Hurmaavaa Davvi luonnonkosmetiikkaa LapistaKasvojen ihon elastisuutta ja kosteustasapainoa elvyttävä voide, joka palauttaa kasvojen elinvoimaisuuden ja heleyden. Ehkäisee ja korjaa ihon ikääntymisen merkkejä sekä UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Voide sisältää luonnollista beetakaroteenia, joka muuttuu iholla A-vitamiiniksi. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksuna vadelma.
Levitetään aamuisin puhtaalle iholle meikkivoiteen alle.
Vaikutukset
• edistää ihon kollageenituotantoa
• lisää ihon kimmoisuutta ja heleyttä
• supistaa ihohuokosia
• silottaa juonteita
• ehkäisee ja korjaa vapaiden radikaalien ja UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita
Silmänympärysihoa silottava ja tummuutta poistava seerumi, joka tekee ilmeestä valoisan ja kirkkaan. Ehkäisee ja korjaa ihon ikääntymisen merkkejä sekä UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksuna vadelma.
Levitetään taputellen kevyesti pari tippaa silmien ulkosyrjiin aamuin illoin.
Vaikutukset
• lisää luonnollista kollageenin tuotantoa
• tukee ihon normaalia toimintaa, vähentää ryppyjen muodostumista
• kirkastaa katsetta
• vaalentaa silmänympärysihoa
• suojaa ympäristön saasteilta ja vapailta happiradikaaleilta
Tehokas ihoa hoitava ja kosteuttava balsami. Rauhoittaa, virkistää ja kosteuttaa ihoa parranajon jälkeen. Balsamin raikkaat havupuun aromit antavat energiaa, antioksidantit hoitavat ihoa ja vahvistavat ihon vastustuskykyä. Sopii kaikille ihotyypeille. Raikas pohjoisen havumetsän tuoksu. häivähdys sitrusta ja inkivääriä.
Annostele noin herneen kokoinen annos kämmenellesi. Levitä sormien kanssa kevyesti kasvojen iholle painellen parranajon jälkeen.
Vaikutukset
• rauhoittaa ihoa
• vilkastuttaa pintaverenkiertoa
• antibakteerinen
• korjaa UV-säteilyn ja ikääntymisen aiheuttamia vauriota
Raikas pohjoisen havumetsän tuoksu, jossa häivähdys inkivääriä, sitrusta ja koivua. Sopii kaikille ihotyypeille.
Annostellaan kämmenelle ja taputellaan kasvoille.
Vaikutukset
• rauhoittaa ihoa, ehkäisee tulehduksia
• vähentää punoitusta
• vilkastuttaa pintaverenkiertoa
• korjaa UV-säteilyn ja ikääntymisen aiheuttamia vauriota
I Love me messuilla oli pakkomielle, pakkomielle käydä Davvi luonnonkosmetiikkapisteellä. En pistettä edes heti löytänyt vaan vasta kolmantena päivänä, mutta käynti kyllä kannatti. Olin netin syövereistä saanut tiedon, että uusi luonnonkosmetiikkasarja suoraan Lapista oli tulossa ja kuviakin olin bongaillut Davvin tuotteista. 

Varmasti ensimmäinen ihastus syntyikin sanasta Lappi ja purkkien huiman kaunis ulkonäkö. Sisältö ei myöskään pettänyt.

Sarjan eye serumista tuli suosikki, sillä on aniharvassa tänä talvena olleet silmänympärysvoiteet, jotka ovat riittäneet kosteuttamaan kuivat silmäluomeni. Monella tuotteella jää tunne, ettei kosteutus ole riittävä. Davvi eye serum seerumi sana muuten hämää, sillä eye serum on kermaisen täyteläistä eikä lirua, kuten seerumit yleensä ovat. Silmänympärysseerumin tuoksu on vienon vadelmainen, ihana tuoksu, mutta mieto, joten sopii varmasti tuoksuallergikoillekin. Silmänypärysvoide tuntuu yksinkertaisesti ihanalta luomilla ja plussaa muuten siitä, että kolme tuotteista on pumppupulloissa.

Sama vadelmainen tuoksu löytyy myös Facial creamistä, joka on taasen mielestäni enemmän seerumimainen kuin silmänympärysseerumi. Päivävoide on ihastuttavan kosteuttava, riittoisa ja mikä parasta ihoni on voinut hyvin testijakson aikana. Valitettavan monissa luonnonkosmetiikan kasvotuotteissa on ollut jännitysmomentti, tuleeko voiteesta hormonalisia näppyjä testauksen alussa, mutta Davvista ei tullut vaan sopi iholleni erittäin hyvin. Päivävoide kuivuu iholla vikkelään ja meikkauspuuhin pääsee miltei heti. Meikkivoide ei rullaantunut alla, vaan päivävoide toimi meikin alla moitteettomasti.

Pelkkää plussaa Davvi tuotteille ja uskon, että näihin voisi ihastua muutkin kuin luonnonkosmetiikkaa käyttävät, sillä juurikin näissä ei ole luonnonkosmetiikalle hyvin ominaista tuoksua ja Davvin voiteet todellakin toimivat selkeästi myös aikuisemmalla iholla, mikä ilahdutti suuresti.

Mieheni sai myöskin testattavaksi rauhoittavan After Shave Balmin ja raikkaan Eau de toiletten. Miehistä on vaikeaa saada niin paljon irti, mutta plussaa sai sävyltään vaalea balsami, koska kuivui kuulemma nopeasti, tämä on yksi erittäin tärkeä kriteeri. Aika monesta putelista olen saanut kuulla valitusta, jos tuote on pitkään iholla kostea tai jää käsiin jotenkin omituisen tahmeana. Raikkaalle tuoksulle plussaa, etenkin tämä vaimo rakastui molempiin tuoksuihin. Mieheni yleensä pitää vahvemmista ja voimakkaammista tuoksuista, enemmän tummista, mutta Davvin balmin tuoksu on kuulemma hyvä kotipäiviin. Mieheni on todella kranttu ja tietää mitä tahtoo, joten nämä oli kyllä erinomaiset kehut häneltä. Kenties juurikin raikkaiden ja metsäisten tuoksujen ystäville Davvin miestentuotteet ovat kuin luotuja. 

Eau de toilette lähti joululahjaksi tyttären avopuolisolle ja vain ja ainostaan, koska mieheni mielestä tuoksu oli hänelle liian kevyt. Muutoin oli kuulemma nopeasti kuivuva, miellyttävä ja virkistävä. 

Davvista yhteenvetona voisi todeta, että ihana uusi suomalainen luonnonkosmetiikasarja, jolle toivotan onnea ja menestystä ja jolta toivon lisää uutuuksia markkinoille. Kylläpä vaikka lakkaseerumi voisi olla ihana tai vaikka Davvilta jotain vartalolle. Innolla jään seuraamaan Davvin matkaa, niin positiivisesta ja laadukkaasta sarjasta on kyse ja vieläpä suomalaisesta.  

Onko Davvi tuttu merkki sinulle ja kiinnostaako suomalainen luonnonkosmetiikka?

*Osa tuotetiedoista Davvi.fi ja kyseessä on blogiin saadut näytteet


*Tuotantoprosessissa ei käytetä lainkaan synteettisiä kemikaaleja. Raaka-aineet ovat sertifioituja. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai synteettisiä säilöntäaineita eikä tuotteita tai niiden raaka-aineita ole testattu eläimillä. Raaka-aineilla on suomalainen Fi-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Tuotantoprosessi ja kehitys ovat tapahtuneet Suomessa ja tämän takaa Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki.
49 thoughts on “Hurmaavaa Davvi luonnonkosmetiikkaa Lapista”

  • Niinpä näissä on monen monta upeaa asiaa ja extrakiitosta siitä, että purkitkin ovat silmiä hivelevän kauniita ja luonnonkosmetiikkaa joka tuoksuu hyvälle. Minulle kuitenkin ratkaisevia seikkoja.

   Kiitos Marina ja mukavaa päivää <3

  • Aivan ihana sarja, oikeastaan yllätti oikein, sillä aina suhtaudun hieman epäluuloisesti, eritoten siihen miten toimii rutikuivilla atooppisilla luomilla, toimii ihanan hellien. Mahtavan kermainen koostumus.

   Näihin ei Heli voi olla ihastumatta ja toivon Davville menestystä, sillä niin vaikuttavia hyviä puolia tulvillaan.

   Ihanaa päivää Heli <3

  • Eikö kuulosta. Mutta hei nyt Nella tuolla kirjoitti ettei tuoksu vadelmalle ja aloin asiaa oikein pohtimaan. Olen niin monesta blogista lukenut, että tuoksuu vadelmalle, että en enää tuoksua kummemmin miettinyt vaan mielsin tuoksun vadelmaksi. Mutta nyt tuoksuttelin ja laitoin kasvoille, niin tuoksu on kirpeämpi. Eli niin se varmaan Nellan sanoin on puolukka sitten. En pidä puolukan mausta, joten en oikeastaan tiedä miltä puolukka tuoksuu. Oli miten oli, tuoksuu ihanan vadelmaisenpuolukkaisen marjaisalta. <3

  • Vielä kävin lisää näitä tuoksuttelemassa, silmänympärysvoide on kirpeämpi eli se on sitten hih se puolukka ja päivävoide tuoksuu mielestäni samalta, mutta ei ehkä niin kirpeältä ja purkin kyljessäkin on vadelman kuva. Eli oma päätös vadelmaisenpuolukkaisia. <3

  • Vadelma ja puolukka tekevät tämän hempeän tuoksun. Tietenkin riippuu miten sen haistaa, pari testaajaa messuilla sanoivat tuoksuttavansa kosteusvoiteen hunajaksi. Jännä sinänsä kun hunajaa tuotteessa ei ole. Myös AfterShave Balmin tuoksua on mietitty, osa mieltää sen tuoksuttomaksi, osasta se tuoksuu erittäinkin metsäiselle. Haistajasta riippuen siis ja tietenkin ihotyyppikin vaikuttaa tuoksun voimakkuuteen! 🙂

  • Jänniä nämä tuoksuasiat ja mitä tuoksumuistoja niihin liittyy ja nekin varmasti vaikuttaa mielikuviin. Mielestäni tuoksuivat vadelmalle, mutta totta kuten Nella mainitsi silmänympärysvoide on kirpeämpi. Ehkä on hämännyt, kun niitä on tullut laitettua yhtäaikaa kasvoille ja silmäluomille. Oli niin tai näin, tuoksu on aivan ihana molemmissa.

   Miesten Balm tuoksuu mielestäni metsäiselle kyllä. <3 Niin eri iholla tuoksut tuoksuvat erilaiselle, on nämä jänniä nämä tuoksuasiat. 🙂

  • Outi tiedätkö ne on niin ihanat <3 Näitä pitäisi jokaisen päästä testaamaan, jotta saisi tuntumaa. 🙂

   Kiitos kovasti Outi ja ihanaa päivää <3

 • Pitänee varmaan jossain vaiheessa testata, kun saa käytyä läpi ne edelliset. Luonto tulee purkeistsa kyllä heti mieleen.

  • Maiju kyllä sun täytyy, nämä ovat ihania <3 Luonto, suomalaisuus, 95% luonnosta, puolukkaa, aah ihanuutta ja kauniit hygieeniset pumppupullot.

   Aurinkoa päivään <3

  • Maiju kyllä sun täytyy, nämä ovat ihania <3 Luonto, suomalaisuus, 95% luonnosta, puolukkaa, aah ihanuutta ja kauniit hygieeniset pumppupullot.

   Aurinkoa päivään <3

  • Sama täällä, pelkkää suitsutusta olen lukenut, enkä ihmettele, nämä on aivan ihastuttavat tuotteet. <3

   Ihanaa päivää Mira <3

  • Oi että ihana sinä ja mahtava viesti. <3 Sinä rakastut näihin tiedän sen, aivan just sinun tyyppiset tuotteet. <3 Muiskuja päivään <3

 • Ihanat ovat kuvasi:) Enpä taida tunte sarjaa, mutta minä en ole näihin luonnonkosmetiikkajuttuihin niin perehtynytkään, joten ei ihme. Kuulostaa kyllä hyvältä ja kiva jos toimivat:)

  • Kiitos kuvakehuista, se on muuten jännä, että jotkut tuotteet niin kovin inspiroi ottamaan kuvia. Näitäkin otin vaikka kuinka monta erilaista, tulppaanienkin kanssa, mutta lopulta nämä valikoitui blogiin. 🙂

   Nämä ovat kuules kuin selekosmetiikkaa! Ihania!

   Aurinkoa päivään M <3

 • Enpä ole aiemmin kuullutkaan, kotimainen luonnonkosmetiikka kyllä kiinnostaa paljon.
  Pumppupulloista plussaa, säilyy tuote hyvänä loppuun asti kun ei tule käsistä räpellettyä pöpöjä voiteeseen, puhumattakaan ilman vaikutuksesta.
  Olispa kivaa kokeilla pitkästä aikaa jotain laatuvoidetta!
  Mukavaa loppuviikkoa.

  • Pumppupullo on aina ihan paras juttu, olen laiska käyttämään spaattelia ja siten voiderasia alkaa puolivälissä ahdistamaan, kun olen sinne sormeni sörkkinyt. Pumppupullo on paras!

   Voi Anne toivon, että löydät nämä <3 Rakastuisit varmasti. <3

   Ihanaa päivää sinulle <3

 • En tunne sarjaa, mutta pakkaukset ovat tosi kauniita ja LAPPI on tullut minulle tutuksi ja mieleiseksi paikaksi sen jälkeen kun tytär perheineen sinne muutti viisitoista vuotta sitten ja rupesimme Lapissa käymään, joten jo senkin vuoksi pitäisi tähän tutustua.

  • Eikö olekin todella kauniit pakkaukset ja pahvirasioita myöten. Pahvirasioiden sisällä on muuten laput joissa on tarkat tuoteselostukset. Upea yksityiskohta. No niin sitten nämä olisi ihan sinun ja varmasti tytär tietääkin sarjan. <3

   Aurinkoa päivään Kristiina <3

 • Eipä ole tuotteet tuttuja ja mie oon ite kotosin lapista,töiden perässä vaan tullu tänne hesaan

 • Nää on ihaniaaa <3 kosteusvoide on vielä testaamatta mulla. Isäni tykkäsi joululahjaksi saamastaan Aftershave EdT:stä. Silmänympärysvoide tuoksuu kyllä enemmän karpalolta/puolukalta kuin vadelmalta ja pullon kyljessäkin on puolukoita 😀 Outoa, kun sitä väitetään vadelman tuoksuiseksi.

  • Nella arvaa mitä, jäin oikein pohtimaan tuota tuoksua kun aamulla luin jo kommenttisi. Menin laittamaan kasvoille molempia ja totta, tuoksuvat kirpeämmäkke kuin vadelma! Olen niin monissa blogeissa lukenut, että tuoksuvat vadelmalle, joten olen vaan jo itsekin mieltänyt asian niin miettimättä. Hirmu hyvä tämä sinun kommmentti, sillä se ei ole vadelma. En ikinä syö puolukkaa missään muodossa, joten en osaa visioida miltä se nyt tuoksuu, mutta taatusti juuri kirpeämmältä kuin vadelma. Joten olisiko nämä nyt sitten puolukkaisenvadelmaisia tai vadelmaisen puolukkaisia tai yksinkertaisesti puolukan tuoksuisia. Hih ihan mahtavaa, miten aivot käyttäytyy ja asioita alkaa mieltämään kun muut niin asiasta kirjoittavat. Ihana tuoksu joka tapauksessa ja aivan ihastuttavat tuotteet viimeistä piirtoa myöten. <3

   Upeaa päivää Nella <3

  • Vielä kävin lisää näitä tuoksuttelemassa, silmänympärysvoide on kirpeämpi eli se on sitten hih se puolukka ja päivävoide tuoksuu mielestäni samalta, mutta ei ehkä niin kirpeältä ja purkin kyljessäkin on vadelman kuva. Eli oma päätös vadelmaisenpuolukkaisia. <3

  • Kiitos Nella! Totta, silmänympärysseerumin tuoksu on hieman "napakampi" ja puolukka tuoksuu vadelman rinnalla. Näitä on ihana kuulla, jokaisen hajuaisti on niin omanlainen. 🙂

 • Onpas kauniit kuvat! Oli mukava tavata messuilla, onneksi tulit piipahtamaan. 🙂 Ihanaa loppuviikkoa! T.Jenna

  • Jenna kiitos kovasti kuvakehuista ja postausta saa myös jakaa niin halutessaan. 🙂 Lisäsin vielä postaukseen jälleenmyyjät ja verkkokaupan, ne jäivät eilen epähuomiossa pois, koska tietenkin tulee kysymyksiä, mistä näitä saa. Lisäsin myös tuon FI-Natura asian, sillä se tuntui niin merkitykselliseltä, jolla myös Davvi erottuu monen muun seikan lisäksi edukseen. <3

   Sydämelliset kiitokset, että otitte yhteyttä, näitä on ollut ilo testailla ja jään innolla odottelemaan tuleeko teiltä jotain uutta ihanaa jatkossa. Davville toivotan onnea ja menestystä ja sinulle Jenna aurinkoista ja ihanaa kevättä. <3

   Lämpimin terkuin Tiia

 • En ole kuullutkaan kyseisestä merkistä, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoiset. Luonnonkosmetiikka ja Lappi tekee todellakin vaikutuksen ja purkkien ulkonäkökin miellyttää. Mukava kuulla myös miehinen mielipide!

  • Eikö vaan ole mielettömiä pulloineen, suomalaisia, kauniita, laadukkaita, sopivat kaikkien iholle ja tuoksuvat iholle. Vuoden yllättäjät voisin sanoa. <3

   Mukavaa iltaa Souliina <3

 • Davvi kuulostaa ihanalta, toivon minäkin menestystä sarjalle:) Ihanat kuvat olet ottanut, varsinkin toi eka on <3_<3!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud