia mutta meillä ei ollut tapana ottaa niitä kuin harvakseltaan mikä on todella harmi. No, tänä päivänä asia on korjattu, hih.
    Sininen mekkosi on aivan ihana, se väri on niin sun väri, heleä ja hehkeä.
    Mun kesiin kuului pikkutyttönä Halsualle mummolaan lähtö heti kesän alussa ja vietinkin siellä pitkät pätkät. Teiniajoilta mieleen on jäänyt hirveän tiukka kuri, kun piti herätä aikaisin (kuten kunnon ihmiset) ja marja-aikana täytyi poimia viinimarjat puskista ennen kuin pääsi lähtemään kaverin luokse. Eli ei pelkästään auvoisia muistoja, vaikka oli niitäkin paljon <3

    Toivotaan auringon pilkahdusta, ihanaa päivää silti Tiia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud