Clarins Pretty Day&Nigh syyskokoelman luomivärit!

Clarinsin luomiväripaletit ovat olleet suuri heikkous ja vielä juuri kausikokoelmat ylipäänsä. En ole pettynyt tälläkään kertaa, sillä Pretty Day paletin sävyt ovat täydellisiä! Niin sitä sanotaan, että tämän ikäisellä ei saisi olla hohtoa/helmiäistä, mutta mielestäni lisähohde on juuri tarpeellista, jotta keski-ikäinenkin säihkyy. Päiväpaletissa on kaunis kultainen kotelo, peili ja kaksipäinen meikkisivellin.
Jos nyt jotain pientä jäin kaipaamaan luomivärien suhteen, niin metalliset kotelot. Mutta on nämäkin nätit ja sävyt hakevat vertaistaan, joten onko kotelo metallia tai pahvia on vallan muotoseikka.

Pretty Night paletissa on kauniin syksyiset sävyt, joilla saa vahvempaa silmämeikkiä iltaan. Olen silti mixannut näitä molempia paletteja, sillä päiväpaletissa on  täydelliset vaaleat sävyt ja Night paletissa taasen tuo todella kaunis uutukainen suosikkini violetti! Violetti saa siniharmaat silmäni kivasti esille ja olen kyseisen sävyn löytänyt meikkiin vasta hiljakseen. Yritän hieman murtaa vanhoja tapoja ja kokeilla enemmän erilaisia sävyjä. Tässä muutaman kerran kun olen ollut meikattavana, olen saanut huomata että erilaisilla sävyillä silmät saa huomattavan isomman  näköiseksi, kuin perinteinen harmaa jota olen käyttänyt hyvin pitkään.

Clarins Pretty Day & Night -syysmeikkikokoelma

Minkälaiset ovat syksyn 2015 meikkitrendit?Sellaiset kuin jokainen itse haluaa. Tänä syksynä silmämeikki voi olla luonnollinen ja huulipuna kirkkaanpunainen. Silmiin voi tehdä smokey eyes -meikin ja harjata ripsiin runsaasti pidentävää ja tuuhentavaa maskaraa. Meikistä voi tehdä erittäin näyttävän tai sitten hyvin luonnollisen näköisen.
Itsensä voi yllättää kokeilemalla erilaisia lopputuloksia mielialansa ja tilanteen mukaan. Tänä syksynä meikin tekemisessä ei ole sääntöjä, riittää että itse on tyytyväinen lopputulokseen.

Pretty Day & Night
Clarinsin syysmeikkiin kuuluu kaksi viiden sävyn luomiväripalettia, jotka ovat myynnissä rajoitetun ajan. Luomiväreihin on lisätty luomen ihoa hoitavia aineosia. Mattapintaiset sävyt sisältävät jojobaöljyä, ja satiinimaisesti hohtavat sävyt hilppakasvista ja koiranruususta saatuja öljyjä. Lisäksi luomiväreihin on lisätty tokoferolia sen antioksidanttisten ominaisuuksien johdosta.
Luonnollisen näköinen, minimalistinen silmämeikki

Pretty Day – 5 sävyn luomiväripalettiKullanväriseen koteloon pakattu luomiväripaletti, joka sisältää viisi luonnollisen näköiseen nude-silmämeikkiin sopivaa sävyä: beige, pehmeä roosa, vaalea harmaanruskea, tummanruskea sekä tummempi harmaanruskea. Sävyjä voi käyttää yksinään tai sekoittaa toisiinsa halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Luomiväripakkaus sisältää kaksipäisen siveltimen.
Silmämeikki, joka erottuu iltavalaistuksessa

Pretty Night – 5 sävyn luomiväripalettiKahvipavun väriseen koteloon pakattu luomiväripaletti, jonka sisältämät luomivärisävyt tuovat esiin kaiken väristen silmien kauneuden. Beige, hohtava kulta, pronssi, violetti ja syvä mustanruskea. Sävyjä voi yhdistaa haluamallaan tavalla ja suosio on taattu.

Kokoelman mukana tuli kaunis ja runsaspigmenttinen harmaa/violetti, joka näyttää kuvassani liian vaalealta. En saanut oikeaa sävyä millään kuvattua, mutta sävy on violetin ja vienolla tavalla harmaan mix. Sävy on mielestäni täydellinen ja myös jotenkin tuttu, tälläistä sävyä käytän kovinkin usein, mutta tässä on sitä uutta ihastustani violettia mukana. Uutta minulle on kuitenkin kyseisen luomivärin koostumus. Voidemainen koostumus ei pölyä eikä varise vaan on helppoa tälläiselle tumpelollekin levittää. Koostumus miellyttää suuresti ja tuntuu että tämän luomivärin kanssa en voi mokata. 🙂

Mattapintaiset luomet

Ombre Matte -luomiväriOmbre Matte -luomivärissä yhdistyy voidemaisten luomivärien pehmeys ja helppo levittyvyys puuterimaisten luomivärien hienojakoisuuteen ja pysyvyyteen. Luomiväri ä on helppo käyttää, sen sävyjä voidaan kerrostaa tai sekoittaa toisiinsa. Luomivärin sävyvalikoimaan tulee kaksi uutta väriä, intensiivinen musta ja violettiin taittava harmaa. Luomivärisävyt jäävät valikoimaan.
  • 07 Carbon
  • 08 Heather
Löytyikö joitain suosikkeja, omistatko sinä jonkun näistä, onko Clarinsin luomivärit muutoin tuttuja? Syksy ei ole kuulkaas lainkaan hullumpi juttu, ilmestyy näin upeita syyskokoelmia, saa pukeutua villapaitaan ja villasukkiin ja poltella kynttilöitä.

Aurinkoista ja kirpsakkaa syystiistaita kaikille!41 thoughts on “Clarins Pretty Day&Nigh syyskokoelman luomivärit!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud